|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (179. nadaljevanje)
29.1.2005 17:50:25   
Pia73
Spet jaz odpiram novo nadaljevanje,....

Nekam nam ne gredo več,...

Skratka kao ste kaj danes drage moje? Jaz sem dobro. Bila sem zunaj na vzorcu snega, ki je pri nas in sploh ni bilo mrzlo. Pa tamal je tak užival, da ga je bilo veselje gledal. Upam, da še pade kaj snega,... 9nebesa

No sedaj se je tudi že naša Pika74 nasmučala in morda se je celo lahko premikala ob celi gori oblačil, ki si jih je oblekla,... :)-:)-:)-

Anitka pa je sugurno mal nestrpna pred krstom. Tudi mi smo krstili malega januarja l. 2001. Je blo v cerkvi mrzlo kot :hudicek: Upam, da boste v kakšni ogrevani cerkvi,.. :miska:

Pa naša draga neni se je spet počasi vrnila med nas,.. Dobrodošla,.. :rozica::rozica::rozica:

Pa Še malo pa bomo stiskali pesti za Klariso, pa nato še en mesec pa sta na vrsti neni in GoYa ali pa že kaj prej,... :miska::miska::miska::miska::miska:

Pa tinkamiška se vam bo pridružila v sladekem pričakovanju,...seveda pa tudi biba77, Anitka, Pika74, koala, Gea1, Palčica, simonas, baguska, Skye, udb, anajmad, enci,...poa tudi vse ostale, ki si to želite,.... :miska::miska::miska::miska::miska:

LP Pia73 :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.1.2005 18:28:19   
Palčica
Lep pozdrav tudi z moje strani.
Še malo časa imam,potem grem v službo.No ja,bom bolj tam kot pa da bom delala.Vsaj upam...
Žal tale roj.dan preživljam brez dragega.Že zjutraj je odletel na Finsko,vrne pa se šele v četrtek zvečer.
No,ja...verjetno včasih človek mora biti malo sam.

Za mano je bolj kot ne delavna sobota.Kaj pa vem,mogoče sem se želela načrtno zamotit.Še nikdar nisem tako mirno preživljala roj.dneva.Vedno en kup pompa okoli mene,pa saj ne da mi pozornost z vseh strani ne bi ugajala,a danes so mi pomembne povsem druge stvari.In čutim da je tako prav.

Ko takole preživljam ure v TOPLEM stanovanju si ne morem kaj,da ne bi pomislila nanj.Si predstavljate spati v hotelu iz ledu?Po celem hotelu je -5 stopinj,spal bo na obleki,ki jo bo nosil naslednji dan.To je obvezno,drugače obleka zmrzne.Tako je pisalo v navodilih,ki jih je dobil.Da ne omenjam,da je zunaj še več minusa.
In če samo pomislim,da sem hotela z njim...Ja vprašanje,če bi še našla jajčike.:)-:)-.
Pia 73 sneg imate?Pri nas ni ne duha ne sluha o njem.

Punce,imejte se lepo.
Čas je za tuš.

Lp,

Palčica

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2005 18:40:01   
pika74
Ooooo Pia73,

a veš, da ni blo nč preveč dek na men:)-:)-:)- - nč me ni zebl. Prou fajn sm se imela. Gor je blo pa -17 stopinj!!!

Palčica, a tvoj je šou pa prou na Finsko? A u Helsinke? Men je gor ful všeč - ampak sam polet8).

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2005 18:44:39   
Pia73
Dobra si Piks74, da si se tako oblečena sploh lahko premikala,... :)-:)-:)-

Eh, pri nas je snega za vzorec, sam je mali našel en kušček, ko je nekdo potegnil celo dvorišče, pa je bil tak vesel,... :bravo:

Palčica, kaka fora pa je, da spi v tem hotelu,.. :zmeden: A to čist prostovoljno? :zmeden:

Lepo praznuj draga moja, ker drugo leto boste najmanj trije,... :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2005 18:45:21   
Pia73
Jaz ne znam več pisat,... :((

Piks74 = Pika74,.. kak sem te preimenovala,... :)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2005 18:47:15   
pika74
Ej, če bi imela samo en puli manj, bi me zeblo:)-:)-:)-:)- - zihr je zihr:)-:)-. Pa važno je, da so plasti. Saj puliji niso bili vsi debeli. Dva tanka, pa potem en srednji pa čez ena debela termo jopa pa bunda:)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2005 18:48:23   
Pia73
Saj jaz sem tud tak zmrzljiva, da je joj,... če pride kdo na obisk, mormo vse radiatorje zapret ipd. ampak men to full paše,...tolota namreč,...

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2005 18:50:11   
pika74
Men tud. Še dobr, da mamo sauno doma:)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2005 18:51:07   
Pia73
Se lahk povabim k teb Pika74??? :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2005 18:53:12   
pika74
prit, se bomo mal pogrel:)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.1.2005 18:56:28   
Pia73
Da ti ne bo žal, da si me povabla,... :)-:)-:)- Upam, da imaš veeeeliiiikoooo savno,... :)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.1.2005 19:04:52   
pika74
Ne sam za dva je. Moj pa je dons itak ful slabe volje in je kar zaspal od hudga:)-:)-:)-:)-:)- jest se pa klele po netu drajškam8)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.1.2005 19:16:35   
Pia73
Pol bom pa sama noter,..... jaz :sloncek: ,.,... :)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.1.2005 20:43:18   
Udb
No, no...brez čvekanja!! ;) ;)

Saj ne...

No, torej. Če se ozrem na celo situacijo! Začela sem piti čajčke (da bi me slišala moja babi, kateri sem zmeraj govorila, da je to en larifari!! ;) ) in sicer plahtico + krvomočnico! Ob vsaki šalčki upam, da bosta kaj pomagala!

Moja M še po 77.dneh noče priti....h G pa jaz nočem iti! Tokrat sem zapravila že 4 teste...se ne grem več.

Snega imamo na pretek...pa ga na žalost ne maram.

Pridne bodite! :sloncek::sloncek:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.1.2005 21:07:55   
mujcek
Udb pa zakaj ne bi šla do G? Po moje to, da tako dolgo nimaš M ni zdravo! Jaz sem jo ravno danes dobila, po več kot enem mesecu zamude, pa še to ne bi prišla, če nebi tablet jemala! Vem pa, da ko je ni, vedno upamo, da se je mogoče kaj prijelo- potem smo pa še bolj žalostne, ko ugotovimo, da to ni to:( Če boš imela redno M potem bodo tudi O bolj pogoste, s tem pa tudi več možnosti za pikico:)- Poskušaj razmišljti v tej smeri...

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.1.2005 7:11:58   
Udb
Dobro jutro mujcek!!

Brez skrbi, da razmišljam v tej smeri. Ampak decembra sem bila pri G ravno zaradi neredne M in je rekla, da se to pač dostikrat zgodi, ko nehaš z KT (sem nehala aprila) in da ni razloga za skrb. Potem je še rekla, da naj pridem nazaj, če se do aprila ne zrihta. In zdej mi je ful zoprno iti nazaj, ker še ni april. V glanem se pa to njej zdi čisto normalno - me je še vprašala, če me to MOTI!!!! JA, halo????????

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.1.2005 9:17:04   
mujcek
pa kaj je s temi G??? Jaz pa glede tega res nisem imela nobenih problemov, ko sem prišla do G in mu povedala, mi je takoj predpisal tablete-brez kompliciranja! Prvič mi je zamujala 2 meseca, sedaj ko sem šla drugič pa mi je takrat zamujala komaj 3 tedne pa so me vzeli! Poleg tega pa mi je takoj ko sem omenila zanositev še klomifen predpisal;)
No poglej kako so naša življenja odvisna od zdravnikov, zdi se kot da nam oni krojijo usodo:zmeden2:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.1.2005 15:59:57   
biba77
Udb, menjaj G!
Ko sem jaz prvic nehala z KT, mi je tudi rekla, da mogoce ne bo takoj M in, da se lahko zgodi, da bo neredna.
Samo, rekla pa mi je tudi, da v prvih treh mesecih po prenehanju jemanja KT M MORA prit, potem pa vedno bolj redno. Ce ne, pa naj se oglasim pri njej.
Pa jaz takrat se nisem razmisljala o :duda:.
No, to je moje mnenje...
:miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.1.2005 20:43:41   
emaa
Se še jaz malo javim. 4 dnevni dopust je mimo. Bilo je fino, mal smo plaval, mal smučal, pa dost pil. Na Rogli je bla mal kriza -16C, sem mislila na konc, da bom zrmrznila, sploh ko je začel sneg ful padat, pa pihat, še pol ure potem, ko sem se v avto vsedla, nisem vedla, da mam roke.
Bazen se je pa prlegl, pa ležanje na ležalniku, ko nasedel kit tud.
Jutr sem še doma, da si opomorem po dopustu, pa za mal snega bom tud pesti držala, prdieš s štajerske,kjer je sneg, tuk pa nič, nada, zero.

Fejst bodte, pa :bravo: vse nove nosečke (sem mogla takoj Jančiko poiskat, me je čist presentla)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.1.2005 20:51:28   
Anitka
Ahoj punce moje!

Čeprav me čas preganja kot :hudicek: se bom itak oglasila. Imam jutri en nastop v vrtcu za rvanateljico, pa se moram še malce pripravit. Bomo imeli vadbeno uro in upam, da bodo otroci v redu, glede na to, da je ponedeljek. Ja ponedeljki so bolj tak, ko pridemo vsi ven iz forme :)-;)

Ja krst je tudi za nami. Smo fantička fajn oblekli, pa krst je bil po maši, tako, da sem šla jaz s Timotom šele po maši v cerkev. Na srečo niti ni bilo tako mrzlo, tako, da je bilo za preživet. Ko bom lahko bom dala tudi kako slikico gor za pogledat. Bom pa jutri imela zagotovo muskelfiber v levi roki.

Drugače pa pričakujem od jutri naprej :hudicek: Naj le pride čimprej, da bomo šli prej v nov boj, pa tudi 17.2. se že naglo bliža. Zdaj me pa nekaj zanima, ali lahko jaz grem kar sama iskat napotnico za spermiogram za dragega k njegovi zdravnici?

Pika 74 me veseli, da si prišla cela s smučanja.:)-;)

:nosecka: Pia 73 in :nosecka: Tia kako pa kaj vajine slabosti? Jih ni več, a ne?

Punce kaj pa srečanje v MB? A mate že kak predlog?

Naj bo za danes to vse, da ne boste rekle, da sem pozabila na RR-jo. Vse prav lepo pozdravljam in se slišimo enkrat zvečer, ker sem zdaj na koledarju videla, da imam ob 17.15 še zobozdravnika.

Nočka,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.1.2005 9:38:09   
biba77
Anitka, jaz se bom prilagodila (ce bo srecanje v feb.). Ti daj dva datuma, pa naj punce napisejo, kateri jim bolj pase, ok?
:miska:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.1.2005 10:06:22   
koala
Hojla!
Ja kaj se srečanaj tiče je meni vseeno kdaj bo jaz pridem!

Anitka, jaz sem šla k zdravnici po napotnice za EKG pa laboratorij, malo so me čudno gledli, pa mi je vseeno dala. Poskusi!

Koala

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 22
31.1.2005 12:07:33   
Gea1
Za srečanje sem definitivno. Samo da ne bo med zimskimi počitnicami, ker grem bordat v Italijo.
Mi pa nekako paše kakšen petek popoldan, ker sem med tednom zelo zasedena. 2x pilates, 1x orientalski ples. Potem pa ostane le še četrtek in petek, ko sem prosta.

Pozdravček vsem! :sloncek:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 23
31.1.2005 13:18:35   
bambi
Jaz sem za srečanje, mi je vseeno kdaj, samo da se čimprej vidimo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

LP Bambi

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 24
31.1.2005 22:27:41   
Anitka
Hej bejbe!

Kako kaj? A vas še kaj zebe? Mene niti ne tule v sobi, zunaj pa kar fajn:)-:)-:)-:)- A veste, da pride jutri k meni najverjetneje prelestna gospa :hudicek: ? Sem 99% da bo prišla. Ta ciklus sem si namreč prvič začela meriti BT. Ko gledam v ta list meritev je sicer kar pestro, a zadnjih deset dni je bila BT ves čas okrog 36,9-37,0, danes zjutraj pa je padla na 36,6. Pa še izcedek je kar nekaj časa prisoten, pa boleča prsa. A ne bomo jokali, jo bomo po hitrem postopku spet nekam poslali in šli le naprej.

BIBA 77 srečanje mora biti zagotovo še v februarju. Je pa tako, da meni npr. torki in petki ne odgovarjajo. Torek bi še šel, petek pa ne več.

Sicer pa bom jaz kar nekaj datumov predlagala, ve pa se začnite počasi odločati.

- četrtek: 10.2.;
- torek: 15.2.;
- torek: 22.2.;
- sreda: 23.2.;
- četrtek: 24.2.

GEA 1 a boš ti cel teden na smučanju me počitnicami? Ponce malce premislite in predlagajte. Jaz se še sedaj zeloooooooooooooooo veselim našega snidenja. Upam, da nas bo velikooooooooo.

KOALA jaz bom kar probala iti po napotnico za dragega, saj več kot nagnati me ne morejo, a ne?;)

Punce lepo spite in se beremo spet jutri,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Sončlna očala
_Anja_

Otrok mora imeti sončna očala!

Da (71%)

Ne (29%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!