|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
26.2.2008 16:51:02   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Katharina

Js sem se zredila slabe 3kg, kar je OK. Bojda je pa v tem času OK vse tm do 7 kg ... Pr men je zjutraj trebuha full mal (med sramno kostjo in popkom se boči), podnev, ko pa jem/pijem se pa mal napihne pa še vseen ne nevemkolk ..  no, ja ... verjamem, da bo že kmal en mal eksplozije.
Zakaj greste nekatere še samoplačniško morfologijo delat? A nej bi naši ginekologi  bli prepovršni ali kaj? To me resno zanima, ker sama ne čutm potrebe po tem, da bi mi jo delali dvakrat, razen če za to ni tehntega razloga. Ma katera slabe izkušnje z lastnim gin.? Hvala.

Ne, večina se jih naroči na t.i. morfologijo privat, ker jim tam g. naredi 3D in 4D UZ. To delajo tiste, katerih g. nimajo teh UZ in jim sicer naredijo morfologijo z navadnim UZ. V tem primeru, ko gredo na 3D UZ, pa za neko določeno ceno dobijo tudi posnetek celega UZ, da lahko otročka potem gledaš doma na TV. Je pač en lep spomin.
Jaz imam to srečo, da moj g. ima vse te UZ in mi bo naredil vse hkrati s tem, da bom tudi doplačala. Če pa tega ne bi imel, pa bi se tudi jaz privat naročila drugam. user posted image

(odgovor članu Katharina)
Neposredna povezava do sporočila: 601
26.2.2008 17:55:27   
lex
 preden sem uspela prebrat vse do konca sem že sproti pozabila kaj sem mislila napisatuser posted image .
Jaz bom lanski dopust koristila od 24.4 do 22.5, potem mi pa ostane še 10 dni in upam, da mi ga bojo dali, sicer mi pripada ampak ker ka ne delam naj bi koristila sam 1 dan. Upam, da mi dobrijo, če ne grem pa na bolnišk. In upam, da mi potem ne prpade letošnji dpust, če ne bom šla pa tlk prej iz porodniške in bo dragi koristil prodniško (jo bo rabil na bajtiuser posted image ). Ker mi bo julija potekla pordniška (1 mesec več)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 602
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 18:20:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 603
26.2.2008 18:30:53   
Tinky
Ejla pupce,

ravnokar sem prišla iz Lj, kjer sem imela spet morfologijo (pri Pušenjaku), tokrat je bil mož zraven (zadnjič namreč ni dobil dopusta). Vse je ok in tudi on je potrdil, da bo fantek.
Lex, na seznam lahko dodaš ime - Teo

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 604
26.2.2008 18:35:02   
glugluglu
Todi, sem 3user posted image , hvala, ker si me spomnila da se porodniška podaljša za 1 mesec, sem se spomnila, da sem to že brala ampak je pisalo, da je to v primeru, če imaš že dva otroka mlajša od 8 let, moj prvi pa bo ob porodu 8 in pol in ne vem, če pridem not. Mogoče pa je tudi kaj drugače. Druga varianta - podaljšanje porodniške pa tudi računam, da lahko pride do tega, če pa pride, pa kaj češ, bo šel pa dopust v maloro. Moji sosedi so sedaj podaljšali porodniško za 6 mesecev in si je cel mesec starega dopusta pustila, vendar je to, da zgubiš dopust takrat čisto brez pomena, važno, da bo otrok ok.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 605
26.2.2008 18:37:42   
glugluglu
Mi smo imeli danes cel dan zelo lepo vreme, v Logatcu, samo naj bi jutri že z morja k nam prišlo, na štajerskem boste baje malo dlje uživale v lepem vremenu.

Neposredna povezava do sporočila: 606
26.2.2008 18:45:04   
tims
Lindy, jaz imam datum za morfologijo 06.03. Takrat bom 22 tednov noseča.

Flower no potem pa moram enkrat probat te že narejene čufte, ko se mi jih ne bo dalo pacat.

Hruška debeluška, hitro prid v Lj. na eno kavico pa da boš mal sončka odnesla s sabo.user posted image Sam upam, da nisi prepozna. Kolikor vem, bo jutri tudi pri nas poslabšanje.user posted image  Imaš prav, da nas bo ogromno. Nam vsaj ne bo dolgčas v porodni.user posted image Bomo ena drugo masirale, k babce ne bojo mele časa za nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 607
26.2.2008 19:09:15   
24julij
sončika84 imava isto rokuser posted image .drugace smo pa mi tako super,brcike ze cutim ze od 19.2,prej je bilo pa ze nekaj casa bozanje po trebuscku,samo nisem vedla ce je to to,sedaj je pa ze moj user posted image  2krat cutil,sem tolk veselauser posted image user posted image ,u cetrtek imam pregled upam da bomo pogledali ali je pod mojim srckom puncka ali fantek.imejte se lepo

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 608
26.2.2008 19:39:08   
lindy
tims aha potem se lahko prej naroči, ker mene so tam naročili šele 28.3. pa mi je to še full daleč, ker mi je rekla, da naj bi se to delal od 24 tedna naprej, a pa si vprašala, da veš da stane 75 evrov(al kolk že?).Pol si zdej isto noseča k jest, približno!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 609
26.2.2008 20:04:43   
tims
Lindy jaz imam rok 16.07. NS sem delala pri dr. Strahovi v Domžalah in mi je ona takrat rekla, da lahko pridem k njej za morfologijo kadarkoli v marcu. Mislim da se morfologija dela od 20-24 tedna,  Aurora pa mi je povedala za ceno. Ampak odločila sem se, da bom šla samo k svoji G. (ona me je naročila 6.3.), ker mi je 72€ zdaj ko se seliva kar malo veliko za tiste slikice. Sej vem da so lepe, bom pa na žalost imela samo navadne  user posted image . Upam, da bo z user posted image  vse ok, pa naj bojo slikce take al pa drugačne.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 610
26.2.2008 20:31:14   
lex
midva z aleksom sva bila danes pri ortodontu in ko sva prišla domov sva spakirala flašo in jo po pošti poslala k dojenčki (k nam domov, babi). Kajti ima ful lepo razporejene zobke in ker je sam dal dudo vstranuser posted image  nam ne bo treb nosit zobnega aparatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo flaše sva se morala losta. In ker sem že ful dolgo študirala kaj bi naredila je tole prišlo prav naročeno. tako naš fant je sedaj res VELIK fant, ki nima ne dude in ne flaškeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj bo danes ponoči ne vem, bo pa iz helikopterja pil (ne eni šalčki ima narisan helikopter) kakav. drugač ga ponavadi spije zvečer in nič več, dans je pa ob 17.30 zaspal pri nas doma na kavču in še kar spi, čeprav smo ga vmes prinesli domov.

Joj jaz imam pa drug teden v torek pregled in komaj čakam. Me res zanima če bo punčkauser posted image . Ker zdaj ko Alini kupujem cotke si mislim, jih bo že Vita ponosla zadaj. Da me le ne kaj presenetiuser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 611
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 20:43:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 612
26.2.2008 20:47:22   
Blacky30
Lex in Aleks, čestitke za znebitev flaške!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala bogu, mi smo se tega rešili že poleti, dude pa že pred enim letom.

Zanima pa me, kako to, da sta imela ortodonta? A je to rutina?

Jaz sem spet prestavila jutrišnjega zobozdravnika in psihologa, tak da bomo spet čakali en mesec na nov termin. Tak da še vedno nimamo v celoti opravljenega sistematskega pregleda.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 613
26.2.2008 20:54:32   
lex
na sistematiki ga je zobozdravnica pogledala in mu dala diagnozo odprti ugriz in napotnico za ortodonta. Meni je všeč, da jih že tako hitro pošljejo naprej, ko še lahko ukrepaš z takšnimi fintami. No dela pa sicer isto kot jaz. Ko zapremo usta naj bi avtomatsko prisesali jezik na nebo (ali pri požiranju) no midva ga pa potisnema med zobe. To sicer ni neka jaka napaka ampak zakaj če jo lahko odpravimo. Pol pa meni moja mati soli pamet kako sem jaz pila flašo mam pa lepe zobe. Ja gnileuser posted image . Pa tud aprat sem nosila, ker sem imela enice spredaj močno narazen. No bila sem pri isti ortodontki in mi je super zrihtala vse skup. čez eno leto imava pa kontrolo. sem mislila, da naju bo kar odpikala, pa niuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 614
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 21:07:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 21:14:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 616
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 21:24:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 617
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 21:31:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 618
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 21:35:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 619
26.2.2008 22:11:37   
sončika84
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

sončika84 imava isto rokuser posted image .drugace smo pa mi tako super,brcike ze cutim ze od 19.2,prej je bilo pa ze nekaj casa bozanje po trebuscku,samo nisem vedla ce je to to,sedaj je pa ze moj user posted image  2krat cutil,sem tolk veselauser posted image user posted image ,u cetrtek imam pregled upam da bomo pogledali ali je pod mojim srckom puncka ali fantek.imejte se lepo

user posted image juhu, čestitke! Jaz sicer brcov še ne čutim. ne vem kaj štrajka tam notri.user posted image sem pa fuuul vesela azte,da  že čutiš. user posted image Drugače pa moj buši je kar lepo narstel,tko da se že lepo vidi, da nosim bitje pod srcem.user posted image Dete upam da bo kej začelo migat, če ne mu že pokažem. hihi user posted image Pregled imam 10. marca pa upam,da se gin. ne bo spozabu,ker nočem vedet spola!  Drgač pa komi čakam pregled, da vidim spet tole bitjece.  No,punce en lep pozdrav iz postojne! uživite, zdaj pa grem končno spat. lahko noč!

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 620
26.2.2008 22:43:13   
tims
Lex, jaz vama tudi čestitam, da sta se znebila flaške user posted image user posted image user posted image . No, tudi če bosta imela malo panike, ko bo brez, ne bo nič hudega, pomembno da sta se spravila poslat flaško stran in seveda ne smeta zdaj popustit.  Meni je prav hudo, ko gledam mamice, ki se mučijo s svojimi otroki, ki jih odvajajo od dude ali flaške. Jaz sem lahko fuuuuul vesela, ker naš Tim ni imel ne eno ne drugo. Se spomnim, kako so mu v prodnišnici porivale tisto dudo v ustka, pa jo je vztrajno pljuval ven. Sem bila kar ponosna nanj. No in potem se je doma kar nadaljevalo brez vsega. Je pa res, da sem mu pa potem mogla bit jaz ves čas na razpolago user posted image . Če se bo dalo, bomo pri drugem tudi probali brez vsega.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 621
27.2.2008 7:14:36   
sončika84
user posted image user posted image jupiii, včeraj je prvič brcnil/a!!!! Zvečer, ko sva se dol ulegla sem začutla pa sem rekla mojmu,da je brcnu in je položu roko na trebuh pa jep ol še dvakrat,tko d sva oba čutla! Kolk sem veselauser posted image user posted image Pa že tko sem se menla,da štrajka!!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 622
   [Brisano sporočilo]
27.2.2008 7:42:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 623
27.2.2008 8:13:33   
ilatic
Čao punce!
Evo večraj sem imela morfo. Vse je OK!!!!
Ful sem vesela. Mi je pa potrdila, da bo fantek. Smo bili cela družina tam (hčerki in mož). Se nam je tako smejala! In nam je pokazala veličastnega lulčka in moda.
Skratka mi je pa povedala, da so se včasih res zmotili pri napovedi spola, da je pa zdaj to že nemogoče in je bila kar malo užaljena, ko je rekla da kaj vse vidi na internetu. Npr da zamenjajo plodovnico za lulčka. Pravi da je to tako kot da zamenja trebuh z kakšnim drugim organom. In pravi da zdaj po toliko letih že tako obvladajo UZ, da sploh ni panike!
No tako to je bilo vse ok, sam me je pa kregala zaradi kg. Dest kg sem se zredila!! Halo. Res da imam velik bušček ampak sploh se mi ne pozna teh 10 kg. Prej sem bila presuha in ji nisem mogla dopovedat. Me je opozorila in mi prepovedala sladkarije! GROZA. Od kar živim nisem pazlia na kg, zdej pa kar tko. Joj sam vem da morm pazit. Ni kej. Mi je pa tudi povedala punce da ni dobro pojesti preveč sadja. Se pravi na dan pol kg, pravi npr. eno jabolko, eno banano in eno pomarančo. To je zadosti je rekla. Ja je bila kar zgovorna včeraj in full prijazna.

Lex draga moja kje si? Si boš zapisala tole: imamo user posted image - ime ???, naslednji pregled 25.03.08.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 624
27.2.2008 9:04:38   
lex
ilatic čestitke za fantkauser posted image , zdaj boš pa dobila enega za cartatuser posted image .

Naša noč je bila zanimiva. Najprej je hotel sok iz flaše (ki gani pil že 100 let iz flaše) no potem pa je prišel veličasni trenutek in beseda KAKAV, pa tuljenje da bi mel flašo, pa da naj grem na pošto po njo. Umiril se je šele, ko sem mu rekla, da če grem pa zdaj na pošto po njo e bojo pa v zapor dali, ker ni nobenega tam da bi mi jo dal. No zjutraj mi je pa rekel, da zdaj je pa že odprto in lahko grem nazaj po njo. Kje mu take jaz nimam  pojma. Brihte so tile 3 letniki ni kaj. No ol sem mu pa napleteničla, da je flaša šla v bolnico tam ko so ubogi dojenčki in nimajo flašk in jo rabijo, on pa je že tako velik, da je ne rabi več, ko ma take frajerske športne faše doma (bidon - je rekla, da jo lahko uporablja). Edino ponoči sem bla malo jezna na mojega, ker mu je pol ko seje umiril še 1x tisti prok. bidon pod nos pomolil, da bi skor še 1x začel tulit.user posted image

No naša mis je pa sedaj celo bajto obhodila tako ob steni in vratih. Roke na steno in gremo naši. Jaz sem čist hepi, ker se mi ne bo treba tolk sklanjatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič jaz grem bajto pospravit da bomo lahko šli ven sončka ujet.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?