janet
|
Dobro jutro! No Nasy če bo kaj pa le javi!!!! Bo pa lep datum a ne, 3.3.? Moje spanje je bilo pa danes porazno, vsakokrat ko se hočem obrnit se zbudim, me kosti tak bolijo, moj pa spi ko top, pa moje vstajanje sploh ne sliši. Js mam še 23 dni do cilja, no upam da bo vsaj malo prej, sem že tak okorna, da je groza. No vstala sem pa ob pol petih, pa sem dragemu kavico skuhala, zdaj je pa že na poti v službo, zdaj pa mal visim na RR-ju, pa mislim da pišem monolog. Ma bom počakala da bo ura mal čez pol šest, da maliko zbudim, pa da se sprajima za šolo, ma spet cel nahrbtnik igrač pripravljenih, da se bo pred poukom igrala. Je vsa vesela, sma ji v soboto kupila nekega ponija novorojenčka - roza barve seveda - pa smo ga čakali tri tedne.ker ga dobavitelj ni imel, zdaj se pa že dva dni9 sam s tem igra in normalno da ga mora nest danes v šolo. So pa res premladi, da so jih šli dat s šestim letom v prvi razred! No me zanima kak je Lucalu, a bosta z Nasy isto krenle v rim? No bomo videli! Držim pesti, da bo vse dobro, pa hitro mimo, pa da bojo štručke čimprej zunaj. Js mam pa jutri pregled, pa sam upam da dopoldan še ne bo snega, ker se morm sama peljat, mam pa letne gume na avtu. Ma pa tak fajn je zdaj zunaj ko je tak toplo, js snega letos že nebi več rabla, drugo leto je pa lahk ko se bom tud js lahk spet smučala. No dovolj zaenkrat, se pol še kaj oglasim, ko bo šla Neža v šolo bom tak šla poskušat še mal spat, nato pa poročam, če mi je uspelo.
|