MetiLu
|
Bom najprej napisala, pol vas pa še preberem Danes nas je obiskala druga babca, mlajša, ful me je pomirila in povedala, da imam mleka za nahranit dva otroka, da ne more verjet, da sva sploh dodajala, da je bruhal in polival ker se je preveč najedu, pa še poredila sva ga v 4 dneh 1x preveč, za 280 g tako, da le pridobiva na teži Je rekla, da mi gre negovanje super in naj glede dojenja dojim le na eni joški na obrok, vmes podreva kupček in nazaj na isto zizo da poje še "sladico", iz druge se mi pa tako v školjko steka mleko, da sem ga danes od zjutraj že za 100 ml nabrala v posodico upam, da se bomo le znebili aptamila aja, pa naj ga prej zbudim za hranjenje, da se potem ne dere tolko, da bo manj zraka pojedu. Je rekla da po zelenem kakcu vidi, da preveč zraka pogolta. Pa prvo mleko si lahko tudi spumpam, da ga ne bo tako zalivalo pri dojenju, pa da potem štartamo z bolj hranljivim. Pa še za sesanje je rekla, da ni nič len, da vleče kot trimesečni dojenček Sem bila potem tako dobre volje, da smo šli na prvi sprehod, smo bili zunaj več kot eno urco Kopali se bomo pa čez 1 teden, sicer je popek že skoraj čist, čisto malo se še cedi. Potem pa računam, da bo večerna rutina malo boljša in da bo prej šel spat in da bo dlje spal Dones se mi je tudi Dolenjka javila, pravi da se s Taro pridno dojita, cartata, v četrtek pa najbrž že šibata domov Zdej grem pa pico napast, sem jo prejle na hitrco skup zmetala, pa jo je moj ravnokar postregel. Mali naju pa ko čukec spremlja iz lupince