Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 22:42:34
|
|
|
|
rija
|
a zdaj je ta Mori že strokovnjak na vseh področjih majke mu.... pa ja, edini recept je: manj in pametno žri, pa giblji se.. meni teorija ful laufa....samo praksa....
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 22:45:21
|
|
|
|
Anonimen
|
a zdaj je ta Mori že strokovnjak na vseh področjih Hehe, to se tudi jaz sprašujem. Pa kako mu uspe nasrat vse te ljudi? Meni je za pokozlat, ko ga vidim. Prav tisti pravi tečni akviziter mi zgleda.
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 22:46:08
|
|
|
|
taja27
|
meni teorija ful laufa....samo praksa.... ja, tud pr men je tko ...
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 22:50:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne pišite pa mi MANJ ŽRI ker tud od tega ni trajnega efekta. Zacni drugace jest...pa nehaj hujsat :)...in bo :).
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 22:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sej on ti bo tud reku manj žri. Sam še zaračunal zraven, pa še miljon nepotrebnih stavkov bo zraven nametal. Me smo vsaj zastojn
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 22:52:07
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Meni je za pokozlat, ko ga vidim. mogoče pa hujšaš na ta način samo kaj, ko ni zdravo
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 22:52:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ja sej on ti bo tud reku manj žri. Sam še zaračunal zraven, pa še miljon nepotrebnih stavkov bo zraven nametal. Me smo vsaj zastojn Mislim, da on zaračunava ločevalno.
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 22:53:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Meni je za pokozlat, ko ga vidim. mogoče pa hujšaš na ta način samo kaj, ko ni zdravo Ne, ne. Pri bulimiji ne hujšaš, ker se nažiraš zraven.
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 22:53:50
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Meni je za pokozlat, ko ga vidim. mogoče pa hujšaš na ta način samo kaj, ko ni zdravo Ne, ne. Pri bulimiji ne hujšaš, ker se nažiraš zraven. ne spoznam se na tovrstne reči
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 22:54:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da on zaračunava ločevalno. Ja, locevalno od stran vrzenega dnarja...
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 22:56:17
|
|
|
|
hariba
|
pa ja, edini recept je: manj in pametno žri, pa giblji se.. meni teorija ful laufa....samo praksa.... Se tudi jaz pod to podpišem. Zdaj smo pa že 3 tako misleče.
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 22:57:46
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: dežale Ne pišite pa mi MANJ ŽRI ker tud od tega ni trajnega efekta. Itak, da je trajni efekt, samo tega se moraš skoz držat. Ješ samo toliko, kolikor porabiš, ne smeš se prenajedat. In ko enkrat shujšaš na željeno težo, se moraš tega držat, ne pa se potem vrnit v stare tirnice. Veliko uspeha!
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 23:00:19
|
|
|
|
taja27
|
sm dobila idejo ... jst si bom sliko od Morija na posodo za kruh nalepla ... zihr mi rata shujšat!!
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 23:01:48
|
|
|
|
Anonimen
|
sm dobila idejo ... jst si bom sliko od Morija na posodo za kruh nalepla ... zihr mi rata shujšat!!
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 23:04:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja27 sm dobila idejo ... jst si bom sliko od Morija na posodo za kruh nalepla ... zihr mi rata shujšat!! Haha, al pa od enga druzga M-ja (tam kjer .. cveto...tam kjer ptički pojo...). Tisto te bo še srat zraven.
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 23:05:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja27 sm dobila idejo ... jst si bom sliko od Morija na posodo za kruh nalepla ... zihr mi rata shujšat!! Upam da ti rata. Jst mam na hladilniku murkota pa še enga prasca(pujska) k mi govori da je treba manj žret....pa nč ne hujšam .....prascu se režim, murkotu pa zmeri k hladilnik odprem rečem **** si grd
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 23:08:31
|
|
|
|
dežale
|
hvala vam za vaše odgovore in izkušnje!
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 23:08:50
|
|
|
|
taja27
|
Haha, al pa od enga druzga M-ja (tam kjer .. cveto...tam kjer ptički pojo...). Tisto te bo še srat zraven. če bo polna hiša takšnih M-jev ... bo moj mož mislu, da mam nou okus za dece ... pa da se mi kisa ... mal ... al pa fejst no
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 23:10:27
|
|
|
|
taja27
|
hvala vam za vaše odgovore in izkušnje! sori, ker smo ti temo zasmetile ... ampak po moje od Morija itak ne moreš dobit velik več, kot si zdle od nas ... pa še nasmejat se mu ne morš
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 23:10:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst mam na hladilniku murkota OMG in ti si še pri življenju?
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 23:13:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Jst mam na hladilniku murkota OMG in ti si še pri življenju? Ja in to niti kilco lažja. Je pa moj zbolu Bokvej če je to krivo? Je pa ful dobra slikca, ma žnablčke napete, pa roke v luftu kao k da mu kkšna skala prot frisu leti
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 23:14:37
|
|
|
|
taja27
|
Je pa ful dobra slikca, ma žnablčke napete, pa roke v luftu kao k da mu kkšna skala prot frisu leti a jo prpopaš?
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 23:15:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja27 sori, ker smo ti temo zasmetile ... Tema je na čvekanju, ne na hujšanju.
|
|
|
|
RE: Hujšaj zdravo, jej z glavo - Smiljan Mori 1.3.2008 23:16:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja27 a jo prpopaš? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?