Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 2.3.2008 21:24:49
|
|
|
|
ledenka
|
bravo, witto! sem pogledala tvoj test - crtica se vidi lepo, ceprav je se bolj bleda
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 2.3.2008 21:33:25
|
|
|
|
witto
|
Polinezia, sem bolj na eazi, vsaja dokler ne opravim uz, v torek. Ko se mi je to zgodilo januarja, sem bila čisto out , potem se je pa končalo z ss. Sem bolj umirjena sedaj. Želim vam vsem, da čimprej občutite to neizmerno veselje in srečo ob
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 7:21:19
|
|
|
|
Bety upa
|
No...ss-ji gor al pa dol.....in napovedano testiranje v petek...jaz sem že zagledala in imam vse znake ...jessssssssssssss.... Zdaj pa, Bog nam pomagaj.... witto...tvoja na testu je ODLIČNA in NE BOJ SE!!! Prepričana sem, da je tokrat taprav ... Se beremo med Novembrkami.... pa pa punce in veliko vam želim!!!! LP
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 7:43:28
|
|
|
|
sasa78
|
Dobro jutro vsem. Čestitke vsem novim . Jaz som dobila (no ja neko vrsto krvavitev, ki glih še ni taprava) zato se selim v april - ali pa čist na koncu marca. Ma groza. Bo že boljš kajne. (imam pa nekoliko neredne cikluse - ampak zdej k delamo na , drugače je bila na minuto točna) Za vse držim pestke in punce želim vam čim več roza barve. LP
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 7:54:36
|
|
|
|
diamantina
|
Lep pozdrav! Se vam lahko pridružim v nečakanju? M bi naj prišla jutri, 4. 3., vendar upam, da je ne bo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 8:01:11
|
|
|
|
dodi
|
Dober dan! Kako punce-je že kaj novega? Sulfinija-nič se ne javiš Upam da vam čimprej uspe in da postanete srečke . Veliko mislim na vas in držim pesti za vsako posebaj z vami sem v mislih in prejmite veliko pozitivne energije iz naše prekrasne vasice Še bom pokukala k vam če smem Objem za vse,ki ste razočarane
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 8:28:02
|
|
|
|
nf
|
Evo je, spet je prišla Ampak se selim na konec marca, tko da se me ne boste še tolk hitro znebile Prosim, da me prestavite na 30.3. Enanobena, jap res že kar nekaj časa delava na otročku, v bistvu bo to že 19. cikel.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 8:29:32
|
|
|
|
liam
|
ojej full škoda nf... pa saj bo... pozitivno je treba razmišljat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 8:53:03
|
|
|
|
Polynesia
|
Hojla punce No danes je 28.dan ciklusa in moje še vedno ni, aaampak počakajmo še danes cel dan, ker jaz jo vedno dobim 28.dan, ma je točn k urca ...pustimo se danes še presenetiti. Drugače imam pa jaz vse znake , ampak to sem že imeli pri prvi , ki se žal na koncu ni dobro iztekla. Tko da sploh ne morem vedet kaj me čaka, hihihi. Pupe navijam za vse nas za tiste ki pa ste dobile pa po en topel .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 8:55:56
|
|
|
|
Polynesia
|
nf
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 9:19:04
|
|
|
|
Polynesia
|
Bety upa jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii in čestitke za PLUSEK . Fuuuul sem vesela za tebe, res, bravo bravo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 9:23:35
|
|
|
|
tane
|
Betty upa, a sem prav razumela, da si srečka nosečka, ker nobena ni nič omenila, tako, da če sem prav razumela ČESTITKE!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 9:30:57
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro čvekice no pa je mojega odštevanja skoraj konec še en sam dan. Jutri bo zjutraj vse jasno, ker od moje ki velikokrat zamuja še ni ne duha ne sluha pa tudi tako dolgo še ni izostajala. Tako da bomo vidli kaj bo jutri zjutraj test pokazal. Samo očitno me že psiha daje ker že sanjam o dojenčkih pa po tv jih nonostip vidim , tako da je zadnji čas da ugotovim če je kaj na tem. Sedaj pa dalje delat pa se še kaj javim. Vsem iskrene in čim lepšo nosečnost. Za vse ostale pa in upam da bo april bolj srečen mesec za vas
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 9:32:47
|
|
|
|
witto
|
Bety upa, kaj si zagledala? waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw čestitke tudi jast imam znake,sicer ne toliko kot prvič, so melček lažje oblike, ampak so
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 9:52:29
|
|
|
|
ninčy
|
Bety upa in witto čestitam!!!!!!!!!!! Želim, da se vse dobro izteče!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 10:07:48
|
|
|
|
sanna
|
Dobro jutro! Čestitke vsem . Sem šele zdaj malo pogruntala, kako poteka seznam bork in navijačic. Pa bi prosila, da me od navijačic prestavite na borke. To pomeni, da če sem imela čez vikend O, da pridem nekje 16., 17.3.?? Imam prav? Lep dan vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 10:20:09
|
|
|
|
Tanik
|
Lep pozdrav vsem, čestitke srečke in držimo pesti za vse nas ki še veselo in čakamo . Pri nas so zdaj dnevi O in upam, da bo kaj.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 10:34:09
|
|
|
|
sanna
|
Prebrala sem, da med O lahko čutiš bolečino v spodnjem delu trebuha od nekaj minut do nekaj ur. Jaz pa sem pri sebi ugotovila, da me čez cel dan na momente nekaj špikne. Je tudi to možno?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 10:37:11
|
|
|
|
Polynesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Prebrala sem, da med O lahko čutiš bolečino v spodnjem delu trebuha od nekaj minut do nekaj ur. Jaz pa sem pri sebi ugotovila, da me čez cel dan na momente nekaj špikne. Je tudi to možno? Seveda je možno...pri vsaki se O odraža drugače. Mene enkrat boli, drugič nič, potem spet špika, enkrat po cel dan, drugič samo po par ur...tko da, čist odvisno.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 10:40:05
|
|
|
|
Arual
|
Živjo. Najprej čestitke nosečkam. Mene zanima, kdaj po ovulaciji bi naj test pokazal pozitivno v primeru da si ? Sem se ravno naročla jutri na kontrolo pri g, pa sem za finto naredila test je bil -. Joj kako me je strah za jutri, ker vem,da bom zelo razočarana. Držim pesti za vse ki je ne čakate. Lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 10:40:29
|
|
|
|
mani2
|
Danes zjutraj sem dobila tetko , tako da vas za nekaj časa zapuščam. Razočaranje je veliko. Vsem ki vam je pokazalo pa zelim zdravo in mirno . Čestitke.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 10:47:10
|
|
|
|
Polynesia
|
mani2 hudo mi je zate, ampak ne obupat...sonček bo posijat tudi zate
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 10:48:46
|
|
|
|
Tanik
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Prebrala sem, da med O lahko čutiš bolečino v spodnjem delu trebuha od nekaj minut do nekaj ur. Jaz pa sem pri sebi ugotovila, da me čez cel dan na momente nekaj špikne. Je tudi to možno? pri meni je čisto odvisno, kdaj me ful špika, kdaj boli cel dan, včasih pa nič. zdaj recimo k imam O, me skoz nekaj trebuh boli pa skoz mi je nekaj slabo.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 11:07:16
|
|
|
|
sanna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arual Živjo. Najprej čestitke nosečkam. Mene zanima, kdaj po ovulaciji bi naj test pokazal pozitivno v primeru da si ? Sem se ravno naročla jutri na kontrolo pri g, pa sem za finto naredila test je bil -. Joj kako me je strah za jutri, ker vem,da bom zelo razočarana. Držim pesti za vse ki je ne čakate. Tudi mene to zanima. Lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo marca 3.3.2008 11:29:48
|
|
|
|
Tanik
|
a imate izcedek med O? pri meni prav teče, tak občutek kot da imam menstro, le da je druge barve. pa nimam belega toka.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čaj, ki pomaga pri neplodnostiČe se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Kakšen očka bo?Nekateri bodoči očetje so skeptiki, drugi sanjači, tretji vsevedi … Preberite članek (obvezno v dvoje!) in se nasmejte o...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?