|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.2.2008 12:48:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
   [Brisano sporočilo]
28.2.2008 12:53:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 677
   RE: Julijke II. - 2008
28.2.2008 13:14:25   
Balonchy
Mojcej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ula = pa zlo lepo ime! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 678
28.2.2008 13:19:55   
nika9
ajoj!!!!!!!!!!!!!
zdaj sem si zračunala koliko bom prejemala denarja med porodniško. Mene je skoraj kap!
pa saj ni čudno, da mlade mamice tako dolgo čakajo na 1. otroka. V sloveniji smo res krasno poskrbeli za dobrobit mladih družin.
sem imela namen vzet kredit, da to naredim bo moj mesečni  priliv 201 €user posted image . ........in srečno bomo živeli z novim družinskim članom od ljubezni!!! od denarja sigurno ne!!!
ufff sem jezna!!!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 679
28.2.2008 13:33:27   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Netki, meni je zobarca rekla, da mi sedaj v nosečnosti, če res ne bo kaj nujnega ne bo nič delala, ker ni fajn (jaz ponavadi dobim injekcijo). Ampak če te boli, pa kar pojdi pokazat.

Jaz pa prej nisem hodila k zobarju, sem mal zabušavala.....zdej sem pa šla po prvem trimesečju, takrat že lahko dajo injekcijo. Sem ji pa povedala da sem noseča in je rekla da mi bo do PDP-ja vse porihtala, ker imam živ obup.user posted image

Brez injekcije sploh ne grem na stol....je pa edino potem problem ko popusti in se začnejo bolečine, pa ne moreš oz. ne smeš vzet nobene tablete. user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 680
   [Brisano sporočilo]
28.2.2008 13:33:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nika9)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
28.2.2008 13:50:15   
sandrine
pozdravljene!
Danes v službi mal zabušavamuser posted image - no, sej študentke si to lahk privoščimouser posted image
Kako ste kaj souser posted image ? js imam morfo šele 12., uh komaj čakam. Upam,da mene ne bo dala na kakšno dieto. Sicer so se mi kg sedaj malo ustavli, prve 3mesce sem pa šla iz 53 na 58user posted image  
Zimska-glede Jane vozičkov jih prodajajo v Pikapolonici- uvoznik mislim, da je Apollo(al neki takega), na Bolhi pa lahk pogledaš še za tgovino Pikolino (mislim,da se tak reče)-majo tel zraven pa pokliči.
Nč punce, lep dan vam želim še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 682
28.2.2008 13:53:37   
sandrine
Aja, mene pa zanima če ima katera izkušnje z nakupovanjem otroške opreme na hrvaškem? Konkretno se tudi zanimam za Jane. A mislite, da se dobi nazaj tisti njihov PDP-al ka že majo?Ker pol bi se še kr izplačalo.

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 683
28.2.2008 14:06:00   
sončika84
mojcej čestitkeuser posted image user posted image Mal bo težka ja zdej s tole dieto. mapak boš že zdržala! Glavn d je drugo vse v redu!!

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 684
28.2.2008 14:11:11   
frutka_
MOjcej čestitam za pupikouser posted image user posted image user posted image . Hvala bogu, da je vse OK!

Nika9 tukaj prilepim link izračuna porodniške, če še katero zanima: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp 
Zimska BC nima Jane vozičkov? Si gledala pri njih?
Sandrine za nakupe na Hrvaškem se pozanimaj pri uporabnici z nikom "skuštrana" ona je kupila doli voziček. Se kar fajn spozna na nakupe na Hrvaškem.user posted image

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 685
28.2.2008 14:17:48   
glugluglu
sončika84 če imaš v službi svoj rač. te šef ne bo pogruntal, če pa je to v lokalu skupni rač. bo pa videl kje si vse hodila, če bi šel pogledat History (ali zgodovina, če je slov. verzija).
netki potem se pa dobro drži pri zobarju, ti nič ne zavidam,
nika9 meni tudi ne bo ostalo dosti, sploh ko še kredit odbijem, to je obup, pa ker sem na bolniški to seveda zbije povprečje.
mojcej smo pa o teh dietah včeraj ravno govorile, vem kako je to, pa imaš ti isto G kot jaz al kaj....? ....

o vozičkih in čem drugem pa nič ne morem povedati jaz bom vse dobila - sposodila, vem samo, da je tisti, ki ga dobim trikolesnik, pa nisem vprašala katere firme, če pa ne bi tega, bi pa kupila nekaj lahkega od Quinnija, ker bi potem dobila v posojo košaro in lupinico, ki tja pašeta.

(odgovor članu sandrine)
Neposredna povezava do sporočila: 686
28.2.2008 14:23:36   
urska25
Živijo.

Tudi jaz sem julijka, datum poroda imam 26.7., naj bi imeli punčko(tako je rekla na nuhalni). Morfologijo imam šele 26.3. V ponedeljek imam sicer en pregled,ampak mislim da nebo nič UZ ampak samo pogovor.

Aja drugače imam pa doma že eno punčko staro tri leta in pol.  Tako da bomo kmalu štirje.

Upam da me boste sprejele medse in si pišemo.

Lep dan vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 687
28.2.2008 14:26:56   
sončika84
gluglu, računalnik je skupni. ampak sej ne skrivam pred njim. sej me je že večkrat vidu. Drgač pa ne preverja nič. A veš delam za šankom,pa je pol tle računalnik kao gostom namenjen. ampak če ni nobenga in če nimam kej počet mal izkoristm. Ma sej tut če bi me prej vidu ne bi blo panike. se zastopva. mal bi bil morde pametn,ma ga na hitrco odpravm.

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 688
28.2.2008 14:28:10   
glugluglu
dobrodošla, pozdravljena urska25, čestitam za punčko!

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 689
28.2.2008 14:34:17   
glugluglu
sončika84 dober šef pol, ni kaj

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 690
28.2.2008 14:35:04   
netki
še ena nova user posted image , čestitke....user posted image user posted image user posted image

pa seveda dobrodošlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 691
   [Brisano sporočilo]
28.2.2008 14:36:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 692
28.2.2008 14:38:26   
tims
Sončika, če bi imela paniko, lahko zgodovino tudi pobrišeš. To sem jest delala v službi, če bi slučajno šel kdo za mano kontrolirat in sem potem v zgodovini pustila samo službene zadeve (pa jih je bilo ful mal) in sem kar odpirala dokumente, da je zgledal da sem ful delala user posted image user posted image user posted image . No, sicer ni bilo pogosto da bi lahko zabušavala, ampak ko pa sem sem pa na polno user posted image

Netki, bodi vesela, jest sem imela v prvi nosečnosti polom v ustih in mi je tudi vse porihtala, pa mi sploh ni hotla dat injekcije user posted image , pa že tko se fuuuuuul bojim zobarja.

Mojcej, čestitke tudi od mene za punčko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 693
28.2.2008 14:40:16   
sončika84
tims hvala za nasvet!user posted image drgač pa ni nobene panike. konec koncev jem oj šef moj tast in se ful dobr razumeva. težit pa tak zna ob vsaki uri in za vsako stvar. Ampak zdej k sem noseča se je mal umiru.heheuser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 694
28.2.2008 15:09:23   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: netki

user posted image  jutro

mene je pa včeraj tako zob bolel da je blo groza.user posted image

danes se mi pa zdi, da me tko na rahlo kar vsi zobje bolijo, sem imela isto v prvi nosečnosti....baje se dlesni vnamejo al kaj že....

sicer imam pa tko drug teden zobarja....to bo veselo. user posted image

Poznam to sranje, ja. Sem imela v prvem trimesečju vsaj trikrat. Pomaga, če si s ščetko drgneš dlesni zelo močno, da kri priteče, večkrat na dan. Se je pri meni potem kmalu umirilo.user posted image  Včasih pa je kriv tudi zobni kamen.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 695
28.2.2008 15:14:07   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Blacky, ste zdravi?

Neeeeeeee, kar naprej neko sr..... Viroza in driska zaradi prehlajenega črevesja - to je bilo v ponedeljek. Viroza je šla menda, driska ostaja, napenjanje tudi, danes zjutraj pa bruhanje in slabo počutje. Je kot megla, samo leži, zdaj je kar v luftu zaspal tukaj na kavču. Jaz več nič ne razumem. OK, bruhanje je bilo verjetno posledica Linexa, ki sem mu ga dala včeraj zvečer, ker je takoj, ko se je zbudil, bruhal kislino. Pa piše na kapsulah, da mu lahko dam takoj po jedi, jaz pa sem mu dala kakšno uro in pol kasneje.user posted image  Ampak od kod zdaj to slabo počutje, če je bil včeraj že čist razdivjan in dobre volje, le driskal je? Jaz sem že čisto out od vsega tega sra.......user posted image user posted image user posted image

Hvala za skrb.user posted image  Pa danes lepo zrihtaj na UZ in hitro poročaj, ker me ful zanima, kako je bilo.user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 696
28.2.2008 15:25:22   
Blacky30
Glugluglu, čestitke za fantka!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojcej, čestitke za punčko!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa bosta imela parček.user posted image  Pa še PDP imaš na najino obletnico poroke.user posted image
Pa groza za tako dieto, ker brez te hrane bi jaz zdaj ravno umrla. Hudiča, kaj pa še sploh ostane za jest.user posted image

Urska25, dobrodošla med nami!!!!!!! Vau, ful lepo, da še kar prihajate nove, vedno bolj veselo bo!!!!! Uf, kako bomo navijali julija!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem si po svojo porcijo sladoleda. Zdaj sem že na dveh porcijah dnevno.user posted image user posted image user posted image  Pa samo Planica pride v poštev, nič drugega.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 697
28.2.2008 15:29:10   
nika9
Nika9 tukaj prilepim link izračuna porodniške, če še katero zanima: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

saj ravno na tem linku sem si to zračunala. zdaj dobivam 800€ neto, plus malca in potni, pa nanese lepo čez jurčka. ker sem imela par mesecev 500 neto (sem bila na uvajanju) mi zbije na 650€ povprečje pa vsi odtegljaji in dobim ven 462,67€, da bi vzela še kredit za 230€ kot sem imela namen, nevem od česa bi živela.  in prosim lepo, vsak mesec nam od plače trgajo za starševsko nadomestilo, sem mislila da bom dobila 800 priznam, ok pač odtegljaji... ajde še sprejmem, ampak da mi trgajo 0,65 za starševsko varstvo - pa saj niso resni.
mogoče sem neumna ampak tole pa res ne štekam? halo punce, kam gre ta denar????

pardon ampak, nekam se moram skašljat...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 698
28.2.2008 15:31:02   
nika9
ok, res sem neumna...kako citiram, če želim samo del sporočila od druge prikazat?

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 699
28.2.2008 15:38:57   
tims
Nika9, jaz sem si tudi zdaj naredila izračun user posted image user posted image user posted image . Katastrofa. Nisem vedla a bi se začela smejat, al naj se kar zjokam nad tem izračunom. Mislim, da se bomo pri nas doma mel tud še raj kokr se mamo user posted image   Pa za kilažo mi prav nič ne bo treba skrbet, ker s tistim drobižkom bomo mogl orng premislit kaj bo na mizi. Prav žalostno. Otroškega dodatka dobim pa 18 €. Sploh ne vem kaj naj s tolkim denarjem počnem. Prav težko jih zapravim user posted image

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?