|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo marca
2.3.2008 21:24:49   
ledenka
user posted image  bravo, witto! user posted image  sem pogledala tvoj test - crtica se vidi lepo, ceprav je se bolj bleda user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 626
2.3.2008 21:33:25   
witto
Polinezia, sem bolj na eazi, vsaja dokler ne opravim uz,  v torek. Ko se mi je to zgodilo januarja, sem bila čisto outuser posted image , potem se je pa končalo z ss. Sem bolj umirjena sedaj.  Želim vam vsem, da čimprej občutite to neizmerno veselje in srečo obuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 627
3.3.2008 7:21:19   
Bety upa
No...ss-ji gor al pa dol.....in napovedano testiranje v petek...jaz sem že zagledala user posted image user posted image  in imam vse znake user posted image ...jessssssssssssss....

Zdaj pa, Bog nam pomagaj....

witto...tvoja user posted image  na testu je ODLIČNA in NE BOJ SE!!! Prepričana sem, da je tokrat taprav user posted image ...

Se beremo med Novembrkami....

pa pa punce in veliko user posted image user posted image  vam želim!!!!

LP

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 628
3.3.2008 7:43:28   
sasa78
Dobro jutro vsem.

Čestitke vsem novim user posted image .

Jaz som dobila user posted image  (no ja neko vrsto krvavitev, ki glih še ni taprava) zato se selim v april - ali pa čist na koncu marca. Ma groza. Bo že boljš kajne. (imam pa nekoliko neredne cikluse - ampak zdej k delamo na user posted image , drugače je bila na minuto točna)

Za vse držim pestke in punce želim vam čim več roza barve. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 629
3.3.2008 7:54:36   
diamantina
Lep pozdrav!

Se vam lahko pridružim v nečakanju? M bi naj prišla jutri, 4. 3., vendar upam, da je ne bo.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 630
3.3.2008 8:01:11   
dodi
Dober dan!

Kako punce-je že kaj novega?
Sulfinija-nič se ne javišuser posted image

Upam da vam čimprej uspe user posted image  in da postanete srečke user posted image .
Veliko mislim na vas in držim pesti za vsako posebajuser posted image user posted image user posted image  z vami sem v mislih in prejmite veliko pozitivne energije iz naše prekrasne vasiceuser posted image

Še bom pokukala k vamuser posted image user posted image   če smemuser posted image

Objem za vse,ki ste razočaraneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 631
3.3.2008 8:28:02   
nf
Evo je, spet je user posted image  prišla user posted image  user posted image  user posted image  Ampak se selim na konec marca, tko da se me ne boste še tolk hitro znebile user posted image  Prosim, da me prestavite na 30.3.
Enanobena, jap res že kar nekaj časa delava na otročku, v bistvu bo to že 19. cikel. user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 632
3.3.2008 8:29:32   
liam
ojej full škoda nf... pa saj bo... pozitivno je treba razmišljatuser posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 633
3.3.2008 8:53:03   
Polynesia
Hojla punce user posted image

No danes je 28.dan ciklusa in moje user posted image  še vedno ni, aaampak počakajmo še danes cel dan, ker jaz jo vedno dobim 28.dan, ma je točn k urca user posted image ...pustimo se danes še presenetiti. Drugače imam pa jaz vse znake user posted image , ampak to sem že imeli pri prvi user posted image , ki se žal na koncu ni dobro iztekla. Tko da sploh ne morem vedet kaj me čaka, hihihi.
Pupe navijam za vse nas user posted image  za tiste ki pa ste dobile user posted image  pa po en topel user posted image .

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 634
3.3.2008 8:55:56   
Polynesia
nf user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 635
3.3.2008 9:19:04   
Polynesia
Bety upa  jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii in čestitke za PLUSEK user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image . Fuuuul sem vesela za tebe, res, bravo bravo.

Neposredna povezava do sporočila: 636
3.3.2008 9:23:35   
tane
Betty upa, a sem prav razumela, da si srečka nosečka, ker nobena ni nič omenila, tako, da če sem prav razumela ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 637
3.3.2008 9:30:57   
sončnica24
Dobro jutro čvekice no pa je mojega odštevanja skoraj konec še en sam dan. Jutri bo zjutraj vse jasno, ker od moje user posted image ki velikokrat zamuja še ni ne duha ne sluha pa tudi tako dolgo še ni izostajala.

Tako da bomo vidli kaj bo jutri zjutraj test pokazal. Samo očitno me že psiha daje ker že sanjam o dojenčkih pa po tv jih nonostip vidimuser posted image , tako da je zadnji čas da ugotovim če je kaj na tem.

Sedaj pa dalje delat pa se še kaj javim.

Vsem user posted image iskrene user posted image in čim lepšo nosečnost.

Za vse ostale pa user posted image in upam da bo april bolj srečen mesec za vas

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 638
3.3.2008 9:32:47   
witto
Bety upa, kaj si zagledala?user posted image user posted image  waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  tudi jast imam znake,sicer ne toliko kot prvič, so melček lažje oblike, ampak so

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 639
3.3.2008 9:52:29   
ninčy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bety upa in witto čestitam!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim, da se vse dobro izteče!

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 640
3.3.2008 10:07:48   
sanna
Dobro jutro!
Čestitke vsem user posted image . Sem šele zdaj malo pogruntala, kako poteka seznam bork in navijačic. Pa bi prosila, da me od navijačic prestavite na borke. To pomeni, da če sem imela čez vikend O, da pridem nekje 16., 17.3.?? Imam prav? Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 641
3.3.2008 10:20:09   
Tanik
Lep pozdrav vsem,

čestitke srečke user posted image in držimo pesti za vse nas ki še  veselo user posted image in čakamo user posted image .
Pri nas so zdaj dnevi O in upam, da bo kaj.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 642
3.3.2008 10:34:09   
sanna
Prebrala sem, da med O lahko čutiš bolečino v spodnjem delu trebuha od nekaj minut do nekaj ur. Jaz pa sem pri sebi ugotovila, da me čez cel dan na momente nekaj špikne. Je tudi to možno?

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 643
3.3.2008 10:37:11   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Prebrala sem, da med O lahko čutiš bolečino v spodnjem delu trebuha od nekaj minut do nekaj ur. Jaz pa sem pri sebi ugotovila, da me čez cel dan na momente nekaj špikne. Je tudi to možno?

Seveda je možno...pri vsaki se O odraža drugače. Mene enkrat boli, drugič nič, potem spet špika, enkrat po cel dan, drugič samo po par ur...tko da, čist odvisno.

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 644
3.3.2008 10:40:05   
Arual
Živjo.

Najprej čestitke nosečkam.
Mene zanima, kdaj po ovulaciji bi naj test pokazal pozitivno v primeru da si user posted image ?
Sem se ravno naročla jutri na kontrolo pri g, pa sem za finto naredila test je bil -. Joj kako me je strah za jutri, ker vem,da bom zelo razočarana.

Držim pesti za vse ki je ne čakate.
Lp

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 645
3.3.2008 10:40:29   
mani2
Danes zjutraj sem dobila tetko user posted image , tako da vas za nekaj časa zapuščam. Razočaranje je veliko. Vsem ki vam je pokazalo user posted image  pa zelim zdravo in mirno user posted image . Čestitke.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 646
3.3.2008 10:47:10   
Polynesia
mani2 hudo mi je zate, ampak ne obupat...sonček bo posijat tudi zate user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 647
3.3.2008 10:48:46   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

pri meni je čisto odvisno, kdaj me ful špika, kdaj boli cel dan, včasih pa nič. zdaj recimo k imam O, me skoz nekaj trebuh boli pa skoz mi je nekaj slabo.

Žan

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 648
3.3.2008 11:07:16   
sanna

IZVIRNO SPOROČILO: Arual

Živjo.

Najprej čestitke nosečkam.
Mene zanima, kdaj po ovulaciji bi naj test pokazal pozitivno v primeru da si user posted image ?
Sem se ravno naročla jutri na kontrolo pri g, pa sem za finto naredila test je bil -. Joj kako me je strah za jutri, ker vem,da bom zelo razočarana.

Držim pesti za vse ki je ne čakate.

Tudi mene to zanima.
Lp

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 649
3.3.2008 11:29:48   
Tanik
a imate izcedek med O? pri meni prav teče, tak občutek kot da imam menstro, le da je druge barve. pa nimam belega toka.

Žan

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Kakšen očka bo?
Nekateri bodoči očetje so skeptiki, drugi sanjači, tretji vsevedi … Preberite članek (obvezno v dvoje!) in se nasmejte o...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?