dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: cv105 ok, zdaj se lahko vsuje plaz debat o tem ali je smrkav otrok bolan ali ne in ali sme tak v vrtec ... A ti povem moje izkušnje iz vrtca (no, sicer sem delala tam samo 3 leta, ampak čist dost, da vidiš, kako to gre): IZVIRNO SPOROČILO: cv105 ampak včasih se mi zdi, da bi res lahko otroku dali več časa, da se pocajta ... so pa tudi izjemni primeri, ko ni varstva, ko je kriza v službi, ko ni babic in dedkov .... P imaš super, malo takih, navadno ne moreš dobit bolniške niti tolk časa, da bi mulc AB lahko normalno pojedu. Ampak veš kaj ti povem, da so ti izjemni primeri zelo zelo zelo redki (mislim to, da nobenga nimajo in je zaradi tega napol zdrav/bolan otrok v vrtcu). Navadno so do kolen šmrkavi v vrtcu tisti, katerih dedki in babice so doma, al pa se celo starši celo dopoldne šetkajo od trgovilne do bara. Vsaj pr nas je blo to v 98, ajde, mogoče pretiravam in je blo 95% takih. In tej otroci so tudi v vrtcu od 6, pa do 16ih in še čez, "joj gospa, sm pozabla prit po njega" (pa čeprav je pravilo, da je lahko otrok v vrtcu "le" 9 ur). Ja ni problema, sej razumem, čist slučajno včeraj, pa prejšnji petek, pa v torek ste se s prjateljco zaklepetala, pa kosilo je blo glih za dokončat. Sej razumem, čas tko hitro beži, če nimaš kaj delat, da še edinega otroka pozabiš v vtcu ... AMPAK RES! In, da ne pozabim, Dajadada, ISKRENE ČESTITKE tudi od nas, čim lepšo in zdravo nosečnost, pa še enga takega cukra. Pa nč se že zdej bat za popadke in porod, meni je Diti kr padla ven, v glavnem nič v primerjavi s 1. porodom (baje je v večini primerov tko, če maš tko hitro enga za drugim). Tudi tebi želim tak ekspresen porod, no, sej je še daleč, se morš prej še 2x obrnt