nana35
|
Klepetka,mi smo ponoči vstali 1x !Najprej je pojedel okoli 21h zvečer,potem pa spal točno do 2.30.Potem pa je jedel spet ob 6.45 zjutraj. Vse tako hvalijo ta babyac,meni pa se še zmeraj čudno sliši,ampak verjamem da je super stvar.Samo nekaj mi povej,če veš.Mi nimamo običajnega sesalca.A gre na Forwerka tudi?Tam ni nikjer videti nobene luknjice...Ah,mi se ne bomo odločili za to,vsaj zaenkrat ne,ker lepo sčistimo tudi tako,s fiziološko in vato.Če pa bo kdaj sila si ga sposodim najprej,potem me bo pa že navdušil,po moje. ljubljana,nehaj s tako slastnimi tortami,nisem sladkosneda,ampak jagode pa še smetana,to pa ja!!Nimam rojstnega dne,pojedla bi pa vseeno en kos,če lahko...Imam pa ga čez en mesec!!In računam na torto!! A pri kolačku ja spodaj L,kot Ljubljana? Anchikaa,super ste vi to z vašo Dašo.Res fino,če je tako pridna,tudi Klemen je zadnje 4 dni boljši,ga manj šraufa in je več dobre volje,se smeji in klepeta sam s sabo. katee,midva imava ta isti čaj,le da je instant,pa telovadiva pridno,kot si opisala in še vetrovne kapljice iz koroških lekarn mu dajem,pa ima zjutraj vseeno težave.Danes je bilo malenkost bolje,a me srce boli,ko se tako sili,da bi kaj šlo ven,potem pa gre čisto malo ali pa nič. Ali ima še katera tako suho kožo na rokah kot jaz?Sploh na členkih! martinca,ja,saj veš,kako huda znam bit,kajne?Prav je tako,da R.slučajno ne bi mislil sploh na kaj takega,da bi mi kako ušpičil!Pa že spet vidim,da imava isti dan posvetovalnico.Jaz jo imam jutri ob 11.30.Nekako mi je to čudna ura,saj sem navajena da vse opravljam zjutraj.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 3.3.2008 13:51:14 >