janet
|
Dobro jutro še iz moje strani!! Spala - standard z 2x obiskom wc-ja, pa od pol petih bedela do šestih, pol sem pa zaspala do pol osmih, zdaj sem pa sama ostala, je šla Neža na planinski pohod, pa se vrne okrog 13. ure, ma kak bo utrujena majo kar dolgo turo. Js pa danes zobozdravnika ob 11h, upam da zadnjič za ta zob, zaj grem pa že četrtič za isti zob, ker mi ni mogla uničit živca iz prve in ne iz druge, tak da upam da zaj pa je prejšnijč vredi naredla, taj dobim danc plombico, pol mam pa še eno lukno za popravit, ki jo imam že tud kar nekaj časa, pa mi ob enem obisku noče zraven drugega zoba naredit! So mi vse plombice v začetku nosečnosti vn popadale, pa smo devet mesecev noseče pa mi nebo verjetno uspela vse popravit, madonca. Pol ko se pa mali rodi, bom pa itak težje šla, ker bo treba varstvo iskat. Ma sem sanjala, da sem lahko dojila, pa da sem jedla jagode in je pol bilo mleko, ko sem ga ven stisnila, rdeče barve in gosto, kot jagodni gosti sok. Ma kakšne bedarije. Dinki - ja še en marčevk pride, smo tako naštimal, ja veš, da če bom mal bol hitra, da se lahk zgodi da bo isti dan, taj bi mogla devet dni prej rodit, kot je rok, sam sem pa Nežo nosla devet dni čez rok, tak da bomo videli, pustimo se presenetit. No grem še malo kavč likat, pol pa pred zobozdravniku še kaj pojest, da nem pol lačna. Je danc mal slabš vreme vendar vsaj dežja ni, pa mrzlo tud ni. Preživite lep dan, pa čeprav ni sončka!!!!!!! Se tipkamo kasneje!!!!!
|