|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
3.3.2008 10:21:55   
gugu
Blanč , izcedki so za enkrat izginili sedaj imam samo še izcedek od utrogestana! Upam, da so izginili za vedno!!!
Ali mi lahko poveste kaj naj začnem piti omega-3, folna , tifol... Do sedaj nisem pila nič od tega jemala sem samo matični mleček user posted image Hvala

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
3.3.2008 10:40:23   
GITA14
gugu čestitkeuser posted image

men je pa user posted image  pršla tak da  za enkrat me dejte med navijačiceuser posted image

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
3.3.2008 10:45:25   
gugu
GITA14 zelo mi je žal zate, vem kako se počutiš zato jočem z teboj  user posted image ! Nikar ne obupaj saj UPANJE UMRE ZADNJE!!!! user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
3.3.2008 10:49:04   
Anonimen
Ojla,

me zanima, ali je katera jemala Diphereline in Gonal skupaj, in kako ste se počutile.

Hvala in lep pozdrav

(odgovor članu gugu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3404
3.3.2008 10:58:00   
anja31
Punce pozdravček,

jaz sem pa včeraj dobila M. Sicer sem jo dobila 5 dni prezgodaj, če štejem, da naj bi bilo na 28 dni .... Tako, da sem prav vesela, ker vem, da se mi ciklus ni zbrkal zaradi postopka....
Torej v nove boje (2 postopek ICSI) grem nekje po 20.4. (pregled pri Rešu), če mi ne bo zamujala....

Pa-pa, Anja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
3.3.2008 11:00:50   
mismis
Gu Gu
čestitke za lepo novičko.
Mirno in uspešno nosečnost ti želim user posted image

Gita14 zvrhan kos objemčkv samo zate user posted image user posted image

Ali se je Zarja mogoče kaj javila, ali sem jo spregledala. Zanima me, kaj je z njeno hiperstimulacijo,
glede na to, da ima danes planiran ET

KO pa se javijo današnje borke in   še  MIjavček bom pa popravila in dopolnila seznam

lep dan

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
3.3.2008 11:04:39   
sapi
gugu superca res sem vesela ... samo, da se ti je vse skupaj umirili na koncu pa si zagledala plusek ... le pazi nase in na svojo pikico ...
GITA14 ne daj se ...
anja31
torej v nove boje ...
sapi

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
3.3.2008 11:17:53   
Linda25
Pozdravljene,

evo danes sem imela drugi UZ. Folikli so bili solidno veliki in dosti jih je bilo. Endometrij 10mm, folikli veliki 2*20mm, 2*18mm, 3*17mm. Zorn je povedal, da je to ok. Jutri imam zopet UZ, bomo videli.

Mislite, da bo jutri padla stopka? Koliko folikli rastejo v povprečju na dan?

Lp

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
3.3.2008 11:31:24   
ANIME
GUGU - čestitke - joj kako me take novice osrečijo!!!! čim bolj mirno in veselo nosečnost!

gita14  in anja31 - user posted image user posted image user posted image  držimo pesti za nov in uspešen postopek!!!

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
3.3.2008 11:45:26   
banga
Gugu - čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa še bolj pazi nase in se pusti dragemu razvajat. Tifol pa po mojem lahko kar začneš jesti, jaz ga jem od punkcije dalje
Gita- user posted image user posted image user posted image  drži se, upam, da bo naslednjič pa res prišel ta user posted image
Linda - ti si pa prava kokoškauser posted image user posted image , glede na velikost folikolov bo po mojem jutri res stopka padla. Koliko pa folikli rastejo na dan pa ne vem, amapk meni so sestre v GK rekle, da je to različno pri vsaki posebejuser posted image

vsem ostalim želim lep začetek tedna. Jaz sem danes že v službi, moram priznat, da mi to bolj odgovarja, ker potem se zamotim in ne mislim na to,a me kaj boli oziroma kako me boli, a je to znak za user posted image  ali ni...Moram reč mi zdaj mal prpa dela na momente, ker če ne bi bilo postopka, bi morala packo rdečo dobit pojutrišnjem. Potem pa samo sebe okregam, nehaj jo klicat ,ker je itak ne bo, ampak kaj čem, čisto zmeraj mi pa le ne rata, zato je boljš da sem v službi, da mi neumnosti ne rojijo po glavi user posted image
A kera kaj ve kaj je z Zarjo? Dajmo mal navjat, da bo imela danes ET, tako kot je bilo planirano . user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
3.3.2008 11:54:13   
Crnitulipan
GuGu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!

Pri meni je situacija nespremenjena... oh, ja, jutri pa CB.

Gita žal mi je, da ni uspelo, upam, da ti naslednjič uspe!
Vsem ostalim trepetalkam mirne živčke.
Pozdravček,
Čarna

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
3.3.2008 12:01:33   
Linda25
banga,

držim pesti zate, da bo ta čas čimhitreje minil in da se bosta v kratkem prikazali user posted image .
Ja, jaz tudi mislim, da bo jutri stopka, ker baje še po stopki malo rastejo. Če bo jutri stopka, bom imela punkcijo v četrtek, kajne.

Danes so šli UZ-ji zelo počasi. Imeli smo še občinstvo, študente, pomoje.  In jim je še razlagal, pa še res veliko nas je bilo. Na začetku je rekel ja 10mm, sem se ustrašla, da je to folkel na levi strani, ful me je bilo strah, ampak, potem ko je pogledal še levo stran in me je ful noro bolelo, sem ugotovila, da to ni to. Z lista sem prebrala, da gre za endometrij.

Nekje sem prebrala, da foliklli rastejo nekje 2 mm na dan, ne vem pa če to drži. Bom jutri videla.

Držim pesti za vse, v katari koli fazi postopka ste.

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
   [Brisano sporočilo]
3.3.2008 12:30:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Linda25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3413
3.3.2008 12:37:40   
maja24
Špelka12 kje si da ti čestitamouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
3.3.2008 12:38:29   
Linda25
punce,

imam še eno vprašanje. V čem je razlika med ICSI TESA in ICSI MMN? Mogoče katera ve?

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
3.3.2008 13:28:16   
gold fish
gugu - user posted image user posted image user posted image , jutri pa sporoči beta hcg...., za vitamine in folno pa imaš na izbiro - Tifol(samo folna), Centramed mami, Elevit pronatal, Centrum materna - vse vsebujejo vitamine in minerale in folno kislino.....jaz sem folno-tifol  jemala že pred user posted image , pa sedaj do 12t, kombiniram pa z Elevit in od danes z Centrum materna - vsebuje  še kalcij.....

Gita - user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes bila pri svojem gin. na pregledu in sem prvič poslušala srčeka našega malega pikecauser posted image , hiperca je baje še vedno malo prisotna, Dabrostona pa baje več ne rabim jest....moram sedaj počasi zmanjšati dozo.....  

Pozdrav,

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
3.3.2008 14:05:55   
tejchka
Vsem hvala za odgovore, zdej je ET za nama, tako da sedaj vem,da je vseeno kdaj prometrium vzameš, prej ali potem, važno da ga vzameš.
Še enkrat hvala, pa veliko sreče vsem skupaj.
Tejauser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
3.3.2008 15:04:37   
žirafca

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Ponedeljek, 03.03.
Linda25 - UZ
Zarja1 - ET
Konina - UZ

Sreda, 05.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ
Sabsa - UZ
žirafca - UZ
Goldy - UZ
m.rudovic - UZ

NAŠE NOSEČKE

Torek, 04.03.
Gloria - UZ

Četrtek, 06.03.
Gloria - NS

Ponedeljek, 10.03.
dobrovoljčica - UZ user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mijavček greje user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008
Gugu greje  user posted image user posted image  - TEST 04.03.2008
Črni tulipan grejeuser posted image user posted image  - TEST 04.03.2008
Gita14 greje user posted image user posted image   - TEST 10.03.2008
Mihi78 greje user posted image   - TEST 10.03.2008
Reni70 greje   user posted image user posted image   - TEST 12.03.2008
Banga greje  user posted image user posted image   - TEST 13.03.2008
Tejki greje   user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Anadejka greje    user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Pika74 greje    user posted image user posted image   - TEST 17.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V  FEBRUARJUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)

• Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) prenos zamrznjenčkov
  • Sabsa (Menupur)
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki dobrodošla
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (I. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur)
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič) 
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image ,
Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979, Darja, Pajčolanka, Anabanana, Ajedat, Arneja

user posted image user posted image  

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica user posted image

user posted image Lejla007 user posted image

user posted image Shuka (03.03.)

user posted image Anime (06.03.)

user posted image   Cati       

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
3.3.2008 15:08:09   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Ponedeljek, 03.03.
Linda25 - UZ
Zarja1 - ET
Konina - UZ

Torek, 04.03.
Linda25 - UZ

Sreda, 05.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ
Sabsa - UZ
žirafca - UZ
Goldy - UZ
m.rudovic - UZ

NAŠE NOSEČKE

Torek, 04.03.
Gloria - UZ

Četrtek, 06.03.
Gloria - NS
Anime - UZ

Ponedeljek, 10.03.
dobrovoljčica - UZ user posted image user posted image

user posted image  Mihi78 user posted image
user posted image  Gita14 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Gugu greje  user posted image user posted image  - TEST 04.03.2008
Črni tulipan grejeuser posted image user posted image  - TEST 04.03.2008
Reni70 greje   user posted image user posted image   - TEST 12.03.2008
Banga greje  user posted image user posted image   - TEST 13.03.2008
Tejki greje   user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Anadejka greje    user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Pika74 greje    user posted image user posted image   - TEST 17.03.2008

user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V  FEBRUARJUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)

• Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) prenos zamrznjenčkov
  • Sabsa (Menupur)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki dobrodošla
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič) 
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image ,
Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979, Darja, Pajčolanka, Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14

user posted image user posted image  

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica user posted image

user posted image Lejla007 user posted image

user posted image Shuka (03.03.)

user posted image Anime (06.03.)

user posted image   Cati       

user posted image  Mijavček     

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
3.3.2008 15:09:33   
mismis
NO vidiš Žirafca, pa sva se ujeli

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
3.3.2008 15:14:47   
Mijavček
No, da se še tuki pofočkam, da ne boste kakšne tiralice razpisale!user posted image

Beta HCG je 2741 ! user posted image   

Gugu sem ful vesela, evo madonca, pa je bil le samo izcedek. Folno kar jemlji, jaz sem prej jemala Tifol, zdaj pa Centramed mami, ker ma še druge stvari pa železo. A omega-3 mormo tud jestuser posted image

Gita14 mi je res žal. Zdaj ni fajn, čez čas bo pa že bolš, boš vidla.

Linda, user posted image  za folikle, so pa res lepi; jaz sem tud slišala da cca 2mm na dan zrastejo, tko, da verjetno bo res jutri stopka.

Aja, zdaj me lahko na seznamu daste med nosečke, UZ imam pri moji G že 10.03., čeprav ne vem, se mi zdi malo zgodaj. Za UZ v stari porodnišnici pa se jutri naročim in sporočim, kdaj mam pa tam.  Jupiii, še kar ne morem verjet user posted image

< Sporočilo je popravil Mijavček -- 3.3.2008 15:17:16 >

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
3.3.2008 15:15:14   
žirafca
Pozdravljene!

V petek je menstrucija kar naenkrat izginilauser posted image user posted image user posted image !

Razen malo špikanja nimam nobenih očitnih znakov. Upam, da mi bodo čimprej dali stop injekcijo, ker imam že krizo z vbadanjem in se mi že vleče. Naslednjič bom (upam, da ne bo "naslednjič") bom zahtevala kratek postopek!user posted image user posted image user posted image user posted image

V sredo upam na čimboljše folikle!

Gu gu in Mijavček, čestitke in lepo nosečnost!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep pozdrav!

Me je 2,5 letni sin trepljal po prsih in spraševal: Mamica a mas tuki dojencka?

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
3.3.2008 16:15:45   
gloria
GITA 14 pa ne spet user posted image user posted image user posted image ...res mi je žal za te...nevem kaj naj ti rečem da bi ti bilo lažje...če rabiš pogovor javi se na zs...bodi močna user posted image user posted image user posted image
Anime tud mene je čakanje na uz dalo v dvome če sem sploh user posted image ...nobenih pretiranih znakcov...počutje ok...ti se samo sprosti in boš vidla da bo vse okuser posted image
Mijavček čestitke za tako visok bhcg...zdej si pa tud uradno user posted image
Gugu za tebe sem pa še posebaj vesela...kol skrbi na konc pa tako močan ++++...čestitke nosečkauser posted image user posted image user posted image
Ribica še tuki čestitke za poslušanje user posted image

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
3.3.2008 16:18:28   
konina
gita, joj! Žal mi je, da ni uspelo. Sem tako mislila nate, pa vidim, da ni nič pomagalo. Drži se in naberi moči za naslednjič.

gugu, čestitke za +. Sedaj pa veselo do konca nosečnosti.

mijavček, tole bosta pa dva kajne!? Super.

PA še moje poročilo: moj folikel je počil. V soboto na 8. marec imam ET. Ja, tole pa mora biti srečen datum in mesec. Pa če bo vse po sreči bom imela test za kri na materinski dan. Tole se pa kar mora poklopit, kajne!?

Linda, danes sem bila pa tudi jaz tam, na UZ!

Lp, Ninauser posted image

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
3.3.2008 16:42:01   
sayuri
Zdajle enkrat ima pa Shuka  UZ user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da zagleda oba sončka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?