karamela6
|
Uhhh, končno mi je uspelo ... približno preleteti vaše poste. Če na hitro obnovim: tašče - ne bom komentirala brcike - še vedno nič, čeprav se mi je včeraj in danes zjutraj nekaj zazdelo, da bi lahko blo, ampak po mojem ni nič včeraj imela pregled - ko so mi zadnjič vzeli kri in vodo, je bilo vse ok. Toksoplazma negativna in ostale stvari tudi, sem pa imela malo prenizek hemoglobin (107), zato mi je G predpisala 3 flaške legofer-a (železova raztopina). In to zdaj jemljem. Krvni sladkor, kljub zaužitju z medom sladkanega čaja in čokolade, 4,1. Ampak je baje to ok! Morfologijo in naslednji pregled pri svoji G imam 25.3. Sem pa 6.3. naročena na morfo in 3D,4D še pri Strahovi v Domžalah. Včeraj na UZ se je vse lepo videlo - izmerila je glavico, trebušček, nogico (se je tako lepo videla, da joj) in vse ostalo. No, za spol nisem vprašala, ona pa tudi ni nič rekla - javim 6. po prvi morfi. Je rekla, da se sončka! Itak, če je pa zuni sončk! To je blo pa to. Aja, pa zredila sem se pol kg! Končno nekaj! Čeprav mi ni čist jasno, kako je to možno, ker je trebušček že kar velik, teža pa samo pol kilce gor. Ma dobro, mislim, da je Tinky še vedno fenomen glede tega. Šibam zdej nazaj v svoje stanovanje (kako sem važna, ko to rečem ). Pridem še kaj konec tedna počekirat na net, drugače mi ga pa v ponedeljek tako ali tako priklopijo. Jupiiiii! Bejbe, uživajte na sončku, čimveč pejte vn, na sprehodek in svež zrak! bye bye
|