|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
2.3.2008 19:53:19   
Lona76
Živjo!
Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image Patricii za Tiana
Lucalu pri tebi se je pa tudi že očitno začelo. Fino in držim pesti da boš čimprej in čimlažje gotova.
Midva z mojim user posted image sva sedajle prišla domov iz Bohinja kamor sva sinkota peljala na počitnice za dva dni. Je bilo danes full lepo. Mali pa seveda ej full užival. Seveda on uživa samo do je lahko zunaj. Sem pa koza pozabila mu uzeti skibucke. Joj me je skor kap k so me uprašal kje so. No kaj čmo. Se bojo znajdli. V dolini itak ni snega, če bojo šli pa na Vogu se bo pa v pancarjih po snegu podil.  Smo pa šli na en kratek sprehod in mi je full trebuh otrdeval. To sem zdej opazila da se mi je začelo dogajati. Jutri imam CTG pa bomo videli kako in kaj, če se je kaj premaknilo od zadnjič. Si pa res ne želim it rodit, ker user posted image v četrtek odpotuje. Sicer če bi prej rodila bi verjetno lahko ostal doma, tako pa mora it. No sej sedaj mi je še prezgodaj. Še ni vse pripravljeno za novega člana. Si pa želim potem ene 10 dni prd rokom roditi. Če imam kaj upliva. Ampak žal ga nimam.
V glavnem lepo se imejte, tiste ki greste ponoči roditi držim pesti da bo čimlažje!
Jst se grem pa zdej umiti, oblečti v pižamo in pred TV Zrneca pa Bizovičarja gledat

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
2.3.2008 19:55:36   
Lona76
Aja pa Nasy se danes res ni nič javila. Mogoče tudi ona že cartauser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
2.3.2008 20:44:17   
Katy13
Da se vam še jaz oglasim. Danes bom šla verjetno prej spat, ker je bila noč bolj kratka.

Oprala sem vse za user posted image , samo zlikam še in bo vse pripravljeno. Sedaj čakam, da mi še sušilec posuši, potem bom pa nogavičke zložila, likanej pa pride na vrsto jutri oziroma v ponedeljek, če bom jutri predolgo v Mariboru. Grem še enkrat na faks. Upam, da zadnjič pred porodom.

Ja, če se Lucalu jutri zjutraj ne bo javila, potem vemo, da je v Rimu. user posted image

Lahko noč, mirne sanje, čimmanj obiskov WC-ja in prijetno potovanje v Rim, tiste, ki ste si rezervirale. user posted image    

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
2.3.2008 21:05:24   
Nasy
Nasy je imela obiske cel danuser posted image Pa je šla moja sestricauser posted image domov.

No, jst sem še 2 v 1, jutri imam ob petih popoldan pregled, če ne bo kak odhod prej.

No, toliko od mene, imava nov monitor, pa mora user posted image še mal naštimat par stvari, zdej mi tko na malo piše, da težko berem. Lepo se imejte, mirno nočko!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
2.3.2008 21:39:17   
max81
no če sem prav zasledila na sosednjem forumu..imamo še eno mamico in to je katj, ki je povila še enega fantička Roka....čestitke in obilo zdravja, cartanja, ter prespanih nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
2.3.2008 21:52:47   
tina50
pozdravljene!

midva s z user posted image  sva šla pa zjutraj na sprehod, pa sva zdajle prišla domov. na kosilo sva šla k moji mami, pol smo šli špa skupaj k moji teti k je res ful cool do mene. po em sva šla na igro Čaj za dve, pčo tem pa še k sestrični, zdej sva pa končno doma.
jutri imam G, pa bom imela CTG, bomo vidli kako bo!

Moji podatki
kraj:(če mislite kje sem doma)-Rečica-blizu Mozirja (zg. Savinjska dolina), rodila bom v Celju
Spol: menda bo fantek
OT:120 cm
Pridobljeni kg: 17

Zanima me, če kater ve kakšne so kaj te pleničke racman,štorkja? ali se je katera odločila zanje ali pa če ima izkušnje?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
2.3.2008 21:53:40   
tina50
pa čestitam vsem novim mamicam

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
2.3.2008 22:00:00   
*medica*
max a da je katj tud rodila...

super...čestitke..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image katj

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
2.3.2008 22:02:01   
janet
Katj iskrene čestitke tud od mene, pa veliko cartanja!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale srečke user posted image pa mirno noč, s čimmanj obiskov na wc!!!!!!!!!!!!!!

Če pa gre katera v rim, pa čimlažji in hiter porod!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
2.3.2008 22:20:08   
tina50
Vsem želim mirno noč, se javim jutri ko pridem od G

p.s.: če vpisujete še starost (24) in katera nosečnost -prva

Lahko noč

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
2.3.2008 22:29:51   
Zofy
Lahko noč tudi z moje strani in seveda čestitke katj!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes tako zatečena, da ne vem kaj je to. Imam take noge, da je kr groza. Upam, da to ne pomeni, da grem kmalu v Rim, ker moram zdržat še vsaj 7 dni... Pol pa naj kr pride naša Julijauser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
2.3.2008 22:51:33   
max81
no tkole, jest se tudi za danes poslavljam, sem kr utrujena

vsem želim mirno noč in vse tisto kar paše zraven...vsem tistim, ki se vam bo pa mudilo, pa želim čimkrajši in čim manj boleč poroduser posted image

nočko, pa ne pozabite zjutri pristavit kaviceuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
3.3.2008 4:23:37   
Nasy
Katj, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Evo mene danes, ne morem spat. Nekaj se je začelo dogajat, me je zbudilo, zdaj pa čakam, kaj bo. Potem je začel šeuser posted image tako smrčat, da sem se čisto razbudila. Jem piškote in čakam, kaj bo, spat ne morem večuser posted image Zgleda, da so to, kar čutim, blagi popadkiuser posted image ampak nič hujšega. Napenjalo me je ko vrag, potem pa skoraj nič na WCju. Zdej še ne grem user posted image budit, ko bo močnejše pa bo štart. Dokler mi gre za jest..user posted image Malo me hoče glava bolet, mi je žal, da nisem že zvečer lekadola vzela, ko se je začelo kazat, da me bo.
Joj, mali rogovili spodaj, bo prišel ven al ne..se še odločauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
3.3.2008 5:24:54   
janet
Dobro jutro!

No Nasy če bo kaj pa le javi!!!!  Bo pa lep datum a ne, 3.3.?

Moje spanje je bilo pa danes porazno, vsakokrat ko se hočem obrnit se zbudim, me kosti tak bolijo, moj user posted image pa spi ko top, pa moje vstajanje sploh ne sliši. Js mam še 23 dni do cilja, no upam da bo vsaj malo prej, sem že tak okorna, da je groza.

No vstala sem pa ob pol petih, pa sem dragemu kavico skuhala, zdaj je pa že na poti v službo, zdaj pa mal visim na RR-ju, pa mislim da pišem monolog.user posted image Ma bom počakala da bo ura mal čez pol šest, da maliko zbudim, pa da se sprajima za šolo, ma spet cel nahrbtnik igrač pripravljenih, da se bo pred poukom igrala. Je vsa vesela, sma ji v soboto kupila nekega ponija novorojenčka - roza barve seveda - pa smo ga čakali tri tedne.ker ga dobavitelj ni imel, zdaj se pa že dva dni9 sam s tem igra in normalno da ga mora nest danes v šolo.user posted image So pa res premladi, da so jih šli dat s šestim letom v prvi razred!user posted image

No me zanima kak je Lucalu, a bosta z Nasy isto krenle v rim? No bomo videli!user posted image Držim pesti, da bo vse dobro, pa hitro mimo, pa da bojo štručke čimprej zunaj.user posted image

Js mam pa jutri pregled, pa sam upam da dopoldan še ne bo snega, ker se morm sama peljat, mam pa letne gume na avtu.user posted image Ma pa tak fajn je zdaj zunaj ko je tak toplo, js snega letos že nebi več rabla, drugo leto je pa lahk ko se bom tud js lahk spet smučala.user posted image

No dovolj zaenkrat, se pol še kaj oglasim, ko bo šla Neža v šolo bom tak šla poskušat še mal spat, nato pa poročam, če mi je uspelo.user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
3.3.2008 5:46:09   
Nasy
Jutro janet! Pri meni se je umirilo, na vsake toliko se mi mali v trebuhu mal premakne, pa 2x sem na wc šibala, pa ne lulat..ja, datum je pa lepuser posted image bomo videli. Saj zdaj so datumi kr vsi lepi, sam tist 29. 2. me je skrbeluser posted image Je rekla kolegica, vidiš, zdej si lahko brez skrbi glede datumov, 1.november je predalečuser posted image

V vsakem primeru grem danes proti LJ, če ne drugega, imam v Domžalah popoldan pregled pri G, ta pa bo odločila, kako in kaj. Če bomo seveda zdržali do takrat.

Ma nč, se grem jaz še malo probat uležt,kr na kavč verjetno, pa bomo videli, kaj bo. Morda pa že res vidim ta Rim od blizuuser posted image k zdej mam pa res občutek, da bo kmalu treba it.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
3.3.2008 6:47:49   
san
nasy, držim pesti, da je to to in, da bo porod čim lepši in čim manj bolečuser posted image user posted image user posted image

lucalu, predvidevam, da si že v P ali oa na poti, ker se nam danes še nisi javila user posted image . če še ne stiskaš svoje štručke k sebi, ti ravno tako želim lep poroduser posted image

katj, čestitke za novega fantiča, veliko lepega vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tina50, jaz sem jih imela pri sinu ene par, za kombinirat, teh bombažnih plenic. sicer so bile meni ok, je pa kar precej dela z njimi. jih moraš kar pridno menjat, pa za zunaj je boljše imet kar te za 1 kratno uporabo. tudi ponoči je otrok takoj moker. so pa res čisto naravne in je to mnogo bolje za naše pamžke.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
3.3.2008 6:51:43   
lina10
Čestitke vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image ,ostale pa se tudi že prebližujemo svojemu koncu,danes imam pregled in bomo videli, če se pri nas kaj dogaja al ne,jaz bi še malo počakala če se bi dalo mene poslušat bi rada rodila po mojem roku ampak bomo videli kako pa kaj samo da bo vse v redu a ne.
Želim pa vsem lep danuser posted image .

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
3.3.2008 6:52:49   
san
no, drugače pa je moja noč tudi bila bolj porazna danes. spala sem komaj kaj, skoz me boli zg. del trebuščka. ma me stiska in peče. ne vem, a je to spet rita od malega al kaj. včeraj sem bila cel dan zunaj z otroci, ker je dragi imel za delat in sem malega naučla vozit kolo brez pomožnih kolesc, no se je sam naučiluser posted image user posted image user posted image , jaz sem mu samo povedala kakouser posted image . in potem sta se s hčero 2 uri okol vozila in jaz sem pridno dirkala za nima. ma nisem bila niti toliko utrujena, kot sem mislila da bom. sam spanje je bilo pa bolj nespanje. mene res vse tako boli, samo da se uležem, jaz kar najraj ne bi več spalauser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
3.3.2008 6:54:24   
san
dinki, men je moj ljubi ravno včeraj rekel, da sem že mal obsedena s tem forumom, ker sem rekla, da moram sam na hiro prečekirat, če je že katera na novo rodilauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
3.3.2008 6:55:29   
*medica*
dobro jutro tudi od mene..

no nasy če se bo začelo kaj dogajati..držim pesti da mine čim hitreje in brez kakih pretiranih bolečin..user posted image

tudi meni se zdi da je luclu odpotovala v rim ..no sva se menili da mrbit odpotujeva skup ...venar sem jest še tuki ..malček se samo dobro obrača in me buta...kaj drugega ni na vidiku..no zj grem na pregled pa bomo videl kaj bodo rekl..zj ob 7.30 mam pregled ..če se ne javim do 10 sem ostala gor ..user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
3.3.2008 6:57:01   
*medica*
IZVIRNO SPOROČILO: san

dinki, men je moj ljubi ravno včeraj rekel, da sem že mal obsedena s tem forumom, ker sem rekla, da moram sam na hiro prečekirat, če je že katera na novo rodilauser posted image

to je rekel tud moj...a spet RRuser posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
3.3.2008 7:02:48   
Vilma
Dobro jutro čvekice! user posted image
Ja noč je bila res porazna, prvo rundo sem bedela od 11.45 do cca 2.30, tadrugo pa od 4.30 in potem nisem več zaspala. Mislim, da se moram danes nujno lotit likanja stvari, me skrbi, ker nimam še pripavljenih stvari za prihod naše pupe. Potem pa se takole sred noči zbudim, razmišljam o tem in se seveda čisto razbudim. Me je pa po polnoči fajn fajn spodaj bolelo, no zgleda da so se samo sramne kosti raztegovale.

Danes imam tudi jaz pregled, ob enih.
Pa sonček bo tudi, tako da izkoristite današnji dan! Jutri bo menda zimaaaaaa

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
3.3.2008 7:07:31   
san

IZVIRNO SPOROČILO: *medica*
..če se ne javim do 10 sem ostala gor ..user posted image

no, medica, držim pesti, da bo lepo in hitro, če te zadržijo notriuser posted image user posted image user posted image

zdej nam boste pa kar vse počasi pobegnileuser posted image . jst bi tud počasi že šla. recimo konec tega tednauser posted image .

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
3.3.2008 7:08:21   
san
joj, vilma, a ti tud. kaj nas to daje, a se kakšna luna blža?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
3.3.2008 7:10:59   
Vilma
jst bi tud počasi že šla. recimo konec tega tedna .

San moj dragi me tudi že podi rodit, samo jaz še nisem pripravljena. user posted image  
V petek je rekel: Ja pa dej rodit do petka, vsaj problemov glede vpisa v vrtec ne bo. user posted image  
Ta teden do petka je namreč vpis v novo šolsko leto.
No ja, bomo vidli ob enih, ko imam pregled.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.