Katina
|
Sem šla mal za nazaj brat in verjetno ne bom uspela vsega pokomentirat. martina25, da si je prijateljica premislila glede šopinga. za zdravnico in B. Anitka, upam, da se boš kmalu zopet navadila službe in ti ne bo pretežko. špelin@, le poskusi z magnezijem, ker pomaga proti krčem. narava, za večje stanovanje. Razpakiraj ba bolj "polako", da ne boš spet imela težav. Saj si poslušala v MŠ, ko so rekli, da ni treba met vse tipi-topi in naj pazimo nase! TamaraJ, joj, bogi Timi, a kar roatvirus je fasal . Upam, da mu ne bo prehudo. Pridno se cajatjta in hvala za posredništvo do ****. Naty* tudi tebi hvala za angažma v primeru ****. edinaos, mogoče boš imela srečo pri zdravnici, tako kot martina25. Drugače te pa čisto razumem glede tega, da nimaš želje po službi. Včasih so razmere pač take, da ti je že misel na to odvratna. jana81, bravo tudi za tvoo srečo pri ZZZS. barbaw, tele tvoje tegobe te kar spremljajo, ne? Važno je, da princeska raste in lepo napreduje, ter da je z MV vse OK. Tudi jaz imam kar naprej te težave, vendar se k sreči MV še lepo drži. za neodobreno solidarsnotno pomoč. Aurora28, super, da je teorija iz moje knjige pomagala. Upam, da tvoja težava zgine še pred porodom, tako kot moja ko je po 14 dneh do 3 tednih izzvenela. , še 60 dni do Rima. Jao mami..... Tole je zelo resnično in doživeto napisano. Ne dolgo in bom tudi jaz za tabo........ kasso, jaj maš natrpan urnik. za preobrat. Ja, medenična vstava je lahko vzrok za CR. valentina2006, naj čimprej pride porodniška, da ti ne bo treba v službo. Čestitke za 28 t . čmrlika, tud mene mal stisne, ko berem, da aprilčice že rojevajo ****, ko boš imela kaj časa preberi kako nas je skrbelo zate. Saj te razumemo, da se nisi mogla javit, smo ble pa kot kokošja mati vse pokakane od skrbi in strahu, ker se nisi nič javla. Samo, da je vse OK. Ko boš imela pa kaj časa, nam prosim podrobno opiši dogodivščino. No, jutri te ne bom iskala po P . Se ti je obetal vohunsko nenepovedani obisk. skye za sobico in voziček. Kje so pa fotke? Tud jaz ti ne verjamem, da si se tolk zredila, ker si še vedno šlankica. Le buši izdaja, da imaš podnajemnike - samo ne bi nihče rekel, da sta dve. bravo za stare in prastare starše. Tako je prav, če mladi potrebujejo pomoč, naj jim jo nudijo. estrella, lepo, da si spet nekaj nabavla za hišico. kodrana, kar pridno nadaljuj z diplomsko. Bom še jaz malo navdiha dobila. Anitka: Pa danes sem izvedela, da je dvema mojima soborkama s foruma Zanositev uspelo zagledati pluseke in sem bila zelo vesela. Bravo Bety upa in bravo Mijavček še tukaj Čestitke obema . Anitka, tud jaz sem imela smotane sanje - krvav izcedek itd... Sem se kar prisilila, da sem čez dan nanje pozabila. Vidim, da imate težave oz. da dvomite v napovedan spol. Najbolj je zadela kasso, saj se definitivno vidi, ko se otrok rodi. Jaz kar verjamem, da imamo (AC, pa en kup slik lulija). Če je kdo pri nas sfalil se je pa res za vprašat kaj zna tale medicina . KLIkov nisem šla obdelovat, ker sem se že navadila na misel, da bo . Jutri imam kar naporen dan: onkolog, diabetolog, MŠ, še par opravkov vmes.... , Na GP oz, uredit še papirologijo grem pa v sredo. Zdaj si grem pa cuker merit, ker mi alarm že zvoni....... Pridne bodite in lepo spančkajte.
|