Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 12:54:53
|
|
|
|
Naty_ka
|
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 13:04:21
|
|
|
|
petarda
|
Evo...tole... Pa lep dan vsem...pri nas je soooončeeek
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 13:05:37
|
|
|
|
Naty_ka
|
Petarda kaj pa je? Saj bo bolje...enkrat...mogoče... Pa hvala za info.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 20:29:54
|
|
|
|
petarda
|
Saj bo bolje...enkrat...mogoče.. Brez tistega mogoče se lepše sliši
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 20:31:08
|
|
|
|
petarda
|
bubi sreda je mimo...je pika poka kaj pomagala?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 20:33:05
|
|
|
|
petarda
|
bo kera tle z mano čvekala? Ker se mi toooolk ne da it pospravljat zdaj ...petardito se trudi zaspat, lubija pa ni...bi mi pasal en light čvek glede na to, da sem že dve šalčki sladoleda pojedla
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 20:48:50
|
|
|
|
Naty_ka
|
Mi imamo pa danes zopet dretje. S očitno ne more zaspati in ker sem jaz že obupala in mi je totalno dvignil dekl, je trenutno pri njem ata. Ja, tisto samouspavanje je pri nas šlo neznano kam...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 20:50:02
|
|
|
|
Naty_ka
|
No, petarda, o čem bova rekli? Ali že pospravljaš?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 21:03:23
|
|
|
|
petarda
|
No...pa dajva o spanju Petardito še kar pri nama spi in na sveto obljublja, da ko dobi svojo posteljo, oziroma kar tri , da bo v njej spal.. Sobica naj bi bila narejena enkrat ta ali drug teden...in komaj čakam, da vidim kaj bo ....ampak imam občutek, da ne bom presenečena ....tudi ko smo jogije dali na tla (ker še ni postelj)...je z veseljem zaspal na njih...ponoči pa itak spet selil k nam ... Ampak sem si nekako zadala, da ko bo sobica zrihtana...ne popuščam več ...joj, kolkokrat bi bilo boljše, da bi se za jezik vgriznila ....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 21:03:51
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ni je več . Očitno jo je delodiš zagrabil... Kaj pa zdaj naj? Ura je komaj 9, moja moška sta očitno zaspala, na tv ni nič pametnega, rr sem že celo prečekirala... A moram res spat
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 21:05:04
|
|
|
|
petarda
|
Z uspavanjem pa nimamo problemov..se gospodič vleže na izbrano ležišče in sam zaspi ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 21:06:03
|
|
|
|
petarda
|
Očitno jo je delodiš zagrabil... pa še uni k se po tleh valjajo!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 21:08:06
|
|
|
|
petarda
|
na tv ni nič pametnega a tisto komedijo z Mel Gibsonom si že gledala? Jaz sem jo v kinu in sem se ful narežala
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 21:08:32
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ja, saj tu se običajno zalomi. Ko bi človek moral bit odločen. Saj pri nas je isto. V bistvu je kar lep čas šel lepo sam v posteljo, sem ga pokrila in šla. Pa je lepo zaspal. Zdaj pa mi reče: mami pridi se cartat. . In kaj mi preostane drugega? Itak da mi razlaga kaj se je čez dan dogajalo. No in danes sva se pogovarjala že tričetrt ure in mu lepo rečem da grem spat, S pa se začne dret in jokat-bolj izsiljevat. Pa sem se razkurila, tako da je ata rešil potem situacijo. Pride pa ponoči enkrat k nama, a ga odženem nazaj in spimo dalje (včasih vsak v svoji postelji, včasih pa si moram uležti poleg njega in itak da potem tam zaspim). Kot sem danes že enkrat rekla: Saj bo bolje...enkrat...mogoče
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 27.2.2008 21:12:45 >
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 21:09:39
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda na tv ni nič pametnega a tisto komedijo z Mel Gibsonom si že gledala? Jaz sem jo v kinu in sem se ful narežala Ne morem se spomniti. Mislim pa da ne.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 21:10:19
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Očitno jo je delodiš zagrabil... pa še uni k se po tleh valjajo!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 21:11:57
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Z uspavanjem pa nimamo problemov..se gospodič vleže na izbrano ležišče in sam zaspi ... Mislim, da če bi našemu dovolila da bi spal pri nama, tudi nebi bilo nobenih problemov. Ampak jaz pač nebi bila jaz če nebi zakomplicirala.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 21:14:58
|
|
|
|
Naty_ka
|
Aja, to sem hotela vprašat: kako je kaj s sluhom pri vaših otrocih? A vsi dobro slišijo? Jaz imam včasih občutek, da naš S bolj slabo sliši. Posebej takrat ko je treba it pospravljat ali pa kako drugo stvar narediti. Pa mu rečem že 3 krat, pa me kar gleda in reče: ha?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 21:15:50
|
|
|
|
Naty_ka
|
Bubi a boš kakšno rekla z nami?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 21:17:12
|
|
|
|
petarda
|
A S tudi tako rad spravlja stvari v žepe? Petardito si vse kar mu je všeč in lahko spravi not da v žep .... In pol je itak štala, ker jaz se pa res še nisem navadila pogledat v NJEGOVE žepe, če je kaj not, preden dam prat.... In dam zadnjič prat njegove hlače, pa brisače, majčke....in potem še v sušilca in potem vzamem ven in vse flekasto!!! In najdem v sušilcu majhen čokoladni jajček ...itak vse še enkrat prat.... in dam včeraj prat njegove hlače, pa še par stvari in potem v sušilca in ful ropota ...ga izključim in grem gledat...in najdem tisto majhno kozmetično ogledalo, ki ga že itak tri dni po stanovanju iščem, videla pa sem ga, da se je z njim igral ....in vzamem ven, sušim naprej...še vedno ropota....še enkrat premečem vse...in najdem štampiljko! .....No, to je bilo včeraj...upam, da dovolj, da se drugič spomnim PREJ pogledat kaj ima v žepu.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 21:21:21
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Aja, to sem hotela vprašat: kako je kaj s sluhom pri vaših otrocih? A vsi dobro slišijo? Jaz imam včasih občutek, da naš S bolj slabo sliši. Posebej takrat ko je treba it pospravljat ali pa kako drugo stvar narediti. Pa mu rečem že 3 krat, pa me kar gleda in reče: ha? naš je tudi tak Drgač pa super sliši...res..še vse tisto kar ni treba in je treba že orng pazit kaj se pred njim govori... Spomin ima pa tudi tak, da groza....se spomne kako stvar tudi pol leta nazaj ....pa kak mu povezava dela Točno ve kater otrok je od koga, kdo kam spada, kdo v katero šolo hodi...pa se ne pogovarjamo o tem vsak dan...ampak se določene stvari spomni res ful za nazaj...ko še jaz pozabim, da smo se kaj menili
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 21:23:23
|
|
|
|
Naty_ka
|
No, v žepe ravno ne, bi si pa rad vse naložil. Pa traktor in prikolico in sparkija, žogo pa še par malih avtomobilčkov in itak da mu leti na vse strani, potem pa me kliče da naj mu pomagam. Jaz pa običajno perem robčke ki jih ima po žepih. V vrtcu so tako vajene da ima vsak svoj robček v žepu in potem jaz doma ne gledam kaj vse je not. Še posebej iz sušilca pride ven vse scufano
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 21:24:24
|
|
|
|
petarda
|
Ampak jaz pač nebi bila jaz če nebi zakomplicirala. Ja saj tukaj sva si kar podobni ......
|
|
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 21:26:08
|
|
|
|
Urša
|
Tole s Petarditovimi žepi je pa res zabavno! Jaz sem se ravno natelovadila, zdaj pa po tušu paše malo posrfat.
|
|
RE: Novemberke 2005- 2. del 27.2.2008 21:26:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Bubi a boš kakšno rekla z nami? Here I am! Čaki, da vaju najprej preberem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?