|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Hvala vsem,...
2.3.2008 16:51:08   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Nalin, moj user posted image  (nedonošenček) je tudi na začetku spil max. 10 ml od mene in sem bila že čisto obupana. Bil je preveč šibek, da bi se zmogel do konca podojit, zato sem ga najprej podojila, nato pa sem mu dala moje mleko po flaški. Sestre so mi zagotavljale, da se bo še kako lepo dojil, ko bo pri moči. In res je bilo takouser posted image . Boš videla, ko bo Jonas prišel čisto k sebi, bo imel dovolj moči, da bo lepo pil od tebe. Dojenje je kar velik napor za te otročke. Kar pogumno naprej!user posted image user posted image user posted image  Jonas je pa itak pravi borec!user posted image user posted image

Iskreno sožalje staršem Matica.user posted image user posted image

Pod tole se tudi jaz podpišem. Imam prav tako doma nedonošenčka, rojenega s 33 tedni, začeli smo s 1005 flašo, nato počaaaaaaasi vzpostavljali dojenje. Danes pri skoraj 5mes se doji, še vedno pa ima raje flašo, še posebej kadar ima kakršnekoli težave.

Toplo ti priporočam črpalko in stekleničke Tommee Tippee, so zakon za kombiniranje dojke in stekleničke, ker so res po obliki n funkciji najbolj podobne dojki. Teče sicer malo bolj kot iz dojke, še vedno pa ne tako, da bi otroček pozabil na sesanje. Črpalka stane okoli 30 eur, zraven pa dobiš stekleničko, cucelj in pokrovček, tako da imaš za prebrodit krizo vse zraven.

Driska spada pod adeno-virozo, lahko traja od 10 dni do 3 tedneuser posted image user posted image user posted image , upam, da vas čimprej zapusti. Samo tako naprej, pa bosta kmalu doma!!!!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 776
2.3.2008 17:14:59   
lyra*
Bravo Jonasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo ponosni nate!

Joj bogi Matic! Si ne morem predstavljat kaj preživljajo staršiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 777
2.3.2008 18:57:30   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image Bravo, Jonas! Nalin, poskusi res stekleničko- pa poročaj, kako vama bo šlo! Sem prepričana, da vama bo uspelo in da bo kmalu jedel samo še pri tebiuser posted image user posted image

Matic user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 778
2.3.2008 20:41:48   
Anonimen
No ponoči mi je dobro jedel: 80ml pa 70ml, potem pa vsako dojenje po 10ml manj.

Ejjjjjj, to je pa super user posted image .

Kar tako naprej :)).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 779
2.3.2008 21:08:14   
Katrin
user posted image user posted image user posted image  Jonas! Vedela sem, da ti bo uspelo!

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 780
2.3.2008 21:09:25   
Katrin
In iskreno sožalje piškimiški in njeni družini user posted image user posted image user posted image

Matic, naj te čuvajo angelčki user posted image

Enostavno nimam besed ... user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 781
2.3.2008 22:53:28   
kekec in mojca
Nalin, še malo, pa bosta z Jonasom doma! user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 782
2.3.2008 23:10:01   
zvezda71
Bravo, Jonas zmagovalec! Žan tudiuser posted image , ker je pljučnico premagal.
Sožalje staršem Matica.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 783
2.3.2008 23:14:55   
KT
Jonas user posted image user posted image user posted image  pa si dokazal kakšen velik borec si user posted image . Nalin nikar ne obupuj, čim večkrat ga pristavi, vmes pa mu ponudi še tvoje mleko po flaški - mali borec rabi moči, potem pa sem prepričana, da bosta spet nadaljevala z dojenjem.

Še enkrat bravo Jonas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 784
2.3.2008 23:17:00   
KT
Matic angelčki so s teboj user posted image

user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 785
3.3.2008 10:41:03   
Valentina76
Sem tudi jaz mnenja da driska naredi svoje. Predvsem pa za zabuhlost. Mi smo imeli popolnoma enako stanje in valjda je teža padala. Ampak si niso dali najbolj dopovedat in so gnjavili( dr. in sestre) Ko pa je zabuhlost minila smo počasi začeli pridobivati na teži.

Bravo Jonas!

LP

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 786
3.3.2008 11:17:04   
ŠpelaP
Nalin - kot so ti že ostale svetovale - ti ga čimvečkrat pristavljaj ali mu ponudi flaško. Pa če ti popije po 10ml, bolje 10 ml kot nič.
Moja pikica je imela pred 1,5 meseca istočasno uroinfekt (dve bakteriji) in drisko zaradi dveh virusov (ROTA in ADENO). Ko sva bili v bolnici, sem jo tudi morala tehtati. Takrat je bila stara 7,5 meseca, pa mi je tudi pila naenkrat le po 20 - 30 ml. Ampak sem jo skoz in skoz pristavljala. Pa mi nobena sestra ali zdravnica ni rekla, da to ni v redu, da bi premalo spila pri enem podoju. Od zdravnice sva bili celo pohvaljeni, da lepo pije. Saj se je čez dan in noč tistih malih "požirkov" nabralo zadostnih količin. Pa sva se tudi dojile 10-12x na dan in to pri skoraj 8 mesecih.
Je čisto razumljivo, da tvoj ubožček pri taki starosti in po takem infektu ne more naenkrat spiti 100ml, če pa moja, toliko starejša ni mogla. Pa nam ni nihče težil.

Držim pesti, da vama z malim borcem Jonasom uspe!

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 3.3.2008 11:19:08 >

(odgovor članu Valentina76)
Neposredna povezava do sporočila: 787
3.3.2008 19:14:32   
frutka_
Mamici od Matica iskreno sožalje. Upam, da se bo kaj javila...Kako žalostno in krivično, da preživiš svojega otroka. Tako majhnega in nebogljenega. Uboga družinica....Prav hudo mi je.

Nalin držite se, pridno se dojita, cartajta, stiskajta. Življenje vaju je že dovolj preizkusilo...Javi se.
Žan je zdrav?

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 788
   [Brisano sporočilo]
3.3.2008 20:08:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
3.3.2008 20:36:55   
brina_3
Bravo Jonasuser posted image user posted image user posted image
bravo Mamiuser posted image user posted image user posted image
Bravo Žan za tako hitro okrevanjeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 790
3.3.2008 21:31:50   
DEBELUŠKA30
user posted image user posted image user posted image  SUPERRRRRRRRRRRRR, BRAVOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image !

Še vedno držimo pesti user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 791
3.3.2008 21:42:30   
Anonimen
Super, Nalin :)).

Neposredna povezava do sporočila: 792
   [Brisano sporočilo]
3.3.2008 21:51:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 793
3.3.2008 23:20:32   
ljubljana
Super, zelo smo veseli za vas!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 794
4.3.2008 8:06:30   
puncica
nalin žal spet nisem vedla kaj se dogaja pri vasuser posted image pa sej to je standard pri meni, pridem ko je že vse mimo. Sem pa večkrat mislila nate, kako ti gre in kako se rihtate in ti hotela pisat ampak potem kr ni bilo časa, danes pa zgolj slučajno našla tole temo, tako da držim pesti da prideta kmalu domov z Jonasom, da bo Žan čim prej zdrav. Pošiljam ti veliko veliko pozitivne energije in en velik koš zdravja za vse 4.
Sem s teboj. Drži se.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 795
4.3.2008 8:10:16   
nina166
user posted image  user posted image  user posted image Jonas...pravi zmagovalec si
user posted image  user posted image  user posted image  Mamica, ati in Žan

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 796
4.3.2008 8:12:26   
nina166
Družini malega Matica pa izrekam globoko sožalje. Matic čuvaj svojega brateca in vse svoje bližnje user posted image

Kako zna biti življenje kruto. Prejšnji teden je umrla tudi od znancev hčerkica, stara 2 dni. Zakaj morajo umirati tako mali in nedolžni otroci user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 797
4.3.2008 9:38:30   
Maxica
Nalin, joj, sem vesela, da vam gre samo še na boljše. Še malo, pa bo spet vse lepo po starem.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 798
4.3.2008 9:40:12   
Maxica
Pa sožaljem ubogim staršem ob izgubi malega Matica.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 799
4.3.2008 10:02:06   
zabica26
Bravo, vam vsem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jonas, res si borec. user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

znamke igrač
sindarin

Katere znamke igrač najpogosteje kupujete za otroke mlajše od 1 leta?

Chicco (17%)

Fisher Price (28%)

Tiny Love (14%)

Playgro (3%)

drugo (5%)

znamka mi ni pomembna (34%)

Število vseh glasov: 308

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!