|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vas je kdaj prevaral?
29.2.2008 11:32:16   
maruškaŠ
Jaz pa tudi, če mu ne bi bila sposobna pokazati vrat ali pa pokati kufrov (čeprav mislim, da bi zmogla to), bi ga itak tolk žrla, obtoževala in poniževala, da bi na koncu sam odšel ...

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.2.2008 11:41:28   
nevica
Jaz definitivno nebi mogla požret prevare.In ni šans da bi ostal z mano ali jaz njim.Zase vem da ga nikoli ne bi  prevarala,ker ga preveč spoštujem,cenim in ljubim...(kljub skoraj 15 letom odkar sva skupaj).
Če me je kdaj prevaral ne vem(vendar upam da ni)ker če ne veš itak ne boli.
So pa moški res drugačna bitja.Veliko bolj razmišljajo s spodnjo glavo kot zgornjo.Če nimajo izoblikovanih nekih vrednot o družini  je vse bolj tako tako,sploh pa če niso doma stvari poštimane tako kot morajo bit.
Vendar boste rekli,da zarečenega kruha se največ poje oziroma nikoli ne reci nikoli,ker ne veš kaj te čaka za ovinkom.
Zase vem da ga iz radovednosti ne bi nikoli prevarala pa naj bom na smrt pijana.Če pa bi se že zgodilo da bi srečala nekoga ,ki bi mi spodnesel tla pod nogami bi mu to definitivno povedala.Ker v takem primeru bi bilo z najino zvezo nekaj narobe.
Res pa je da v tem primeru lahko nekdo drug drugače razmišlja in ima drugačne poglede na prevaro.Konec koncev smo si razlčni.Nekateri živijo v prevarah,drugi spet so sfingerji,tretji zopet taki....Pri vsem tem ni nič narobe če se najdeta dva ki imata enaka pričakovanja in poglede na skupno življenje.Če pa je nekdo drugačen v tem odnosu in ima drugačna razmišljanja kot njegov partner pa lahko s svojim ravnanjem močno prizadene osebo s katero živi.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.2.2008 11:50:56   
Katey
user posted image ojoj, ja žal imam podobno izkušnjo z bivšim partnerjem, sicer ni šlo za plačano je bila pa del naše družbeuser posted image , tko da si predstavljam kako se počutiš. Tudi jaz tist trenutek nisem vedela kaj narediti, naj mu spokam kufre, naj vpijem na njega, naj ga pošljem v tri krasne,.................................pa sem kr še naprej vztrajala pa se neki trudila on še 3x bolj, ampak tega se ni dal več popravit, jaz mu tega nisem mogla oprostit, v glavi se mi je vrtel samo film o njemu in njej, zgubila sem zaupanje in spoštovanje do njega, zame on ni bil več človek s katerim bi želela imet opravka.
Ja,bilo je hudo in dolgo časa je trajalo da so se mi rane zacelile še dalj pa da sem začela ponovno verjet, da niso vsi enaki. Verjamem pa tudi v to da se vsaka stvar zgodi z namenom in da je skoraj vsaka stvar za nekaj dobra in jaz zdaj vem zakaj je bilo to dobro. Imam partnerja, ki me dopolnjuje in osrečuje pri katerem čutim varnost in toplino in niti ne razmišljam več o tej boleči izkušnji in o občutkih, ki mi jih je prinesla.
Tko da odločitev je tvoja, kaj boš naredila in koliko si pripravljena 'pogoltnit', meni ni zneslo in mi niti malo ni žal. Tko da punca, pogumno in s trezno glavo, predvsem pa ohrani svoj ponos in samospoštovanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.2.2008 11:53:22   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: nevica

Res pa je da v tem primeru lahko nekdo drug drugače razmišlja in ima drugačne poglede na prevaro.Konec koncev smo si razlčni.Nekateri živijo v prevarah,drugi spet so sfingerji,tretji zopet taki....Pri vsem tem ni nič narobe če se najdeta dva ki imata enaka pričakovanja in poglede na skupno življenje.Če pa je nekdo drugačen v tem odnosu in ima drugačna razmišljanja kot njegov partner pa lahko s svojim ravnanjem močno prizadene osebo s katero živi.

Saj pravim, da ne vem. Lahko mi je pametovat tako na suhouser posted image , vprašanje kakšni občutki bi me preplavili, če/ko bi se to res zgodilo.
Ne gledam pa na to kot na prevaro. Res ne.
Prevara bi zame bila, če bi dlje časa skrivoma načrtoval, zanemarjal mene in otroke na ta račun, se odtujil od mene, sedel na sedežni z mojo glavo v naročju, me božal po laseh, mislil pa na to, kako bo naslednji dan pridobil urico-dve da se bo dobil z njo... Tega mu, mislm da, ne bi odpustila.

(odgovor članu nevica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.2.2008 12:33:41   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: nevica

So pa moški res drugačna bitja.Veliko bolj razmišljajo s spodnjo glavo kot zgornjo.Če nimajo izoblikovanih nekih vrednot o družini  je vse bolj tako tako,sploh pa če niso doma stvari poštimane tako kot morajo bit.

...................... ( no comment )

Res pa je da v tem primeru lahko nekdo drug drugače razmišlja in ima drugačne poglede na prevaro.Konec koncev smo si razlčni.

In to dvoje se ti tu ne sklada.

< Sporočilo je popravil daddy -- 29.2.2008 12:34:10 >

(odgovor članu nevica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.2.2008 12:38:41   
Anonimen
Skupaj sva že 13 let in imava se super. Ali me je prevaral ali ne pa ne morem odgovoriti. Včasih so ljude v nekaj 100% prepričani, pa potem ugotovijo drugače.
V primeru, da bi me moj prevaral na način kot je tebe, s prostitutko, mislim da se ne bi sploh imela več kaj z njim pogovarjati in bi ga isti moment postavila pred vrata oz. bi se jaz odselila. Sploh se ne bi šla testiranj in oh in sploh, saj je ne samo da ogrozil vašo družino ampak riskiral tudi tvoje zdravje.
Če bi to bila kar tako prevara, pa tudi mislim, da bi bil konec, ne vem pa kako bi dejansko reagirala. Misliti ne pomeni tudi vedeti. In včasih smo lahko nekomu blazno pametni, ampak, ko se pa nam nekaj takega pripeti pa reagiramo totalno drugače.

Sem pa sedaj že 4 mesece v neki čudni situaciji, ki si je ne znam čisto razlagati. Pred štirimi meseci sem rodila, in potem naenkrat se je začel malo spreminjati. Po urco zamuja iz službe, češ da imajo veliko dela. Omenja mi neke sodelavke. Potem 1x mesečno gredo nekam s sodelavci ali sodelavkami, recimo na bovlingu so bili 2x, začel je smučati, bil je v tej sezoni 3x- ampak z našim družinskim prijateljem, potem z novoletne zabave je prišel ob 5ih zjutraj, pa sva bila zmenjena da pride prej, kar nekako ni bilo nič med nama. Pogovor je temeljil na temi kaj za kosilo in otrocih, o nama pa nič. Pa sem se trudila, da ne bi potem izpadlo, da se meni nič ne da kar sem  drugič rodila. Spolnost- nič.
Jaz sem že načela dostikrat pogovr na to temo, ampak mi samo govori, da si domišljam da ni nič, da me ima rad itd. Jaz ne vem ali sem res samo preveč doma in imam malo preveč časa za razmišljanje ali je res kaj na temu, ne vem.
Sem pa bila čisto na dnu nekje en mesec in pol nazaj, in sem mu rekla, da me mučijo določene stvari, ki si jih ne znam razložiti in sem bila pripravljena iti narazen za par mesecev, pa da malo razčistim sama s seboj in se je totalno spremenil, več pozornosti posveča, pogovarjava se več, spet je nekaj novega med nama. Ampk meni tisti dvomi vseeno malo mučijo. Samo, kako naj zvem?!?

Ampak kot pravijo, kar ne veš te ne boli. Tako ,da dokler ne vem, pač ne vem.

(odgovor članu Čupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
29.2.2008 12:53:15   
entip
Ali bi me pekla vest ali ne nevem, ker še nisem varal, zelo verjetno pa mene nebi pekla vest, ker bi imel razloge za varanje. Je pa z nami moškimi tako, da se 5 minut po seksu ne spominjamo več, da smo sploh seksali. Poseksali bi brez težav vsako in ostali zvesti svoji stalni partnerici (če je moški le kolikortoliko zdrav), to pač imamo v genih zaradi katerih je nastala čoveška evolucija in gene se ne da spreminjati. Tako, da en seks gor ali dol ali pa celo več rednih izkoristkov prilik nam ne pomeni nič več kot praznjenje jajc. Seveda situacija se spremeni, če zaigra kemija - kar je pa druga zgodba. Na splošno pa nam prostitutke pomagajo takrat, ko vi odpoveste, nič več in nič manj nam to ne pomeni kot prav to. Seveda se moški tudi razlikujemo med sabo ampak mislim, da je glavnina nekje tu v tem razmišljanju.

Glede tvojega pri prostitutki pa ti lahko mirne volje rečem, da se je počutil točno tako kot, če bi to sam lastnoročno opravil. Nobenih čustev, nobenih pogovorov, zgolj praznjenje "za lažje dihanje" ;-) Seks s protitutko ni dosegel niti 10% seksa s teboj, ti si zanj še vedno glavna in taprva. Imata sicer mali problem v počenem kondomu ampak na koncu bo vse OK, ker je verjetnost okužbe tako mala, da ni omembe vredna. AIDS se sicer z lahkoto prenaša, vendar pa je potrebno biti tam kjer AIDS je in ne tam kjer ga ni. Jaz osebno ne verjamem, da ima pri nas sploh katera prostitutka AIDS, morda katera SPB kaj več ne. Bistveno bolj nevarni so pri nas še vedno homoseksualni odnosi med moškim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.2.2008 12:56:20   
nevica
Daddy ne vem zakaj ne bi štimalo.Pisala sem na splošno  ,ker smo ljudje v svojih dejanjih in pogledih na svet pač različni.
Midva z mojim partnerjem imava enake poglede na vrednote in zaenkrat nama štima.Prevara je pri obema na vrhu lestvice nesprejemljivosti.Tako je pri NAMA,pri nekom drugem pa je to lahko drugače in se s tem ne obremenjuje. To sem hotla povedat,mogoče sem malo zabluzla ampak upam da me razumeš.
Hočem povedati to,da sem po svojem karakterju takšna da takih dejanj ne bi oprostila klub temu da sem napisala ,da so moški pač drugačna bitja,ampak hvala bogu ne vsiuser posted image  in da sem med tem velikim številom našla prav takega,ki me v vseh pogledih izpolnjuje in osrečuje(čeprav se kdaj pa kdaj tudi spričkama,da ne bo kdo mislil da je pri nama vse "pocukrano")

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 33
29.2.2008 13:38:28   
taja27
Jaz bi vse te klube pa to ukinla. Al pa če odprejo javno prodajo marihuane in druge ****rje. Isto ti je to. V glavnem jaz sem proti nočnim klubom, čeprav jih moj zagovarja, da kok so ene punce notri boge Jebeš je boga - naj gre pa wc-je pucat al pa pometat. Ja moj je ful hodu prej predn sva bila skupaj in to z frendom, ki je mal nor na ženske in jo gre za eno noč iskat tudi v tujino in jo plača, da je z njim Pa menda je eno punco spoznal moj, ko je bil z njim in da je bila ful vredu in je hotela prav, da sta skupaj pa ne vem kaj še vse V glavnem... Ne daj se ponižati!

takšno obsojanje in posploševanje je pa men čist mim ... sej če te hoče pevarat ne rabi nočnega kluba!! ti boljš, da ne greš nikol v Amsterdam, te lahko fršlok vrže user posted image

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
29.2.2008 13:55:10   
loredana
Meni se je tud zgodilo z bivšim, pa saj sem že pisala o tem. Da bi karkoli oproščala in pozabljala ni šans. In to je vedel že preden je ****aril okoli, tako da...

Meni ste pa smešne ko pravite: sem bila močna, sem mu oprostila. Zaradi sebe, za otroka...resnica je pa sam to, da nimate poguma na novo zaživet.
Imam v svoji bližini tako žensko, ki je oprostila prvič, pa drugič, pa tretjič...zdaj pa raje kar miži. Beden lajf. In v posmeh vsem.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.2.2008 14:17:03   
Taula
Meni ste pa smešne ko pravite: sem bila močna, sem mu oprostila. Zaradi sebe, za otroka...resnica je pa sam to, da nimate poguma na novo zaživet.

Se podpišem pod to. Prevaral me ni..ne da bi vedela. Če bi me, pa sam ve kaj ga čaka.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 36
29.2.2008 22:50:41   
marijaa
Jaz verjamem v to, da me ni, ker pač želim, da je tako, zaenkrat njegoov obnašanje ni tako, da bi dvomila vanj, zatrdno pa ne vem, sicer pa kaj ne veš pač ne boli. Sedaj sicer pravim, da bi ga ljubici prpustila, kaj bi blo pa v resnici pa težko rečt, ker ko se ti enkrat nekaj zgodi nas večina odreagira pogosto drugače kot smo prej napovedovali.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.2.2008 22:58:20   
Anonimen
Ce me je, ne vem, mi je cisto vseeno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
29.2.2008 23:36:05   
silvya
Kolikor jaz vem, me ni user posted image . Če me pa kdaj je, pa bolje da ne izvem   user posted image   . user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
1.3.2008 4:43:36   
Anonimen
Jaz tudi nevem, ampak dvomim. Sem mu pa zabičala, da če že pride v tako situacijo, naj vsaj kondom uporabi, ker kakšnega herpesa ali pa hujšega pa ne bi rada imela. Neljubi dogodek in sankcije bi pa kasneje presodila.

Enako pa velja za mene. user posted image   Sem ravno z enega žura in sem srečala bivšo ljubezen - me pa niti ni kaj dosti mikala - ampak hudič je, ko pa pri nekaterih privlačnost nikoli ne mine. Grem spat, ker jutri se pa spet Real Life začne.

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
1.3.2008 9:55:09   
jaša2
ne, me ni. glede tega mu pa res lahko zaupam, lahk dam glavo proč za to.user posted image  ne znam si pa predstavljat kak bi blo, če bi me.user posted image  najbrž mora fuuuuuuuuul hudo. mislim pa, da bi ga pognala skoz vrata! ne vem kak bi mu lahk še pogledla v oči, mu zaupala...vedno ko bi kam šel, bi se spraševala....ne vem, vsaka čast tistim, ki ste svojmu odpustile. morš bi po mojem hudičevo močen zato.
je pa druga stvar, ko imaš otroka in že zaradi njega misliš drugače. nekatere najbrž? jaz bi že zaradi hčerke končala, kr ravno zaradi otroka mislim, da mora bit en zdrav in spoštljiv in poln ljubezni odnos med staršema.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
1.3.2008 11:00:26   
Anonimen
Mislim,da si močen takrat,ko greš proč od takega,ne pa da ostaneš z njim.Mislim,da bi vsaka,če bi mela kam it,bi šla takoj proč,torej ni fora v moči ampak v financah.

(odgovor članu jaša2)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
1.3.2008 11:33:50   
Nenya
Imam v svoji bližini tako žensko, ki je oprostila prvič, pa drugič, pa tretjič...zdaj pa raje kar miži. Beden lajf. In v posmeh vsem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V takih družinah, ki mižijo in vse 'oprostijo' nikoli pa ne pozabijo in je kot gniloba pod lepo zunanjostjo se 'delajo' razni Trobci in Pluti.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 43
1.3.2008 14:15:48   
marcela
Me je in to vem, živiva pa še dalje pod isto streho. Skupaj sva zlasti še zaradi otrok, se sicer spoštujeva normalno pogovarjava o otrocih in dnevnih dogodkih, spolno življenje pa imava oba drugje in to drug za drugega veva.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 44
1.3.2008 15:04:15   
Anonimen
Mene moj ni prevaral zvezo gradiva na zaupanju,pogovoru,...Imava se lepo in ce bi me prevaral vem da bi zaupanje padlo v vodo in ne bi mogla bit z njim.Me je pa bivi prevaral in vem kako je to trudila sem se zvezo peljati naprej pa ni slo.zdaj imam otoka in ce bi me zdajsnji partner prevaral bi odsla z otokom niti pomislila ne bi,Občudujem tiste zenske ki grejo lahko naprej,jaz pozabiti ne bi mogla,kaj sele preboleti.A ni cudno da so pri prevarah vedno eni in isti izgovori(alhkohol ali pa nisem doma dobila pa sem sel drugam,ja ja bedno si ga naj pa na roke vrze se opravicujem izrazu).Je pa tudi cudno to da moski takoj obsojajo zenske ja so kurbe a oni ao pa nedolži ko to storijo,midva sva se z svojim partnerjem pogovarjala o temu in obema je jasno da bi izgubila drug drugega ce bi se to zgodilo.Jaz bi vprasala vse tiste partnerje ki ste jim zenske oprostile kako bi on odreagiral in ce bi to lahko prebolel,in odgovor vam bo jasen.

(odgovor članu Čupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
1.3.2008 15:21:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marcela

Me je in to vem, živiva pa še dalje pod isto streho. Skupaj sva zlasti še zaradi otrok, se sicer spoštujeva normalno pogovarjava o otrocih in dnevnih dogodkih, spolno življenje pa imava oba drugje in to drug za drugega veva.

žalostnouser posted image

(odgovor članu marcela)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
1.3.2008 16:19:51   
marcela
Do neke mere morda res, ampak vsekakor majn kot tam kjer se to prikriva pod preprogo ali pa so večni prepiri in obtoževanja, česa pa pri naju ni. Vsaj moje menjnje je tako.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
1.3.2008 17:19:14   
Teni_
Ne da bi vedela. Pa boljše za njega, da ne. Mi je ljubše, da mi pove, da mui več ni in bi rad probal drugje, ampak potem pač več ne bi mogla bit skupaj.

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 48
3.3.2008 8:03:28   
loredana
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mislim,da si močen takrat,ko greš proč od takega,ne pa da ostaneš z njim.Mislim,da bi vsaka,če bi mela kam it,bi šla takoj proč,torej ni fora v moči ampak v financah.

Se ne bi strinjala s tem. Je pa res da je težko spet iz čiste nule štartat, če si bila navajena na visok standard. V končni fazi so tudi neki domovi, za take ki nimajo nič, če je volja je pot.

Zaskrbljujoče pri tem je to, da bo taka ženska, ostaja z njim ne samo ko jo bo varal na veliko, ampak tudi ko jo bo prebutal. Prvič, drugič.....Z izgovorom da nima kam it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
3.3.2008 8:07:21   
loredana
Pa še to; vsaka ženska bi morala poskrbet tudi zase, za službo, izobrazbo in s tem možnost preživetja, ker garancij tak nihče od nas nima, in ne biti samo gospodinja in mama odvisna od gospoda ki vse financira.

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?