|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
27.2.2008 9:51:59   
Dajadada
Matia in Žiga, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Popadki, se jih že kar malo bojim, zdaj ko vem kako boooooliiiiijo. Čeprav sem jih bila prvič neznansko vesela...10 dni po pdp.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
27.2.2008 10:45:32   
Žabika
ŽIGA in MATIA ...... VSE NAJBOLJŠE ZA ENKO!

Popadki ... uf spomini! Leeeeeeeeepi! Kar malo sem zajokala, pa še moja frizerka je danes rodila fantka. Pazi to: 4220g in 56cm. Sej sem že malo pozabila kakšni so bili vaši fantje, ampak tale se mi zdi res velik in težek.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
27.2.2008 10:50:23   
tinaaja
punce.. zbrat bo treba naslov za selitev na forum "otroc"..
bom jaz zacela s predlogi: Prigode marčkov 007

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
27.2.2008 10:58:20   
Pikca
Popadki ... uf spomini! Leeeeeeeeepi! Kar malo sem zajokala, pa še moja frizerka je danes rodila fantka. Pazi to: 4220g in 56cm. Sej sem že malo pozabila kakšni so bili vaši fantje, ampak tale se mi zdi res velik in težek.
... ja spomini... Moja prijateljica je pa včeraj rodila, tudi nekaj čez 4 kile in 54 cm. Ob takih dneh bi me pa moj mogoče celo prepričal za tretjega... sploh, če mi še buggsterja kupiuser posted image

Tinaaja, men se zdi kul naslovuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
27.2.2008 11:02:28   
tinaaja
po 8 marcu pride 10 in dan mucenikov
http://www.sladkosned.net/

IDEJA ZA MUČENIKE  Ker se bliža dan mučenikov, vam bom predstavila kako lahko na zelo enostaven način presenetite svoje mučenike. Naredimo testo za PISANE SLANE PALČKE, ki je opisano pri slanem pecivu. Za dekoracijo potrebujemo: izkoščiščene suhe slive izkoščiščene datlje nekaj suhih rdečih brusnic temne rozine user posted image Pa se lotimo: Iz navedenega testa izrežemo po dva trakova dolžine 20 cm in ju prepletemo tako, da na začetku in koncu pustimo neprepleteni del za roke in noge. Še predno testo za trakove premažemo in posujemo z makom in sezamom, odvojimo nekoliko testa za glave. In sicer naredimo okrogle glave z vratom, ki ga spojimo s trupom. Glave okrasimo z rozinami (za oči) in izrežemo majhen košček rdeče brusnice za usta. Rozine in brusnice prilepimo z mlekom ali kar z vodo. Take možice spečemo in ohladimo ter jim nadevamo suhe slive za obuvalo in datlje za pokrivalo. Verjemite moški bodo zelo presenečeni, saj so ti možički tudi dobri za pojest. To je čisto moja izvirna ideja, ki mi je lani šinila v glavo in je bila zelo lepo sprejeta.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
27.2.2008 11:30:13   
Naomi
dan,

KORENJAKA ZIGA IN MATIA- nasmejana usteca, navihane poglede, kdaj pa kdaj ksno izsiljevanje in zdravo telo v naprej- skratka VSE NAJ NAJ za taprvo sveckico!!!!

...no vcerajsnja saga se je koncala ob 1h na moji joski...je do takrat spal in ce mu nebi dala, bi mel zurko tko je pa povleku neki in zaspal, pol pa na 2 uri, ob 5:40 auf...sem mislna da ga bom kr iz pizame stresla...to se nam pa se ni zgodl...in hvala bogu za tako prijazen vrtec in sluzbo, da sem lahko od pol 9 do pol 11 spala user posted image , ampak zdej bomo saj vecerno dojenje probal ukint, pol pa naprej...ker jes res nimam vec idej...ob pol 5 je prazno vleku, oz biu sam prkloplen- crklanje...sam kva...a je to res tok nujno user posted image
...a je blo dons kej u jutru da jih je tok velik zgodi ustal al zmer tko ustajajo ( Brina pa Svit sta pa zmagovalca danasnjega jutra) user posted image
...zdej se gor igra s sestricno Lano, je biu tok veseu k je prsla, sicer je prvosolka sam je bla bubana pa bo zdej se tuki dva dni...je bolsa...upam upam da ni vec kuzna...kva cs...babi ma vrtec user posted image ( sem pa dons prsla predn je ustala pa uceri tut- pa recem lej Svit tvoja trsica pa se spi k prides, pa babi prbije, vazn da je hisnik pokonc ( dedi) user posted image - men je blo tko smesn, mal mn mojmu fortu user posted image user posted image
...placam en nalog in sibam telovadt user posted image , lepo se mejte in veliko se smejte!!

papa, lupcke

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
27.2.2008 11:31:23   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Matia in Žiga, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Popadki, se jih že kar malo bojim, zdaj ko vem kako boooooliiiiijo. Čeprav sem jih bila prvič neznansko vesela...10 dni po pdp.

...kwa se cs tega bat k pa tko lepe otroke rojevas user posted image user posted image ...

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
27.2.2008 11:41:19   
Naomi
KATI pa THAISS sta finisirali pred enim letom...u zdele je zacel ful navijat user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
27.2.2008 12:18:55   
cv105
Matia in žiga ... vse najboljše, veliko zdravja in prijaznih lumparij ... user posted image  ... pa vsaki mamici po eno user posted image user posted image .

mi2 sva od P ... ušesa ok, ATB jemati do petka, v ponedeljek v vrtec ... user posted image  ... v torek cepljenje

vprašam, če lahko dam M fiziološko v vrtec, da bi mu tam parkrat/dan špricnile v nos ... ker zdaj bo itak stalno smrkav ... pa prbije dr, da smrkav otrok je bolan otrok in kot tak ne sme v vrtec ... dol se pridte pokazat in bomo dal bolniško ... ma nisem vedla ali bi ji sam ploskala al bi jo cmoknila ... pa mi ni blo dost in vprašam, da zakaj pa potem zadnjič, ko sva bila v vrtcu, vsi otroci s smrklji do kolen? ... pa useka nazaj "ker so starši nemarni" ...

ok, zdaj se lahko vsuje plaz debat o tem ali je smrkav otrok bolan ali ne in ali sme tak v vrtec ... ampak včasih se mi zdi, da bi res lahko otroku dali več časa, da se pocajta ... so pa tudi izjemni primeri, ko ni varstva, ko je kriza v službi, ko ni babic in dedkov .... mah, svašta še bo ...

zdaj spi ... potem pojeva makarone in šibava iskat atija v eno selo, ki ga niti na zemljevidu ni ... pojma nimam, a bova sploh našla ...

aja, pa na šihtu se mi noben ne oglasi ... kok sm vedla, da bo tako ... user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
27.2.2008 13:21:28   
urla
ŽIGA IN MATIA - VSE NAJ NAJ IN KOŠ POLJUBČKOV!

ŽAN -z zamudo, pa vseeno iz srca vse najboljše!

Dajadada - čestitke!!!!!!!!

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
27.2.2008 14:31:12   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: cv105
ok, zdaj se lahko vsuje plaz debat o tem ali je smrkav otrok bolan ali ne in ali sme tak v vrtec ...

A ti povem moje izkušnje iz vrtca (no, sicer sem delala tam samo 3 leta, ampak čist dost, da vidiš, kako to gre):

ampak včasih se mi zdi, da bi res lahko otroku dali več časa, da se pocajta ... so pa tudi izjemni primeri, ko ni varstva, ko je kriza v službi, ko ni babic in dedkov ....

P imaš super, malo takih, navadno ne moreš dobit bolniške niti tolk časa, da bi mulc AB lahko normalno pojedu. Ampak veš kaj ti povem, da so ti izjemni primeri zelo zelo zelo redki (mislim to, da nobenga nimajo in je zaradi tega napol zdrav/bolan otrok v vrtcu). Navadno so do kolen šmrkavi v vrtcu tisti, katerih dedki in babice so doma, al pa se celo starši celo dopoldne šetkajo od trgovilne do bara. Vsaj pr nas je blo to v 98, ajde, mogoče pretiravam in je blo 95% takih. In tej otroci so tudi v vrtcu od 6, pa do 16ih in še čez, "joj gospa, sm pozabla prit po njega" (pa čeprav je pravilo, da je lahko otrok v vrtcu "le" 9 ur). Ja ni problema, sej razumem, čist slučajno včeraj, pa prejšnji petek, pa v torek ste se s prjateljco zaklepetala, pa kosilo je blo glih za dokončat. Sej razumem, čas tko hitro beži, če nimaš kaj delat, da še edinega otroka pozabiš v vtcu user posted image ... AMPAK RES!

In, da ne pozabim, Dajadada, ISKRENE ČESTITKE tudi od nas, čim lepšo in zdravo nosečnost, pa še enga takega cukra. Pa nč se že zdej bat za popadke in porod, meni je Diti kr padla ven, v glavnem nič v primerjavi s 1. porodom (baje je v večini primerov tko, če maš tko hitro enga za drugim). Tudi tebi želim tak ekspresen porod, no, sej je še daleč, se morš prej še 2x obrnt user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
27.2.2008 14:58:03   
thaiss
Sonček Matia, mami in tati ti želita za 1.rojstni dan polno zdravja, sreče in da boš vedno obkrožen z ljudmi ki te imajo neizmerno radiuser posted image user posted image user posted image

Žiga korenjak tudi tebi en velik cmok za 1. rojstni dan!!!

user posted image user posted image

hvala vsem za lepe želje!!!

< Sporočilo je popravil thaiss -- 27.2.2008 14:59:30 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
27.2.2008 16:03:31   
Sibil_
ŽIGA in MATIA-VSE NAJBOLJŠE IN ENO DOBRO DOBRO TORTO TER SEVEDA KUP LEPIH DARIL!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
27.2.2008 16:46:46   
soncek78
Matia in Žiga vse naj naj najboljše ob 1. svečki! Polno zdravja, smeha in dobre volje... ter ne preveč bušk vam iz srca želim! Mamicama pa eno lepo user posted image . Nika pošilja vsakemu po en velik cmok!!!
user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
27.2.2008 20:18:55   
sezam
draja - user posted image  nov avatar

popadki - jaz sem jih podoživljala že v petek zvečer, drug teden jih bom pa šeenkrat. Šele sedaj vidim, da v bistvu mame isto praznujemo ko imajo naši otroci RD, le na drug način, ki ga razumemo le me user posted image

odjava porodniške ... ja, tudi mene zanima a bo treba zdaj še kakšne kolobocije imet s tem al gremo enostavno delat in nikome ništa? ... če se kateri sanja kako in kaj ... info dobrodošle

Samo lepo greš delat, na COD ni potrebno nič.

IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
joj, to pa moram napisat; Živa je spet eno pogruntalauser posted image : Je rekla "Oči je šel scat", pa jo popravim: "Lulat se reče" in ona (ful resno): "Ženske rečemo, da gremo lulat, moški pa grejo scat. Ker oni to delajo v stoje."user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
27.2.2008 20:27:07   
Žabika
Za mnenja bi prosila!

Moja Hana res zelo, zelo malo je. Ga ni obroka, ki bi ga pojedla in bi bil čez 100ml. Ne morem rečt, da je suha in da ji kaj manjka, ampak skrbi me tudi to, da je od zadnjega pregleda dobila zdaj samo 100g. Prejšnji teden je imela (merjeno na navadni domači tehtnici) 8900g, danes pa 8800g, 18.12. pa je imela 8700g. Te meritve res verjetno niso najbolj točne, ampak vseeno je evidentno, da je porast teže majhen.

Zadnji dnevi mi že sami po sebi niso ravno najlažji, zdej se pa še s tem obremenjujem. In dobre mame, rabim pomoč!user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
27.2.2008 20:48:26   
erna14
anja-na ZPIS MORS it vpisat,prej mors pa na socjalno po en papir,zpiz je nasprot avtobusne

ZIGA IN MATIA

user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
27.2.2008 20:58:39   
K_a_t_i
Punce, Žiga se najlepše zahvaljuje za vse čestitke (mami je kar malo solzna od vseh voščil user posted image ),
Matiu pa želi veliko veliko nasmejanih dni, da bi se imel fino v vrtcu predvsem pa, da bi ga mamica in očka še naprej tako lepo crkljala user posted image .

Popadki? Kaki popadki? Jst se neč ne spomnem tega user posted image .
Men je ostal v spominu moj mali neboljeni sonček, ki je ponoči namesto v stekleni posteljici spal tesno stisnjen h mamici. Jp, tko smo se švercali user posted image .

Imamo prvi spominček iz vrtca - Žigu so njegovi sovrtičkarji narisali risbice za rojstni dan, ki so jih tovarišiče spele v knjigico. Res luštno... Tko pa se potem tudi mami Kati razneži... user posted image  Doma smo imeli brzinsko praznovanje, no toliko, da smo pihnili svečko in pojedli tortico. Nekako takole je zgledalo (se opravičujem za slabe slike, sam sem preveč crknjena, da bi zdej iz fotkiča jih dol dajala - te so iz gsmja):
user posted image user posted image

Fešta z mini prijateljčki pa sledi v soboto.

Žabika, Žiga je v zadnjih 14h dneh shujšal za 300g. Nismo čist primerljivi, ampak zdaj kile ne letijo več kar same gor user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
27.2.2008 21:00:35   
tinaaja
Zabika, B tud ni  kolicinski  jedec, se pa trudim, da je cim vec Oh. Za zajtrk rizeve vaflje ali prepecenc ali kruh + jogurt + kompot (vecinoma vsakega po malo, vcasih pa celo vsakega veliko user posted image ). Malica - hipp kasica, sveze sadje, kak piskot ali kruh. Kosilo - je dokaj rada testenine, vcasih riz, krompirja niti pod razno + kak meso, korencek. Po kosilu se ziza, kar bom probala zdaj zmanjsat. Pol pa vecerja - al kaksan mlecna kasica, polenta, sadje. Ampak nismo niti priblizno blizu 200ml user posted image Tud cele zemlje ne poje v celem dnevu... Je pa res, da jo animiram, da poje cim vec, tud tega se lotim, da dobi en koscek testenine brina, enega aja pa tko user posted image Nihanje teze - med skrlatinko je zgubila ene 300g, tko da je lahko tale hanin deficit zaradi bolezni. in to je cist normalno. Verjamem, da te skrbi, ampak ce je drugace vse OK, se jaz ne bi prevec sekirala. Nasi piscansi so zdaj veliko bolj mobilni in v gibanju, tko da tudi veliko porabijo.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
27.2.2008 21:00:52   
Pikca
Žabika, te čisto razumem, da te skrbi... ampak če je drugače dobre volje po mojem ni panike. Naš Jernej tudi nikoli ne poje več kot 100 ml, ampak meni se to sploh ne zdi tok malo, ker Živa ni skor nič jedla pri tej starosti... pa tudi seveda je razlika, če je hrana redka - kot juhica ali pa če je kak mesek in krompirček - tega ne more tolk pojest... za težo ne vem, kako naj bi napredovala pri tej starostiuser posted image  naša 2 sta itak posebna kategorija...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
27.2.2008 21:06:07   
Pikca
Popadki? Kaki popadki? Jst se neč ne spomnem tega .
Men je ostal v spominu moj mali neboljeni sonček, ki je ponoči namesto v stekleni posteljici spal tesno stisnjen h mamici. Jp, tko smo se švercali
...pr nas istouser posted image  obakrat

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
27.2.2008 21:11:15   
Pikca
pa res, da jo animiram, da poje cim vec,
... mi smo že doktorirali iz animiranjauser posted image , je bilo pa Živo lažje animirat oz. ji preusmerit pozornost, se mi zdi. Jernej, če se zapiči, da nekaj hoče (ali da nečesa nočeuser posted image ), je kriza... se dere, mečeuser posted image --- no sej kakšen pa naj bo, če je pa ovenček...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
27.2.2008 21:22:22   
thaiss
Čer,

mi smo tudi na hitrco praznovali popoldan!! Matia je bil najbolj navdušen nad novim poganjalcemuser posted image  user posted image  mama pa nad jaknouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Imamo prvi spominček iz vrtca - Žigu so njegovi sovrtičkarji narisali risbice za rojstni dan, ki so jih tovarišiče spele v knjigico. Res luštno...

tudi mi smo dobili risbice, sem se pa full raznežla ko sem vidla tudi od Matie prvi izdelekuser posted image user posted image user posted image ...če mi rata poskeniram in dam gor

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
27.2.2008 21:26:34   
cv105
Žabika ... mi smo v podobni godlji ... Maksu se ne da jest in je treba zraven fino afne guncat ... ima od 4-6 obrokov, nekje med 150-200 ml ... stalno je pod težo, na pregledu decembra je bil 1200g v minusu ... sedaj ima 73 cm in 8290g ... ampak ni niti sekunde pri miru, tako, da po moje pokuri vse

torej ... se trudimo, da poje več OH ... in kar je po moje še bolj bistveno ... učimo ga piti ...

P mi je prejšnji teden, ko sem ji razlagala, kake borbe imamo ob hranjenju rekla: "nikar ga ne sili s hrano ... pusti ga brez, če mu ne paše ... otrok se mora naučiti, da se je, ko je hrana na mizi, ne pa da letimo z žlico za njim pred TV, računalnik, med igrače ... če nečesa noče pojesti, mu ne pripravi drugega (ok, če nečesa ne mara/ne prenese, je druga) ... skratka ... otrok naj se nauči sam regulirati lakoto ..."

in tega se skupamo zdaj mi držat ... ko se začne zvijat in obračat stran, odneham ...

skratka ... nauk tega pisanja naj bi bil, da Hana sama ve, kako lačna je, kdaj je hrane dovolj, ker če je deklica sicer zdrava in vesela, ni panike in naj se mami zaradi tega ne sekira ... to zadnje je pa itak najtežje ... user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
27.2.2008 21:54:23   
Sibil_
Lukas ima jutri že navsezgodaj sprejem v bolnico in operacijo.Tak prvi rojstni dan je pa res en šit no.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?