Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako je bilo pri vas? 2.3.2008 19:15:49
|
|
|
|
Hans
|
Mi smo po priporočilu ginekologa kar malo pavziral.
|
|
RE: Kako je bilo pri vas? 2.3.2008 19:20:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva bila vzdržna prve tri mesece, sicer mi itak ni bilo do tega, ker mi je bilo non-stop slabo, potem pa je bila situacija popolnoma drugačna Sicer pa dvomim, da bi to lahko bil vzrok za ss, če pa si zaradi tega v skrbeh, pa tudi seks ne bi bil bogvekaj.
|
|
|
|
RE: Kako je bilo pri vas? 2.3.2008 19:22:59
|
|
|
|
piamaria
|
midva sva vseeno dvkrat na teden, ker sem optimist, ampak sem se nehala sekirati, kaj je lahko narobe, mislila sem samo, kaj bom pametnega naredila zase in kaj zdravega bom pojedla, pa itak nisem nikomur povedala, v primeru razočaranja, no čez 9 mes se je rodil korenjak....presrečna sem. Le pogumno in brez odvečnih skrbi
|
|
|
|
RE: Kako je bilo pri vas? 2.3.2008 20:05:54
|
|
|
|
tsjci26
|
čestitam za plusek! iskreno povedano,midva še zdaj kaj veliko ne,prve mesece mi je bilo slabo,zdaj sem v 26.t pa me še vedno bolijo bradavice in sploh mi ne paše...vem da sem grozna ampak sploh mi ni do tega...če pa že,pa to počneva zelo redko
|
|
RE: seks v nosečnosti po 2 ss 3.3.2008 8:07:25
|
|
|
|
nuala
|
Midva sva vseeno, ker ss nista bila povzročena s spolnimi odnosi ampak je bil razlog drugje. Bi pa na tvojem mestu vprašala tvojega ginekologa in nasvet upoštevala.
|
|
RE: seks v nosečnosti po 2 ss 3.3.2008 10:35:47
|
|
|
|
tintin
|
Jaz sem na začetku zakrvavela (pred to nosečnostjo sem imela eno izvenmaternično, zato me je bilo valda tudi strah) tako da smo bili do konca bolj previdni.
|
|
|
|
RE: seks v nosečnosti po 2 ss 3.3.2008 11:23:21
|
|
|
|
rokapi
|
Moja nosečnost je rizična, imela sem krvavitve (grozeči splav) in ginekolog mi je spolne odnose takoj prepovedal. Žal je tako, da morava abstinirati. Posvetj se z ginekologom, ker v določenih primerih spolni odnosi lahko škodujejo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?