|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
3.3.2008 18:24:22   
tinaaja
Brusenje nozev - noz ob noz je tud izhod v sili..

Spanje - 2x, danes izjemoma 1x, ker je sla spat sele po 13 user posted image

tricikli ... mah.. zakljucek je..  ni zmagovalca ... PIKA!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 251
3.3.2008 21:01:49   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
mah.. zakljucek je..  ni zmagovalca ... PIKA!

Pa veš zakaj? Ker se ne morš odločt, če bi ga sploh meli - že zdaj... Je tako? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 252
3.3.2008 21:06:25   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
mah.. zakljucek je..  ni zmagovalca ... PIKA!

Pa veš zakaj? Ker se ne morš odločt, če bi ga sploh meli - že zdaj... Je tako? user posted image

nope.. ampak ker ni tazga, ki bi odgovarjal vsem mojim zeljam... ce koga zanima, bova verjetno kupila hauck traxx mini ... al unga s quelle al pa take barve
user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 253
3.3.2008 21:20:38   
skačica
napisala cel roman in me je ven vrglouser posted image user posted image user posted image

skratka v službi je blo fino, čas mine tik tak, delam na istem del. mestu kot sem pred porodniško, vzdušje ok, le direktorja dans nisem imela časti srečat.user posted image

Iza se je pri mami imela prav lepo, celo zaspala je bp in spala 1.45 ure.
Pa vseeno komaj čakam vikend.

šum na srčku- ja moja mala ga ima, šli smo na uz in ekg in ugotovili so, da je njen srček popolnoma zdrav in da je šum fiziološki. Enkrat bo izginil....user posted image , zato se ne sekiram.

Izi smo v BC kupil gugalnico z zaščitno ograjco, 14 in nekaj eurov, prav pocen in fajna. Samo še dedi jo namontira za hiško in mala bo lahko uživala. KKomaj čakam....

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 254
3.3.2008 21:40:28   
tinaaja
Za tiste, ki boste delale torto doma... http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10983
sem se odlocila, da bom naredila iz marcipana okoli torte, ne ticino mase

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 255
3.3.2008 21:49:39   
Lejci
Čer :)

Po dolgem času se na hitro oglašam...

Imamo precej pestro doma, borimo se z uvajanjem v vrtec, pa še čez vikend smo šli ropat Ikeo.

Vidim, da smo se uspešno preselile - komaj sem našla :) In vidim, da je vroča tema o kolesih. Danes ga je Ines dobila za rd. Smo ga stestirali na makedamu, zemlji, travi in normalno na pločniku. Zaenkrat je super. Ines not uživa 100 na uro.

Ima ograjico, ki ej snemljiva, podstavke za nogice, ki se odmaknejo, strehico, ki se odmakne, zadaj "prtljažnik" za igrače... ni da ni. Sicer sva najprej hotela kupiti enega z zelooo velikim podstavkom za noge, pa so naju opozorili, da po makedamu tisto ne gre ravno...

user posted image

Še ena na temo marel... Ines ima novo... seveda za svojo punčko user posted image
user posted image

Drugače pa se borimo še z ukinjanjem nočnega dojenja - mislim crkljanja, zelo smo zmanjšali hranjenje s kamni... dogaja na veliko.

Tako za enkrat, letim naprej :)

LP

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 256
3.3.2008 21:59:38   
tinaaja
Tu so pa otrokom prijazni triki http://www.family-trike.com

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.3.2008 14:24:34 >

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 257
3.3.2008 22:01:49   
Pikca
mah.. zakljucek je.. ni zmagovalca ... PIKA!
... a un iz Pikapolonce pol ni okuser posted image

Drugače pa je skoraj vse ka (lučka, smreka, ko se pokaka, ji je parkrat uspelo povedati ka ka),
... Encijan, naš isto zdaj par dniuser posted image , pa tudi vsi psi so KA (Kallo pa ne zna več rečtuser posted image )

Lukas, user posted image  da bo vse v redu s srčkom
Skačica, user posted image za dober start v službi

mi2 z mojim sva imela pa zdele težko debato o vzgojnih prijemih... moj je preveč popustljiv, ko mu enkrat pride do plafona, pa preveč znori... men  se to ne zdi ok... no sva uspela dorečt "bojni plan"- Živa je spet začela nekaj trmarit in kr komandirala bi...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 258
3.3.2008 22:05:34   
Pikca
he he tinaaja, vidim, da še nisi obupala, krasen zajčekuser posted image ... no mi smo imeli za Živo podoben model kot tale na sliki, pa se je ful obnesel (čeprav je bil obupno kičast), smo ga ogromno furali, le zdaj je že precej bogi...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 259
3.3.2008 22:07:08   
K_a_t_i
A se dobi kje palca za poganjalčka? Kr taka - univerzalna?

Tinaaja, men se zdi, da bi blo fino na biciklu tud kej naprej videt... Tale zajc je pa 2much moder user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 3.3.2008 22:10:10 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 260
3.3.2008 22:11:21   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

A se dobi kje palca za poganjalčka? Kr taka - univerzalna?

Tinaaja, men se zdi, da bi blo fino na biciklu tud kej naprej videt... Tale zajc je pa 2much user posted image

palco za poganjalca, ampak bobby (ne vem, ce gre na vse) sem vidla v mullerju..

no tega spodaj na sliki imajo sosedi in so ful zadovoljni. zadeva je res tok nacickana, da je tud neme skoraj sugar koma, ampak dksubin je dobro rekla - da je razlika a gledas, a je teb vsec al otroku prijazno user posted image

document.write('');

document.write('');

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.3.2008 14:24:53 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 261
3.3.2008 22:14:32   
tinaaja
 user posted image

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.3.2008 14:25:11 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 262
3.3.2008 22:14:58   
K_a_t_i
Bom šla pogledat palce, hvala.

Tole načičkan - jst ne morem iz svoje kože, ampak men se zdi, da gledam na zadeve preveč dolgoročno - ne predstavljam si Brine v takmule čez 2 leti... Al se to pač kupi samo za to poletje in je to to?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 263
3.3.2008 22:21:00   
tinaaja
ne predstavljam si Brine v takmule čez 2 leti... Al se to pač kupi samo za to poletje in je to to?

pojma nimam, kaj bi znal bit otroku pri 2 letih vsec.. mislim, da bi bil ta trike za to in naslednjo sezono, pol pa ornk bike.. morda kaj tazga..
user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.3.2008 14:25:28 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 264
3.3.2008 22:21:42   
K_a_t_i
Evo, to je men všeč... Kdaj bojo dost stari za tazgale? (palca je tud)
http://www.jejamescycles.co.uk/id30815.html

No, razmišljam tkole - fantek star 1 leto in 5 mesecev je v soboto stopil na poganjalca in dvignil obe roki - to mu je zadnje čase najboljša zabava. Torej - te ograjice bodo že čez mesec, dva neuporabne...

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 3.3.2008 22:23:21 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 265
3.3.2008 22:24:19   
Pikca
Kati... ja za 1 sezono so te tricikli... no mogoče dve... pri dveh pa pol, treh so pa že ta prava kolesa - jih je lažje poganjat kot tricikle

tale je tut zanimiv (če maš majhno razliko)

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.3.2008 14:25:46 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 266
3.3.2008 22:26:50   
Žabika
Neumorne ste s temi tricikli!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 267
3.3.2008 22:27:57   
tinaaja
hud a ne pikca :)
ma pri nas se ne bomo hodil zgelda nekaj casa, tko da ornk pas ali ograja je mus ... in vecina kar sem jih sprasevala so to uporabljali vsaj do leta in pol user posted image no saj, vsak otrok je drugacen, enemu dopoves, da je treba gor sedet, drugemu ne..

ma grem spat.. mal prevec sem se poglobila v te reci.. pol bom pa zjutri spet vsa zaleplena user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 268
3.3.2008 22:29:09   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Neumorne ste s temi tricikli!

k bi se se v kak izpit na faxu poglobila tko, bi same 10 maja padale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 269
3.3.2008 22:30:11   
Naomi
...eno lepo nocko se izpod nase strehe...user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 270
3.3.2008 22:30:36   
erna14
tinaaja-tist tri cikl k gre sedez nazaj ga majo v pikapolonici,jaz sem ga v nm gledala je full hud pa cena tud 130€user posted image

aja ja dobila sem sluzbo,oddelala sem prvi dan,stanje je da sem crknjena.grem spat.vec jutr

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 271
3.3.2008 22:34:04   
cv105
nočko še od nas ... user posted image  ...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 272
3.3.2008 22:39:22   
Pikca
in vecina kar sem jih sprasevala so to uporabljali vsaj do leta in pol
... ja mi smo ga uporabljali do dveh let, saj se tist pladenjček za noge in ograjca pol lahko odstranita

Erna, super za službo!

nočko, grem spat...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 273
3.3.2008 23:55:02   
skačica
računalnik obdeluje naročilo fotk, bo še trajal, ga ne bom čakala, bom šla raje spat.

O, res mate hude dileme glede teh triciklovuser posted image , HB je mož kar enega kupil in adijo. Je mal nakičen, cel roza(no, mal je tud bele barve vmes), ker moj misli, da tako mora bituser posted image , ima spredaj zajčka, ki piskauser posted image , ampak Iza v njem uživa, res se rada z njim vozi pa tud za komandirat ga je ok. Moja mami je danes peljala na sprehod Izo in Jona, vsakega v svojem triciklu(ki sta si zelo podobna, samo da je njegov moderuser posted image ) in vsakega z eno roko. Se pravi, da sta čist ok vodljiva.
Upam, da bo zdržal kakšno leto pol bomo pa že ornk kolo nabavli.

tinaaja- ti si res stručko za brskat. Daj izbrskaj še kakšna luštna zunanja igrala, ker to bo pa naš naslednji nakup za k moji mami. Mora pa bit tobogan, 2 gugalnici pa še kakšna hiška pa da ne bomo bankrotiraluser posted image  Sicer bomo vse 3 sestre, ki imamo mulčke prispevale eure, ampak vseen bo kar nekaj naneslo verjetno.

Nočko tud od mene.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 274
4.3.2008 8:10:35   
dskubin
Dobro jutro!

Danes ni moj dan. Že neki časa sedim tle, ma se kr ne morem zbrihtat. Je udaru vn manjko spanja user posted image
Evo, za vsako ena:
user posted image

Se čitamo več ksno.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?