nana35
|
koala,hvala,bom poskusila to brinjevo mazilo.Kje se dobi,a v lekarni?Jaz imam to weledino olje in ga s tem zmasiram,pa tudi kapljice mu dajem,antiflat.Saj ne da ne pomaga,ampak vprašanje je,kaj bi bilo brez vsega tega??!!Saj včeraj in danes je bolje,tudi jaz trkam na les,tako da je čez dan vredu,le prdeci niso šli ven,pa kakal tudi ni ves dan,zvečer pa taka bomba v plenici,da je prišlo vse ven in sem ga mogla celega preobleči,potem pa še ena manjša bombica, Le zvečer ima malo več krčev,ampak zdaj so znosni,prejšnje dni pa je bilo neznosno.Pa tudi jaz ga razvijem,ampak prej je bilo huje,ko je bil še široko povit,zdaj je bolje. Ampak vse se preživi,kajne? K sreči me ne tišči lulat med dojenjem,se moja mama vedno smeje,ko pride in ga popoldan dojim,pa pravim;joj,hitro ga vzami,me akat tišči.Vidiš,jaz imam drugačen problem. mala pikica,hvala tudi tebi za čestitke.Ubogi Gašper,poznam to.Tudi Klemen včasih tako brca,pa malo prda,pa spet brca in joka zraven,se napenja,da je ves rdeč,takrat sem skoraj nemočna.Predvsem se mi smili,ker se mi srce para,ko mu ne morem pomagat,vendar zdaj telovadiva.Ker veliko ležijo in mirujejo je nekako razumljivo,da jih mučijo vetrovi,kot nas če dolgo sedimo. In zdaj mu nogice pokrčim gor in dol in gor in dol...malo telovadbe,pa potem velikokrat prda. Upam,da se bo stanje umirilo. Ja,tudi to poznam,ko zdaj še spi,potem pa naenkrat kriči in cvili.Jaz ga zato zvečer skopam in mu potem trebušček zmasiram,da lahko mirno ajčka.Ko ima take težave je priden in tiho samo na previjalni mizi in v kinderpetu.