|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: rabim nasvet.
29.2.2008 20:33:29   
Pikica5
Jaz tudi morem še počakat kakšen mesec zaradi SS pa še verjetno enega, da bom vsaj en mesev jedla tifol pol pa bomo za moj r.d. naredili user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 101
29.2.2008 20:35:07   
issa
uf v glavnem nasldnjič bom mela voziček,ki bo rastel z user posted image ,sicer pa je toliko vozičkov na trg,da se že skor ven ne znajdeš.....
se pa dostikrat znajdem v oddelku za novorojenčke,..takooo me mika,..pa bi full,..sam moj še malo čaka na finance.......punce če zadene na loteriji pol bom jih imela 4...user posted image user posted image

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 102
29.2.2008 20:35:31   
sancy
o  Pikica, ti si pa ze nakupovala,superuser posted image . Js sm pa rekla de mogoce en pajacek de bom kupla drugo pa pol ku bom ze kr vidno user posted image

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 103
29.2.2008 20:36:17   
issa
pikica držim pesti,da rata,....

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 104
29.2.2008 20:41:09   
Pikica5
Hvala Issa. Če jaz zadanem na loteriji jih imam 5 user posted image user posted image user posted image  al pa 7 je tako pravljično število user posted image  Issa kdaj ti načrtuješ še kakšnega?

Malo sma nakupovala, samo zdaj pa do naslednjega + ne bomo nič pol pa s5 user posted image  jaz mam voziček ki je zaj za ob rojstvu in pol z jajčko, samo mi je sedaj malo prevelik user posted image  Sancy meni je bilo tako sladko izbirat te cotike pa zaj že mam kar neki jih nagledanih v h&m in c&a pa aldinu in v baby centru, hihi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 105
29.2.2008 20:44:15   
issa
no ko boš rabla veš kam ponj,...user posted image user posted image user posted image  ja no,tak sem rekla mojemu, on pa men da se takoj poročiva,...user posted image user posted image  samo problem,da še nisem plačala listka.....user posted image user posted image user posted image user posted image  v glavnem načrti so....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 106
29.2.2008 20:45:19   
sancy
Sej prou pikica. Midva greva tud zdej marca enkrat v Ljubljano in takrat  bom prvega pajacka kuplauser posted image   Sm se ze odloclauser posted image   A mas ze druge cotke zdej ugledaneuser posted image sej prou, zakaj pa ne

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 107
29.2.2008 20:46:42   
sancy
In Issa kuk je pa star/a tvoj prvi otrocicek?

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 108
29.2.2008 20:49:31   
Pikica5
Issa ti si pa ista kot jaz, skoz pravim kak bom na lotu zadela pol pa mama, ja ko boš kaki liste vplačala pa morda res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sarcy pol bo že verjetno kaka druga moda, tak da mi bo kaj novega padlo v oke, tak da bo staro vse pozabljenouser posted image

A bo katera malo višnjevega kompota? Jo tako je dober user posted image

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 109
29.2.2008 20:54:10   
issa
hm otroček je 18 mesecev star,...samo se mi zdi da je tako hitro odrasel,no sicer se je že rodil zelo velik in težki,.....user posted image
ja se bom,kmalu ,....res kmalu...se spravla in en listek vplačala ,.tak za finto da vidimo kaj bo,.....se vem da ni.ker nisem glih pod srečno zvezdo rojena,..............

hehe pikica ga mam tudi doma,od mojega babica finega naredi,.....njami,............lušte........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 110
29.2.2008 20:55:12   
sancy
ooo js bi kompotekuser posted image . Sm kr lacna ratalauser posted image Zdej pa morm jest it pa na en cigaretek jtuser posted image . Pikica in use ki ste tle js vas pocas zapuscam. Jutr pa ne pozabt pa pridte sem gor de bomo spet kaksno rekle. A boste prisle spet jutr gor?  Bote fajn.user posted image Pa lepe sanje

Radi se mejte pa veliko se smejteuser posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 111
29.2.2008 20:57:12   
issa
sancy- dober tek,..fajn pokadi....in sladke sanje!!!ti se tudi lepo imej!!!

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 112
29.2.2008 20:59:53   
Pikica5
Zdaj sem vama pa naredila lušte user posted image

Sancy naprej dober tek potem lepo ajaj pa sladke sanje, pa se čujemo ju3.
Lahko noč

Issa taki ravno dobijo ko nikdar ne igrajo user posted image  tak da vso srečo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 113
29.2.2008 21:00:14   
issa
nič jaz grem tudi,...dragi pride zaj domovpa bova še kakšno rekla,mogla pa bi si še neki pogledat  pa mi ni,....user posted image user posted image  ne da se mi več učit.....
ja upam da bomo še jutri kako rekle!!
lahko noč in sladke sanje!!
papa

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 114
29.2.2008 21:01:41   
Pikica5
Tudi jaz odpeketam pod tušeka... Sladke sanje Issa pa lepo spi. Lahko noč user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 115
1.3.2008 12:48:07   
_sanja_*
Dober dan...

Vidim, da ste se včeri kr zaklepetaleuser posted image Kje ste pa danes vse??

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 116
1.3.2008 13:00:47   
Pikica5
HeY _sanja_*

Jaz sem tukaj zdaj pa grem čistit stanovanje user posted image  lepo bodi se čujemo kasnejeuser posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 117
1.3.2008 13:08:03   
_sanja_*
Ok, se tipkamo pol popoldne. Papa

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 118
1.3.2008 13:31:06   
sancy
evo mene. Se vama tud js pridruzim popoldne ker zdele dlih mal cistim stanovanje kukr pikica.
No se slismo kasnejeuser posted image
PaPa 

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 119
1.3.2008 14:09:15   
LunaLuna
Hehe...danes je pa čistilni dan. Tudi jaz sem namreč čistila stanovanje. Jah, takšne so sobote. Uživajte. Pozitivno mislite in navijačice navijajte, borke se pa borite.

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 120
1.3.2008 16:37:51   
Pikica5
Uf jaz še samo pobrišem pa liminate spoliram pa sem fertik, tak sem že utrujena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa vam kako gre čiščenje? user posted image

Upm, da bom do 17 fertik user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LunaLuna)
Neposredna povezava do sporočila: 121
1.3.2008 17:06:51   
sancy
ojla Pikica, js sm pa ze frtik s ciscenjemuser posted image . Sm se tud js kr namatrala mal. No ko bos pa fertik s ciscenjem se pa oglasi da kaksno recemouser posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 122
1.3.2008 17:16:19   
Pikica5
Jupi meni je končen ratalo fertik sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hihi kdo bi si mislil, da mi bo ratalo user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si kaj Sancy?

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 123
1.3.2008 17:27:55   
sancy
Moram rect da kljub slabemu vremenu sm zelo dobrouser posted image . Malce utrujena od ciscenja ampak sej bo.user posted image

Pa ti Pikica, kako si kaj?

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 124
1.3.2008 17:33:35   
Pikica5
Pa super, zaj si malo polnim batarije user posted image  po čiščenju user posted image user posted image user posted image  ampak kljub utrujenosti in dežku sem polna energije in elana, skačem po sobi in plešem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ravno sem si privošla kosilo (mah sem hitra a ne) sem čisto not padla v čiščenje user posted image user posted image user posted image user posted image  

I wish I can be.... blablabla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?