|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
3.3.2008 22:07:27   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jes pa malo gledam en o oddajo,ko ti celo bajto razmontirajo,pa na novo zmontirajouser posted image user posted image ,malo pa tukaj,....vmes sem pa spila en radler user posted image user posted image -ne vem zakaj se mi ga je tako zaluštalo,ko ga ponavadi ne pijem,...posledica pa...user posted image user posted image user posted image malo me šajtra,....pa še kr sem žejna user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
3.3.2008 22:08:14   
stephany
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Stephany vau kk so lepe.mi jih vsako leto zamudimo.Sam jutr jih bo pa sneg prekriluser posted image user posted image user posted image

Jaz pa kar ne verjamem, da bo res sneg user posted image .
Velikonočnice so pa res lepe. Midva sva se tudi več let spravljala. Potem sem pa pred dnevi po TV videla prispevek o njih, pa da naj bi bile ta vikend najlepše, smo pa šli. Smo se pa pogovarjali z enimi, ki so bili tudi na Boču, tam je pa baje samo ene 10, 12 rastlin, nič več. Še dobro, da nismo šli tja...

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
3.3.2008 22:09:36   
stephany
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1
....pa še kr sem žejna user posted image

Hanna, hiter še enga!

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
3.3.2008 22:13:15   
julci
Dodi a praviš,da je mel Nace še brata dvojčka.Pa ti sires fenomen za dvojčke.user posted image user posted image
Je pa grozno,ko zgubiš malo detece,ki je komaj začelo rasti

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
3.3.2008 22:15:15   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

....pa še kr sem žejna user posted image

Hanna, hiter še enga!
polbopa pod računalnik padlauser posted image user posted image user posted image sam si sumljiva,da ga greš tk na večer cukat.
p.s-tud jaz sem enga spilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
3.3.2008 22:52:09   
hanna1
...hehe,sej me je minla žeja,sem pa malo čokolade pojedla...a kaj mi je ----sama sem ta teden---je moj nočni user posted image user posted image user posted image

...ja dodi,ti si pa res fenomen za dvojčke user posted image user posted image --a ma možek tud kaj zraven,da tako bogato rata naenkrat user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
3.3.2008 22:52:35   
dodi
Ja Nace bi bil enojajčni dvojček,vendar sta imela TTTS povezavo in Nace je bil močnejši oz ga je zajedel,da je le ta odmrl...bila je velika sreča,da je ostal in da se je lepo razvijal....se mi pa zdi,ko ga takole opazujem,da je včasih zamišljen,da se včasih pogovarja z nekom,ki ga mi ne vidimo,se z njim igra...in včasih te ob takih dogodkih spreleti kar srh....se pravi,da je z nami in nas paziuser posted image user posted image  Pa tudi Vida in Vilma bi bile trojčice,a se je že od vsega začetka vedelo,da enega sigurno ne bo,kajti v eni vrečki je srček bil,v drugi je bil a vendar še ne dobro viden in tudi vrečka še ni bila lepa okrogla in prilimana na maternico,tretja pa je bila že takrat videti prazna....tako,da imamo mi 12 otrok a dva sta med user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
3.3.2008 22:55:09   
dodi
Hana - gozdar je-hodi po svežem zraku user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
3.3.2008 22:55:17   
hanna1
..se tuširam,ne me motit user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
3.3.2008 22:56:08   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

..hmmmmmm.....

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
3.3.2008 22:59:24   
julci
Dodi pol pa teb jajčniki delajo 300 na uro.kaj ko bi ti meni dala malo svojih hormonovuser posted image .Mislim kerto jezeloredko,da je pri kom že 1 par dvojčkov,ne pa trije in trojčki.Pa mate to mogočev sorodstvu.
Jaz vem da me je skor na rit vrglo,ko so mi na prvem UZ rekli,da vidijo za prvim plodom še senco,ki bi lahko pomenla enojajčne dvojčke,sam da se je pol izkazalo da je bil hematom.
Mamo pa v sorodstvu tako enojajčne in dvojajčne.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
3.3.2008 23:01:06   
julci

IZVIRNO SPOROČILO: dodi

..hmmmmmm.....

zgleda da gozdni zrak relaksira maleplavalčke in tvoje jajčkeuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
3.3.2008 23:01:49   
julci

..se tuširam,ne me motit user posted image
pazi da nem mela tole spoda poplaveuser posted image user posted image user posted image in preveč bablsovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
3.3.2008 23:12:22   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image

dodi me bo najbrž za ušesa,.....sam sem se pod tušem nekaj spomnila za nazaj in sem se ekspresno splaknila,tako da ne bo poplave proti  tvojmu koncu julci user posted image ---spomnila sem se pa na pust in na tisto pismo,ki si nam ga posredovala  dodi,pa me malo ima radovednost,a se je tista ženska še kaj oglasila,oz.,ali si ugotovila,katera je tako dobrih namenovuser posted image --mah,mam včasih prebliske,ne se sekirat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
3.3.2008 23:13:10   
hanna1

bablsovuser posted image user posted image user posted image

..ja kaj pa še user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
3.3.2008 23:15:50   
julci
evo sem gledala vreme.Hana jutr bomo kidali.sneg napovedan do petka.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
3.3.2008 23:23:52   
hanna1
..zdaj sem se spomnila,ko sem gledala,da sva obe zbrisali svoja mesta ven....sem dopoldne za foro vtipkala svoje mesto...sej je že veliko,ne vem kdo ga puva user posted image user posted image ,ampak mi je stran komaj uspelo izklopit...in po zagonu protivirusnega programa sta bila spet dva trojana gor..ma ne me basat,jaz se sploh dotaknem ne več teh mest...sam jih je blo tako fajn gradit...pa glih sem se specializirala za angl.user posted image user posted image user posted image ---mi pa že nekaj časa nekaj škrta skoz v računalniku,včasih pa kr nepretrgoma tiho boli--je uni reku,da je lahko disk,al pa nekaj išče user posted image user posted image ,kot bi hotlo z diskete brat user posted image user posted image -ma ta moj rač.-ma res prebliske,upam,da še zdrži nekaj časauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
3.3.2008 23:28:20   
viator
[
Počakajmo na petek,da bomo videli kako bo,če ne pa prestavimo na april,mogoče celo na nedeljo - takrat je zoo še lepši,ko je tam polno novega življenja,polno mladičkov...user posted image user posted image
[/quote]

Dober večer punce, itak ste mi že vse spat ušleuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Se strinjam - počakajmo na petek, pa bomo videle. Če bo prav mrzlo, res nima smisla vztrajat. Bomo prestavile.....mogoče bi se pa res lahko kako nedeljo dobile, da bi bilo lažje za Laubico. Pa še julci bi lahko prišla...

Nataša, če prideš k meni na obisk, se je treba par dni prej najavit, da odkidam svinjarijouser posted image user posted image user posted image user posted image . Danes mi je nenapovedano uletel dimnikar, pa sva mogla prestavit na jutri, da sem mal pospravilauser posted image user posted image user posted image user posted image in naredila dostop do vratc.

Hanna, ti še kar en radler kresni, če še nisi šla spat...sej ne moreš žejna v pojstlouser posted image user posted image user posted image .

Dodi, pišuka..ti si res fenomen, tko kot pravi Julci.  Je pa žalostna tvoja zgodba o izgubi malih pikic...to mora bit res grozno boleče.user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
3.3.2008 23:29:19   
julci
No vidiš da sem mela prav.ker mene pa sploh požarni zid ne spusti mimo,če kaj zazna.bratu itak niosem povedla,kje sem staknala celo fronto virusovbirekel da sem debiluser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
3.3.2008 23:30:14   
viator

Ampak a ni za crknit, skoz je bilo lepo, zdej bi se meni že full pomlad prilegla...na pa bo pol metra snega...grrruser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
3.3.2008 23:32:58   
julci
Viator saj ti nismo ušle,se vidi da mama obe z Hano možeke v nočni-sam da ma moj zadngauser posted image

Viator pomoje je tud boljš da se prestavi,ko bo bolj toplo,ker ješe v petek sneg do nižin napovedan.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
3.3.2008 23:34:45   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Ampak a ni za crknit, skoz je bilo lepo, zdej bi se meni že full pomlad prilegla...na pa bo pol metra snega...grrruser posted image

Viator jaz sem mojmu dans že rekla da kk fajn da bomo lahk letne gume na avto dali,pa se reži pa pravi da bom jutr še ketnenucala,ko bo sneg.
Mater celo noč nemmogla spat,ko bom hodla gledat,če sneži.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
3.3.2008 23:35:19   
viator

No vidiš da sem mela prav.ker mene pa sploh požarni zid ne spusti mimo,če kaj zazna.bratu itak niosem povedla,kje sem staknala celo fronto virusovbirekel da sem debiluser posted image user posted image

Na dobr, da se nisem spravila kakega mesta gradit..mi mamo tud ful smolo z računalniki...najprej smo se parkrat takih virusov navlekli, da je bilo treba zadevo formatirat, poleti nam je pa še strela užgala, pa ga je reveža do kraja uničlauser posted image .
No zdej imamo novega, pa mal več zaščite...

Evo, Stefany je lepo rožico prilepla gor, jaz pa bom raco  - iz Bistre -  so prav luštne.
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
3.3.2008 23:35:39   
julci
Hana a ti radler prazniš da te ni kaj za videt.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
3.3.2008 23:37:30   
viator

IZVIRNO SPOROČILO: viator

Viator jaz sem mojmu dans že rekla da kk fajn da bomo lahk letne gume na avto dali,pa se reži pa pravi da bom jutr še ketnenucala,ko bo sneg.
Mater celo noč nemmogla spat,ko bom hodla gledat,če sneži.user posted image user posted image user posted image user posted image

Haha, mi smo imeli tudi ideje, da bi gume zdaj menjali...ker je kao že skoraj poletje. Na evo..zdej pa mamo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?