Anonimen
|
Skupaj sva že 13 let in imava se super. Ali me je prevaral ali ne pa ne morem odgovoriti. Včasih so ljude v nekaj 100% prepričani, pa potem ugotovijo drugače. V primeru, da bi me moj prevaral na način kot je tebe, s prostitutko, mislim da se ne bi sploh imela več kaj z njim pogovarjati in bi ga isti moment postavila pred vrata oz. bi se jaz odselila. Sploh se ne bi šla testiranj in oh in sploh, saj je ne samo da ogrozil vašo družino ampak riskiral tudi tvoje zdravje. Če bi to bila kar tako prevara, pa tudi mislim, da bi bil konec, ne vem pa kako bi dejansko reagirala. Misliti ne pomeni tudi vedeti. In včasih smo lahko nekomu blazno pametni, ampak, ko se pa nam nekaj takega pripeti pa reagiramo totalno drugače. Sem pa sedaj že 4 mesece v neki čudni situaciji, ki si je ne znam čisto razlagati. Pred štirimi meseci sem rodila, in potem naenkrat se je začel malo spreminjati. Po urco zamuja iz službe, češ da imajo veliko dela. Omenja mi neke sodelavke. Potem 1x mesečno gredo nekam s sodelavci ali sodelavkami, recimo na bovlingu so bili 2x, začel je smučati, bil je v tej sezoni 3x- ampak z našim družinskim prijateljem, potem z novoletne zabave je prišel ob 5ih zjutraj, pa sva bila zmenjena da pride prej, kar nekako ni bilo nič med nama. Pogovor je temeljil na temi kaj za kosilo in otrocih, o nama pa nič. Pa sem se trudila, da ne bi potem izpadlo, da se meni nič ne da kar sem drugič rodila. Spolnost- nič. Jaz sem že načela dostikrat pogovr na to temo, ampak mi samo govori, da si domišljam da ni nič, da me ima rad itd. Jaz ne vem ali sem res samo preveč doma in imam malo preveč časa za razmišljanje ali je res kaj na temu, ne vem. Sem pa bila čisto na dnu nekje en mesec in pol nazaj, in sem mu rekla, da me mučijo določene stvari, ki si jih ne znam razložiti in sem bila pripravljena iti narazen za par mesecev, pa da malo razčistim sama s seboj in se je totalno spremenil, več pozornosti posveča, pogovarjava se več, spet je nekaj novega med nama. Ampk meni tisti dvomi vseeno malo mučijo. Samo, kako naj zvem?!? Ampak kot pravijo, kar ne veš te ne boli. Tako ,da dokler ne vem, pač ne vem.
|