|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
28.2.2008 19:38:30   
Erin
Čeeeeeeeeeer
Evo meneuser posted image

Sem imela obiske z včeraj na danes (mami in brat)pa nisem imela časa za računalnik čisto nič.
Kot prvo:

lana - dobrodošla nazajuser posted image
nell - držimo pesti da bo pošta kmalu prišla in bodo lepi rezultatiuser posted image
mishel - držimo pesti za jutriuser posted image
Ryssa - čestitam za zadnji izpituser posted image

user posted image user posted image user posted image

No mene so danes klicali iz službe in me zbudili in so me prosili da prinesem neko dokumentacijo in sem rekla da prinesem jutri ko pridem po knjižico pa me je una vprašala zakaj pa to?? pa sem rekla da predvidevam da je konec pogodbe glede na to da je una prišla z bolniške ki sem jo nadomeščala...no pa mi je rekla da SO MI PODALJŠAAAAAAAAAAAAAAL!!!user posted image user posted image in sem fuuuuuuuuuul vesela.... jih grem pa jutri pogledatuser posted image

Glede trebuha pa...veste kaj mi je čudno...user posted image glede na to da sem imela kar fleten maščobni obroček okoli trebuha in da pravijo da suhe ženske prve začutijo svojeuser posted image ..kako to da sem ga/jo  jaz čutila že pri 15 t in poluser posted image ... Mogoče bi pa jaz vseeno morala datum PDP preseliti iz 1.8. na 27.7. tako kot so mi na NS rekliuser posted image no v vsakem primeru ostajam avgustovkauser posted image

Punce, ali katera ve, kdaj se otrok iz ležečega položaja premakne pokonci??user posted image

aja pa še...sayuriiiiiiiii...si me okužila s temi smajliji da jih dodajamuser posted image ....sem se tudi naveličala RR-jevihuser posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
28.2.2008 19:45:52   
Erin
Punce, eno pomoč bi prosila...

Vaše mnenje...

ali je ime NASTJA moško ali žensko??

Uporablja se pri obeh spolih, samo mene pa zanima ali je bolj moško ali žensko - glede na vaša mnenja.

Meni osebno se zelooooooooo dopade kot moško, kot žensko pa ne...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
28.2.2008 19:55:59   
lana777
Erin, jeeeeej za službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nell-js sm mojmu user posted image  knjigo Trije v postelji poklonila ob novici user posted image
in sm jo seveda prej na mah prebrala in mi je zeloooooooooo dobra -
jo priporočam vsem avgustovkamuser posted image  ... čeprav morm rečt,
da rodila pa ne bi doma (vsaj, koker je ona opisala) ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
28.2.2008 20:01:00   
tejkaz
Hvala vsem za dobre želje glede teh virozic. Upam da so naju zdaj res zapustile.
Erin, Nastja meni deluje bolj žensko ime. Pa čestitke glede službe.
Mene pa danes tako v spodnjem delu trebuha boli. PA ne krči, samo bolečina. Tako da tudi diham bolj plitvo. Mislite, da je to normalno?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
28.2.2008 20:06:58   
Erin
Hvalaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

tejka - tudi mene zadnje dni nekaj špika in včasih prav preverjam koliko časa je minilo med vsako bolečinouser posted image Pa sem ugotovila da je le prebava krivauser posted image Me pa danes tako čudno trtica boli da bom pop****

Če bolečina ne poneha se pojdi pokazat k zdravniku...mogoče je to le del viroze, prebave ali je pa kaj drugega...
Držim pesti da bolečina preneha...šment imaš ti smolo zadnje dni...user posted image ti pošiljam za srečo.

< Sporočilo je popravil Erin -- 28.2.2008 20:07:56 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
28.2.2008 20:13:17   
matejchi
Samo toliko, da se oglasim... sem še med živimi....
"Začela sem z dieto, nehala sem kaditi in piti, omejila sem seks, začela sem se ukvarjati s športom ... V 14 dneh sem izgubila dva tedna! "

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
28.2.2008 20:18:46   
sandra123
Jaz bi tudi druge smajlije imela, pa nisem čist prepričana kje jih staknem!!!!!!!!!!!!! Erin, tebi pa čestitke za podaljšanje pogodbeuser posted image , upam, da bom tudi jaz takšne srečeuser posted image ...mogoče bom ju3 že kaj vedela, ampak v zdravstvu je itak vedno vse kontra pričakovanju...

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
28.2.2008 20:20:16   
bambi14
Vaše mnenje...

ali je ime NASTJA moško ali žensko??

imam eno kolegico oz. znanko NASTJO. Torej žensko.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
28.2.2008 20:20:56   
matejchi
Erin moj bratranec ima Nastjo, punčko.....

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
28.2.2008 20:25:09   
naty13
Erin te ne damo med julijke. Aja, od Sayuri smeški so mi zakon. Kje se to da dobit? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Meni je nejc začel brcati pri 18t. Mislim, da bo tvoj pikec razbojnik.

Glede imena nastja. Se uporablja kot moško in žensko ime. Meni tako kot tejki deluje žensko. Erin a podaljšuješ svoj seznamček imen? user posted image user posted image user posted image user posted image

Matejchi vidim da si kar precej živa. Zelo fajn povedano. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
28.2.2008 20:26:59   
naty13
Erin še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pogodbo. No vidiš, pa so ti podaljšali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Verjetno komaj čakaš da vidiš male navihančke jutri. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
28.2.2008 20:36:42   
Vilika
Čeeer!!

Spet sem mela par dni pavze..
Moram povedat da me še vedno po malem zaboli in špikne tu in tam (na spodnjem delu trebuha, jajčnikih, sramni kosti, čisto pri nožnici... ni da ni).user posted image

Erin hvala za nasvet - pijem brusnični čaj in upam da bo kaj manj tega špikanja, čeprav še vedno upam da gre samo za raztezanje in hkrati prebavo.
Glede imena Nastja jaz poznam 3 ženske osebe in vse tri so ful zoprne in egoistične.. user posted image
Pa še čestitat ti moram za podaljšanje službe. Noro dober filing user posted image user posted image user posted image

Ravno danes sem namreč tudi sama izvedela da mi bojo aprila ko mi poteče pogodba podaljšali pogodbo do konca porodniške,user posted image user posted image user posted image tega si nisem upala predstavljat niti v najboljšem scenariju. Zdaj pa čakam in upam da si kaj ne premislijo.

Grem še malo nagajat mojmu user posted image , pol pa ajat. Metulčkov pri nas še nič ne čutimo (preveč oblog user posted image user posted image ).

Lepo panckejte vse souser posted image !

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
28.2.2008 20:39:28   
naty13
Vilika tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za podaljšanje pogodbe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
28.2.2008 21:21:26   
Erin
sandra jaz sem te smajlije našla na tej strani:

http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=18&ziel=bigs

sayuri jih pa najde tukaj

http://www.yelims.com/Smileys/

Hvala punce za čestitke in ČESTITAM tudi tebi Vilikauser posted image ...očitno naju prijetno presenečajo v službiuser posted image ..tudi jaz si glede na prejšnje negativne izkušnje z vodstvom nisem predstavljala da bi se kaj takega zgodilo...ampak v tem vrtcu je kader čisto drugačen, toliko bolj človeški da tudi verjeti ne morem da se to res dogajauser posted image ...Sem jim ful hvaležnain bom jutri nesla kofe pa piškotke jim da se jim zahvalim...user posted image

sandra - držim pesti user posted image da tudi tebe razveselijo s podaljšanjem...user posted image user posted image user posted image

naty - ne vem če bo moj pikec ravno razbojnik.user posted image ..še na vsakem UZ je tako leno poležaval ko en črnogorecuser posted image user posted image da sem bila kar jezna nanjuser posted image ..potem ste mi pa "skomine" delale ko ste govorile o otročkovih saltah in prevalih...moj se je pa le pretegval in to je bilo touser posted image ...lenobico bomo meliuser posted image ...mislim pa da je razlog za njegovo/njeno zgodnje brcanje res le zaradi starosti oz hitrega razvoja...bomo videli kdaj bomo rodili...user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
28.2.2008 21:35:52   
astrea
Bravo user posted image user posted image  Erin user posted image user posted image  čestitam, dober filing a?!
Pa Nastja je tudi meni žensko ime.

Jaz sem pa cela v prenavljanju kopalnice. Uff je zoprno, bi imela lepo, moderno in ne predrago... win-win situation je mission imposible!

Zdej pa pod tuš in spatuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
28.2.2008 21:49:49   
naty13
Moj  tudi na UZ-jih ni nič user posted image  delal, ko je blo pa konc, je blo pa vse živo. Na UZ-jih se je sam mal pretegoval. Govorim zdej za nejca.

Erin, kolk recimo taki malčki kot je nejc pojejo za kosilo v vrtcu? Zanima me koliko velika je normalna porcijauser posted image user posted image

Jeat pa jutri zadnji dan delam, pol pa mal premora, pol pa ko me bosta rable, bom pa spet prišla, če se bom ok počutila. user posted image

Zdej pa še mal pred user posted image .

Se beremo jutri.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
28.2.2008 22:09:01   
cebrca
Sam tolk da se vam mal oglasm.

Erin in Vilka, čestitke za dobe novice v službi.

Mishel, držim pesti zate na zagovoru, da bo super potekal, ponavadi so na zagovoru ful prijazni, tako da se nimaš kaj bat.

Sem mela danes starše na obisku, moj dragi in ati sta ze zagnala v obrezovanje sadnega drevja, z mami pa sva imeli lep popoldanski klepet. Smo se potem zvečer imeli tako fino, da sta šla šele ob pol desetih domov.

Zdaj pa grem z veseljem malo rjuhe razmetat bo tko pasal. Vsem skupaj user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
28.2.2008 23:20:17   
nyna84
Dober večer vsem skupaj (če še ne spite) user posted image

Jaz sem bolj večerni tip človeka in raje zjutraj malo dlje poležim. Kolikor se da, ker morem med tednom itak vstati nekaj čez 7. Pa nadoknadim čez vikend. user posted image

Najprej bi zaželela Mishel srečo in čim manj treme na jutrišnjem zagovoru diplomske naloge. Sej bo šlo v redu, boš videla. Če si sama delala diplomsko nalogo pa sploh, tako da kar brez panike. Malo treme je pa zdrave. Držim pesti zate. user posted image user posted image user posted image

Ryssa tebi čestitam za zadnji izpit. user posted image user posted image user posted image  Jaz sem imela zadnjega 2 tedna nazaj in sem hvala bogu že dobila ocene, tako da je to 100% za mano. Čeprav se bojim, da mi bo zdej pa dolgčas do poletja. user posted image

Erin in Vilka, vama čestitam pa za podaljšanje pogodbe. Na to je pa treba piti, ane? user posted image Zdej bosta imeli res lepo in mirno nosečnost in porodniško.

Glede imena Nastja jaz mislim zveni bolj žensko, ampak meni osebno ni všeč. Čeprav tudi midva s user posted image  že nekaj izbirava, pa kar je všeč njemu, meni ni in obratno. Sicer za fantka ime imava že izbrano, za punčko se pa ne moreva odločit. Kakšni se vam zdita imeni Zoja ali pa Tanaja? Meni sta všeč, samo še mojga dragega morem prepričat. Za Gajo je on izbral ime, lahko bi ga zdej pa jaz. Bomo videli. Sej je še ful časa.
Jaz imam danes že cel dan ogromen trebuh in prav trd, tako da me kar malo skrbi. user posted image  Izgledam kot bi bila noseča 7 mesecev. Ko stojim me prav boli, ker mi tako napenja mišice in kožo čez trebuh. Pa ne vem, a sem le tako napihnjena, čeprav nimam težav s prebavo in nisem ničesar takega pojedla, oz. jem zadnji teden zelo malo ker me muči želodec. A naj raje preventivno pokličem mojo G, da vidim kaj bo ona rekla? Nimam pojma. Bomo vidli kakšno bo stanje zjutraj.

Zdej grem spat, da se naspi še moj user posted image . Se pišemo kaj jutri zjutraj, pa lahko noč vsem skupaj! 

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
29.2.2008 6:30:47   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa še nejca oblečem, pa še sebe do konca zrihtam, pol pa na šiht.

pa pa

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
29.2.2008 7:14:32   
sandra123
Jutro... user posted image   Hvala za dodatne smeškote, na RR jih je res premalo user posted image . Erin meni teža še vedno ostaja na istem -1.5 kg, sem bila včeraj pohvaljena pri G, sta me pa user posted image user posted image zjutraj spet zbudila in sem morala pojesti kos kruha, sta bila očitno spet lačna...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 29.2.2008 7:15:09 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
29.2.2008 8:16:42   
nell
Dobro jutro punce!

Jaz sem tik pred drugim delom seminarja...pa da še vas prej malo pozdravim.

Mishel - danes držimo pesti...pokaži jim punca.

Erin -sej sicer sem že res firbčna glede rezultatov, ampak so mi rekli, da dlje traja, večja je verjetnost, da je vse ok...če v 3 teedni nič ne sporočijo, si lahko baje že oddahnem ... tko da se nič ne sekiram, če mi še ne bodo poslali rezultatov, sam da bo z mojo bibiko vse vredu... no saj je.

Tebi in Vilki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za podaljšanje službe ... to pa je super novička...upam, da bomo ostale tudi deležne kaj podobnega.

Aja Nastja je res mogoče bolj žensko ime za našo preljubo Slovenijo. Sicer pa jaz poznam tako žensko kot moškega. Meni osebno za žensko ni všeč, mi je pa za moškega tako kot tebi. Meni je npr za moškega všeč tud Saša ali pa Jaša ... ampak ima moj težave s prebavljanjem tega, da baje njegov sin, pa že ne bo ženska .. hja moški ne.

Nyna84 - meni osebno sta obe imeni všeč, še posebej Zoja, ker je to tudi eno izmed imen, ki sva ga midva izbrala, če bo punčka. Če bo pa fantek, pa zgleda, da jaz ne bom imela skor nobene besede????

Punce naredite si lep da in

bodite v sončku

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
29.2.2008 8:48:13   
sayuri
Jutro user posted image .

Najprej eno navijaško moštvo za našo mishel. Navijamo in fajn držimo pesti. 
user posted image user posted image

Erin vas je že založila s smeški. Tile na RR so res že malo dolgočasni. No, še eno stran vam dam na razpolago - tukaj najdete različne sličice: http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm
Erin,Nastja  tudi meni deluje zelo žensko ime. Poznam 3 deklice s tem imenom in so prav prisrčne. Za moškega s tem imenom res še nisem slišala user posted image . Poznam fanta z imenom Vasja in Vanja. To ja. NAstja pa res ne. Mimogrede - moji otroci so 1/4 črnogorci - prav zares user posted image .Aja, pa super za službo user posted image user posted image user posted image
Nyna84 ime Zoja je bilo meni dolgo dolgo strašno všeč, pa mojmu sploh ne potegneuser posted image . Tko da smo jo morali dati na stranski tir. Tanaja je bolj redko, ampak tudi všečno. user posted image  Mi imamo za punčko med favoriti Laura in Zara.
sandra123  super za tvoja dva korenjaka, kako lepo rasteta. user posted image  Pa pridna, da se še ne redi.
JAz sem šla pa prej na vago user posted image . SAj sem vedla, da bo zdaj pa takole. Erin, kar napisši tam zraven +3 kg user posted image . Ne vem, al mam vago pokvarjeno al je včerajšnja pica kriva user posted image . Ampak hlače pa še vedno svoje nosim user posted image .
nell bom videla, kako bo s tem Bepantholom. Včeraj sem se prvič namazala, pa je res tak svež. Se moram nekaj časa redno mazat, da bo viden učinek. user posted image  Fajn opravi še na današnjem delu seminarja user posted image  Tole knjigico (Trije v postelji) moram pa iz knjižnice dobit. user posted image
matejchi user posted image . Tole o dieti sem pa že slišala. user posted image
Vilka mene tudi skoz boli, špika tam doli. Redno pijem tele Magnesol tabletke. Kar 3 na dan približno. PA se mi zdi, da je kar bolje. PA tudi tebi čestitke za podaljšanje pogodbe. Super. user posted image
naty13 kot vedno je bila kavica odlična. Zdaj je pa cajt, da še me malo tebe počastimo s kakšno stvarjo. user posted image

JAz sem bila pa včeraj totalno razočarana nad vozički za dvojčke user posted image . Prav zares punce user posted image . V tistem velikem baby centru, kjer se ponašajo s takimi in drugačnimi lepimi in manj lepimi vozički za enojčke, sta CELA 2 za dvojčke - popolnoma ista v grdih temno modrih barvah user posted image . In to vse nekam razmigano user posted image . Mi je sama prodajalka rekla, da je izbira strašno švoh in naj grem raje v tujino. V Arielu sploh ne držijo NIČ za dvojčke (razen marelce). Potem sva šla še v Buši in se tam navdušila za McLArna - ampak je samo v sivi barvi user posted image .
Pismu no. Katastrofa. Bom nazadnje res kar po Ebayu naročila user posted image .

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
29.2.2008 9:04:02   
aradej
Punce zanima me kaj lahko vzamem za boleče grlo.Še požiram težko. Moja dva sta pa navdušena ker  ne morem kričat.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
29.2.2008 9:13:39   
tejkaz
Aradej ne vem. Čimveč čaja spij?
Mishel vso srečo danes.
Mi smo ZDRAVI!! Je že čisto živahna in tudi kakala je normalno. Vročine ni več je pa zob številka 13 prišel ven :)
Za voziček sem se pa jaz že odločila. Bova kupila kar Jane Slalom Pro.
Gajka, mi pridemo v nedeljo v Arnače. Boš doma?
Nyna84, Zoja je tudi meni zelo lepo ime. Tanaja pa sori malo manj.
Midva sva spet v precepu za punčko. Sva bila že trdno odločena da bo Ana, ampak meni je Vita tako lepo ime. Za fantka pa še sploh ne veva.
Erin, mene tudi zanima koliko pojedo tamali v vrtcu.
Uf, buška.Moram šibat

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
29.2.2008 9:20:44   
Zoja Miša
Hojla vsem!user posted image
Sedaj sem tudi jaz ukradla vaše smilie! Kako fletno, sedaj jih bom popala vsepovsod, že vidim!

Jaz se danes počutim tako super, da se moram kar malo považit! Upam pa, da ne hvalim dneva pred nočjo!user posted image
Erin in Vilka, super za podaljšanje! Sicer pa delata v vrtcu, kjer je to, vsaj upam, še toliko bolj razumejo.
Za Sandro še vse stiskamo pesti! user posted image
nastja pa je tudi meni bolj šensko ime, poznam pa eno punčko s tem imenom, ki je prava mala princeska.
Nyna84, Zoja in Tanaja je oboje lepo. Sicer se glede na moj vzdevek to tudi ve. user posted image
Sayuri, za vozičke, pa res najbolje, da jih naročiš preko neta, kar mislim, da v trgovinah nimajo take izbire! Tudi jaz ne bi imela temno modre ali sive barve vozička, se mi zdi, da morajo dojenči imeti kaj bolj živahne barve! Meni je všeč oranžna od Peg Perego, pa ga tudi v trgovini nimajo! user posted image

In danes je petek, tako da vam želim lep vikend.
Moj bo pester. Danes greva na otvoritev novega lokala, ki ga odpira prijatelj, v Krškem. Jutri frizer! Jupiiii!!!
V nedeljo kosilo pri prijateljih in kakšen daljši sprehod!
Pa se tipkamo spet drug teden!
user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.