|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
26.2.2008 21:43:07   
san
no, rojstni dan je za nami. praznovanje usplelo in tudi darila so bila popolno presenečenjeuser posted image user posted image user posted image . končno enkrat, ker prejšnja leta je vedno vse zvohala, ima izredno dolg nos in oster sluh ta moja hči. ma vse vidi in sliši - najbolj tisto kar ni trebauser posted image . no, letos nam je pa uspelouser posted image . zdej pa veselo smrčita.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
26.2.2008 21:44:34   
san
joži, tudi jaz čestitam za pregled in da se z malim hitro pocajtata.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
26.2.2008 21:52:02   
san
nčk, najbolj nezahtevne so pelargonije, sam rabijo veliko sonca, da lepo cvetijo. pa begonije tudi ne rabijo bit vsak dan zalivane, no in te ne rabijo veliko sonca. pa za ****sije je tudi ok dop sonce in pop senca. če boš kombinirala se pozanimaj katere gredo skupaj. jaz rada kombiniram zelišča, sam ta so za bolj zahtevne, sploh če kombiniraš, ker se jih raazlično zaliva. drugače pa kakšna sivka, al pa žajbelj. jaz vse sotre kombiniram, ampak mam baje zeleno roko. men vse raste in cveti.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
26.2.2008 21:52:43   
san

IZVIRNO SPOROČILO: san

nčk, najbolj nezahtevne so pelargonije, sam rabijo veliko sonca, da lepo cvetijo. pa begonije tudi ne rabijo bit vsak dan zalivane, no in te ne rabijo veliko sonca. pa za ****sije je tudi ok dop sonce in pop senca. če boš kombinirala se pozanimaj katere gredo skupaj. jaz rada kombiniram zelišča, sam ta so za bolj zahtevne, sploh če kombiniraš, ker se jih raazlično zaliva. drugače pa kakšna sivka, al pa žajbelj. jaz vse sotre kombiniram, ampak mam baje zeleno roko. men vse raste in cveti.

****sije

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
26.2.2008 21:53:16   
san
hm... noče napisat, ampak ni kletvica - upam, da veš katere rožce mislim.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
26.2.2008 21:58:16   
san
ma sm se zmotila, ne pelargonije, sem mislila bršljanke, tiste, ki visijouser posted image . sm že zmešana mal. pa bakopo lahko kombniraš zraven ali pa zmajeva krila. pol so pa še bršljani, pa moljevke...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
26.2.2008 22:03:01   
san
zdej bom čist v rože padlauser posted image ... kakšna perjanka je tud ok, npr. rdeča, ala pa rdeča batata - o je neke vrste sladki krompir, pa zajčja deteljica...no, zdej pa dost o rožahuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
26.2.2008 22:04:47   
Zofy
San, hvala za info glede AD - sem tudi jaz hotela postaviti isto v prašanje. Bom šla te dni plačat za prisotnost moža pa še nalepke dvignila. Čeprav nimam lih ne vem koliko časa, še kar urejam poročni album, pa posnetke izpred 5 let si dajam na računalnik...in vse to bo treba še uredit... Poleg tega pa še na predavanja v Škofjo loko hodim...joj, sej mi bo zmanjkalo cajta. Naj naša mala kar počaka do PDPjauser posted image .

Punce, kako je z vrtci? Ker so večinoma roki za prijavo 31.3. me zanima, ali se lahko prijaviš še preden se user posted image rodi? Mogoče se sliši smešno, ampak moja mama je rekla, da je bil leta 78 tak baby boom, da so šle v vrsto čim so zanosile, vrtec pa dobile šele v roku 3 letuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
26.2.2008 22:11:12   
jagoga
Dober večer ženske, meni je pa POP TV crknu pa ne morem gledat Housa.
Danes sem imela pregled in za naslednji pregled je določil kar na rok (20.03) vse dokler mi ni naredil vaginalni pregled - odprta že en prst. Tako da me je poslal v P na CTG (ampak je pokazal samo en popadek in 2x otrdevanje trebuha) in sva se dogovorila, da naj pridem 17.3. od 6:45 tešča v porodnišnico (je ravno dežurni) z vso opremo (potovalko in možem), me bo pregledal in če bom zdržala do takrat, bo kar porod sprožil. Moj je kar celo paniko zagnal, mi je prepovedal bilo kakšno gibanje, da moram samo ležat, vse dokler ni postal lačen, potem sem mu pa mogla za jest pripravituser posted image .Tako da zdaj ko sem pa že tako daleč, je pa res, da si moram jutri torbo pripravit za v porodnišnico in še posteljnino oprat.
Če katero še vedno zanimajo potiskane plenice, sem jih danes v Pikapolonici videla.  Motiv imajo pa od Medvedka Puja, pa nekja okoli 2,50 € stanejo.
Jaz sem si nabavla tri mini vrečke (26 g - za 200ml adaptiranega mleka) Aptamila, samo z istim namemo, kot je napisala Janet, če se kaj takega zgodi kakšen večer oz. noč in nimaš kam po adaptirano mleko.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
26.2.2008 22:13:15   
janet
Ja mergetka - js sem kupila Aptamil 1, pa tud mislim da v teh vrečkah za eno flaško tak ne prodajajo katerega drugega. Je pa mal večja vrečka kot pri Nescafe kapučino za eno šalčko, da veš za primerjavo. Kupila sem pa v Dm- u, sem hotela v Mulerju pa niso meli.

No lahko noč se jutri tipkamo,pa čimmanj obiskov wc-ja vam želim!!!!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
26.2.2008 22:16:01   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Punce, kako je z vrtci? Ker so večinoma roki za prijavo 31.3. me zanima, ali se lahko prijaviš še preden se user posted image rodi? Mogoče se sliši smešno, ampak moja mama je rekla, da je bil leta 78 tak baby boom, da so šle v vrsto čim so zanosile, vrtec pa dobile šele v roku 3 letuser posted image

odvisno kateri vrtec, v ene je res dobro takoj poslat. jaz sem imela pri obeh srečo, pa sta bila takoj sprejeta, ampak zdej bom pa kar hitro prošnjo dala, ker so tuki pri nas nova stanovanja zgradil in je baje ogromno otrok, ki čakajo. predvidevam pa, da bom imela kakšno prednost, ker imam enega že v tem vrtcu.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
26.2.2008 22:16:32   
jagoga
Na seznamu mi pa popravite imam +10 kg in 104 cm obsega.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
26.2.2008 22:16:36   
janet
No Jagoga - če rodiš na 17.3. bo mel tvoj roj.dan kot ma moja Neža.user posted image

Pa čestitke za uspešen pregled.user posted image user posted image user posted image

Moj dragi je isti, dokler da kaj ne rabi morm počivat, pol pa sam čuješ- js bi to pa to..........Pa jih imamo vseeno rade a ne? Ah ti moški.......

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
26.2.2008 22:16:54   
san
zdej grem pa jaz tud ležat, pa knjigo brat. mirno noč vam želimuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
26.2.2008 22:19:46   
Dinki
San, ti si pa prava cvetličarka...se pa orng na rože spoznaš user posted image . Jaz sem jih lani imela na balkonu na ograji vsajene, ampak tud ene ne bi znala naštet kako se ji reče user posted image ....jaz sem šla lani na začetku pomladi v cvetličarno-vrtnarijo, povedala kako imamo sonce in so mi pač tam svetovali kaj naj vzamem...mi je všeč, da je mal mešano...pelargonije so pa meni osebno out, niso mi všeč user posted image . Imam pa tudi rada vsajena zelišča. Si jih bom tudi letos vsadila...predvsem frišna bazilika...mmmm....no, upam, da mi bo čas ob mojem user posted image  to dopustil, če ne bomo pa čist brez vsega na balkonu user posted image

Zofy, kako je z vrtci jaz pojma nimam, vem le da bo najinega user posted image  potrebno dati tja, ker moji in njegovi starši še vsi delajo in še nekaj časa bodo.

No, zdej vam pa zaželim eno mirno in prijetno noč...

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
26.2.2008 22:22:36   
mergetka
No, ratalo mi je s slikami.

Punce, hvala za info o AD, bom poklicala!

Meni tudi ni videti, da bi mela strije (razen tistih od prej na bokih in riti). Upam, da se ne bodo pol pokazale, ko bo šel buši "skupi".

Danes ni pa nobena rodila, mi je kr čudno...

Lepo noč vsem!user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
26.2.2008 22:24:34   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: janet

Moj dragi je isti, dokler da kaj ne rabi morm počivat, pol pa sam čuješ- js bi to pa to..........Pa jih imamo vseeno rade a ne? Ah ti moški.......

Ja, jih imamo rade. Kaj čmo, če je moj lačen je obupno siten im mu raje ustrežem kot pa njegovo sitnobo poslušat.
Sem se pa potem malo na kavč ulegla, mali im mož pa zraven mene, pa je imel tamal ene želje in sem mojega poslala, da je šel iskat, pa se usede dol, pa ga zopet nekam pošljem, pa je že skoraj malo pop.....dil, pa sem mu hitro povedala, da tako se onadva običajno do mene obnašata in me šetata gor in dol,  da njima izopljnujem vse želje.user posted image Saj mi je on ukazal, da moram počivat, pa naj on hodi gor in dol po stanovanju in malo mene in tamalga streže, kar naj se pripravi, čez en mesec bo vse drugače.user posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
26.2.2008 22:27:34   
Dinki
Jagoga, ja ta je pa dobra...sej ne vem a ti moram čestitat al ne user posted image ....torej še ena, ki če ne bo do naslednjega pregleda rodila, veš da boš na tisti dan?...No, ti privoščim, da zdržiš še do 17.3. in prideš takrat v P že odprta in s svojimi popadki...sem optimist, a ne? user posted image

Janet, a ti maš pa že v drugo marčevko? bi bilo zanimivo, da bi tudi ta 2. na isti dan dobil....možno je, a ne?user posted image

No, zdej pa res grem....
lahko nočko punce....

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
26.2.2008 22:31:18   
Dinki
Mergetka, čudovit buši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
26.2.2008 22:31:58   
jagoga
Pri nas v vrtcu, je tako, da se skupine številčno oblikujejo in popolnijo jeseni, za vse kasnejše, če je prosto jih vpišejo, rezervacije pa ne držijo. Kdor prej pride prej melje. Ampak jaz bom vseeno šla prijavit tega še nerojenega deteta, vsaj toliko da bodo vedeli, kolikšno bi bilo število teh tamalih črvičkov. Se pa bojim, da bo izvisel in me je že zdaj strah kaj bom drugo leto ob tem času naredila, saj nimam nikogar, da bi ga pazil. 

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
26.2.2008 23:09:09   
Katy13
perp - hvala tudi tebi za tolažbo.

joži79 - čestitke za pregled.user posted image

lucalu - tudi tebi čestitke za pregled. user posted image

mergetka - tudi jaz še nisem videla stopalca, samo bunke. Ravno sedaj sva z user posted image  izvajala masašo in se mi je pojavila pod desnimi rebri ful velika bunka. Pa mi ni najboj jasno kaj bi to bilo oz. s katerim delom tišči ven. Upam, da to ni glavica, ker to pomeni, da se je user posted image  obrnil. Za ritko mi je pa tudi čudno. A katera mogoče ve?

Baby on board - sem jaz videla v Baby centru v Mariboru (včeraj).

Zofy - tudi jaz včasih mislim, da bo nogica kar ven pogledala, ko se upre v predel popka. user posted image

Zofy, mergetka - lep buši. user posted image  Bom tudi jaz morala dati kakšno sliko gor, da vidite mojega.

Jagoga - čestitke tudi tebi za pregled. user posted image

Vrtec - joj, sama se še sploh nisem spomnila nanj. user posted image  Po eni strani mi je še porod nekje daleč, vrtec pa še bolj. Sicer pri meni ni takšne panike, ker če ne bo sprejet, bo pa dedi pazil. user posted image

Napovedovanje spola - a so kateri napovedali spol (glede na trebuh)? Tiste, ki veste, ali so napovedali pravilno ali ne? Sama imam naslednje napovedi user posted image :user posted image =3:1

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
26.2.2008 23:10:49   
Katy13
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08: 
user posted image Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ribnica, user posted image , (OT:115, +13 kg)

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2. user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image  

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted image ,user posted image  
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2. user posted image , 30 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice,user posted image   - Nejc user posted image , ( OT:119 cm, +17 kg)

3.3.08:
user posted image anyas , 1. user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image - Rok user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)
user posted image anlu 3.user posted image , user posted image - Bine user posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1. user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image

5.3.08:
user posted image Vitaena, ?user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image Petrca123, 1.user posted image ,27 let, Ljubljana, user posted image - Tian user posted image (OT:?, +15 kg)

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje,user posted image   , (OT: 102 cm, +13 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted image user posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška,  user posted image
user posted image lencyka, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

9.3.08:
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image , (OT:??, +6,5 kg)
user posted image dezurna, 2.user posted image , SG , user posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj,  user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 116 cm, + 8 kg)
user posted image nika_z , 1.user posted image , user posted image

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image ,user posted image   -Luka user posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice,user posted image
user posted image Pingvinčica , 2. user posted image , 25 let, Celje,  user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 103 cm, + 10 kg)
user posted image noe 2.user posted image , Celje, user posted image (OT:??, +5 kg)
user posted image Joži79 1.user posted image , 29 let, Ljubljana,user posted image , (OT:101 cm, +12,5 kg)
user posted image Kabija, ?user posted image , Celje, user posted image

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana,  user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2. user posted image ,Maribor, user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted image , user posted image
user posted image štručka
, 2user posted image . , user posted image
user posted image majchika , 1. user posted image , 30 let, Celje, user posted image
user posted image paola 1.user posted image , MB, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image regrat , 1.user posted image , Postojna,  user posted image

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let,  user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 119 cm,  + 15kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,Ljubljana, user posted image
user posted image orhideja, 2.user posted image , user posted image
user posted image Anay, 2.user posted image , user posted image , (OT:?, +10 kg)

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image , user posted image - Maks ali Filip  user posted image
user posted image max81 , 2. user posted image , 26 let, Jesenice,user posted image   ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 104 cm, +10 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2.user posted imageuser posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, + kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana,user posted image   ( OT: 103 cm, +11 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana,  user posted image
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let,  user posted image
user posted image Taaja 1. user posted image , 27 let , Jesenice,user posted image  
user posted image Sanca, ?user posted image , user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana,user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 102 cm,  +11,5 kg)
user posted image Zofy , 1user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image - Julijauser posted image ,  (OT: 97 cm, + 12 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 107 cm, +11,5 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let,user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)
user posted image pomlad08 ?user posted image , user posted image

26.3.08:
user posted image Stigmata
, 1. user posted imageuser posted image
user posted image Katiandi , 1. user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +6kg)
user posted image florc
, 1.user posted image , 26 let, Kranj,user posted image   , (OT:94 cm, + 9kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:110, +13 kg)
user posted image nina_r  1.user posted image , 23 let, Ravne na Koroškem user posted image - Matevž  user posted image , (OT:94 cm, +9 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, Slovenj Gradec, user posted image , (OT:106, +14,5 kg)

28.3.08:
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:106 cm, +12 kg)
user posted image Dinki , 1. user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:103 cm, +11kg)
user posted image ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image Vilma , 2.user posted image , 35 let,user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 104 cm, +10 kg) 
user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image tejca14 , 1.user posted image , Murska Sobota, user posted image
user posted image KRISSY, ?user posted image , Kranj, user posted image
user posted image jasnicko, ?user posted image , Šempeter pri Novi Gorici, user posted image

30.3.08: 
user posted image hope77
, 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 let, user posted image - Matic user posted image , (OT:98 cm, +8 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image avak, 1.user posted image , 22 let, user posted image

85 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 28
user posted image : 20

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustile user posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

MARČEVKE - MARČEVCI 2008:

user posted image Sonnja (PDP 23.03.08) rodila 29.01.2008 ob 9.47 uri user posted image Kristjan

user posted image Bugi (PDP 15.03.2008) rodila 01.02.2008 ob ??  uriuser posted image user posted image Luka (1690g) in Miha (1255g)

user posted image rebeca (PDP 4.3.2008) rodila 02.02.2008 ob ?? uri user posted image Taja (2015 g; 46 cm)

user posted image sonca (PDP 8.3.2008) rodila 20.2.2008 ob 15.11 uri user posted image Manja (2670 g; 46 cm)

user posted image Azzura (PDP 2.3.2008) rodila 21.02.2008 ob 15.08 uri user posted image Daša (3430g, 53 cm)

user posted image Wahoo RR (PDP 9.3.2008) rodila 22.02.2008 ob 1.02 uri user posted image   Nejc (2885g, 49 cm)

user posted image DIANA 5 (PDP 17.3.2008) rodila 23.02.2008 ob 2.45 uri user posted image Neja

user posted image fržolček 
(PDP 5.3.2008) rodila 24.02.2008 ob 17.28 uri user posted image Vito (3590g, 51 cm)

user posted image
Arabela (PDP 4.3.2008) rodila 25.02.2008 ob ?? uri user posted image Sergej (3740 g, 51 cm)

user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem novo pečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
26.2.2008 23:12:28   
Katy13
Seznam je popravljen.

Sedaj grem pa še par mailov poslat (zopet pošiljam ankete), potem pa spat.

Lahko noč, prijetne sanje...

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
27.2.2008 0:01:02   
Nasy
Lepo nočko vsem

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
27.2.2008 0:14:30   
Katy13
Sem morala pogledat, če ste še kaj napisale. user posted image

Sedaj grem pa zares spat.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.