Pia73
|
Spet jaz odpiram novo nadaljevanje,.... Nekam nam ne gredo več,... Skratka kao ste kaj danes drage moje? Jaz sem dobro. Bila sem zunaj na vzorcu snega, ki je pri nas in sploh ni bilo mrzlo. Pa tamal je tak užival, da ga je bilo veselje gledal. Upam, da še pade kaj snega,... 9nebesa No sedaj se je tudi že naša Pika74 nasmučala in morda se je celo lahko premikala ob celi gori oblačil, ki si jih je oblekla,... :)-:)-:)- Anitka pa je sugurno mal nestrpna pred krstom. Tudi mi smo krstili malega januarja l. 2001. Je blo v cerkvi mrzlo kot :hudicek: Upam, da boste v kakšni ogrevani cerkvi,.. :miska: Pa naša draga neni se je spet počasi vrnila med nas,.. Dobrodošla,.. :rozica::rozica::rozica: Pa Še malo pa bomo stiskali pesti za Klariso, pa nato še en mesec pa sta na vrsti neni in GoYa ali pa že kaj prej,... :miska::miska::miska::miska::miska: Pa tinkamiška se vam bo pridružila v sladekem pričakovanju,...seveda pa tudi biba77, Anitka, Pika74, koala, Gea1, Palčica, simonas, baguska, Skye, udb, anajmad, enci,...poa tudi vse ostale, ki si to želite,.... :miska::miska::miska::miska::miska: LP Pia73 :metulj:
|