|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
26.2.2008 12:30:44   
tims
Katharina, men se že toliko vidi buši, da ni govora, da bi si kdo mislil, da sem se samo zredila za par kg. Razen če ne ve kako zgleda user posted image . user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 576
26.2.2008 13:13:24   
Anonimen

Čao!

Dekleta, a boste ve ves letošnji dopust koristile pred porodniško?
al ga boste pustile kej za drug let?
če sm prav zračunala bomo mogle jit drugo leto junija nazaj v službo ne?
ok - res da dobiš nov dopust do takrat - samo glede na to da se tastar lahko koristi
do konca 6. meseca...

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
26.2.2008 13:22:59   
karamela6
Uhhh, končno mi je uspelo ... približno preleteti vaše poste.
Če na hitro obnovim:
tašče - ne bom komentirala
brcike - še vedno nič, čeprav se mi je včeraj in danes zjutraj nekaj zazdelo, da bi lahko blo, ampak po mojem ni nič user posted image
včeraj imela pregled - ko so mi zadnjič vzeli kri in vodo, je bilo vse ok. Toksoplazma negativna in ostale stvari tudi, sem pa imela malo prenizek hemoglobin (107), zato mi je G predpisala 3 flaške legofer-a (železova raztopina). In to zdaj jemljem. Krvni sladkor, kljub zaužitju z medom sladkanega čaja in čokolade, 4,1. Ampak je baje to ok!
Morfologijo in naslednji pregled pri svoji G imam 25.3. Sem pa 6.3. naročena na morfo in 3D,4D še pri Strahovi v Domžalah.
Včeraj na UZ se je vse lepo videlo - izmerila je glavico, trebušček, nogico (se je tako lepo videla, da joj) in vse ostalo. No, za spol nisem vprašala, ona pa tudi ni nič rekla - javim 6. po prvi morfi. Je rekla, da se sončka! user posted image Itak, če je pa zuni sončk! user posted image To je blo pa to. Aja, pa zredila sem se pol kg! user posted image Končno nekaj! Čeprav mi ni čist jasno, kako je to možno, ker je trebušček že kar velik, teža pa samo pol kilce gor. Ma dobro, mislim, da je Tinky še vedno fenomen glede tega. user posted image

Šibam zdej nazaj v svoje stanovanje (kako sem važna, ko to rečem user posted image ). Pridem še kaj konec tedna počekirat na net, drugače mi ga pa v ponedeljek tako ali tako priklopijo. Jupiiiii!

Bejbe, uživajte na sončku, čimveč pejte vn, na sprehodek in svež zrak!
bye bye

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 578
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 13:24:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
26.2.2008 13:27:33   
glugluglu
Jaz bom pustila malo starega dopusta za junij09,
jaz imam pa tako velik buši kot v prvi nosečnosti v 8.mesecu. Koliko bo to še naraslouser posted image , si ne predstavljam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 580
26.2.2008 13:39:22   
maja24
Ahoj,da se vam malo javim vas bl berem kot pa pišem se mi ne da sm mogla mal prste spočituser posted image user posted image user posted image .

Vidm da se od dopusta pogovarjate ja no jest mam še 17 dni tastarga plus 26 dni tanovga,če bo vse posreč bom starega koristla enkrat maja,ker do maja so mi podalšal bolniško,če bodo seveda zato,če ne pa da mi ga plačajo(pomoje se bojo križal).
Kr nemorem vrjet da za jutri napovedujejo dež ko pa je dones tok lep sončen dan pa še ful je toplo,sva z mojim včeraj obrezovala drevesa,no ja to je bla njegova naloga jest sm sam veje pobiralauser posted image .Pa je blo kr fajn mal na sončku bit.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 581
26.2.2008 13:45:14   
lindy
No punce včeraj sem imela morfologijo, vse je vredu in baje da bomo imel punčko, je rekla da bolj kaže na punčko, zdej pa spet ne vem a je res a ni, no sej sem se naročila 28.3. na 3d ultrazvok, tam se bo pa pomoje bolj vidlo. Lep sončen dan

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 582
26.2.2008 13:46:20   
tims
No, jest sem pa mislila, da je z mano kej narobe. Moj buši tud raste, k da bi samo kvas jedlauser posted image . Sem se pa od začetka do zdaj zredila za 5 kg. Upam, da to ni preveč. V prvi nosečnosti sem šla gor 16 kg, domov sem prišla pa skoraj z isto kilažo kot pred zanositvijo user posted image .

Jest si bom tud pustila kakšne 10 dni letošnjega dopusta, tako da bom po koncu porodniške koristila tega, potem pa še nekaj z leta 2009. Če se bodo gospoda strinjal, sevedauser posted image  Sem pa pri ta prvem tudi kombinirala in planirala, potem sem pa imela podaljšano porodniško za 3 mesece in so vsi plani padli v vodo. Stari dopust mi je ves propdu user posted image

Karamela, pa ti je kaj slabo po Legoferu?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 583
26.2.2008 13:48:34   
tims
Karamela, kok pa pride morfologija pri Strahovi?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 584
26.2.2008 13:53:46   
maja24
Tims jest sm se tut ful zredila,pa mi na vsakem pregledu sestra reče da stamalim pridno papcavauser posted image user posted image user posted image ,tok da me je pr vsakim pregledom kr mal strah na vago stopit(pa še v mislih si rečem no ja sej mrbit pa lažeuser posted image ).

Linda najbol 100% za spol bo itak ko boš rodila te pa zastopim ker mene tut ful firbc matra kaj nosim,no ja sej so mi že na nuhalni povedal spol sam kaj ko ni 100%.Bom pa cunce nevtralne barve kupovala,tok da bo pol čist vseen a bo punčka al  pa fantek.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 585
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 14:03:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 586
26.2.2008 14:20:29   
BiDa
mi smo včeraj tudi meli pregled - vse je OK
Moj bil zraven,
in ko je G reku da pogledamo še srček mu je blo ful
slabo in vroče in smo kao rekli da bo zraven pri porodu,
zdaj pa nismo več tako prepričani, bomo imeli
še kakšen pogovor...

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 587
26.2.2008 14:53:22   
ina82
moja tema se ne navezuje na trenutno, ampak vam morem povedat da ste včeraj očitno držale pesti, saj mi je mentor v enem dnevu pregledal diplomo in napisal da je vredu, presrečna sem. Zdaj pa še samo čakam da moj lenuh začne brcatuser posted image  uživajte

(odgovor članu BiDa)
Neposredna povezava do sporočila: 588
26.2.2008 14:58:47   
TODI
Punce!!

Tiste ki planirate, da si boste pustile letošnje dopuste ( 2008)za naslednje leto bodite previdne, da vam nebodo dnevi propadli.
1. za tiste, ki ste 3.user posted image in imate otroke mlajše od mislim da 8 let se vam porodniška podaljša za 1 mesec
2. saj ne da vas bi že sedaj s čim strašila vednar se lahko zgodi, da bodo kakšne nepravilnosti pri razvoju vaših user posted image , nič pretresljivega in opaznega na prvi pogled, le toliko da boste morale obiskovati razvojno ambulanto in s tem neofizioterapevtko, potem se vam seveda če date vlogo porodniška podaljša še za 90 dni.( Jaz sem imela pri 2 user posted image podaljšano, ker je imela zategnjeno rokico nazaj , sicer se ni nič videlo in tudi razvijala se je čist ok sam pediatrinja je na pregledu to opazila in naju poslala v razvojno od tam naprej pa je sledilo fizioterapija... in telovadba. Pa tudi moja kolegica, je hodila pa se otročku ni poznalo navzven čisto nič nepravilnega in s tem imela podaljšano porodniško)

In tako ste potem na porodniški čez mesec junij.

Kot sem že napisala, ne da bi vas že sedaj kaj strašila, vendar je ogromno otrok v razvojni ambulanti, so tako natrpane, da prideš k neofizioterapevtu 1x na mesec drugače vaje delaš z user posted image doma.

Samo tolk sem vas hotla opozoriti, je pa seveda odvisno od vašega delodajalca in se lahko zmenite da star dopust koristite po 30.6.

LP

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu BiDa)
Neposredna povezava do sporočila: 589
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 15:01:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ina82)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 15:07:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nika9)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 15:12:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 592
26.2.2008 15:17:43   
tims
Flower, zgleda da je prišlo do pomote. Da ne boš slučajno po trgovinah iskala že narejene čufte user posted image  Ne vem če jih prodajajo. Jaz sem govorila o slivovih ali mareličnih cmokih, da so dobri od Pečjaka. Tolk da te opozorim, da te ne bojo v trgovinah čudn gledal, ko boš hotla čufte user posted image user posted image user posted image  No, narejene imaš tisto varianto Mizica, pogrni se, sam pa ne vem kok je kaj dober.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 593
26.2.2008 15:22:17   
Katharina
Js sem se zredila slabe 3kg, kar je OK. Bojda je pa v tem času OK vse tm do 7 kg ... Pr men je zjutraj trebuha full mal (med sramno kostjo in popkom se boči), podnev, ko pa jem/pijem se pa mal napihne pa še vseen ne nevemkolk ..  no, ja ... verjamem, da bo že kmal en mal eksplozije.
Zakaj greste nekatere še samoplačniško morfologijo delat? A nej bi naši ginekologi  bli prepovršni ali kaj? To me resno zanima, ker sama ne čutm potrebe po tem, da bi mi jo delali dvakrat, razen če za to ni tehntega razloga. Ma katera slabe izkušnje z lastnim gin.? Hvala.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 594
26.2.2008 15:22:56   
lindy
Tud midva mava dons za kosilo čufte in pire!user posted image
Tims koliko pa boš noseča, ko boš šla na morfologijo?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 595
26.2.2008 15:36:59   
lindy
Aha, verjetno ti tims še nisi naročena, sem vidla pa, da si ti karamela, kolk pa boš takrat noseča, ker jest sem v 19t3d in me je naročila šele 28.3., to je še tolk daleč...

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 596
26.2.2008 16:25:47   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: tedy

Čao!

Dekleta, a boste ve ves letošnji dopust koristile pred porodniško?
al ga boste pustile kej za drug let?
če sm prav zračunala bomo mogle jit drugo leto junija nazaj v službo ne?
ok - res da dobiš nov dopust do takrat - samo glede na to da se tastar lahko koristi
do konca 6. meseca...

Ne, ne bom si pustila, ker se mi ne bo izšlo. Ne bi ga mogla celega izkoristiti do konca junija in bi mi tako preostali del propadel. Tako da bom vsega izkoristila letos pred začetkom porodniške, tako da neham delat že v začetku maja.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 597
26.2.2008 16:32:32   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Katharina

Punce: a že čutite prve premike? vsaj tiste, ki imate rok okoli 20.7.? Meni se je par dni nazaj zazdelo, da se pod popkom nekaj dogaja. Sicer čutim samo na dotik, vseeno pa je dost, da vem da to niso že znani premiki. AAAAAAAAAAAAAuser posted image ! V nosečnosti pa spoznaš res cel kup novih občutkov .. in večina teh je lepih. user posted image  Slabosti so se končno nehale, ostaja mi edino utrujenost, kar bo najbrž trajalo kar do konca: spim od 10-12 ur brez problema! Pa še nekej: kolk se vam kej trebuščki vidjo?? Moj je res MEJHN! Komaj kej ga je, js bi si pa že zelo želela pokazat, da sem noseča in da ni le to, da sem se par kg zredila ... Uživajte te čudovite dni!!

Jaz sem začutila prve brcike 23.2., rok pa imam 17.7. Je pa bilo že prej dva tedna tako, da sem čutila rahlo premikanje pod roko, ko sem jo dala na trebuh, pa nisem bila 100%, da je to to in sem čakala in dočakala!!! Ti boš tudi!user posted image

Glede trebuščkov pa si naše lahko ogledaš v albumih, večina ima svojega objavljenega. Samo klikni na Album, ki je napisan pri vsakem odgovoru v spodnjem delu, pa boš videla slikice, ki jih imamo objavljene.user posted image

(odgovor članu Katharina)
Neposredna povezava do sporočila: 598
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 16:34:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
26.2.2008 16:43:58   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: BiDa

mi smo včeraj tudi meli pregled - vse je OK
Moj bil zraven,
in ko je G reku da pogledamo še srček mu je blo ful
slabo in vroče in smo kao rekli da bo zraven pri porodu,
zdaj pa nismo več tako prepričani, bomo imeli
še kakšen pogovor...

user posted image user posted image user posted image  Če mu je bilo res vroče od tega, ker je gledal na UZ, potem bi bilo morda res bolje, da ni zraven pri porodu. Ker tam je vse prej kot lep pogled, pri UZ pa ni sploh nič strašnega.user posted image user posted image

(odgovor članu BiDa)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?