Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 22:07:27
|
|
|
|
hanna1
|
jes pa malo gledam en o oddajo,ko ti celo bajto razmontirajo,pa na novo zmontirajo ,malo pa tukaj,....vmes sem pa spila en radler -ne vem zakaj se mi ga je tako zaluštalo,ko ga ponavadi ne pijem,...posledica pa... malo me šajtra,....pa še kr sem žejna
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 22:08:14
|
|
|
|
stephany
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Stephany vau kk so lepe.mi jih vsako leto zamudimo.Sam jutr jih bo pa sneg prekril Jaz pa kar ne verjamem, da bo res sneg . Velikonočnice so pa res lepe. Midva sva se tudi več let spravljala. Potem sem pa pred dnevi po TV videla prispevek o njih, pa da naj bi bile ta vikend najlepše, smo pa šli. Smo se pa pogovarjali z enimi, ki so bili tudi na Boču, tam je pa baje samo ene 10, 12 rastlin, nič več. Še dobro, da nismo šli tja...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 22:09:36
|
|
|
|
stephany
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ....pa še kr sem žejna Hanna, hiter še enga!
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 22:13:15
|
|
|
|
julci
|
Dodi a praviš,da je mel Nace še brata dvojčka.Pa ti sires fenomen za dvojčke. Je pa grozno,ko zgubiš malo detece,ki je komaj začelo rasti
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 22:15:15
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: stephany IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ....pa še kr sem žejna Hanna, hiter še enga! polbopa pod računalnik padla sam si sumljiva,da ga greš tk na večer cukat. p.s-tud jaz sem enga spila
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 22:52:09
|
|
|
|
hanna1
|
...hehe,sej me je minla žeja,sem pa malo čokolade pojedla...a kaj mi je ----sama sem ta teden---je moj nočni ...ja dodi,ti si pa res fenomen za dvojčke --a ma možek tud kaj zraven,da tako bogato rata naenkrat
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 22:52:35
|
|
|
|
dodi
|
Ja Nace bi bil enojajčni dvojček,vendar sta imela TTTS povezavo in Nace je bil močnejši oz ga je zajedel,da je le ta odmrl...bila je velika sreča,da je ostal in da se je lepo razvijal....se mi pa zdi,ko ga takole opazujem,da je včasih zamišljen,da se včasih pogovarja z nekom,ki ga mi ne vidimo,se z njim igra...in včasih te ob takih dogodkih spreleti kar srh....se pravi,da je z nami in nas pazi Pa tudi Vida in Vilma bi bile trojčice,a se je že od vsega začetka vedelo,da enega sigurno ne bo,kajti v eni vrečki je srček bil,v drugi je bil a vendar še ne dobro viden in tudi vrečka še ni bila lepa okrogla in prilimana na maternico,tretja pa je bila že takrat videti prazna....tako,da imamo mi 12 otrok a dva sta med
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 22:55:09
|
|
|
|
dodi
|
Hana - gozdar je-hodi po svežem zraku
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 22:55:17
|
|
|
|
hanna1
|
..se tuširam,ne me motit
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 22:56:08
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Hana - gozdar je-hodi po svežem zraku ..hmmmmmm.....
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 22:59:24
|
|
|
|
julci
|
Dodi pol pa teb jajčniki delajo 300 na uro.kaj ko bi ti meni dala malo svojih hormonov .Mislim kerto jezeloredko,da je pri kom že 1 par dvojčkov,ne pa trije in trojčki.Pa mate to mogočev sorodstvu. Jaz vem da me je skor na rit vrglo,ko so mi na prvem UZ rekli,da vidijo za prvim plodom še senco,ki bi lahko pomenla enojajčne dvojčke,sam da se je pol izkazalo da je bil hematom. Mamo pa v sorodstvu tako enojajčne in dvojajčne.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 23:01:06
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: dodi Hana - gozdar je-hodi po svežem zraku ..hmmmmmm..... zgleda da gozdni zrak relaksira maleplavalčke in tvoje jajčke
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 23:01:49
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ..se tuširam,ne me motit pazi da nem mela tole spoda poplave in preveč bablsov
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 23:12:22
|
|
|
|
hanna1
|
dodi me bo najbrž za ušesa,.....sam sem se pod tušem nekaj spomnila za nazaj in sem se ekspresno splaknila,tako da ne bo poplave proti tvojmu koncu julci ---spomnila sem se pa na pust in na tisto pismo,ki si nam ga posredovala dodi,pa me malo ima radovednost,a se je tista ženska še kaj oglasila,oz.,ali si ugotovila,katera je tako dobrih namenov --mah,mam včasih prebliske,ne se sekirat
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 23:13:10
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci bablsov ..ja kaj pa še
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 23:15:50
|
|
|
|
julci
|
evo sem gledala vreme.Hana jutr bomo kidali.sneg napovedan do petka.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 23:23:52
|
|
|
|
hanna1
|
..zdaj sem se spomnila,ko sem gledala,da sva obe zbrisali svoja mesta ven....sem dopoldne za foro vtipkala svoje mesto...sej je že veliko,ne vem kdo ga puva ,ampak mi je stran komaj uspelo izklopit...in po zagonu protivirusnega programa sta bila spet dva trojana gor..ma ne me basat,jaz se sploh dotaknem ne več teh mest...sam jih je blo tako fajn gradit...pa glih sem se specializirala za angl. ---mi pa že nekaj časa nekaj škrta skoz v računalniku,včasih pa kr nepretrgoma tiho boli--je uni reku,da je lahko disk,al pa nekaj išče ,kot bi hotlo z diskete brat -ma ta moj rač.-ma res prebliske,upam,da še zdrži nekaj časa
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 23:28:20
|
|
|
|
viator
|
[ Počakajmo na petek,da bomo videli kako bo,če ne pa prestavimo na april,mogoče celo na nedeljo - takrat je zoo še lepši,ko je tam polno novega življenja,polno mladičkov... [/quote] Dober večer punce, itak ste mi že vse spat ušle . Se strinjam - počakajmo na petek, pa bomo videle. Če bo prav mrzlo, res nima smisla vztrajat. Bomo prestavile.....mogoče bi se pa res lahko kako nedeljo dobile, da bi bilo lažje za Laubico. Pa še julci bi lahko prišla... Nataša, če prideš k meni na obisk, se je treba par dni prej najavit, da odkidam svinjarijo . Danes mi je nenapovedano uletel dimnikar, pa sva mogla prestavit na jutri, da sem mal pospravila in naredila dostop do vratc. Hanna, ti še kar en radler kresni, če še nisi šla spat...sej ne moreš žejna v pojstlo . Dodi, pišuka..ti si res fenomen, tko kot pravi Julci. Je pa žalostna tvoja zgodba o izgubi malih pikic...to mora bit res grozno boleče.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 23:29:19
|
|
|
|
julci
|
No vidiš da sem mela prav.ker mene pa sploh požarni zid ne spusti mimo,če kaj zazna.bratu itak niosem povedla,kje sem staknala celo fronto virusovbirekel da sem debil
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 23:30:14
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci evo sem gledala vreme.Hana jutr bomo kidali.sneg napovedan do petka. Ampak a ni za crknit, skoz je bilo lepo, zdej bi se meni že full pomlad prilegla...na pa bo pol metra snega...grrr
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 23:32:58
|
|
|
|
julci
|
Viator saj ti nismo ušle,se vidi da mama obe z Hano možeke v nočni-sam da ma moj zadnga Viator pomoje je tud boljš da se prestavi,ko bo bolj toplo,ker ješe v petek sneg do nižin napovedan.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 23:34:45
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: julci evo sem gledala vreme.Hana jutr bomo kidali.sneg napovedan do petka. Ampak a ni za crknit, skoz je bilo lepo, zdej bi se meni že full pomlad prilegla...na pa bo pol metra snega...grrr Viator jaz sem mojmu dans že rekla da kk fajn da bomo lahk letne gume na avto dali,pa se reži pa pravi da bom jutr še ketnenucala,ko bo sneg. Mater celo noč nemmogla spat,ko bom hodla gledat,če sneži.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 23:35:19
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci No vidiš da sem mela prav.ker mene pa sploh požarni zid ne spusti mimo,če kaj zazna.bratu itak niosem povedla,kje sem staknala celo fronto virusovbirekel da sem debil Na dobr, da se nisem spravila kakega mesta gradit..mi mamo tud ful smolo z računalniki...najprej smo se parkrat takih virusov navlekli, da je bilo treba zadevo formatirat, poleti nam je pa še strela užgala, pa ga je reveža do kraja uničla . No zdej imamo novega, pa mal več zaščite... Evo, Stefany je lepo rožico prilepla gor, jaz pa bom raco - iz Bistre - so prav luštne.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 23:35:39
|
|
|
|
julci
|
Hana a ti radler prazniš da te ni kaj za videt.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 3.3.2008 23:37:30
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: julci evo sem gledala vreme.Hana jutr bomo kidali.sneg napovedan do petka. Ampak a ni za crknit, skoz je bilo lepo, zdej bi se meni že full pomlad prilegla...na pa bo pol metra snega...grrr Viator jaz sem mojmu dans že rekla da kk fajn da bomo lahk letne gume na avto dali,pa se reži pa pravi da bom jutr še ketnenucala,ko bo sneg. Mater celo noč nemmogla spat,ko bom hodla gledat,če sneži. Haha, mi smo imeli tudi ideje, da bi gume zdaj menjali...ker je kao že skoraj poletje. Na evo..zdej pa mamo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?