|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Po štirih letih... tudi za naju +
3.3.2008 17:36:20   
Darja*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam, vidiš taki primeri kot si ti nam vlivajo upanje. Uživaj v nosečnosti, boš videla vse bo OK.

Darja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.3.2008 17:48:11   
Anonimen
Bravo :)))).

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
3.3.2008 17:55:38   
DaisyE
Mijavček še tule čestitke. user posted image user posted image user posted image

Na IVF/ICSI bomo pa nazdravili.

Drži se, pa ne nam zdaj zbežat stran. Saj veš, kaki firbci smo. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.3.2008 17:59:11   
...Martina...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke...

in srečno naprej.

lp

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.3.2008 18:05:45   
YULIAH
 Mijavček, čestitke, kako lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.3.2008 18:06:54   
emaa
čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.3.2008 18:34:31   
tassi1
srečka nosečka,še malo pa boš tudi ti slišala najlepšo besedo na svetu:MAMAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.3.2008 18:42:56   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako sem vesela za tebe in vse s podobno zgodbo, ki jih to še čaka oz. nas čaka in vemo, da bomo tudi me enkrat objavile tako novico. Take zgodbe ti res dajo novo upanje, zagon, ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 33
3.3.2008 18:46:32   
sanna
Čestitam, veliko družinske sreče in še več ljubezni! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.3.2008 18:54:13   
Pingvinčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čim lepših in mirnih user posted image ter seveda zdravo user posted image .

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.3.2008 18:54:46   
TRIŠ

user posted image mijavček čestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitam pa eno velikouser posted image za srečo

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.3.2008 19:09:56   
Skye
Kako lepo je prebrati takšne čudovite novičkeuser posted image

Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.3.2008 19:16:18   
Sulfinija
Mijavček,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Želim ti lepo,mirno nosečnost do konca!

LP user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.3.2008 19:17:14   
Anitka
Uauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu še eni moji stari soborki je uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torej draga moja prijateljica želim ti lepo, zdravo in mirno nosečnost in novembra zdravega otročička ali dvauser posted image Uživaj v nosečnosti in pusti se razvajati. Vesela, zelo vesela sem tudi zate, saj vem kakšno pot si prehodila do pluseka.

Leto 2008 je res leto fosilk, leto starih soborkuser posted image

A se ni lepo začel mesec marec?user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 39
3.3.2008 19:19:06   
Bonnie_RR
Čestitke in mirno nosečnost! user posted image user posted image user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 40
3.3.2008 20:01:06   
Bety upa
Mijavček....copotam za tabo...Da pazim na tvoje user posted image  in ti na mojega user posted image .

Iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image  Pa mirno in zdravo nosečnost ti želim!!!

Vse bo v redu.

LP

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 41
3.3.2008 20:12:36   
naja2
Še od mene čestitke Mijavček user posted image  user posted image  user posted image , ob taki zgodbici pa kar solzice sreče dobim user posted image . Lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 42
3.3.2008 20:14:48   
sabsa
Mijavček, noro dobro! Vesela sem zate. Uživaj v nosečnosti! Po uz pa nam le poročaj!

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 43
3.3.2008 20:15:16   
Jančika_
Mijavček, tako zelo sem vesela zateuser posted image ! Čestitam!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 44
3.3.2008 20:18:03   
Blueberry
user posted image Iskrene čestitke ter lepo nosečnost!! user posted image user posted image user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 45
3.3.2008 20:34:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako sem neizmerno vesela, ko berem tvoje sporočilce. Čestitke, srečka fosečka!!! user posted image

(odgovor članu Blueberry)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
3.3.2008 20:37:29   
etna
Mijavček user posted image user posted image user posted image .
Izredno sem vesela zate.

Iskrene čestitkeuser posted image user posted image
Lepo, mirno nosečnost in zdravega otročka.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 47
3.3.2008 20:40:25   
cmokec
To pa je lepa novička. user posted image  Bravo Mijavček in iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu etna)
Neposredna povezava do sporočila: 48
3.3.2008 20:42:12   
Abra
Mijavček, še tuki čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 49
3.3.2008 20:44:04   
tinkamiška
Joj Mijavčekuser posted image pa to je res super!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitam iz srca!user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?