|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
4.3.2008 8:04:00   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Neeeeeeeee kje pa!!!! Test pride na vrsto po 10 dneh zamujanja!!!!user posted image user posted image
Sem jih že toliko naredila v zadnjih dveh letih, da si niti ne upam v drogerijo stopit!user posted image user posted image user posted image

oktavija upam, da sploh ne bo prišla in da ti bodo dnevi do testiranja hitro minili... Pa še user posted image user posted image user posted image za srečo!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 726
4.3.2008 8:05:21   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Upam da mi tukaj uspe napisati ker pri februarkah mi ne gre me internet nekaj jezi user posted image .

No lahko me prestavite iz bork k navijačicam, ker sem namreč danes zjutraj zagledala user posted image . Tako da mi je februarja le uspelo. Sem še čisto adijo in počasi prihajam k sebiuser posted image .

Tany, ancica in spps zdaj ste pa ve navrsti prosim no da bomo vse skupaj čakale, jaz sem svoj del izpolnila zdaj ste pa v navrsti. Pa probajte tako kot sem jaz nič računanja sploh nisem prav vedla kdaj mam O pa mi je čisto brez problema ratalo zdaj pa res držim pesti da vam tudi

sončnica24 al jaz sem vedla, da si ti srečkauser posted image !!! Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 727
4.3.2008 8:12:49   
oktavija
Dobro jutro dekleta!

Vidim da vam še nihče ni postregel z kavico ali čajem in kakšno dobroto, zato bom to jaz naredila. Najprej kavica in zajtrk...
user posted image
Nato pa čaj in sldice...
user posted image

Vidim, da imamo že na vse zgodaj prvo srečko nosečkouser posted image user posted image user posted image user posted image , iskrene čestitke sončica24, pa zdravega dojenčka!!!!user posted image user posted image user posted image

Za vse ki vas je obiskala hudobnicauser posted image , pa veliko user posted image user posted image user posted image za tolažbo!

Pri meni nič novega, tetke še ni in simptomov tudi ne... tako da bom čakala na 8.marec, mogoče me do takrat preseneti eno ali drugo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam lep dan!!!!
user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 728
4.3.2008 8:23:40   
Petra1111
no, da se še jaz vpišem na tale vaš seznamček. Jaz je ne pričakujem v tem tednu, test bom pa delala 8.3. Upam, da končno uspe.

Želim vam, da v mesecu marcu padajo sami user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 729
4.3.2008 8:27:53   
Barbk
Mjami mjami...user posted image  Oktavija ti lumpa jaz pa danes prvi dan "male diete"...user posted image  ti pa s takim zajtrkom in kavico strežeš po RR-ju. user posted image  Sončnica24 iskrene čestitke za user posted image  in čudovitih 9 mesecev ti želim in pa pol še ulala lepih dnevov z bebico. Hmmm včasih res kar čutiš, vohaš (bi tud kaka rekla npr. jaz user posted image ), da je katera srečka user posted image . In jaz čutim, ne ne voham same rozikeeeeee!!! Lunica85 kar občudujem tvoj optimizem. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 730
4.3.2008 8:33:24   
Polynesia
Ojla pupe mojeuser posted image .

A vam/nam lahko še jaz polepšam dan user posted image user posted image user posted image namreč................

..............danes zgodaj zjutraj je test pokazal en orng PLUSEKKKKKKKKKKKK in sem od sreče kar zajokala user posted image .
V bistvu imam kar skos nasmešek na ustih, me bojo še začel spraševat kaj sem tako vesela na tak turoben da, ampakkkkkkkk jaz imam hudičevo dober razlog...naj pa povem, da s tem ko sem zagledala plusek, so se pa začele druge skrbi in sicer če bo pa tokrat moja pikica v redu, ampak seveda moram misliti pozitivno in sem na dobri poti, zdej se pa ne dam user posted image . Po abraziji in operaciji pregrade sedaj mora biti vse v redu, tako tudi moram razmišljati.

Aja sončnica24 čestitkeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image , bova skupaj čvekali kajne user posted image .

Joj od sreče si grem kr kofe nardit user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 4.3.2008 8:37:46 >

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 731
4.3.2008 8:35:18   
vebo
Pozdravljene!

No, pa sem jo tudi jaz zagledala. Delala kr dva testa, ker nisem mogla verjet, saj sva ta mesec samo dvakrat. So stresi v službi in hodiva naprej v šolo. Očitno sem imela ovulacijo takoj po končani menstruaciji. Lahko me obarvate roza, samo ne me narobe razumet, dokler mi ginekolog ne potrdi da je vse vredo, se še ne bom extra veselila, saj sem imela dve abraziji v pol leta zaradi prazne vrečke in me je ZELO, ZELO strah.
Doma pa že imam dve leti staro princesko.

Vsem ostalim želim, da čimprej zagledate svoj plusek.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 732
4.3.2008 8:43:20   
Barbk
Polynesia sem te že kuj na začetku RR pri zadnjih objavljenih albumih uočila. user posted image  Testek tako lepo krasi to stran...user posted image  Bravo bejbika, tako se dela. In seveda bo vse vredu, mora bit! Iskrene čestitke srečka user posted image , zdaj pa le uživaj nosečniške mesece in navijaja, navijaj za nas. Vebo tudi tebi iskrene čestitke za user posted image  in tudi tebi povem, da bo vse še dobro. Čez 9 mesecev boš veselo potiskala v porodni. user posted image  Babuške sem tolk vesela in vznemirjena, da sploj ne morem dol z RR-ja. Še zmer visim v pižami namest, da bi se že oblekla, k zdej bo moj škretek vstal.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 733
4.3.2008 8:44:03   
lunica 85
jojo kar tri  rozike na takšen dan.jupijupijupijupijupi.Ja moj optimizem ja sem vesela da ga mam tolk ker čene bi že obupala.Kaj čmo.Kako sem vesela da ste nam ve polepšale dan in da zdaj končno prevladuje roza.jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .No sedaj smo pa me punce na vrsti da se nam kaj pluseki prikažejo.Vse ki ste zvedele da ste user posted image vam želim veliko lepih trenurkov in da bi bile pikice zdrave.

Vidiš polynesia sem ti že zadnič rekla da si noseča pa si rekla da ne in tudi sončici saem rekla se mi zdi in no se je res pokazalo da je prav.Ta mesec bom tudi jaz zagledala + boste videle,ker sem dala mojiuser posted image dopustuser posted image user posted image user posted image
lp lunica 85

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 734
4.3.2008 8:53:24   
Polynesia

user posted image    MARČEVSKE BORKE ZA user posted image user posted image

xx.03. - arual
XX.03. - ninica04
XX.03. - lunica 85
XX.03. - oaza
XX.03. - Majch
XX.03. - stuhica
XX.03. - m..tina
XX.03. - pikachu
XX.03. - Sončnica24 srečka nosečka user posted image  user posted image
XX.03. - jabi babi
XX.03. - uršika***
01.03. - Mimmi78user posted image user posted image v nove boje
01.03. - janin
02.03.- mani2 user posted image user posted image v nove boje
02.03. -janaja
02.03. - HEL36
02.03. - oktavija 
02.03. - witto - srečka nosečka user posted image user posted image
03.03. - nf user posted image user posted image v nove boje  
04.03. - Polynesia - srečka nosečka user posted image  user posted image
06.03. - vebo - srečka nosečka user posted image  user posted image
07.03. - leonida
07.03. - Ovnica78
07.03. - Bety upa - srečka nosečka user posted image user posted image
07.03. - tincy23
08.03. - byanca
08.03. - darja30
08.03. - Petra111
09.03. - METULJ1
09.03. - medika 13
09.03. - sasa78 user posted image user posted image v nove boje
10.03. - LunaLuna
10.03. - ninčy
10.03. - pikipu
10.03. - liam
10.03. - Madre
11.03. - Toffsy
12.03. - snežinka7
12.03. - Barbk 
13.03. - *Pikyca*
13.03. - Anonimna user posted image
14.03. - vita80
14.03. - Anonimnauser posted image
14.03. - tinkatinka
15.03. - Muca83
15.03. - EnaNobena
16.03. - Rosi*
17.03. - KulGirl
17.03. - sanna
18.03. - Loveforever
18.03. - pikicaa25
19.03. - natka28
20.03. - Anre3a
20.03. - cina
21.03. - Athina
21.03. - MR99
21.03. - RENY19
22.03. - ledenka
22.03.- kepica
26.03. - Anonimnauser posted image
26.03.- little angel
26.03.- ursa30
27.03. -*Mišika*
28.03. - tany83
28.03. - zany
29.03. - Anonimna
29.03. -
tinči25
30.03. - Orhideje
30.03. - glen
30.03. - Sulfinija
30.03. - lotoska
31.03. - spps
31.03. - _ancica_

user posted image Navijačice: user posted image

• gantar
  • liza01user posted image
  • Principeska_ 
  • vianne user posted image
  • trinity22
  • Serendipity
  • Tiki55
  • sončnica24
  • brkn83 
  • KAHLO user posted image
  • oktavija
  • metir
  • nayka7
  • talcyuser posted image
  • ninyka
  • Pikica5 
  • skrivnost
  • murkica
  • pikachu
  • Erin user posted image     
  • sarcy21user posted image     
  • sunny24
  • YULIAH
  • giotti 
  • polaris
  • anci banci
  • ninykauser posted image
  • srecna_zvezda 
  • pikipu
  • tasa.m
  • srecna_zvezda
  • polnaluna
  • emina83
  • lunica24 
  • astja
  • Polynesia user posted image
             user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk user posted image
SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk  user posted image  
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk user posted image
MAREC................... xx % srečk nosečkuser posted image
-----------------------------------------------------

user posted image  
user posted image  MARČEVSKA STAVNICA:user posted image  

24% - Erin, cina 
25% - trinity22, tany83, Rosi*

26% - oktavija, EnaNobena
30% - gantar, KAHLO, murkica
35% - ledenka

Neposredna povezava do sporočila: 735
4.3.2008 8:54:19   
Polynesia
Na hitro sem ažurirala seznam, če sem kaj izpustila ga dopolnite user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 736
4.3.2008 8:58:33   
lunica 85
 oktavija hitro testek delat ti si še kr v zelenem.no pa vse ostale tudi.sedaj grem pa mal dol z rač.ker že visim eno urio gor.gremo marec gremouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 737
4.3.2008 9:02:54   
Polynesia
lunica85 ti si pa dons prov navijaško razpoložena user posted image  Sej ej prov tko, mormo mal spodbujat še ostale marčice....oktavija pejt hitr delat testek user posted image user posted image user posted image .

Joj punce hvala za  tko lepe besede, čeprov kot pravi vebo, zares se bom lahko veselila šele po prvem pregledu, ko mi bo G rekel da je vse v redu user posted image ....hudiča zdej se pa res ne dam, hihihi...

Neposredna povezava do sporočila: 738
4.3.2008 9:05:01   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia

..............danes zgodaj zjutraj je test pokazal en orng PLUSEKKKKKKKKKKKK in sem od sreče kar zajokala user posted image .

Tudi jaz bi za tebe kar zajokala!user posted image user posted image
Iskrene čestitke in zdravega dojenčka!  user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 739
4.3.2008 9:05:36   
sanna
Same lepe novičke na ta zasneženi dan! Čestitke punce! To pomeni, da roza že prevladuje!!! user posted image user posted image user posted image . Ste mi prav polepšale jutro! Ostale, ki pa še čakamo, nas bo pa tako ali tako zasnežilo in bomo veliiiiiko user posted image . Dajmo punce, optimizem in še tako naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 740
4.3.2008 9:07:09   
oktavija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj punce pa kaj ste me vseeno dale na seznamček, čeprav sem rekla da ne!user posted image user posted image user posted image user posted image  Nič hudega, kar pustite me gor!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 741
4.3.2008 9:08:23   
*Mišika*
Čestitke vsem novim user posted image !!!!! Želim vam lepo nosečnost in zdravega user posted image !

Za nas ostale , ki pa čakamo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdj je prav lepo seznam pogledat, k je v večini rozast, tko je treba! user posted image user posted image user posted image user posted image

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 742
4.3.2008 9:08:36   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

oktavija hitro testek delat ti si še kr v zelenem.no pa vse ostale tudi.sedaj grem pa mal dol z rač.ker že visim eno urio gor.gremo marec gremouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne nisem na zelenem slapu, sem malo obupala, in če ne bom nosečka, nadaljujem naslednji teden!

Neposredna povezava do sporočila: 743
4.3.2008 9:19:26   
lunica 85
oktavija:no pa ne preveč obupat ker potem bomo me žalostne,da si nas zapustila.me smo s tabo in bomo do konca.joj zdaj pa res morem dol z rač. saj sem kot obsedenec.se vidi da sem sama doma.
polynesia: sem danes zelo navijaško nastrojena ker vas je toliko povedalo da ste srečkeuser posted image ,zato upam da bom jaz tudi ta mesec tako vesela kot ste ve tri danes na tako zasnežen dan 

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 744
4.3.2008 9:25:32   
Polynesia
zato upam da bom jaz tudi ta mesec tako vesela kot ste ve tri danes na tako zasnežen dan [/quote

Jaz vem da bom zate navojala k noraaaaa....in seveda za vse ostale tudi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 745
4.3.2008 9:40:44   
tane
Drage moje punce, najprej samo to, da me dajte že končno na seznam navijačič, ste spregledale moje sporočilouser posted image .

Drugače pa je danes en tak lep dan zame (čeprav je vzunaj grda sivina), ker berem vse te vesele novice, in vam tistim srečkam nosečkam, ki ste nas danes tako lepo razveselile od srca čestitam ter držim pesti, da tokrat vsem uspe brez kakršnih zapletov!!!!user posted image user posted image user posted image

Za tiste, ki pa še čakate pa seveda držimo pesti naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 746
4.3.2008 9:55:48   
Anonimen
BRAVO NOSEČKE!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 747
4.3.2008 10:00:40   
Tanik
čestitke nosečke user posted image user posted image user posted image
ste polepšale današnji dan

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 748
4.3.2008 10:04:27   
lunica 85
a si prišla not

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 749
4.3.2008 10:18:09   
ledenka
bravo, moje marčevke! user posted image user posted image user posted image  končno malo roza seznam, kar tako naprej! ne vem, zakaj mam feeling, da bo marec še posebej ploden mesec user posted image  mogoče zarad vremena, ker se druga kot user posted image  itak ne bo dalo počet user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?