cv3rklic4
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Za cukr teste res ni nujno,da dajo vse. Ponavadi tiste, ki imajo na odvzemu krvi zelo povečan sladkor,pa potem dodatno naredijo kompleten cukr test. Sam ne se sekirat punce. Če bi bilo karkoli narobe, bi vas že dali na te teste. Jaz se pa nikakor ne morem pod tuš spravt. Živjo, čveke ! Malo za nazaj, ampak vseeno - mene je G vprašala koliko sem stara in se izgleda na podlagi tega odločila, da me da testirat za sladkorno. Verjetno res obstaja kaka starostna meja, po kateri ti delajo test. Pa verjetno še kak drug dejavnik tveganja tudi upoštevajo - kot je napisala ena - predispozicije po starših ipd. Drugače pa smo očitno v Ljubljani edini, kjer še ni snega. Še sreča, ker se mi res upira to, da bo spet vse plundrasto, pa da ne bom mogla s kolesom v službo pa na pregled pa to. Ker z avtom tu v mestu sploh ne opraviš nič. Ni ga boljšega od bicikla Tudi moj trebuh je že kar okrogel, ampak si ga ne morem zmerit, ker nima šiviljskega metra Drugače pa imam naslednji pregled 19.3., kile pa grejo gor ... Sporočim jutri za koliko sem se spet zredila - vedno se merim zjutraj, ko vstanem, samo zdaj se že 1 teden nisem. Me kar malo skrbi. No ja, bo že. Za MŠ sem naju prijavila v aprilu, ker je bil marec že popolnoma zaseden. Izgleda da je res naval na dojenčke letos Imam eno vprašanje - koliko podlog za ležišče boste nabavile? Meni je kolegica rekla, da rabim ene 2 - eno zase, da ne bo jogi moker, če mi odteče voda, pa še eno za tamalega, za posteljico. Sicer sem mislila potem tisto svojo dat v njegovo posteljico, samo je rekla, da je fino imet 2, ker sama zjutraj malo da k sebi na veliko posteljo in še tam malo zaspita, pa da ni treba cele podloge prestavljat - če slučajno kaj spusti No, pa še včasih jo pusti na postelji kar tako - nagico, pa je spet super, da ni vse umazano in mokro, če ji kaj uide. Tako da bom tudi jaz verjetno kupila kar 2 (60x120). Čakam pa, da bo spet akcija v BC, ker sem jo zadnjič zamudila. Sicer se pa lepo imejte, pa upam, da nas vseh skupaj ne bo preveč zasnežilo. Pridne bodite!
|