|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
3.3.2008 15:33:49   
Urša
Nuhalna, je že mimo, kajne?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 101
3.3.2008 15:35:45   
ada2
Ada zadnjič ni nič kaj noseča zgledala, njej bi se hitro videlo, ko je taka suhica

no, dobro, da sem imela bundo gor, ker ko me po novem vidiš samo v hlačah in majici se pa vprašaš, če ni morda kajuser posted image
sem bila zadnjič na enem takem pogovoru pri šefici....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 102
3.3.2008 17:33:46   
amy26
bubi iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image  sem prav vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa lepo nosečnost ti želimuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 103
3.3.2008 20:21:04   
NinaŠ
No in user posted image A bo kar tišina user posted image  user posted image user posted image user posted image

Z drobižkoma smo bili popoldne pri P. Tini je zmanjšala Ventolin na 8 ur, pri Anžetu se pa itak še nič ni pokazalo (saj je šele ponoči zakuhal in če ne bi ravno imeli opravek pri P, ga danes definitivno še ne bi peljala tja).  Ampak, obnašala sta se pa obupno user posted image user posted image user posted image user posted image . S P se sploh nič nisva uspeli do konca pomeniti, ker sta user posted image user posted image skoz nekaj skakala, blebetala,.... kriza, sem bila razpištoljena že ko user posted image in še nerodno mi je bilo user posted image user posted image user posted image . Sem jima potem zunaj nekaj krepkih napovedala... ...sam kaj ko vem, da bo naslednjič, ko ju "piči", isto user posted image .
S Tino imava kontrolo spet v petek, takrat bova dobili tudi napotnico za alergološko, da izključimo morebitno alergijo, ko se ji non stop ponavljajo obolenja na pljučih in potem ukrepamo drugače user posted image (pojma nimam kaj sledi, če se izkaže, da ni na nič alergična - kar predvidevam da ni user posted image )

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 104
3.3.2008 20:41:11   
nincy
Aaaaaaaaaaa v enem dnevu tolk novic. Uf še med porod sem lažje dihala kot pa zdj user posted image  user posted image  user posted image

Bubi čestitke za user posted image , želim ti lepo nosečnost in cel kup user posted image  user posted image  user posted image .

Želja tebi pa še čestitke ob rojstvu Žane (sem mal pozna, ampak vas utegnem le na hitrco brat).

Nika vse najboljše še iz najine strani.

Upam da sem zdj vse poštimala, vglavnem vsem nosečkam lepo nosečnost. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 105
3.3.2008 20:42:25   
nincy
Aja pa za vse bolančke user posted image  da se čimprej pozdravijo.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 106
3.3.2008 20:46:15   
nincy
Da se oglasim, da ne bo ugotavljanja. Ne, nisem še user posted image , samo časa mi primankuje, da bi se oglasila.

Jaz sem pa mislila, da nimaš časa za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 107
3.3.2008 20:48:25   
nincy
Ok zdaj se bom pa spokala iz RR, ker mam že monolog user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 108
3.3.2008 20:49:50   
ada2
o nincy, tebe tudi že dolgo ni bilouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 109
3.3.2008 20:51:47   
ada2
sem pa nekaj razmišljala in imam nekaj na sumuuser posted image user posted image user posted image ....tolko enih mežikecov je bilo danes, da.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem kar spatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 110
3.3.2008 20:59:49   
nincy
sem pa nekaj razmišljala in imam nekaj na sumuuser posted image user posted image user posted image

Jaz imam trenutno na sumu samo tebe user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 111
3.3.2008 21:05:39   
nincy
user posted image  user posted image  user posted image  O šit, sem zdele ugledala, da imam v profilu nastavljeno, da sem noseča že 41 tednov user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 112
3.3.2008 21:06:02   
petarda
Ja, ampak danes ste bile pa res ultra zgovorne! user posted image user posted image user posted image user posted image  Smo celo novembrke 06 šišnle user posted image user posted image user posted image

Pa lepo od vaju Til in nincy, da niste pozabile na nas user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 113
3.3.2008 21:07:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: nincy

user posted image  user posted image  user posted image  O šit, sem zdele ugledala, da imam v profilu nastavljeno, da sem noseča že 41 tednov user posted image  user posted image  user posted image  

Kje pa ti to piše? user posted image  Jaz nič ne vidim?user posted image  Pa od kdaj ti je ostalo?user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 114
3.3.2008 21:08:28   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

sem pa nekaj razmišljala in imam nekaj na sumuuser posted image user posted image user posted image ....tolko enih mežikecov je bilo danes, da.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem kar spatuser posted image

enako user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 115
3.3.2008 21:13:43   
nincy
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kje pa ti to piše? user posted image  Jaz nič ne vidim?user posted image  Pa od kdaj ti je ostalo?user posted image

Na osnovni strani RR, al kako bi temu rekla. In pol kliknem in res imam v profilu nastavljen. Nimam pa pojma kdaj in kako. Sem samo trapast gledala kaj dogaja RR user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 116
3.3.2008 21:17:01   
nincy
Grem na tla user posted image . Ti Petarda pa z mano.

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 117
3.3.2008 21:23:20   
petarda

Grem na tla user posted image . Ti Petarda pa z mano.

A kr skup bova? user posted image ...ok, mojga user posted image  itak še ni doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 118
3.3.2008 21:27:17   
nincy
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Si prepozna, sem kr sama user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 119
3.3.2008 22:12:37   
petarda

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Si prepozna, sem kr sama user posted image  user posted image  user posted image

In to v  samo desetih minutah? user posted image  Nič nisem zamudila! user posted image user posted image user posted image

Ajdi noooočka user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 3.3.2008 22:13:55 >

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 120
4.3.2008 7:03:46   
Naty_ka
Jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse. Danes je posebej dobra.

Kako je stanje po Sloveniji? Pri nas zaenkrat samo še dežuje.
Nina, Tincci? Pri vama je verjetno že vse belo?
Moj user posted image  se že dva dni norčuje iz te vremenske napovedi v smislu: pa saj itak nebo nič snega. Imam občutek da se bom jutri zjutraj jaz smejala...user posted image user posted image user posted image

Tako, midva s S pa pred vrtcem šibava še k zobozdravniku user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 4.3.2008 7:05:02 >

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 121
4.3.2008 7:23:53   
NinaŠ
Dobro jutro!

Naty, hvala za user posted image , bila je odlična.

Pri nas je pred kratkim (mogoče uro) začelo snežiti. Sneg se prijemlje bolj slabo, saj je čisto moker, tako da ga je le po strehah kak centimeter. Napovedi so bile pa res take, da sem tudi mojga user posted image hecala, naj malo prej za službo vstane, da bo lahko prej odkidal user posted image .

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 122
4.3.2008 7:46:38   
petarda
Jutro user posted image

Evo, na Dolenjskem samo dež user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 123
4.3.2008 8:23:05   
NinaŠ
No ja, zdaj je pa snegec pri nas kar povornk zastavil user posted image ... ...sam zdaj pa dopovedat sinu, da ne sme kidat user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 124
4.3.2008 8:28:00   
amy26
Dobro jutro

Pri nas se je sneg začel prijemljat cestišča, pada ful nenormalno, tako da bo Aleks doma, ker čez par ur bo pri nas cesta neprehodna če bo tako padalo.
Zdej se lovita po stanovanju, ona v hodalici Aleks pa v poganjalcu.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?