frrrr
|
@lina, js bom pa enega dolgega napisala... za cel teden nazaj piskot, mogoče pa lahko večerjo ob njem poješ sem vas prebrala in ugotovila, da je kr nekaj fantičev enakih kot naš mali... vročina, brez kašlja, brez smrklja... začelo se je v soboto zvečer... popoldne prispeli v Schladming, bilo vse ok... zvečer rahlo povišana temperatura, ponoči na 39.9 - dali svečko paracetamola in je šlo dol. v nedeljo cel dan nekje 37.8 - 38.3. zvečer ok, v ponedeljek zjureraj pa spet povišanje temperature, ki je cel dan variirala med 38.8 in 39.4. mali živahen kot ne bi bilo nič. ker je bilo zunaj 20 stopinj, valjda nismo smučkali in se je 6 odraslih nenehno ukvarjalo z njim. vmes smo se malo na terasi sončkali, tašča+tast+svakinja+bodoči svak so še pohajkovali po Salzburgu in Dachsteinu... mi smo se pa doma crkljali. ker je bil v četrtek cel dan brez vročine, smo šli včeraj na sankanje... zvečer smo se pa odpravili proti domu. ob 19ih odrinili in pred 22. že bili doma, Jaša spal, midva klepetala. evo je tolk od našega dopusta. altati, *anč*, @lina, vava, Clody... pozdravite svoje fantiče, če še niso zdravi! Hans - vi pa vašo punčko! moci - upam, da so Zojine očke že ok! Pikabu - upam, da so ušesa Eme že zdrava! Lu - tudi vi se čimprej pozdravite! pa naj se vaša luda hiša čimprej umiri! vidla sem nove - Hans, LIDJOČKA, soncek28 - WELCOME! bravo vsem darovalcem! vsem, ki pa še niste vpisani v register pa povem, da ni nč groznega. sama sem se scer šele 14 dni nazaj vpisala, sem pa hkrati 8ič darovala kri. netresk ali natresk - mi mu rečemu uhec na stari temi *lini*-ne fotke ni in ne vem kaj ji morm zavidat. pa vavin link ne dela od unga ustanovitelja macintosha. kahlica - js jo postavim v banjo in malega posadim gor, da na njej počaka dokler se voda v banjico natoči... itaq komi čaka in takoj, ko mu dovolim, zleze v banjico. sem imela dost pranja preproge, saj jo je vsak dan pred kopanjem polulal piskot - mi smo tut zgleda bolj za pisoar aja, včasih se polula, včasih pa ne... ne zganjamo pa nobenega cirkusa okrog tega in pomoje mali niti ne ve, da je že kdaj nafilal kahlico. bo še čas za to. čestitke Arabeli za malega Sergeja! sem vidla, da ste malce kasneje izvedele za tamaučka od mene meni je sms poslala 13:08, vam je pa Remy nekaj minut kasneje napisala tasha in Hans - želim vama lepo nosečnost! zobki - pri nas kr nobeden ne pokuka na plano, pa tiščijo vn trojke, štirke, pa še en dvojkica... noro otekle dlesni ima že dva meseca bošček mali. Tinkara in Martin - poštimajta svoje zobke! mamici pa pomagajta pri tem! Remy - men je tale Harry tut čist mim... ga je pa tašča na smučariji brala. je mogla pohitet, ker po počitnicah ga more vrnit v šolsko knjižnico mis - pospravljanje je pri nas otežkočeno, ker bi Jaša pri vsem pomagal. pridna Tina, ker se igra medtem ko ti čistiš. Jaša bi pa pometal, sesal... vsako smetko pobere in jo odnese v smeti pikapolona - skupen dopust s starši... js tut nisem nikdar bila pristašica tega, pa zdaj že nekaj let prakticiramo in se imamo tist teden čist luštno... smučarija z moževimi, z mojimi smo šli enih 3x v toplice, lani celo na morje... pa s taščo smo kdaj v njihovi prikoli na morju skup... čist vredi se imamo... res pa, da vsi vemo kje je meja in ne silimo nobenega v karkoli (npr. izlet, sprehod, kartanje,...) - uživajte na Rogli! moci - fajn zgleda tale rezervirana restavracija - fensi šmensi... uoam, da se boste tut imeli tolk lepo, al pa še boljše in še morje... sem enakega mnenja kot muki... zakaj hodit nekam daleč, če imamo pri sosedih tolk lepo plažo, odlično postrežbo... sama še nisem doživela grdega vedenja s strani gostiteljev. sem pa videla kaj delajo prepotentni slovenčkov na hrvaškem in ni čudno, da so deležni burnega odziva gostiteljev. slovenci po eni strani hočemo bit obravnavani kot vsi ostali tujci, po drugi strani se pa obnašamo kot bi bili doma še v ex-jugi. sicer pa tak odnos kot imamo mi do drugih, imajo tudi drugi do nas. mi bomo navkljub vsem mailov, ki začnejo krožit ob približevanju poletne sezone, še vedno zahajali k sosedom. še kaj? fajn sem se nasmejala ob Tristanovem branju časopisa in ob Brininemu zlaganju rozin kaj pri nas novega? mali je videl sneg in je rekel sneg pa ne vem od kje ga je poznal, saj ga je videl enkrat v januarju nazadnje je pa osvojil še nekaj trozložnih besed, ki jih ne pove sicer čist pravilno, a se razumemo to so jabolko, brisača, žirafa. na dopustu smo vsak dan odkrili kakšno novo pesmico, ki jo v vrtcu pojejo, saj je pel zraven zdaj "poje" naslednje pesmice: daj daj srček nazaj..., tika taka..., ni copatka..., ježek teka..., zajček dolgoušček... preseneča vsak dan zvečer vam pa pripnem še sliko kako uporablja samokolnico no, vsaj prvi dan jo je tako... sem mu jo v ponedeljek kupila, ker je bil bolanček... razvadili smo ga... danes je res sicer gnilo vreme, zobki pritiskajo, a vseeno je tak scrkljanček in jokica za vsako figo... jutri bo že bolje... LEP DAN!
|