|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
27.2.2008 5:13:30   
lucalu
Dobro jutro punce! Kako smo kaj danes? Vidim, da ste včeraj kar dosti načvekale... lepo, lepo... user posted image  No, mi smo danes spali solidno. Malo so me kosti bolele, ampak sem bila zgleda od včeraj tako zmatrana, da sem kljub temu spala user posted image
mergetka hvala za odgovor glede ninice. Sem jih že videla, ampak nisem  vedela, da se temu tako reče. user posted image
mergetka in Zofy full lepi trebuščki user posted image user posted image user posted image !!! Imata res podobne!
Zdaj si grem skuhat kavico, pa vas v miru še do konca prebrat.
Pridne bodite, božajte bejbije in javljajte se!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
27.2.2008 5:14:26   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Tudi pri meni so, tako kot je napisala Lucalu, le bunke..največkrat na desni strani trebuha...to, da se vidi stopalce pa jaz osebno ne verjamem, ker so user posted image  v trebuhu zelo na varnem in načeloma to ni mogoče. Sem pa že videla sliko, ki je krožila po netu s stopalcem, a osebno mislim, da gre za fotomontažo.

Imam ta mail, pa pred vsako sliko piše best "nekaj"... no in pred to piše: "best fake". Tako, da je zagotovo fotomontaža!
Je pa verjetno res možno, ampak ne na tej sliki. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
27.2.2008 5:57:56   
lucalu
jagoga user posted image user posted image user posted image  bravo za pregled in za začetek akcije! user posted image
Katy moje detece ima ritko na moji levi strani pod rebri... in jo tudi vidim, ko jo ven pomoli - je taka velika bunka! user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
27.2.2008 7:12:57   
Naša črtica koraka
Oho, dobro jutro LUCALU, že pokonci! Se ti vedno tako zgodaj dan začne?

Verjamem, da je že marsikatera marčevka že pokonci in po jutranji user posted image  se pravgotovo beremo!

Zdaj pa šibam zajtrk delat!

Oči: kateri inštrument bi se učil v glasbeni šoli?
M. (4leta): gramofon ... tuba je še pretežka!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
27.2.2008 7:23:25   
perp
dobro jutro punce,
Pri nas solidna noč, sem že zgodaj pokonc. Se mi vidi, da sem spala ponoči in ne v strop gledala.
Tudi jaz poznam izraz ninica - so tolk luškani tamaučki, če jo imajo user posted image

Ja vrtci. Tudi jaz sem že razmišljala o tem. ker ste me spomnila, sem šla na našega pogledati in sem videla, da sprejemajo vloge do 22.aprila. Jaz jo bom oddala in bomo videli. Če se slučajno med letom sprosti kakšno mesto, potem bodo našo vzeli, če pa ne bo pa bolj kriza. Samo jaz čist mičkano upam, da bodo do mene bolj "prizanesljivi", saj sem konc koncoev delala kot študentka v vrtcu pol leta. Upajmo. Drugače pa kakšno privat varstvo.

Ja meni je tudi čudno, da včeraj nobena ni rodila Kje je pa nasy?

< Sporočilo je popravil perp -- 27.2.2008 7:24:17 >

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
27.2.2008 7:37:21   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Oho, dobro jutro LUCALU, že pokonci! Se ti vedno tako zgodaj dan začne?

Ja, vedno se mi začne tako zgodaj, ampak se mi tudi zelo zgodaj konča! user posted image  Sem pa pravkar iz sprehoda... je full pasalo si malo pretegnit kosti! user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
27.2.2008 8:35:16   
Katy13
Dobro jutro souser posted image !

Tudi moja noč je bila solidna, čeprav malo kratka, vendar to po moji krivdi.  Kaj pa hodim tako pozno spat. user posted image

Se moram pa pohvalit, da sem včeraj poslala 21 anket (po mailih), danes zjutraj sta me čakali že 2 odgovorjeni. user posted image  Upam, da jih bom dobila 100 tako hitro, da se potem lotim obdelava in da ta izpit spravim pod streho preden pride user posted image .

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
27.2.2008 8:36:46   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Katy moje detece ima ritko na moji levi strani pod rebri... in jo tudi vidim, ko jo ven pomoli - je taka velika bunka! user posted image

Lucalu - potem ima moj user posted image  verjetno ritko na desni strani. Sicer mi ni najbolj jasno kako se mu uspe tako napravit, pa glavno, da je še vedno obrnjen na glavo. Vsaj upam, da je. Bomo videli jutri, ko imam pregled.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
27.2.2008 8:38:05   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: perp

Ja meni je tudi čudno, da včeraj nobena ni rodila Kje je pa nasy?

Ja je kr čudno, vendar je Nasy še včeraj zvečer bila na netu, nam je zaželela lahko noč. Če pa je ponoči prišlo kaj vmes, pa ne vem...

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
27.2.2008 8:38:39   
janet
Dobro jutro še iz moje strani!!

Spala - standard z 2x obiskom wc-ja, pa od pol petih bedela do šestih, pol sem pa zaspala do pol osmih, zdaj sem pa sama ostala, je šla Neža na planinski pohod, pa se vrne okrog 13. ure, ma kak bo utrujena majo kar dolgo turo.

Js pa danes zobozdravnika ob 11h, upam da zadnjič za ta zob, zaj grem pa že četrtič za isti zob, ker mi ni mogla uničit živca iz prve in ne iz druge, tak da upam da zaj pa je prejšnijč vredi naredla, taj dobim danc plombico, pol mam pa še eno lukno za popravit, ki jo imam že tud kar nekaj časa, pa mi ob enem obisku noče zraven drugega zoba naredit!user posted image So mi vse plombice v začetku nosečnosti vn popadale, pa smo devet mesecev noseče pa mi nebo verjetno uspela vse popravit, madonca. Pol ko se pa mali rodi, bom pa itak težje šla, ker bo treba varstvo iskat.

Ma sem sanjala, da sem lahko dojila, pa da sem jedla jagode in je pol bilo mleko, ko sem ga ven stisnila, rdeče barve in gosto, kot jagodni gosti sok.user posted image Ma kakšne bedarije.user posted image

Dinki - ja še en marčevk user posted image pride, smo tako naštimal,user posted image ja veš, da če bom mal bol hitra, da se lahk zgodi da bo isti dan, taj bi mogla devet dni prej rodit, kot je rok, sam sem pa Nežo nosla devet dni čez rok, tak da bomo videli, pustimo se presenetit.user posted image

No grem še malo kavč likat, pol pa pred zobozdravniku še kaj pojest, da nem pol lačna.

Je danc mal slabš vreme vendar vsaj dežja ni, pa mrzlo tud ni.

Preživite lep dan, pa čeprav ni sončka!!!!!!! Se tipkamo kasneje!!!!!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
27.2.2008 9:02:16   
marita
samo, da se pofočkam, da sem še zmeri tukaj.user posted image  Vsi me že podijo v P., pa se očitno našemu dojenčku nikamor ne mudi. Počutim se super, mal pospravim, potem pa ven na sprehod šibam.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
27.2.2008 9:11:12   
Naša črtica koraka

Ja vrtci. Tudi jaz sem že razmišljala o tem. ker ste me spomnila, sem šla na našega pogledati in sem videla, da sprejemajo vloge do 22.aprila. Jaz jo bom oddala in bomo videli. Če se slučajno med letom sprosti kakšno mesto, potem bodo našo vzeli, če pa ne bo pa bolj kriza. Samo jaz čist mičkano upam, da bodo do mene bolj "prizanesljivi", saj sem konc koncoev delala kot študentka v vrtcu pol leta. Upajmo. Drugače pa kakšno privat varstvo.

Ja, vrtci! GRRRRRR!
Sem se ta mesec preselila v KR, pa so mi vlogo za znižano plačilo vrtca iz prejšnje občine spremenili (oz. jo hočejo) in to na slabše zame!!
Sem bila včeraj (in sem še danes) toooook user posted image !

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
27.2.2008 9:11:54   
Vilma
Zofy glede vrtca tudi mene fajn skrbi. Pri nas so vpisi od 3.-7. marca. Do takrat sigurno še ne bom rodila. Se pa menda ne da vpisat nerojenega otroka! Odvisne pa so te stvari od internih pravilnikov vrtcev - menda. Samo jaz ne vem, kaj bomo brez vrtca?! A enega otroka bom imela privat, drugega pa v vrtcu? Če bo tako, bom še DOminika izpisala,pa naj bosta oba privat. Itak zdaj plačujem več vrtca kot bi nekomu privat.

Moj sine je še vedno bolan. Že šesti dan vročina. user posted image  To noč smo ga morali spet ohlajat in dajat svečko, je imelspet 40. Zdaj pa še spi, je zgleda čisto izmozgan od bolezni. MI je tako hudo, samo spi, ko pa je buden pa veliko jokca, zgleda da ga tolko kosti bolijo. Sicer ko prime svečka, se potem razigra, samo ko so to tako redki trenutki.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
27.2.2008 9:21:06   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Moj sine je še vedno bolan. Že šesti dan vročina. user posted image  To noč smo ga morali spet ohlajat in dajat svečko, je imelspet 40. Zdaj pa še spi, je zgleda čisto izmozgan od bolezni. MI je tako hudo, samo spi, ko pa je buden pa veliko jokca, zgleda da ga tolko kosti bolijo. Sicer ko prime svečka, se potem razigra, samo ko so to tako redki trenutki.

Bošček, želim mu in držim pesti za njega, da se čim prej pozdravi. user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
27.2.2008 9:27:45   
Dinki
Dobro jutro punce,
vidim, da ste že pokonci in pridne na RR-ju user posted image ...
mi smo ravno dobro vstali, je bila noč v primerjavi z včerajšnjo super....se pa spomnim, da je ponoči orng pihalo pri nas zunaj.

Nasy, danes je tvoj PDP user posted image , verjetno si še v enem kosu, ampak punce naša sezona se je začela user posted image

No, zdaj si grem pa še jaz user posted image  narest, pa vas še do konca preberem...

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
27.2.2008 9:29:15   
Joži79
Dober dan!

Hvala za lepe želje. Sedaj se spet počutim dobro.

Vrtci... To mene skrbi že od trenutka ko sem zvedela da sem noseča. V okolici (radij 1km) je sicer kar nekaj vrtcev - bom dala prošnjo v vse. Pa tudi v vrtce okoli moje službe. Tudi jaz nimam nikogar, ki bi ga pazil (edini v penziji je fotr, ki živi skor 70km stran, pa tud uporaben ni za te stvari). Upajmo na najboljše - mogoče jih bo lanski baby boom prebudil, da bodo odprli kaj več oddelkov.

Vilma, upam da se ti sinek čimprej pozdravi. Prav hudo je gledat bolanega otročka.

No, katera gre pa danes kej rodit user posted image ?

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
27.2.2008 9:47:24   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Napovedovanje spola - a so kateri napovedali spol (glede na trebuh)? Tiste, ki veste, ali so napovedali pravilno ali ne? Sama imam naslednje napovedi user posted image :user posted image =3:1

Ah, to so pomojem bolj čenče kot ne. Jaz po nuhalni še nisem govorila, da so mi rekli, da bo verjeto user posted image , ker se mi je zdelo še orng prezgodaj. Ko se mi je trebuh začel delat pa so bila ugibanja različna. Ene pravijo, da če nosiš trebuh visoko, da je user posted image  user posted image ...no, to pri nas, ki se nam je v večini trebuh že spustil ne velja več. Pa še eno sem slišala od mnogih žensk....da če se ne spremeniš zelo v obraz je user posted image , pri user posted image  se pa spremeniš, ti v času user posted image  vzame lepoto user posted image ...to so te čenče pri nas, ne me napast, da niso resnične, ker jaz tudi ne dam nič na to....jih je pa dosti pri meni uganilo še preden sem jim povedala.
kaj pa ti Katy13 misliš, da bo? Kakšni so tvoji občutki, kaj nosiš? user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
27.2.2008 9:55:43   
Dinki
Vilma, tudi jaz želim tvojemu sinku čim hitrejše okrevanje user posted image ....je pa res bošček, da se mu ta zadeva že toliko časa paca. user posted image user posted image user posted image

joj, vrtci...men je muka že to, da sploh ne vem v kateri vrtec naj ga dam. Ali naj ga dam v vrtec v vasi kjer živimo ali pa čim bližje moji službi, kjer bo na dosegu rok tudi mojemu user posted image  (on prav tako dela v Lj.) in pa moje mame, da ga lahko tudi ona kdaj prej pobere. Zaenkrat se bolj nagibam k drugi varianti. A ima še katera podobno situacijo? Za šolo vem, da bo hodil tu blizu nas, ampak v vrtec bi ga pa raje dala v Lj., sam se mi pa smili, da se bo moral vsak dan zjutraj peljati tudi po pol ure v avtu. Mnenja????

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
27.2.2008 9:58:41   
san
nasy, today is the day!!! a si že v P šibala, al še spančkaš?

lucalu, čestitje za pregleduser posted image user posted image user posted image
jst ga mam danes ob enih.

dinki, jst sm enostavno nora na rožeuser posted image . sej ne vem za vse kako se jim reče, ampak jih skoz neki podtikam, pa vzgajam. še najbolj se mi pa dopadejo mediteranske. tud pelargonija je čit ok, če jo skombiniraš v taprav kotiček, ga lahko izredno polepša. pa lantance so mi ful všeč, pa miljon zvončkov in sivka ker jih ful metulji obletavajo. in sploh mi je všeč vse kar raste, še pleveluser posted image . moja mama se pa ne more načudit, ker kot mlajša nisem nikol kazala nobebga interesa za vrt, ki ga je imela.

vilma, upam da bo malček kmalu bolje.

no, lepo se imejte in vas kasneje še enkrat preberem, ker zdele mi je že vse iz glave ven ušlouser posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
27.2.2008 10:05:15   
Naša črtica koraka
VILMA, bošček mali! Želim mu da čim prekj ozdravi! user posted image user posted image user posted image Ima mogoče virozo?

Z vrtci za naše še ne rojene  user posted image  pa je moje mnenje, da je boljše privat (idealno: največ 3 otroci), kot pa jasli - že samo če pogledamo na bolezni - tega je v vrtcih odločno preveč! In če tvoj enoletnik nima še 15kg, je z zdravjem res lahko kriza!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
27.2.2008 10:11:37   
perp
dinki glede vrtcov jaz nisem šur, ampak mislim,da sem nekje slišala, da če nisi iz Ljubljane, da ne moreš dati otroka v ljubljanski vrtec. Ne vem. Se pozanimaj.
Ampak v tvojem primeru bi bilo to najbolje.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
27.2.2008 10:26:55   
Joži79
Kolikor vem, ga lahko daš v LJ v vrtec tudi če nisi iz LJ (vsaj moj sodelavec ga je imel tu, čeprav je iz Logatca). Je pa bil to problem, ker občina LJ plačuje vrtec za tiste, ki tam ne bivajo in zato je bila nekaj časa nazaj zaradi tega huda polemika - morali bi si izmenjavati ta denar.

Glede privat varstva se mi pa zdi problem, ker ljudi ne poznaš - zaupat otroka kar eni mamci... Mogoče glede na priporočila prijateljev.

Še o napovedovanju: moja mami je vseskozi "čutila" da bo user posted image , in ker nama je bilo všeč ime Ana (mami je Ana), je bebico kar poimenovala mala Ančka. Ko sem prišla z morfologije in je vprašala kako kaj mala Ančka, sem ji rekla: "Tvoja mala Ančka ima jajčka user posted image ". Takrat se je res lepo videlo da je user posted image in tudi potem, ko sem šla na 3D UZ. Drugače sem pa jaz slišala, da se user posted image  nosijo nižje. Tako da 100 ljudi 100 čudi.

Ostanite v cvetju!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
27.2.2008 10:47:08   
Dinki

dinki glede vrtcov jaz nisem šur, ampak mislim,da sem nekje slišala, da če nisi iz Ljubljane, da ne moreš dati otroka v ljubljanski vrtec. Ne vem. Se pozanimaj.
Ampak v tvojem primeru bi bilo to najbolje.

kot je že napisala Joži79, to ni res. Tudi pri nas v Lj. poleg službe je vrtec, kjer imajo otročke tudi naši zaposleni, ki niso iz Lj. Sem pa sedaj poklicala v vrtec, ki je prav tako blizu moje službe in blizu moje mame in so mi povedali, da to ni pogoj, da so sicer pred kratkim bile neke zahteve o dodatnih klavzulah glede tega, vendar da imamo še vedno pravico oddati prošnje na več vrtcev in da to ni edini pogoj, ki ga preverjajo ob vpisu. Ima pa ta vrtce za vpis za naslednje leto rok oddaje 31.3.08 user posted image ....joj, glede tega imamo pa zoprn PDP user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
27.2.2008 10:52:08   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Joži79

sem ji rekla: "Tvoja mala Ančka ima jajčka user posted image ". Takrat se je res lepo videlo da je user posted image in tudi potem, ko sem šla na 3D UZ. Drugače sem pa jaz slišala, da se user posted image  nosijo nižje. Tako da 100 ljudi 100 čudi.

user posted image user posted image  Tvoja mala ančka ima jajčka user posted image ....
No, glede trebuha pa tko k si ti napisala 100 ljudi, 100 čudi, čeprav jaz pričakujem user posted image , pa imam trebuh zelo visoko, še zmeraj zelo za 9. mesec. Pa ti?

hi, hi....me je ravno moj dragi poklical in me je vprašal če bova danes jedla kalamare in motovilec...bo vse on narediluser posted image ...mmmmm, jamiiiiiii.....ma mal slabo vest, ker je včeraj prišel domov mal pod gasom (beri: v vinjenem stanju) user posted image

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
27.2.2008 11:06:14   
Zofy
Dobro jutro, sem do sedaj spalauser posted image . Pa take plane sem imela, kaj vse bom postorila do 11huser posted image .

Vilma, želim ti, da ti sinek čimprej ozdravi user posted image user posted image .

Glede vrtcev in varstva pa je tako: če nisi iz Lj, boš zelo težko dobil vrtec "iz prve". Jaz sicer živim tu, vendar nisem prijavljena in itak bi mogla imeti tu stalno prebivališče, da bi me upoštevali. Sem pa gledala par cenikov vrtcev in če imaš polno ceno (cca 360€) imaš kot Ljubljančan popust celih 80€. To pa ni malo denarja... Tako, da bi jaz rada vsaj prijavila mojouser posted image v vrtec letos - sprejeta tako ali tako ne bo, bo pa imela zato več točk naslednje leto. Tako da jo bomo dali od marca pa do septembra v privat varstvo, kaj pa nama preostane. Bova šla po priporočilih prijateljev, cena pa je itak nižja od vrtca... Stari starši pa tudi pri nama ne pridejo v poštev, ker moji še niso v penziji, njegova mama pa živi 70km stran, nima avta, nima mobitela in ima 70 let, tako da njej otroka lih ne bi dala za cel dan... A sem smotana?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

telegram
Lelly28 RR

Ali ste bile/ bi bile v porodnišnico vesele telegrama ob rojstvu otroka?

da (100%)

ne (0%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!