|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
4.3.2008 11:39:41   
Dinki
Katy13, full hvala! user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
4.3.2008 11:40:02   
perp
Lona76 čestitke za tako fejst deklico, kateri si dala zelo lepo ime user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Želim vam čim več cartanja in čim manj neprespanih noči.

Ja zgleda, da smo tudi me, ki imamo rok od 20. marca naprej lahko vsak trenutek na vrsti. Jupi!!! Sej zdej se pa res že ful veselim tega dneva. Samo da bomo še marćevke in ne aprilke user posted image

Sneg gre, glej zunaj sneg gre ...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
4.3.2008 11:48:55   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: perp

user posted image user posted image  sam res...bi si pa mogl zdej pet:
Zvončki in trobentice, mačice, vijolice,....user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
4.3.2008 12:36:15   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Balerina

Men je pa danes tako slabo. Mi ni blocel nosečnost tako slabo kot mi je danes. Kar na bruhanje mi gre. Sem mislila da sem lačna pa sem jedla in ni nič boljšeuser posted image  sploh ne vem kaj je

a veš, da meni tudi, sem šla v bc, pa mi je tok slabo ratal, da sem se obrnil in šla nazaj dam. sm mislila celo pot v avtu, da bom bruhala. no zdele sem mal pojedla, bomo vidl, če bo boljš. neki me hoče tud glava bolet tko na pol, pa na desni spodaj me tko boli, kot bi me jajčnik bolel.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
4.3.2008 12:39:08   
jagoga
LONA76 ČESTITKEuser posted image user posted image

Nas je malo presenetila, nismo še pričakovali, da nam bo tako hitro ušla.

Max81 ti imaš rok kot jaz, glej da nam še ti ne uideš.

Povejte mi ali se je vam vsem trebuh spustil, kajti meni se še ni spustil tako nizko, malo mogoče, ampak ne veliko. Za v prvo se tudi ne spominjam če je bil res zelo nizko. Mene pa trenutno nič dol ne pritiska, ampak me pa tam doli tako zbada (kot da bi me z nožem rezal) in boli, tako da se mora kar pripravljat in raztezat.
Ali mogoče katera ve kaj je s prerezom presredka v drugo. Ali ti prerežejo na istem mestu kot prvič ali na drugi strani?
Imam še eno vprašanje, ali ima mogoče katera probleme z nizkim pritiskom. Meni se ves čas vrti in ko si zmerim pritisk ga imam tam okoli 110/60 ali pa še manj.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
4.3.2008 12:44:15   
san
jagoga, jst mam pritisk skoz 110/70 ali 65. ampak to zame normalen pritisk. nazadnje sem ga mela pa sp. 80, pa neki mi glava občasno nagaja in me je bolj strah visokega, da mi ne bi spet začel kaj divjat.

drugače pa mene tud tko kot si napisala reže v jajčniku, sam ne vem kaj bi to bilo. mi pa tud dol pritiska, ampak to mi vedno na koncu zadnji mesec.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
4.3.2008 12:46:02   
san
sem se pa zdele spomnila, a je lona sploh potem zrihtala cotke za dojenčka, je rekla ,da bo ta teden, če se ne motim. no, jaz sem zdej mirna, ker mam vse pripravljeno. ampak kakršne sreče sem, bom na koncu aprila sama tuki gor čvekalauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
4.3.2008 12:47:46   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: perp

user posted image user posted image  sam res...bi si pa mogl zdej pet:
Zvončki in trobentice, mačice, vijolice,....user posted image

se strinjam.

tuki v lj. ne mormo pet ne eno ne drugo, ker nam neka čofta pada z neba. katastrofa

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
4.3.2008 12:53:13   
Naša črtica koraka
JAGOGA, ne vem kdaj maš PDP ... no moj je 28. 3. in se user posted image  še ni spustil. MENDA.

(Tokrat sem kar nezadovoljna s pregledi: jih je bilo manj, tudi UZ, tako da sploh nimam pojma, koliko naj bi bil user posted image  težek, velik, glavica ... samo to vem, da naj bi bil prav obrnjen ...)

Glede prereza presredka ... so mi rekli, da na isti brazgotini režejo ! UPAM. Si bova po porodu na čveku dojenček povedali, user posted image .

Pritisk: joj, res imaš nizkega, pa še danes ko je tako vreme ... nič čudnega, da se ti vrti. Ti ne znam svetovat nič, razen tega da raje ne pij kave. Ker kava dvigne, potem pa fejst butne dol ... ampak to so lahko tudi prazne marnje ...

Tole pa za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse danes rojene otročičke in njihove mamice! Vseeeeeee lepo, želim!!!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
4.3.2008 12:53:51   
san
a od nasy andrej ni pa še nič javil? sem že kar malo živčnauser posted image . ker zdej pa gotovo že carta svojga otročkauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
4.3.2008 12:56:45   
san
aja, presredek. ja na mš so rekli, da po isti brazgotini zarežejo.

glede velikosti otročka, jaz vem samo to, da naj bi bil bolj majčken in nazadnje mi je uz naredila na hitro v 32 tednu in je rekla, da težko glavo zmeri, ker je nizko in v takem položaju. ampak približno je neki merila in rekla, da naj ne bi bila velika. samo mi je potem rekla, da sej vem kako je s temi merami, da je to vse na približno in da so lahko kar odstopanja.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
4.3.2008 12:59:21   
san
mam pa jutri spet pregled, pa mogoče kaj zvem. čeprav dvomim, da mi bo karkoli drugega kot ctg naredila.

aleži, lepa porodna zgodbauser posted image . zgleda vse hitro rojevate, upam, da bom jaz tudi taka srečnica. glede hemeroidov, men so se pa zdej pojavili in me že dva tedna morijo, me je kar groza kako bo, ko bom šla rodit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
4.3.2008 12:59:55   
san
imam monolog danesuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
4.3.2008 13:00:30   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

no, jaz sem zdej mirna, ker mam vse pripravljeno. ampak kakršne sreče sem, bom na koncu aprila sama tuki gor čvekalauser posted image

user posted image  mislim, da delaš račun brez krčmarja user posted image  

Glede pranja cotkic- včeraj sem uresničila svečano zaobljubouser posted image , in se mi zdi, da je RES ena skrb manj!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
4.3.2008 13:03:29   
Naša črtica koraka

user posted image  ja. A ni to grozno, ko se nihče ne pogovarja? Vsi sam rojevajo! user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
4.3.2008 13:04:15   
Dinki
jagoga, tudi moj pritisk je že celo user posted image  bolj nizek (cca 110/60, največ 120/70), pa mi je moja G rekla, da če imamo v user posted image  nizek pritisk pomeni, da je posteljica dobro prekrvavljena user posted image ...ma jaz se počutim dobro, le takrat ko mi je poleg pritiska še hemoglobin ful padel (v 2. tretini user posted image ), sem se počutila k krpa, dokler nisem začela jemat železo - ferrum Lek. Drugače se pa tudi moj trebuh zaenkrat še nič ni spustil...mogoče se niti ne bo, se baje ne vsem. Pritiska pa me dol, predvsem če sem neki časa na nogah.

San in Balerina, upam, da ni nič resnega pri vama zaradi slabega počutja, da ne bo kakšna viroza zdej na koncu nosečnosti user posted image

Joj, Nasy, tudi mene firbec matra kaj je z njo, pomojem tudi že crklja svojega dojenčka, vsaj upam..... user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
4.3.2008 13:06:42   
Vilma
Lona76 čestitke za Tajo! user posted image  Ja zgleda, da so marčevske punce bolj konkretnih mer user posted image  
Pa Nasy je zgleda šla, upam da že carta! user posted image  Komaj čakam, da se kdo javi v njenem imenu!

Jaz likam, likam, hitim pa še kar nimam vse pripravljeno. Ampak saj bo, zdaj ko je sine v vrtcu imam res čas, je pa res, da cel dan delam. Ob osmih sem začela, zdaj je ura ena pa se mi zdi, da ni še nič videt, da sem kaj postorila. Ampak saj bo, samo da je čas. user posted image

Sem danes klicala v vrtec, bom lahko neko vlogico dala za našo punco. Tako sem vesela, da ne bo problemov z vpisom in da bosta oba v istem vrtcu. Me je to tako morilo, da sva se kr mal pričkala z dragim okoli tega.

Drugače pa sneg ja. Pri nas je zjutraj padal leden dež, potem nekaj časa sneg vse skupaj pa ni nič videt, tako da zgleda ne bo panike. Piha pa močna burja tako da ni za ven hodit. user posted image

Glede nizkega pritiska vidim, da vas je kar nekaj. Moj včerajšnji je bil 90/60, tako da brez jutranje kave sploh ne morem funkcionirat. Tako da punce, kakšno kavico spit, pa bo bolje! user posted image

Zdaj pa šibam kuhat  kosilo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
4.3.2008 13:07:40   
Katy13
Pri nas je zopet začelo snežit. user posted image

tina50 in Dinki - hvala vama za odgovore. Jaz sem kremo za ritko tudi kupila in mi je bilo malo špasno, da bi jo nosila zraven v P, vendar nikoli ne veš an čem šparajo v naših P. user posted image

Dinki - ni problema za povezavo. Upam, da ti je kaj pomagalo.

Danes sem tudi jaz čisto taka cotasta, se mi nič ne da (bi morala nekaj popravit v zvezi z anketo, sva se včeraj z mentorico zmenili, pa nekako nimam volje), pa glava me hoče rahlo boleti, vendar po to po moje zaradi tega vremena. user posted image

Sem pa včeraj zlikala posteljnino za user posted image  in tako imam tudi jaz vse pripravljeno, razen torb.

San - po moje ne boš zadnja tu gor, ker imam tudi jaz občutek, da bom šla čez rok in da bom aprilčica (uradno, neuradno bom še vedno marčevka) in bom čvekala z marčevkami.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
4.3.2008 13:10:09   
Katy13

MAlo statistike, da boste videle, kdaj jih rodi največ. Le 6 % jih rodi na PDP.  

user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
4.3.2008 13:11:37   
Katy13
Je pa res, da lahko sedaj vsak dan pričakujemo, da bo kakšna marčevska user posted image  manj in kakšna mamica več. user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
4.3.2008 13:12:11   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

user posted image  ja. A ni to grozno, ko se nihče ne pogovarja? Vsi sam rojevajo! user posted image

user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
4.3.2008 13:12:50   
Katy13
Nič grem kosilat, sem si skuhala zajčjo kislo juho. Moj user posted image  je nima rad in potem jo skuham kadar ga ni na kosilo.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
4.3.2008 13:14:15   
pomlad08
Lona, cestitke! user posted image

Joj, Lona je imela isti PDP kot jaz - cez 3 tedne, pa je njena punca ze zdaj 3900 tehtala!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
4.3.2008 13:16:04   
tina50
Pingvinčica jaz sem iz Zg. Savinjske doline- natančneje Rečica- blizu Mozirja. Jaz grem pa sigurno v Ce. boš potem povedla kje si bila.

Jagoga men se tud ni trebuh nič spustil, zaradi pritiska mam pa tudi jaz celo nosečnost tako nizkega, sam se mi nič ne vrti.

zdele mi je pa tast prinesel gor orehovo potico, pa jo seveda morm pojest k je ne morem gledat. sam pol me bo pa grenčica. a še katero drugo grenčica matra?

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
4.3.2008 13:17:29   
san
San in Balerina, upam, da ni nič resnega pri vama zaradi slabega počutja, da ne bo kakšna viroza zdej na koncu nosečnosti 

joj, to res ne bi bilo uredu, ja. čeprav nimam občutka, da bi šlo pri meni za virozo, tko taka čudna slabost je, ne vem. sploh ne znam povedat. pa danes imam še roditeljski sestanek v šoli in še v vrtcu, sam v vrtec mi ne bo uspelo it.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.