|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
27.2.2008 7:12:41   
Estrella*
Jutro!

Vidim, da ste zgodnje. Pride pupe!

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Sicer sm bla pa dons tko bed volje,zjutraj sva šla z mojim v ZD k nas je patronažna učila oblačenje,umivanje in kopanje dojenčka.Vse lepo in prav moj se je ful dobr odrezal res svaka mu čast jst sm bla pa ko totalen bedak,nism znala nč,kar mi je pokazala sem delala s takim strahom,da me je vse minilo.Skoz mi je šlo po glavi,da je to preveč zame,da tega ne bom zmogla,skoz sm gruntala kaj bo k bo šel v službo k dela po 12 ur čez dan pol pa naslednjo noč isto gura 12 ur,jst bom v bistvu res čist sama.Sj sta tašča in tast en štuk nižje ampak mi je dala tašča že zdej vedet,da bi blo fajn da ta otrok ne bi nč jokal ponoč,da ne bo motu spanca.Tast je pa drgač v redu sm se noče kregat z njo pa je pol kr tih.Ampak dobr jst sm se že postavla nazaj,da vsak otrok joka pa da bo tud ta,se ne pustim zaj...No pa pustmo to,ni mi jasn zakaj sm tko odreagirala k sm previjala sestrično pri desetih letih redno svaki dan,v šoli smo mel nego otroka pa mi tud ni blo panike ne skopat,oblečt,karkol.Pa po naravi sm tak zajebant vse sprejemam pozitivno kolkr se le da,trudm se bit vedno nasmejana,moj je pa glih obraten,živčko 100 na uro,za vsako malo stvar popen,se zlo hitr razbur,komplicira kjer se le da,pol mi pa prbije da to pa res ni noben problem,da bova že zmogla,čist je flegma tipček moj.No sj da bi še on zašteku bi mi blo še hujš.Tko sem nesigurna vase,da samo jokam,me sploh ne more potolažt k skoz sam gruntam kaj bom lahko narobe nardila al kej nujnega pozabila.

Nočm nobene zamorit ampak kaj me je dons obsedl res ne vem upam da k bom prespala bo vse lepše vidt.

Sama sem bila v porodnišnici ko en trotelj. Mali je bil mali in droben ko golobček in se ga nisem upala previjatuser posted image  Kaj šele kopat, ga je kar atauser posted image  Pa se vse navadiš, tudi odsotnosti atija. Naj te potolažim, da se ponavadi še lažje zorganizirata, ker sta samo vidva. Boš vidla, da bo šlo. Na začetku se itak vsak lovi.

Katina: dobrodošla na čveku! Ti sporočimo, ko se uspemo kaj zmenit.

Včeraj sem bila odločena , da gledam Hausa, pa sem zaspala!!!!!Spet me matra zgodnja zaspanost. Pa še dragi je prespal v Godoviču in sem bila ponovnio samauser posted image user posted image

****: upam, da je glavobol popustil. Se vidi, da se menja vreme. Kakšno tabletko in počitek pa bo.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
27.2.2008 7:16:15   
Anitka
Estrella jaz sem pa že mislila, da sem edina user posted image , ki jo ob večerih ponovno hitro pobere krtkova deželauser posted image user posted image Vidim, da vsa že dve, ki sva noč prežveli brez dragihuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Anitka -- 27.2.2008 7:17:40 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
27.2.2008 7:19:41   
Estrella*
Anitka: sem imela sedaj kakšen mesec ko je bilo spet vse v normali. Sedaj pa se spet začenja kurji plesuser posted image mi gre kar na živce, ker marsikaj zamudim. Mlai takrat spi in se da mrsikaj postoriti v miru, tako pa ni nič narejeno!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
27.2.2008 7:23:22   
Anitka
Eh, saj bo. Kasneje bomo imele pa še manj časa kaj za postorit. Bo tisto že počakalouser posted image , čeprav gre tudi meni na živce, da nisem več tako efektivna. V končni fazi pa itak ne bo nihče tega naredil namesto nas tako da se ne bomo živcirale zaradi tega, a ne?user posted image

< Sporočilo je popravil Anitka -- 27.2.2008 7:33:22 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 4279
27.2.2008 7:34:29   
Estrella*
Saj ne gre toliko za delo ( ta itak počakauser posted image ), bolj me jezi, ker je takrat edini čas, ko lahko kaj storim zase. Pa naj bo to striženje nohtov, v miru tuširanje, pogledt kakšno oddajo, kaj prebrati. To so najhne stvari, ki za dušo pomenijo ogromnoooo.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
27.2.2008 7:36:41   
Anitka
Ja Estrella ti dam kar prav. Nohte si želim nalakirati že vsaj en teden pa mi žal še ni uspelo. Je res žalostno ob vsem tem, da nam zmanjkuje časa zase in za svojo dušo.

Zdaj pa grem nekaj jest, potem pa končno frizer in barvanjeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Anitka -- 27.2.2008 7:38:00 >

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 4281
27.2.2008 7:58:45   
Estrella*
Anitka, frizer? Jaz moram tud k frizerju, da se mal urihtam. Pa še enkrat pred porodom bom šla, da bom lepa mamicauser posted image

Dober tek! Jaz sem že zajtrkovala ob 6huser posted image  Za malico pa imam danes štajerske štruklje!!!! Komaj čakam 10.20h

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
27.2.2008 8:05:40   
Anitka
Tako zajtrk končan (sadni čaj z limono, kruh namazan s pašteto, a ne Argetouser posted image user posted image ampak s Kekec pašteto - ketchup)

Estrella moji lasje si že pošteno zaslužijo barvanje. V planu imam potem še enkrat iti v sredini maja, a bomo videli kaj bo poreklo naše detece do takratuser posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 4283
27.2.2008 8:19:21   
barbaw
Dobro jutro!

Katy strah ima velike oči okrog ga pa nič ni. Mogoče te daje malo treme, ki pa bo minila že v porodni sobi. Verjetno te ne morem nikakor potolažit, samo boš videla, da ko imaš svoj zaklad v rokah se cel svet spremeni. Kar pa se tiče tašče pa ko jo juser posted image . Oprosti ampak vsak otrok joka in tudi vaš bo. Se bo že navadila pa tudi omehčala ko bo videla vajin zakladek, če ne prej pa ko bosta prišla domov. Probaj pozabit na to kaj bo in vse kar spada zraven in pojdi s tokom. Kar ti bo življene prineslo naproti boš zgurala tako ali drugače. user posted image user posted image user posted image

Aurora prag bolečine pri ženskah je višji. Zato verjetno moški ne rojevajo, ker bi ... Tudi ene ženske so bolj občutljive ampak to pač je. Zaradi visokega praga je tudi več žensk preživelo v taboriščih. user posted image  za nas.

Estrella saj če ne boš kaj naredila ne bo nič hudega. Vse te počaka. user posted image  Jaz sem taka kot Anitka. user posted image  Že od prejšnjega ponedljeka si barvam nohte in si jih še nisem. user posted image  Moram pa jaz tudi še k frizerju in po barva, da se malo uredim. Samo sem tako lena za to. user posted image  Še roke si pozabim namazat s kremo.

Zdaj pa na zajtrk.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
27.2.2008 8:20:43   
TamaraJ
Jutro majčice!

Berem, da 15. odpade. Upam, da nam rata... sicer se res ne bomo srečaleuser posted image . Jaz pa bi se.. res. Preden odpremo majsko sezono (no... aprilskouser posted image ). Kaj pa en teden prej? 8.3. torej?

...ampak mi je dala tašča že zdej vedet,da bi blo fajn da ta otrok ne bi nč jokal ponoč,da ne bo motu spanca.

Oprosti, ampak si s takšnim mišljenjem ne zasluži vzdevka babica. Da ji bo otrok smetal.. Grozno je, da sploh obstajajo ljudje s takšnim razmišljanjemuser posted image . Pa saj bo to njen vnučekuser posted image user posted image user posted image

Tko sem nesigurna vase,da samo jokam,me sploh ne more potolažt k skoz sam gruntam kaj bom lahko narobe nardila al kej nujnega pozabila.

Ne boš verjela..ampak to so zelo pogosti feelingi v nosečnosti. Smo seveda pred velikansko nalogo in odgovornostjo v življenju. Nič ne boš pozabila, znala boš ptijeti to malo bitje, znala ga boš previjat, hranit, kopat... in boš super mama. Verjemi. No, danes je zihr lepši dan, kajne?
Jaz sem bila včeraj skoz nekaj v solzicah. Je mali dirkal in se zaletel v vrata (nič hudega, nobene buške...vse OK)...jaz pa v jok. Pa me je mali čudno gledal in me tolažil, da ni nič hudegauser posted image .  Potem sem dala psa noter zvečer in sva se malo pocrtale in spet v jok... (je iz zavetišča in je svašta prestala moja kužika). Sem jo božala in ji govorila, da koliko sranja je morala doživet in da ji tukaj ne bo hudega (po enem letu moja gospa to že veuser posted image ) in da jo noben ne bo tepel in sploh nisem mogla nehat jokat. Potem je moj pozabil nest banjco s cujnam gor in spet v jok...kako lahko zmeri pozabi name... Joj, tok sem bila smotana. Upam, da bodo hormoni danes bolj usmiljeni do meneuser posted image .

V glavnem... vse se uredi in ni razloga, da bi se  bala, da boš kaj narobe naredila. Materinski nagon bo brez skrbi prevzel svojo nalogo in te vodil. user posted image . Kot je napisala ****... vse smo to dale skoz in zagotavljam ti, da je strah res odveč.

narava, kasso, buccka in Soncnica Sandra... Lep pregled in upam, da vam mali srčki kaj pomahajouser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
27.2.2008 8:23:28   
valentina2006
user posted image jutro...

HVALA za user posted image ... uuuuu je pasala....

Delam 3 tedne, pa sem se dones prvič uspela oglasit iz službe user posted image ... Sem se kumi vedla prjavt, k se mam doma v računalniku kr v spominu user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Valentina2006, Martina25, Estrella*, jaz sicer nisem iz Kranja, nisem pa daleč. Bi se vama kdaj pridružila, da mi mal povesta kje se da kaj šopingirat v KR:

Katina: Ni blema... se zmenmo...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
27.2.2008 8:57:58   
Estrella*
Estrella saj če ne boš kaj naredila ne bo nič hudega. Vse te počaka. Jaz sem taka kot Anitka. Že od prejšnjega ponedljeka si barvam nohte in si jih še nisem. Moram pa jaz tudi še k frizerju in po barva, da se malo uredim. Samo sem tako lena za to. Še roke si pozabim namazat s kremo.

Zdaj pa na zajtrk.

Si mi kar mal polepšala danuser posted image  I`m not the only one.

Pr nas je sonček!!! Pa so rekli, da ga ne bo. Lepo, da se tudi Trontelj zmoti.
Danes me nekam trga in imam časa na pretek. Kje ste vse čvekice???

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
27.2.2008 9:05:14   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Uživam v user posted image in sem se spravila prebrat še vse od včeraj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Sem pomagala tastu pri popravilu mojega avta. Sva naredila redni servis in oprala motor, ker je tesnilo spustilo. Laufala sem po x trgovinah, kjer moški ne vedo kaj prodajajo. user posted image  Slabi prodajalci rezervnih delov.

Uf, si imela pestro user posted image  Ja, najbolj žalostno je, da določeni moški, ki se imajo za alfo in omego avtomobilskih zadev, kar dostikrat nimajo najmanjšega pojma... user posted image

**** in Katina  user posted image user posted image  kaj vse sta prestali. user posted image  za pozitivno gledanje na življenje in da sta vse to tako prestali (kljub brazgotinam). Bi lahko napisali kaj v zbirki zgodbe, ki jih piše življenje. Res sta user posted image .

Se podpišem user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Jaz sem bila pa danes na UZ-ju - namesto v torek (takrat grem samo po papirologijo). Smo še enkrat premerili našega user posted image in je precej večji glede na tedne. Namesto 28 5/7 kolkr sem danes, je velik za 31t3d in tehta 1480g. G mi je še enkrat položila na user posted image , da naj se striktno držim diete, ker fant prehiteva v rasti. K sreči relativno sorazmerno rastejo vsi deli. Sicer sem pa res pridna in se držim diete kot pijanec plota in upam, da bo drug teden diabetologinja zadovoljna z mano.

Velik fantič user posted image  Glavno, da skladno raste user posted image  Vem, da si pridna, kar se diete tiče, res kapo dol user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tally
samo na hitrico da vas pozdravim, ker ne morem sedeti pred rač. še vedno moj križ boli kot user posted image .

Prosi Anitko (saj je bila ona, ne?), naj ti pomaga naštimat internet na TV user posted image user posted image user posted image

Sj sta tašča in tast en štuk nižje ampak mi je dala tašča že zdej vedet,da bi blo fajn da ta otrok ne bi nč jokal ponoč,da ne bo motu spanca.

Džizs krajst!!! Kot da je user posted image  računalnik, ki se ga da programirat po željah in zahtevah okolice user posted image user posted image user posted image

Tko sem nesigurna vase,da samo jokam,me sploh ne more potolažt k skoz sam gruntam kaj bom lahko narobe nardila al kej nujnega pozabila.

Nočm nobene zamorit ampak kaj me je dons obsedl res ne vem upam da k bom prespala bo vse lepše vidt.

user posted image  Veš, to je čisto normalno razmišljanje - sem šla samo točno skozi to med prvo nosečnostjo. Ampak ti povem, da se potem, ko imaš kepico enkrat pri sebi, tako hitro zverziraš, da sploh ni panike user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Drugače pa punce....loteva se me glavobol in to ravno dones ko smo se o tem pogovarjale... Za znoret, pa komaj bulim v ta računalnik pa moram k mojega čakam....

Joj, upam, da se ti je glavobol potem pomiril user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Matr ti dedci, ko jih nekaj boli jamrajo kot, da jim pol noge fali. Me ženske imamo velik višji prag bolečine kot oni. user posted image user posted image

Kako zelo resnično user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
smo včeraj meli novega profesorja, pa zgleda da tud user posted image ni bil preveč všeč, kr me je ful nabrcala. so se mi sošolke ful smejale, ko so vidle, kak mi trebuh skače. user posted image mi vsaj dolgčas ni blo.

user posted image user posted image

Estrella* in Anitka, vem, da je težko, če user posted image  ponoči ni zraven - pa čeprav bi smrčal user posted image

Vidim, da ste vse že pridno pozajtrkovale - jaz sem pojedla šele eno jabolko, pest čokoladnih bonbonov in sem na polovici skodelice kave user posted image  Resno razmišljam o skledi zelene solate s paradižnikom in korenčkom user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
Berem, da 15. odpade. Upam, da nam rata... sicer se res ne bomo srečaleuser posted image . Jaz pa bi se.. res. Preden odpremo majsko sezono (no... aprilskouser posted image ). Kaj pa en teden prej? 8.3. torej?

Mislim, da bi to pri meni šlo user posted image  Sicer ima velika pika takrat vajo z baletom, ampak verjetno bo user posted image  doma in jo bo on pospremil. Je še katera druga za?

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 27.2.2008 9:07:09 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
27.2.2008 9:06:57   
jana81
čav čav še od mene...

prav spoštujem vas vse ki se uspete dvignat ob 6h...men to ne rata, pa se lahk še ne vem kak trudim, no sicer je pa res da zaspim šele ob enajstih, polnoči.

jst sem si pa danes privoščla za zajtrk slanike z smetanovinim namazom in kakav (ob pol 9h), zdej grem pa na drugo rudno zajtrka-kruheka z zeliščnim namazom...user posted image

tamaraJ...jst sem tud včeri zvečer user posted image ko dež..je moj šel na badbinton, pol pa še na pivičko, in sem bla cela adijo zakaj ni prišel takoj domov, da kr nej ostane s prijateljem,bla bla...kr neki no, sem bla tak depresivna ko je prišu da se še pogovarjala nisem z njim...danes mi je pa user posted image  žal, ker ga spet do večera ne bo videla.
joj ti hormoni, upam da minejo čimprej.

punce a mislite da je kej narobe , če se v nosečnosti barvam vsaka 2 meseca?
so me zadnjič ene kure čist prestrašle, da to ni vrdu za otroka.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
27.2.2008 9:10:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

NE!

Če meni ne verjameš: KLIK KLIK KLIK KLIK

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
27.2.2008 9:18:13   
barbaw
Jaz tudi 8.3. ne morem na srečanje, ker takrat odhajam v toplice. user posted image

Špelin@ sprašujem se kako ti rata naredit, da piše klik in ne kopijo linka. user posted image  Si pa tako dobra s temi kliki, ki zelo pomagajo. user posted image

Zdaj pa grem malo ven na sončka, ker moram rožice posadit, ki mi jih je prinesla tašča. user posted image  za mojo taščo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
27.2.2008 9:24:23   
špelin@
Jaz tudi 8.3. ne morem na srečanje, ker takrat odhajam v toplice. user posted image

Ej, v katere toplice pravzaprav greš? Bomo prišle kar za tabo user posted image

Špelin@ sprašujem se kako ti rata naredit, da piše klik in ne kopijo linka. user posted image   

KLIK user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
27.2.2008 9:24:38   
jana81
špelin ti si tak srček zlat... hvala

sej jst se barvam že od začetka nosečnosti, ker ne prenesem narastka.

tukaj

< Sporočilo je popravil jana81 -- 27.2.2008 9:26:49 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
27.2.2008 9:27:07   
Estrella*
so me zadnjič ene kure čist prestrašle, da to ni vrdu za otroka.

Jana, za otroka ni nič narobe, kvečjemu tvoji laski trpijouser posted image

Men je vseeno kateri koli datum bom zrihtala, da sem na mestu za zmenek; 8.3, 22.3. ali 29.3 Es ist mir egal!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
27.2.2008 9:27:40   
jana81
vaaaaaaaaaauuuuuuuuu...ratalo mi je...

še 1x hvala špelin.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
27.2.2008 9:28:00   
Aurea
Jaz se tudi pobarvam na ene tri mesece... mah, glede na vse škodljivosti iz okolja, ki jih danes pokasiramo, to ne more biti največji problem.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
27.2.2008 9:28:33   
Estrella*
Tale naša barbaw se nas pa že načtrno izogibauser posted image  Bo treba res v toplice za njo.

Neposredna povezava do sporočila: 4297
27.2.2008 9:30:28   
Anonimen
****, upam, da se glavobol ni razbolel. Zdej vidiš zakaj sem kar malo vraževerna ob takih pogovorih. Ko sem pisala poste o tem me je kar hotla bolet glava, sej ni res. Sicer je danes en prav primeren dan za kaj tacga, samo upam, da me obide, pa vse druge tudi.

Jah imaš prav... razbolelo se je in za mano je spet ena katastrofalna noč...ob 4h zjutraj stanje neizdržno in kljub mojemu user posted image  vzela zdravila. Sedaj se počutim tko tko....Kot takrat v najstniških letih po prekrokani noči z kakim mačkom..
Ampak saj bo.... šla bom na dolg sprehod, privoščila si bom čokoladno tortico in topel kakav  še pej pa toplo kopel in pa pogovor po telefonu z user posted image  in dan bo stekel...

Vsem vam želim lep dan..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4298
27.2.2008 9:30:50   
Čmrlika
Čmrlika in Jana kakšni so gibi vajinih ali jih čutita čez ves dan in kako močno jih zaznata? Upam, da ne boste druge užaljene, ampak to me zanima zaradi tednov , ker smo me tri približno skupaj, razlike je samo nekaj dni.

Jaz čutim mojo user posted image , ful pogosto čez dan, in mi to, ko sem tud jaz v šoli slišala, da tolk spijo ne paše skupaj...user posted image  Je pa res, da so se se gibi ful spremenili....pojavlja se mi zdaj ene tri dni že, tisto ful močno valovanje, mi kr cel trebuh močno valovi, pa tiščanje vsega mogočega navzven, da bi že skoraj lahko videl blike, če bi mel oči na pravi strani...user posted image
Ne čutim več tistih bomb, udarcev, oziroma, če, se mi zdi kot nekje bolj v globini user posted image , po moje ti ti moji opisi niso nič jasni,ha? aja, pa neko žgečkanje, pa gnetenjeodznotraj navzven...tako v glavnem, umirjeni pa gibi še niso in jaz sem ful vesela, da je tak, da jo ful čutim čez dan...user posted image ne vem, mogoče ni vredu ,ampak...

narava, kasso, buccka, Sončnica Sandra  -držim pestike za pregled, pa pikepoke pomagajo user posted image user posted image user posted image  pa javite in poročajte...
Narava- ti prosim v svojem stilu, in ne tako down, kot si bila včeraj...Please, ti to ni podobno user posted image

Ena mi jerekla za geslo, ga ni, buši je brez...

No, zdaj pa si grem še jaz zajtrk nardit...pol pa malo po stanovanju porihtat, ker mi nikakor noče zmanjkat dela user posted image

Dobro, da se v Mariboru sonček nekaj bolj sramežljivo drži, da me ne bo spet preveč ven vleklo...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
27.2.2008 9:31:37   
Aurea
Ej, punce, včeraj sem skoraj doktorirala (neuspešno) na iskanju tistega dopolnjenega SEZNAMA za dojenčka, ki smo ga obravnavale, mislim, da pred novim letom. na žalost ga imam shranjenega na enem računalniku, kjer sedaj nimam dostopa... A ga ima katera mogoče shranjenega, pa bi ga pripopala sem gor? Saj škoditi ne more še enkrat, mogoče se boste še česa spomnile in ga dopolnile user posted image

Špelina, mogoče pa imaš ti še kakšen KLIK na zalogi ?user posted image  user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.