|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo februarja!!
26.2.2008 10:28:19   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: emina83

oh, punce moje drage

evo mene nesramnico, ko sem vas čist zanemarla.
morm vas pohvalit, ker pridno čvekate in podpirate druga drugo. sej sem tudi jaz z vami ampak večinoma v mislih, nekako ne najdem časa za računalnik, ker sem totalno okupirana s tamalo, ker mi bo vsak čas shodla in jo morm met čist skos na očeh, če ne je hitr kaj narobe.

no, da neham dolgovezit, morm vam še sporočit novičko, in sicer da sem danes zagledala +, sicer z nekim bolj levim testom, pa vseeno. jutri pa še enkrat probam z baby check in upam da vam svoj + samo še potrdim!

drugače pa navijam za vse punce ki so še ostale v februarju!!! user posted image user posted image user posted image dajmo punce mal dvignit procente!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

pozdravčekuser posted image user posted image user posted image

BRAVO!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  CESTITKE IZ SRCA!!! GLEJ DA BOS SEDAJ CUVALA TAKO SEBE KOT TO MALO PIKICO KI JO NOSIS V SEBI!!!user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
26.2.2008 10:29:32   
tasa.m
Punce, pri meni nič novega user posted image , ne user posted image  ne user posted image user posted image . Groza, ko ne veš pri čem sem, tudi v nov boj ne morem jet user posted image , potihem upam, da je to to, ker sva bila  z mojim ta mesec res pridna, tako da težko rečem da sva O zgrešila, razen če ni prišla šele po 23 dnevu ZM, ker sem takrat zbolela in se je vse ostavilo user posted image .

Za vse tiste, ki vas je obiskala user posted image  en velik user posted image in držim pesti, da naslednji mesec zagledate user posted image user posted image .

Vse, ki pa ste user posted image , pa veselih, srečnih user posted image  .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
26.2.2008 10:32:46   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

Punce, pri meni nič novega user posted image , ne user posted image  ne user posted image user posted image . Groza, ko ne veš pri čem sem, tudi v nov boj ne morem jet user posted image , potihem upam, da je to to, ker sva bila  z mojim ta mesec res pridna, tako da težko rečem da sva O zgrešila, razen če ni prišla šele po 23 dnevu ZM, ker sem takrat zbolela in se je vse ostavilo user posted image .

Za vse tiste, ki vas je obiskala user posted image  en velik user posted image in držim pesti, da naslednji mesec zagledate user posted image user posted image .

Vse, ki pa ste user posted image , pa veselih, srečnih user posted image  .

tASA DRZIM TI PESTI DA UGLEDAS PLUSEK! Pri meni je isto tako-NIC NOVEGA...user posted image  Ne pretiranih bolecin v prsih in ne v jajcnikih.... Seveda pa upam se vedno na najboljse. Kdaj pa bos test sla delat?

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
26.2.2008 10:36:18   
spps

oh, punce moje drage

evo mene nesramnico, ko sem vas čist zanemarla.
morm vas pohvalit, ker pridno čvekate in podpirate druga drugo. sej sem tudi jaz z vami ampak večinoma v mislih, nekako ne najdem časa za računalnik, ker sem totalno okupirana s tamalo, ker mi bo vsak čas shodla in jo morm met čist skos na očeh, če ne je hitr kaj narobe.

no, da neham dolgovezit, morm vam še sporočit novičko, in sicer da sem danes zagledala +, sicer z nekim bolj levim testom, pa vseeno. jutri pa še enkrat probam z baby check in upam da vam svoj + samo še potrdim!

drugače pa navijam za vse punce ki so še ostale v februarju!!! user posted image user posted image user posted image dajmo punce mal dvignit procente!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

pozdravčekuser posted image user posted image user posted image

čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
26.2.2008 10:39:27   
tasa.m
Test sem delala v soboto (to je bil 38 dan ZM, drugače imam user posted image  na 33 do 40 dni), pa je bil žal negativen, jajčniki pa me bolijo že od desetega dne ZM, zdaj me tudi prsa na utip zabolijo, so bolj občutljive ..
Test bom ponovila naslednji teden, in če bo negativen, bom poklicala ginekologa.
Pa ti, kdaj se bom opogumila za test, zdaj ti zamuja že 2,3 dni. So že dobri znaki za user posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2505
26.2.2008 10:44:25   
emina83

srecna_zvezda
hvala za čestitke, sem ful vesela, moj sicer še nič ne ve in že razmišljam kako bi mu veselo novičko sporočila, ko pride iz službe.

držim pesti, da tudi ti zagledaš željeni + user posted image user posted image user posted image , pa da zlobne user posted image ne bo na spregled vsaj user posted image .

tasa kaj pa če bi naredila test , al pa še moraš mal počakat, ne vem a ti user posted image že zamuja? poskusi pa boš vidla, jst sem imela mal zmešane cikluse zadnje čase,pa sem vseeno poskusila, ker sem bla že tak firbčna da kr adijo!

držim pesti ,da bo tako kot si si zaželela!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2506
26.2.2008 10:45:35   
KAHLO
Murkica hvala ti za tvoje čestitke in želje k si mi jih posredovala na septembrkah 08!!!! res sem vesela in presrečna....vidim da boš pa ti po možnosti že jutri lulala na testerček, bom držala pesti tako močno......da se bo enostavno moglo pokazat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

Seveda pa tud ostalim puncam želim, da v prihodnjih dneh poročate in zagledate samo še debele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
26.2.2008 10:49:51   
srecna_zvezda

Test sem delala v soboto (to je bil 38 dan ZM, drugače imam user posted image  na 33 do 40 dni), pa je bil žal negativen, jajčniki pa me bolijo že od desetega dne ZM, zdaj me tudi prsa na utip zabolijo, so bolj občutljive ..
Test bom ponovila naslednji teden, in če bo negativen, bom poklicala ginekologa.
Pa ti, kdaj se bom opogumila za test, zdaj ti zamuja že 2,3 dni. So že dobri znaki za user posted image .

hja...ti si dobra, zamuja ti, spika te in prsi imas bolece. Kaj pa jaz? Sicer zamuja ze, ampak danes ne duha ne sluha o bolecinah v jajcnikih in skoraj me prsi ne bolijo.(za razliko od prejsnjih dniuser posted image ) Ponavadi je pa bolj tako, kadar sem morala dobiti M, me je v jajcnikih zelo zacelo bolet(ta dan sem ponavadi dobila) in prsi so me NEHALE zelo boleti...Tako da RES ne bi vedela... Kako groza je vse to skupaj, ko cakas v nevednosti in ne ves kaj bo! Prav jezi me, ceprav potem si recem, ce nisem noseca naj cimprej pride M,ce pa sem naj cimprej mine ta cas cakanja in da lahko test pokaze pozitivno!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
26.2.2008 10:52:00   
spps
  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Murkica navijamo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in za vse ostale na seznamuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
26.2.2008 10:53:03   
srecna_zvezda

srecna_zvezda
hvala za čestitke, sem ful vesela, moj sicer še nič ne ve in že razmišljam kako bi mu veselo novičko sporočila, ko pride iz službe.

držim pesti, da tudi ti zagledaš željeni + user posted image user posted image user posted image , pa da zlobne user posted image ne bo na spregled vsaj user posted image .

tasa kaj pa če bi naredila test , al pa še moraš mal počakat, ne vem a ti user posted image že zamuja? poskusi pa boš vidla, jst sem imela mal zmešane cikluse zadnje čase,pa sem vseeno poskusila, ker sem bla že tak firbčna da kr adijo!

držim pesti ,da bo tako kot si si zaželela!user posted image user posted image user posted image

Emina83 me smo vse tako vesele ko se zgodi da obarvamo kaksno v roza!user posted image  Hehehe, jaz sem razmisljala da ce mi test ta mesec pokaze plusek, se bom skusala zadrzati in novico povedati sele v redini marca ko ima moj dragi rojstni dan in da ga takrat presenetim in mu za darilo kupim copatke!user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
26.2.2008 10:54:33   
Pikica5
Čestitke vsem novim srečkam user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2511
26.2.2008 11:15:14   
tasa.m
Ta je pa full dobra, da ga presenetiš s copatki user posted image user posted image user posted image , držim pesti, da se ti želja izpolni.

Neposredna povezava do sporočila: 2512
26.2.2008 11:22:05   
srecna_zvezda

Ta je pa full dobra, da ga presenetiš s copatki user posted image user posted image user posted image , držim pesti, da se ti želja izpolni.

HVALA TASIKA(saj te lahko tako klicemuser posted image ) verjemi da tudi jaz tebi zelim da bi ugledala magicni user posted image user posted image !

Kaj mislis, glede na to da naj bi jo dobila danes oz vceraj, ali bo kaj za videt jutri zjutraj ce test naredim? Mislim koliko je moznosti da realno pokaze  rezultat? RES SEM ZE NEUCAKANA!user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
26.2.2008 11:22:22   
Pikica5
jooo punce jaz komaj čakam, da pridem zopet z vami v nove boje, tako zelo si želim user posted image , ohhhh user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
26.2.2008 11:26:11   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

jooo punce jaz komaj čakam, da pridem zopet z vami v nove boje, tako zelo si želim user posted image , ohhhh user posted image

Pikica5 ne smes se prevec sekirat! Saj bo tudi zate prisel cas ko bos ujckala svojga user posted image ... Tukaj si skoraj cisto vse zelimo bebija cimprej, seveda je pa user posted image  tisti celotni vmesni cas..se pravi cakanje,testi, znaki.itd...user posted image  

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
26.2.2008 11:36:16   
tasa.m
srecna_zvezda; seveda me lahko tako kličeš user posted image , a imaš drugače redno dolge cikluse, če ne počakaj do zadnjega dne, jaz sem tako hotla počakta na 40. dan, pa me je moj prepričal, da sem ga delala tri dni prej (ker sem ga poslala po test, in pol je bilo tok vprašanj, zakaj je moral iti ponga, če mislim delat šele v ponedeljek user posted image , moški pač). Tako, če boš zdržala počakaj še kakšen dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2516
26.2.2008 11:37:07   
Pikica5
Vem srecna_zvezda ampak tako se vleče sploh sedaj ko morem po SS čakat še dve ali pa tri user posted image , da si telo opomore user posted image  

Vsem vam želim, da čimprej zagledate user posted image user posted image  pa veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 26.2.2008 11:38:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 2517
26.2.2008 11:41:15   
tasa.m
Pikica5; tudi za nas bo posilajo sonce, meni je kar težko ko vidim mamice z vozički in se prav predstavljam sebe v tej vlogi user posted image .

Vsem pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
26.2.2008 11:42:55   
srecna_zvezda

srecna_zvezda; seveda me lahko tako kličeš user posted image , a imaš drugače redno dolge cikluse, če ne počakaj do zadnjega dne, jaz sem tako hotla počakta na 40. dan, pa me je moj prepričal, da sem ga delala tri dni prej (ker sem ga poslala po test, in pol je bilo tok vprašanj, zakaj je moral iti ponga, če mislim delat šele v ponedeljek user posted image , moški pač). Tako, če boš zdržala počakaj še kakšen dan.

user posted image user posted image user posted image  tako; pred SS septembra sem imela dolge cikle na 35 dni. Po tem se je zacela umirjati in krajsati in prva M je bila po ss 43 dan, druga M 35, tretja 31 dan, zadnja 29 dan. Se pravi hm.....user posted image user posted image user posted image  Ce se je krajsala...ma kaj pa vem.. Ma rekla sem si da zelim pocakati do petka vsaj, ce ne sobote. Samo me firbec tako matra...ce ga naredim jutri in pokaze -, se bom mogoce sprijaznila in pustila M da koncno pride(psiha saj ves), v boljsem primeru pa bo ze pokazal plusek..user posted image user posted image user posted image  Kake mam, a ne?user posted image

Lunica5 vem kako ti je. Tuda sama sem lani sla cez to in se je tezko pobrati op taki zelji in trudu. Ampak tako kot so meni rekle prej...cetudi je sedaj frozno hudo, se bos s tem naucila ziveti, se vedno bo hudo ob misli na to, ampak bo LAZJE... Jaz se danes stejem dneve do svojega PDP, ce ne bi imela SS.Manjkalo bi mi 2 meseca...ampak kaj cmo..Tudi to je del zivljenja.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
26.2.2008 12:06:12   
jabi babi
draga pikica5,tudi jaz sem bila na tvojem mestu in sm še,ampak boš videla kako hitro minevajo meseci,potem pa pomisliš;joj saj je že pol leta od ss pa še kar nič<no saj pri meniuser posted image .res pa je da nism čakala 3 user posted image ,ampak eno do dve.velik sreče,tudi za nas obstaja cmeravček....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
26.2.2008 12:09:44   
jabi babi
če bi šlo pa pri meni vse po sreči bi pa mela rok čez par dniuser posted image ,ampak vsaka stvar je za nekaj dobrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
26.2.2008 13:22:28   
Pikica5
Tasa.m. popolnoma te razumem, tudi me je full hudo ko vidim mamice z vozički in tistimi sladkimi user posted image  jooo pa ravno včeraj vsa z user posted image  v lecleru in sva glih tam šla mimo ko imajo vse za dojenčke pa bi mi je blo tako hudo, kako bi rada nakupovala za svojo pikico user posted image  pa sem jo izgubila user posted image  Ampak komaj čakam na drugo in upam, da bo prav kmlau in da bo vse vredu tokrat.  Tasa.m upam, da kmalu ugledaš močni user posted image , morda pa jo bova celo isti mesec in se boma skupaj veselile user posted image

Jabi babi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz ti želim, da čimprej zagledaš user posted image  in da boš srečna mamica svoje male pikice user posted image

Punce vsem vam želim, da vam uspe, da zagledate ta skrivnosti user posted image  in čez 9 mesecev dobite prikupne user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2522
26.2.2008 13:27:14   
tany83
Pozdravljene....

vidim, da imamo novo nosecko... emina83 CESTITKE... mirnih user posted image  in zdravo user posted image .user posted image user posted image user posted image

Drage moje borke, moja user posted image  je prisla... tocno na 31 dan zjutraj je tukaj, se slim v marec... za vse tiste, ki pa je ne cakate user posted image user posted image user posted image , da Ne pride in ugledate user posted image ...

LP

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 2523
26.2.2008 13:40:54   
tany83

user posted image  user posted image  FEBRUARSKE BORKE ZA user posted image user posted image    
xx.02. - jana_k - srečka nosečkauser posted image user posted image
XX.02. - freha - srečka nosečka user posted image user posted image
XX.02. - etna - srečka nosečka user posted image user posted image
xx.02. - Blustar 
xx.02. - pikonina
xx.02. - Majch
user posted image user posted image  v nove boje
xx.02. - spps  user posted image user posted image  v nove boje
xx.02. -MR99 user posted image user posted image v nove boje
xx.02. - lejla007 - srečka nosečkauser posted image  user posted image
xx.02. - trinity22
user posted image user posted image  v nove boje
xx.02. - Oaza user posted image user posted image v nove boje 
xx.02. - pufika
xx.02. - pike user posted image user posted image  v nove boje
xx.02. - nincrli
xx.02. - skorpika
01.02. - monikap user posted image  user posted image  v nove boje
01.02. - liza01 - srečka nosečka user posted image  user posted image
01.02. - levinjaa - srečka nosečka user posted image user posted image

02.02. - HEL36  user posted image   user posted image   v nove boje
02.02. - neyka7
02.02. - alynaty   user posted image   user posted image v nove boje
03.02. - janaja  user posted image   user posted image   v nove boje
03.02. - anonimnauser posted image user posted image  user posted image  v nove boje
04.02. - maca8  user posted image    user posted image   v nove boje
05.02. - nf user posted image user posted image v nove boje
05.02. - maska - srečka nosečka user posted image user posted image
05.02. - tinči25 user posted image   user posted image   v nove boje
05.02. - pikica5 - v nove boje user posted image  user posted image
05.02. - sarcy21 - srečka nosečka user posted image   user posted image  
06.02. - ZalaTM  - srečka nosečka user posted image   user posted image
06.02. - _ancica_  user posted image   user posted image   v nove boje

06.02. - vianne - srečka nosečka user posted image   user posted image
07.02. - tejčica30

07.02. - naja2 user posted image  user posted image  v nove boje
07.02. - julija30 user posted image user posted image v nove boje
08.02. - Principeska_ user posted image user posted image v nove boje
08.02. - *talcy* - srečka nosečka user posted image  user posted image
08.02. - Lorencia user posted image user posted image v nove boje
08.02. - Mani2  user posted image   user posted image   v nove boje
08.02. - anonimna

08.02. -Nastygirl- srečka nosečka user posted image   user posted image
08.02 - NINA1
08.02. - Lucka1
09.02. - METULJ1 user posted image user posted image v nove boje

09.02. - pin  user posted image   user posted image   v nove boje
09.02. - EnaNobena user posted image user posted image v nove boje
10.02. - *TaMiKaaaa* user posted image user posted image v nove boje
10.02. - neela user posted image user posted image v nove boje
10.02. - lučka 25 user posted image  user posted image v nove boje
10.02. - afnica mala -  srečka nosečka user posted image user posted image

10.02. - ninčy user posted image user posted image v nove boje
10.02. - aleksandra
10.02. - tinkatinka
11.02. - Andromeda user posted image user posted image v nove boje
11.02. - matt
user posted image user posted image v nove boje
11.02. - medika13 user posted image user posted image v nove boje
11.02. - SIJA - srečka nosečka user posted image user posted image
13.02. - snežinka7
13.02. - andre3a user posted image user posted image v nove boje
13.02. - Colicka
14.02. - mani2
15.02. - Muca83
user posted image  user posted image  v nove boje
15.02. - pilar28
15.02. - Pikyca user posted image user posted image v nove boje
15.02. - kalaxy  user posted image user posted image v nove boje
16.02. - loveforever user posted image user posted image v nove boje

16.02. - sandra74
16.02. - *Mišika* user posted image user posted image  v nove boje
17.02. - sončnica24

17.02. - Orhideje user posted image  user posted image  v nove boje
17.02. - stunfek - srečka nosečka user posted image user posted image
18.02. - matejka78 user posted image  user posted image v nove boje
18.02. - pikicaa25 user posted image user posted image v nove boje
18.02. - kimmii
18.02. - cofk

18.02. - Kinokija user posted image user posted image v nove boje
18.02. - Rosi* user posted image user posted image v nove boje
19.02. - anonimna user posted image user posted image user posted image v nove boje
19.02. - anonimna user posted image

20.02. - RENY19
20.02. - hmm user posted image user posted image v nove boje
20.02. - Alkestis -srečka nosečka user posted image user posted image

20.02. - pikipu user posted image user posted image v nove boje
20.02. - tasa.m.
20.02. - taly82

20.02. - mmanca - srečka nosečka user posted image user posted image
22.02. - cina user posted image user posted image v nove boje
22.02. - Athina user posted image user posted image v nove boje
23.02. - Nea_teja_  user posted image user posted image v nove boje
24.02. - vita79 user posted image  user posted image  v nove boje
24.02. - glen  user posted image user posted image  v nove boje
26.02. - emina83 - srečka nosečka user posted image user posted image
27.02. - jabi babi

27.02. - pikachu user posted image  user posted image  v nove boje
27.02. - Murkica
27.02. - Tiki55 user posted image  user posted image  v nove boje
27.02. - tvis

27.02. - tany83 user posted image  user posted image  v nove boje
27.02. -KulGirl user posted image user posted image  v nove boje
28.02. - pin
28.02. - little angel

29.02. - Arual
29.02.- Alynaty
29.02. - srecna_zvezda

user posted image   Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • Polaris
  • LuNa73
  • zarja28 user posted image
  • Ledenka
  • bastian111 user posted image
  • me to you user posted image
  • murkica
  • KAHLO user posted image
  • Gantar 
  • Neža7user posted image   
  • spelka12
  • orhideje
  • Athina 
  • skrivnost 
  • vita80
  • Sash
  • metir
  • Majch
  • uršula83 user posted image
  • hmm...
  • pacug
  • brkn83
  • lunica24user posted image
  • pikica36user posted image
  • anci banci
  • K_a_t_j_a user posted image
  • Principeska
  • cina
  • levinja
  • Oktavija
  • *talcy*user posted image

• skrivnost
  • neyka7
  •  hruška debeluška user posted image
  • _ancica_
  • EnaNobena

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk  user posted image  
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image

FEBRUAR............... 12,9% srečk nosečk user posted image

-------------------------------------------------- 

user posted image  
user posted image FEBRUARSKA STAVNICA:user posted image

20% - HEL36
21% - Erin
22% - trinity22, anonimna, sandra74
22,5% - oktavija
23% - Gantar
25% - Polaris, LuNa73, lučka 25 , tany83
26% - EnaNobena, _ancica_
27% - cina
30% - murkica, KAHLO
35% - Orhideje

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
26.2.2008 15:08:27   
lunica 85
hvala za lepe želje da m ne bi več dobila v marcu.tudi tebi želim enako da je nebi zagledala 9 mesecev.lp

Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Katero ime vam je bolj všeč?
krtačka

???

Jure (61%)

Jernej (39%)

Število vseh glasov: 104

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!