|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
26.2.2008 16:58:31   
srečka nosečka
Mi smo danes že opravili en dooolg sprehod po sončku. Pa kavica je padla s kolegico, ke še čaka februarčka. user posted image  Kako je fino, ko je takšno lepo vreme. Upam, da se kaj ne poslabša, čeprav napovedi niso najbolj rožnate. user posted image
Pleničke mi uporabljamo Pampers, vmes smo imeli tudi en zavoj Mullerjevih in so OK, verjetno jih še kupim.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 301
26.2.2008 17:00:38   
Suzi*
Evo mene nazaj. Smo Anžeja dali do četrtka na počitnice k babici. user posted image  Malo me sicer tokrat peče vest, ker je bil že pred enim tednom ful pri babicah, ampak danes in jutri bi morala bit večinoma sama z obema, pa sem še kar mal premalo pri močeh za to. user posted image  No, pa saj on bo užival, meni bo pa tudi lažje tako.

Pri nas je bila patronažna prvič včeraj, jo je samo umila, pa je tudi jokala, ker smo jo zbudili. Jutri pa pride spet in če bo popek ok jo bo tudi skopala. me prav zanima kako ji bo. Se pa pri previjanju tudi dere. Ker je lačna. Jo moram obvezno pred dojenjem previjat, ker drugače mi vedno mal pobruha. Pa kupčke moramo tud podirat, ker drugač kolca, pa ji kar iz ust med tem mleko teče, če leži. user posted image user posted image  Najbolj mi je pa hecno, ko med dojenjem ko ne more pogoltnit vsega mleka, ji mleko iz nosa ven teče.user posted image user posted image

Mi tudi ne povijamo široko, nam ni treba, čeprav sta kolka 1A in 1B (isto je imel Anžej, pa je vse ok).

Glede cepljenja za TBC je meni patronažna rekla da to pri nas ni več potrebno in da nikogar več ne cepijo. user posted image  Jo bom jutri mal bolj podrobno zaslišala okol tega.

Mi uporabljamo Mullerjeve pleničke in sem ful zadovoljna z njimi. Lepo zdržijo tudi celo noč in nič ne premočijo. user posted image

Ponoči se pa mi hranimo na cca. 3 ure, pa lepo nazaj zaspi že med dojenjem. Če je nič ne mučijo vetrovi, potem tudi kupčka ne podiramo, jo samo v košek preložim in spim naprej. V bistvu vse kar na pol v spanju oddelam. user posted image

Meti, ko tako berem kako se hranita, mi na misel pade samo to, da vaš Janezek preveč poje in zato bruha. Jaz bi ukinila dodatke, ker se mi zdi da imaš dovolj mleka. če noče takoj zaspat po dojenju, mu podri kupčka, pol pa spet malo na zizo, če je potreba, pa še zaspal ti bo potem mogoče.

A ve  jeste vso hrano? Se dejansko izogibate surovemu sadju in zelenjavi, ali kar jeste? Jaz ful pogrešam solato in sadje. Verjetno bom kar probala vsak dan kaj novega pojest, pa bom vidla če bo kakšna reakcija.

lepo bodte, se beremo in tipkamo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 302
26.2.2008 17:04:56   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Joj punce men se Tai ze dve uri dere brez razloga sploh ga ne morm umirit probala ze vse se tok nesposobna pocutm da bi se jest jokala user posted image user posted image user posted image

mary lou ne se sekirat. evo moje skromno mnenje, ki sem podobno situacijo doživljala nekaj dni nazaj. otroci pač jočejo. to je dejstvo in ne tragedija, pa se lahko ti na glavo postaviš.

zdaj pa naredi to:
otroka, predaj v druge roke, če jih imaš na voljo in to takoj, ker ko si ti nervozna je otrok tud in tu je začaran krog.. potem pojdi v drug prostor zapri vrata za seboj, da ne slišiš joka.probaj se usest, uleči pač nekaj , da se sprostiš. če ti paše jokaj. jaz sem. ne počuti se nesposobno. ker kot sem rekla otroci jokajo. tud čist brez razloga. ko se pomiriš bo tud otrok verjetno že ok.

če nimaš komu dat otroka pa poskušaj s tehniko, da itak nimaš kaj naredit. se pravi previt je, lačen ni, bolan tud ne, tvoja bližina mu ne manjka...torej enostavno joče. ti ga pač cartaj in se ne sekiraj. tud to sem že sprobala in funkcionira. ful je pomembno , da se skuliraš in se nehaš sekirat in obtoževat. ponavadi prej al slej jok mine. preverjeno. pa verjemi super mamica si.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 303
26.2.2008 17:13:43   
MetiLu
Bom najprej napisala, pol vas pa še preberem user posted image
Danes nas je obiskala druga babca, mlajša, ful me je pomirila in povedala, da imam mleka za nahranit dva otroka, da ne more verjet, da sva sploh dodajala, da je bruhal in polival ker se je preveč najedu, pa še poredila sva ga v 4 dneh 1x preveč, za 280 g user posted image  tako, da le pridobiva na teži user posted image  user posted image  Je rekla, da mi gre negovanje super in naj glede dojenja dojim le na eni joški na obrok, vmes podreva kupček in nazaj na isto zizo da poje še "sladico", iz druge se mi pa tako v školjko steka mleko, da sem ga danes od zjutraj že za 100 ml nabrala v posodico user posted image   upam, da se bomo le znebili aptamila user posted image  aja, pa naj ga prej zbudim za hranjenje, da se potem ne dere tolko, da bo manj zraka pojedu. Je rekla da po zelenem kakcu vidi, da preveč zraka pogolta. Pa prvo mleko si lahko tudi spumpam, da ga ne bo tako zalivalo pri dojenju, pa da potem štartamo z bolj hranljivim. Pa še za sesanje je rekla, da ni nič len, da vleče kot trimesečni dojenček user posted image  Sem bila potem tako dobre volje, da smo šli na prvi sprehod, smo bili zunaj več kot eno urco user posted image  user posted image  user posted image
Kopali se bomo pa čez 1 teden, sicer je popek že skoraj čist, čisto malo se še cedi. Potem pa računam, da bo večerna rutina malo boljša in da bo prej šel spat in da bo dlje spal user posted image

Dones se mi je tudi Dolenjka javila, pravi da se s Taro pridno dojita, cartata, v četrtek pa najbrž že šibata domov user posted image

Zdej grem pa pico napast, sem jo prejle na hitrco skup zmetala, pa jo je moj ravnokar postregel.
Mali naju pa ko čukec spremlja iz lupince user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 304
26.2.2008 17:14:52   
misar
mi smo pa danes prvič kopali našo babnico in je ultra uživala. user posted image user posted image user posted image
ja, to, da se dojenčki derejo, ko so goli je pa stara resnica. ne marajo bit nagi. mi nismo namilili otročka zunaj sploh. patronažna jo je zavila v pleničko že zunaj in smo jo počasi kar s pleničko dali v vodo in ko smojo dali ven smo jo takoj zavili v brisačo in stisnili k sebi, da se ni prestrašila. tud, ko sem jo oblačila, sem jo mela skoz vsaj na polovico pokrito, drugače se tud naša dere.
ko jo umivam je tud ne smem sleči do nagega pa tam z njo telovadit na dolgo in široko, ker pač ne mara lufta na svojem nagem telesu.

glede pleničk. sem probala pamperske iz milerja pa milerjeve pleničke pa pamperske iz špara. z veliko prednostjo vodijo pamperske iz milerja, ki naj bi bile originalne, potem so pamperske iz špara in nazadnje milerjeve. te dvoje so oboje nekako trde, pa sploh une milerjeve se mi zdi, da ne vpijajo tako dobro, so mi vsaj dvakrat na hrbtu premočile. če pa otroka bolj na tesno zavijem, se mi zdi, da jo pa vse tišči. kakšne so pa kej dm-ove?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 305
26.2.2008 17:18:50   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

druge se mi pa tako v školjko steka mleko, da sem ga danes od zjutraj že za 100 ml nabrala v posodico user posted image   upam, da se bomo le znebili aptamila user posted image  aja, pa naj ga prej zbudim za hranjenje, da se potem ne dere tolko, da bo manj zraka pojedu. Je rekla da po zelenem kakcu vidi, da preveč zraka pogolta. Pa prvo mleko si lahko tudi spumpam, da ga ne bo tako zalivalo pri dojenju, pa da potem štartamo z bolj hranljivim. Pa še za sesanje je rekla, da ni nič len, da vleče kot trimesečni dojenček user posted image  Sem bila potem tako dobre volje, da smo šli na prvi

meti super, da so te pomiriliuser posted image user posted image user posted image ...me pa nekaj zanima...kako zgleda školjka v katero se ti mleko izteka???user posted image user posted image user posted image to me res jako zanimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 306
26.2.2008 17:24:31   
srečka nosečka
Meti - user posted image user posted image user posted image  sem vesela, da vam laufa. user posted image user posted image user posted image  še za vašo novo patronažno. Pa dolenjko pozdravi. user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 307
26.2.2008 17:41:34   
brina2006
Pozdravljene!

Danes smo tudi mi šli dopoldan malo na sprehod z vozičkom, Tomažek je spal kot kanon sploh ga ni motilo ali je bil kolovoz ali asvalt.user posted image user posted image
Koliko ga pa vi kaj oblečete jaz se kar malo bojim ,da ne bo premalo zato sem ga oblekla kot polha!user posted image user posted image
Ponoči tudi mi ne spimo (mogoče bi morali ustanoviti club user posted image ponočnjakovuser posted image user posted image user posted image ) mogoce celo noč skupaj enih 5 uric !
Upam da se bo kaj obrnilo  na bolje ker drugače nama bo očka kar ušeluser posted image user posted image user posted image !
Glede plenic jaz sedaj uporabljam Pamperske 2-5 kg (poljske) jutri odprem paket  od F ixis bomo videli kaksna je razlika.
Mena bolj zanima bolj katere vi uporabljate po kg!
Meni se tiste 3-6 kg zdijo prevelike čeprav ima Tomaž 3900g , kakšne so vaše izkušnje?
Sedaj gremo pa papcat, se naše sraka ze oglašauser posted image .

Ciao!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 308
26.2.2008 18:02:07   
buči
Dm-ove plenice so se poleti totalno poslabšale, so kr-neki. Ne vpijajo, so površno narejene ... Jaz sem prav razočarana, ker sem pri prvem user posted image  prisegala na njih, pa še poceni so. Zdaj sem sicer na papmperskah, ampak milsim, da bom probala Müllerjeve, ker imam pri ta velikem njihove in so ok. Baje pohvalijo Hoferjeve, a imajo le št, 4 in 5.

Punce, kako je kaj s čaji? Nap Aljaž je bil poletni otrok in smo mu dajali med obroki čaj. Tilen ni dojen, a že potrebuje čaj? Meni se sicer ne zdi, ampak ...

Ali ima katera težave z nohtki? NAšemu se kožica zatrga, malo jih pocuza, pa malo mu nohtki preraščajo, tako da ima 2 kar fino zahnojena na kotih. Sicer le z alkoholom prebrišen, ampak ne zgleda fino, se mu kar koža lupi.

Kdaj pa uradno lahko začneš s kuhanjem jote?

MetiLu, fino, da je vse ok s hranjenjem. Ti le doji, meni žal ni namenjeno ... Sicer pa je boljši Novalac kot Aptamil - za kasneje.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu brina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 309
26.2.2008 18:03:12   
MetiLu
Misar, ta školjka je od Aventa, zgleda pa kot ena polovica kroglice, na drugo polovico pa pride takšna guma, kot je na pumpici od aventa. Skozi luknjico daš bradavico, pa fajn z modrčkom pripreš, da mimo ne teče. Potem pa kaplja notri user posted image  Drugače ne znam opisat.

Jaz zaenkrat uporabljam samo pamperske, št. 2 (3-6 kg), ostalih še nisem imela priložnost probat user posted image  user posted image  user posted image

Našega mulčka sem dones za ven oblekla v dve mako majčke, pliš pajacek na naramnice, pa pliš jopico čez, bombažno kapico, pa kapuco od jopicem sem mu dala gor, pa pokrila sem ga z eno termo odejico in eno volneno odejico samo čez košaro pogrnila. pa je bilo čist dost user posted image

(odgovor članu brina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 310
26.2.2008 18:05:08   
buči
Še to, če uporabljate malo večje pleničke, npr. od 3-6 kg, lahko pleničko spodaj malo zavihate in prelepite z mikroporom, in tako navidezno ustvarite "povijanje na široko". Nogice v bistvu stojijo malo naarzen, ampak ne potrebujete povijalne plenice. To je kako fora moje patronažne.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 311
26.2.2008 18:21:29   
MetiLu
punce, še eno vprašanje: a lahko svoje mleko pogrejem v mikrovalovki, oz. kako naj ga najhitreje pogrejem?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 312
26.2.2008 18:48:44   
Suzi*
Meti, v P so nam rekli, da se mleko lahko pogreva le pod vročo vodo. user posted image  izkušenj pa nimam.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 313
26.2.2008 18:53:15   
Suzi*
Aja, še to sem pozabila.....sem dala v album par fotkic naše Žane, če želi katera pokukat. user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 314
26.2.2008 20:04:56   
Janey
buči mi mamo iste probleme z nohtki. Jaz sem jih namazala z ognjičevo kremo pa je malo bolše. Ampak se mu še nalomi.
Danes smo bili pohvaljeni od patronažne da imamo super popka in sploh lepo ritko, brez kakih pikic. V četrtek se bomo že kopaliuser posted image user posted image sem tako vesela
začeli so nas pa krčki matrat kak je grozno ko joka, pa naredim vse da bi mu blo bolše pa še kar ne neha. Pa se umiri, pol pa spet smo se založili s čaji in kapljicami. Upam, da bo kaj pomagalo.

Se boma pa počasi nehala dojit mam iz dneva v dan manj mleka. Danes sem si črpala in sem si komaj 40 iz ene zizike, pa še to sem res dolgo vztrajala. Pač si bom črpala dokler bo kaj, potem bomo pa žal šli na nadomestek sem žalostna ko hudič. Res sem si želela dojit. Ne vem zakaj je narava tako krivična. Tistim ki nočejo da veliko mleka, meni ko pa sem si želela in res veliko pila in prav jedla in lali lali lali pa nič mlekeca bomo se pač a drug način cartali. Pa pol nebo treba nehat, pa...skoraj ne naštejem prednosti. Ziza je vedno zraven, nič ni treba gret, ne hladit, ne čakat, nič. To je pa samo sranje, delo in jok ko je treba čakat. Razočarana

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 315
26.2.2008 20:30:09   
mary_lou
METI  ne, ker mikrovalovi unicijo protitelesa v mleku in pol je enako ko da mu das dodatek. Ker dodatek in materino mleko se razlikujeta samo v tem da so v materinem mleku protitelesa v dodatku pa pac ne ker niso obstojna. In mikrovalovi unicujejo protitelesa! Jest ga pod tekoco vroco vodo grejem sicer traja ampak....

JANEY sva na istem....

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 316
26.2.2008 20:30:19   
buči
Janey, tudi mi smo že drugič  na nadomestku, pač, ampak se jih da tudi tako gor spravit. Ti pa res toplo priporočam, da uporabljaš Novalac. Je sicer malo dražje kot ostala mleka, ampka je pa zelo dobro in ima veliko možnosti kombiniranja formul (proti kolikam, proti polivanju, proti zaprtju, večerno formulo, za alergike), ki se jih damed seboj kombinirat. Nam je npr. že drugi obrok proti kolikam pomagal, da je bil popolniooma brez krčev. Kupi si le vsaj 3 stekleničke, če imaš možnost si sposodi sterilizator (za ene dva, tri mesece), pa ščetke za čisčenje stekleničk, pa dozer za hrano, pa tzermos posodo za prekuhano vodo, če imate veliko vodnega kamna mogoče še brita filter. Joj, upam, da te nisem prestrašila. Šele zdaj vidim, da je kar nekaj stvariu - če primerjaš s zizami, ki jih nosiš s seboj ... user posted image  Jaz sem se že kar navadila in mi ni več panike. Je pač stvar navade, ki pride kmalu.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 317
26.2.2008 20:32:01   
buči
Obstajajo grelniki otroške hrane. Moraš sicer prej probavat, da nastaviš pravo temperaturo, ampak je pa enostavno, ker stekleničko le postaviš v napravico z vodo, malo počakaš in je, Se pa mleka ne da pregreti.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 318
26.2.2008 20:32:38   
buči
Janey, kakšno ognjičevo kremo uporabljaš?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 319
26.2.2008 20:33:55   
lillchy123
Eno blond vprašanje Kako pa veste da mate premalo mleka? Ker moje zize so bile od začetka pred dojenjem ful trde in boleče, zdaj pa ne. Pa me skrbi, da mam čedalje manj mleka...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 320
26.2.2008 20:44:39   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Eno blond vprašanje Kako pa veste da mate premalo mleka? Ker moje zize so bile od začetka pred dojenjem ful trde in boleče, zdaj pa ne. Pa me skrbi, da mam čedalje manj mleka...

to tudi mene zanima user posted image prej bo bine full nabite, pa je bilo premalo mleka, da smo še mal dodajali, sedaj ne dodajamo več, pa so čist take mehke, obične. No, po parih urah nepraznenja so nekoliko trše, ne pa vidno, ampak prej je bilo tok očitno, da je user posted image reku, da so take kot bi bile silikonske user posted image user posted image user posted image

mam pa še jaz eno vprašanje glede gretja mleka? A lahko svoje mleko, ki ga hranim v hladilniku in ga potem pogrejem, pa če user posted image stekleničke ne sprazni, ponovno postavim v hladilnik in ponovno pogrejem?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 321
26.2.2008 22:04:05   
Janey
buči od welede. Sma jo dobila z jakcem za valentinovouser posted image user posted image

novalac že imam od začetka. Zdaj sem ga spet kupila. Vse sem že skoraj nabavila. Sej nekak se znajdem. Si parkrat še ščrpam, da imam za par obrokov. Na zizo ga nisem dala danes cel dan in mi je tako hudo. tako pogrešam to najino cartanje. Mogoče ga bom vseeno še kaj pristavila. Ampak se oba bolj mučima kot kaj druga. Sej jaz si načrpam nekaj malega, ampak ko pa pikec ziza pa tako počasi in po kapljicah teče da je prav nervozen zraven. Jaz pa z njimuser posted image Ampak sej je marsikdo že gor zrastel na dodatkuuser posted image

aja ke se pa dobi dozerje za hrano? Kr v bc in teh trgovinah? Kaj ko greš nekam za dalj časa lahko daš vodo v termosko? Ker to je le potem postana voda. Kak pa ponoči? Jaz preden mleko ohladim...mali se tako joka, pa ga mam v eni roki, z drugo pa flašo pod mrzlo, če bi mela še eno bi si solze brisala.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 322
26.2.2008 22:08:49   
Janey
ella in lillchy jaz sem vedela da mam premalo mleka, ko je bil pikec pol ure na zizi in čez pol ure spet in spet in je veliko jokal. Ni dobil dovolj. Nato sem si poskusila sščrpat mleko in sem si sčrpala celih 30 ml, on bi jih pa moral dobiti vsaj 60 takrat. Potem sem ha pristavljala na obe in še vedno je jokal in zizal na pol ure. Potem smo pa dali dodatek enkrat in je bil kar naenkrat priden in je spal 3 ure. Pomoje ni nujno da imap trde in boleče zize. Če se otrok naje in ima za tri ure dovolj imaš dovolj mleka. Ne sekiraj se in ne razmišlaj o tem. Tako lahko mleko samo zgublljaš.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 323
27.2.2008 7:42:30   
*Naja
Janey- mogoče bi morala vseeno biti malo bolj vztrajna in ga pač pristavljati na pol ureuser posted image Nam se še ni zgodilo, da bi mala spala 3 ure v enem kosu in pridejo dnevi, ko jo tudi jst pristavljam na pol urce. Pa se čist lepo redimo. Pri dojenju gre za zakon ponudbe in povpraševanja in če ne pristavljaš dosti pogosto, tudi mleka ne bo.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 324
27.2.2008 8:07:32   
pina-1
jutro.

Kako ste spali februarčki in mamice. PRi nas je bila ta noč ista kot prejšnja. Dečvica je zaspala okoli 9 in je spala do 1:30. sva se podojili in je spala do 4:30, topet smo jedle in sedaj spi. Jo bom morala bzbudit, ker grem danes prvič od doma v trgovino sama ( pd kar sem rodila).

suzi glede hrane je meni babica rekla, da naj poskusim en dan pjesti pol jabolka in e ji nič ni, naslednji dan celo. ČE nima reakcij naj jem jabolko skozi kolkor čem. In tako naj poskusim vso hrano. Sem tudi radič v solti že jedla, samo jo je malce napenjalo tako da sem ga sedaj postavila na konc liste za hano. Danes bom poskusla jogurt navaden. Da vidimo kako  bo na to reagirala.

meti, bravo za dobro babico. Ampak res, kolko pomeni če imaš mlado in moderno babico, ti kar dvigne moralo.

bamby, pri nas za TBC cepijo le v porodnišnici in ne v ZD. Tako da sva midve naročene v ZD. MOraš pa Anajo cepit vsaj 6 tednov preden jo cepijo v posvetovalnici. Na to so mene opozorili v ZD.

vse mamice, ki nimate mleka, ne se sekirat, ker vaši otročki bodo glih tako zrasli in ve ste glih tako najboljše mame za vaše pikece. Če se boste sekirale, bo mleka še manj in otročki bodo to občutili in bodo nervozni... LE mirno.

grem sedaj pa se oglasim kasneje.

papa

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?