|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
27.2.2008 18:21:53   
lex
nekje se morem skašlajt - ne rabite brat amapk nekomu morem povedatuser posted image

zakaj pri bogu ma moja pupa pri moji tašči VEDNO rdečo rit???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

jaz se učim oni pa so šli k njej in pol pride vsa neka sladka, da če ji dam kremo ker ma pač malo rdečo rit. ja piz.. prej je treba pogledat da je posrana, ne pa čez 1 uro da jo bom ja zdaj 3 dni spet pacala s kremami, ker ona ni sposobna prej pogledat. A navoha pa ta user posted image  nikol ne?????????????????????????? Moj pač gre na vrh z njima in pol vsi norijo, nihče pa ne dela osnovnega, previja pravi čas!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mah hvala, da ste me poslušale. Upam, da dobim datum čimprej ga naredim in živim srečno do konca svojih dni. Pa jutri naj bi jo spet mela, ker morem princa peljat spet k zobozdravniku. Ma saj ne vem a nej ga peljem ali ne, ker je ta še una do 3 let pa so mi rekli naj vseeno prideva, ker je še dolžna pregled. Prej celo leto nič, sedaj pa v 1 mesecu 3 preglede, saj ni čudno, da se mu že meša od belih halj.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 651
27.2.2008 19:18:05   
tims
Lex, prav nič ti ne zavidam. Po moje se ti bom čez kakšne 3 tedne pridružila v tarnanju, takrat se namreč preselimo k tašči user posted image user posted image user posted image . Bova lahko kar svoj forum odprle user posted image  

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 652
   [Brisano sporočilo]
27.2.2008 19:43:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
27.2.2008 19:52:56   
lex
mogla sem se skašljat, ker je vedno eno in isto tako, da sem se že naveličana ponavljat, da veliko kaka in da jo je treba gledat. Pa ne bi rekla, če bi bil Aleks kak drugačen. Tako pa ji moreš vse s prstom pokazat, samo bedarije zna delat z njima. Pa učiteljica je bila, smo bili bogi, a to je že druga zgodba.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 654
27.2.2008 19:56:04   
glugluglu
Lex te čist razumem, ni dober dan danes za tašče in zdravnike, jaz sem še vesela, da smo od tašče pol ure narazen. Včeraj kliče tašča zaradi ene druge stvari in sploh ne vpraša kako smo, ko Mitja vmes pove, da sem jaz na bolniški pa pravi" no lepo si bo vsaj malo odpočila" In nič jo ne zanima zakaj sem pa na bolniški, madona, a je to normalno, da gre nosečnica kar tako na bolniško? No sej jaz drugače nimam nič proti svoji tašči, ker se pa še kaj premalo vtika, ampak rdečo ritko tudi jaz poznam - pa še kaj. Sicer moja mami ima tudi svoje fore, se vtika, ampak se pa vsaj drži reda, pa še povem ji lahko kaj si mislim.
Zdravniki pa: danes sem bila pri splošni od 13-15.40 in še v bistvu nisem na vrsto prišla. Sem potem sestri rekla, zakaj moram jaz tam med bolanimi viset, če mi je pa gin. vse lepo napisala (lepše sem se izražala). A mi ne morejo samo bolniško lepo odpret, pa dati bolniški list, ker bo konec meseca? Problem je ta, da ni moje splošne dr., ker je zbolela in sem mislila včeraj po tel. uredit kar bi se pri moji zdravnici dalo, ker jo pa ni, so pa rekli naj pridem osebno. Prišla bi na vrsto ravno nekje ob 17.00 ali še kasneje, če ne bi malo pojamrala. No sem požrla svojo jezo in se lepo zmenila, tako, da sem dobila tudi bolniški list. Ampak po 2 urah in pol. Dohtarja mi pa ni uspelo videt. Upam, da bo moja splošna dohtarca do 13.3 nazaj, ko moram spet priti po UZ, če ne, me spet čaka podvig.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 655
27.2.2008 21:20:59   
lex
tako kot o taščah se da tud o dohtarjih veliko napisat. Še sreča, da imajo nekateri normalne sestre, da se da kaj zmenit z njimi.  Saj ne vem a naj grem jutri al ne. zato da mu o spet pogledala v zobe in potem kaj skomentirala se mi ne da. Verjetno bom jutri še enkrat klicala, zahtevala dohtarco in se z njo zmenila. Ker kar tako se mi ga ne da vozit gor.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 656
28.2.2008 7:32:30   
Anonimen
Dobro jutro zaspanke!

No dajmo dajmo auf user posted image
Vidim da ni še nobene.....
Nič, grem pa na kavico.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 657
28.2.2008 8:07:53   
lex
Dobro jutro!

evo kavico za vse user posted image

Ja mi smo auf že od 6 ure, ampak smo imeli 1 urno cartanje po posteljiuser posted image

Zdaj gremo pa na zajtrk pa pol v nove zmage

< Sporočilo je popravil lex -- 28.2.2008 8:09:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 658
28.2.2008 8:15:11   
Balonchy
Dobro jutro posadka!!! user posted image

Kako ste kaj moje julije?
Men se dans tolk nč ne da!?!? Ne vem kaj je krivo - morda vreme user posted image

Berem, da ste že na morfologiji ble nekatere, brcike skoraj že vse čutite,... Iiiiiiiiiiiiii kolk lepo! user posted image

Lep dan vsem skupaj in pozdravčki vsem novim nosečkam... Sej vas bo kmal 200! user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 659
28.2.2008 8:33:55   
sončika84
dobro jutro! Jaz sem auf že od pol sedme pa nikakor ne morem pridt k sebi. V službi je dolgčas, razbila sem šalco, vse mi pada po tleh. vse skup me je kr zamorilo. Ampak bo že!

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 660
28.2.2008 8:51:14   
Anonimen
hehehe

pol bo pa sreča user posted image
hmm... js tud že pridno delam.
popoudne grem u laboratorij, jutri zjutri mam pa pregled.
komi čakam!!! upam da bom zvedla al bomo imel punči al fantka user posted image

(odgovor članu sončika84)
  Neposredna povezava do sporočila: 661
28.2.2008 8:57:07   
Balonchy
Sončika84 - maš ZS user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 662
28.2.2008 9:10:16   
sončika84
ja upam da bo sreča ja. Sam ne smem več razbijat. user posted image joj,danes mi je res tečno tle v baru. non stop hodm z metlo pa metko okol pa pucam! Za znort. user posted image zdej pa sem lačna in razmišljam kaj bom pojedla. jogurt pa ne vem kaj zravn. kšno sirovo štručko najbrž.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 663
28.2.2008 9:29:58   
netki
user posted image  jutro

mene je pa včeraj tako zob bolel da je blo groza.user posted image

danes se mi pa zdi, da me tko na rahlo kar vsi zobje bolijo, sem imela isto v prvi nosečnosti....baje se dlesni vnamejo al kaj že....

sicer imam pa tko drug teden zobarja....to bo veselo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 664
28.2.2008 9:37:23   
sončika84
netki, sočustvujem s tabo! Boleči zobi so hudič! To je mnde najhujša bolečina.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 665
28.2.2008 10:08:47   
netki
pa sej dons je mal boljš....tko čudno me nervirajo da bi si najrajš vse sama ven zruvala user posted image user posted image user posted image

niti ne boli ampak me prav nervira.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 666
28.2.2008 10:27:25   
sončika84
ma ja poznam občutek ja. sem mela že tolk problemov z zobmi,da adijo pamet! Zdej je končno v redu. čeprav včas še neki hoče pa se ne dam hahaha ako si drgač?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 667
28.2.2008 10:37:28   
frutka_
Netki v nosečnosti so zobje (predvsem pa dlesni) bolj občutljivi. Jaz sem prešaltala na čisto tamehko ščetko pa k zobarju sem šla na pregled. Kontrolo.
Tedy, jutri greš?! Imaš kakšen filing  ali  user posted image  ali user posted image ?
Balonchy, jaz brcike že čutim, morfo pa ima naslednji teden. Danes grem na samoplačniški  3D UZ. Komaj že čakam!
Blacky, ste zdravi?

Lex in ostale Julije :
user posted image DOBRO JUTRO ZASPANKE!

Neposredna povezava do sporočila: 668
28.2.2008 10:38:31   
frutka_
Je katera v sindikatu in morda ve kako je s tisto vlogo za pomoč, ko si na bolniški več kot 3 mesece?user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 669
28.2.2008 11:57:09   
glugluglu
frutka, ne vem sem v Sindikatu in sem slišala nekaj o tem, se moramo pozanimat,
sončika84, dobro, da zdržiš še,
aja, mi imamo pa user posted image . Takrat ko sem prišla iz morf. sem bila tolk pretresena od prenizkoležeče posteljice in bolniške, da nisem povedala, pol sem sicer sicer enkrat vmes omenila, no pa sedaj povem še enkrat. Imena še ne vemo ziher, tamala2 ga zbirata.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 670
28.2.2008 12:02:03   
glugluglu
Netki, meni je zobarca rekla, da mi sedaj v nosečnosti, če res ne bo kaj nujnega ne bo nič delala, ker ni fajn (jaz ponavadi dobim injekcijo). Ampak če te boli, pa kar pojdi pokazat.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 671
28.2.2008 12:03:03   
sončika84
gluglu,čestitke za fantka! Sem vesela zate! Hja, sej se mi ne da ravno sam moram. sej zdej mi kr laufa! user posted image dns sem že cel dan na kompjutru! user posted image jao,da bi me šef vidu!

Neposredna povezava do sporočila: 672
28.2.2008 12:10:28   
nika9
ojla pupe,

vidim da nas je čedalje več in tako pridno čvekate da vas težko berem za nazaj...user posted image  si bom za vikend vzela čas za to!

na obali je še vedno megla in temu primerno smo vsi zamorjeni!!
v službi je katastrofalna gužva, pa še vsi so nataknjeni.

tudi jaz imam občutek da me nekaj dlesni matrajo...očitno drži, da vsaka nosečnost stane en zob.

brcik še niuser posted image , jih komaj čakam, ker trebušček mi je pa v zadnjih 2 tednih ful zrastu. prav štorasta sem postala, najbolj smešno je, ko sem si želela nohte postrič na nogah, pa ni šlo tko enostavno kot ponavadiuser posted image .

zanimiva je še ena stvar, pri parkiraranju avtomobila, je treba po novem več prostora pustit za odpret vratauser posted image .  pa popek, imam tako globokega, da sama nikoli nisem videla dna, zdaj pa ga kar vidim, full hudo, kaj šele bo!

lepo se imejte,

čao čao

Neposredna povezava do sporočila: 673
28.2.2008 12:16:36   
sončika84
nika v kterem mescu/tednu pa si? Meni je začel dva dni nazaj brcat. sem pa v 19 tednu. Drgač pa,ja js sm tut ful štorasta zadnje čase. pa na trebuhu več n morm spat.

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 674
   [Brisano sporočilo]
28.2.2008 12:48:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?