Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Če boš sprobala recept nam sporoči, velja? Bom, ampak očitno ne bo danes...SNP...pozabla kupit mleto meso, ko sva šla v trgovino . Bom pa definitivno v kratkem sprobala, pa poročam! IZVIRNO SPOROČILO: Katina Je pa res, priznam, da čim bolj se bliža PDP tem bolj prihajajo na plan želje po bolj normalnem porodu - beri z manj bolečin. če mi bo ratal bom poskusla zlobirat načrtovan CR, sam še ne vem kako. Ti bodi kr trmasta (nekak tko ko pr avtu ) pa bi ti moglo ratat. Veš kaj! Če se gospe iz VIP kluba lahko odločjo za CR čist brez tehtnega razloga, ne vem, zakaj se ne bi mogle tud ostale ženske. Probaj...sej nimaš kej zgubit. Aja pa glede stresa...js sm tud prepričana, da sm probleme s ščitnico fasala zarad družinskih dogodkov, ki sem jih doživljala v času srednje šole. Ne bom utrujala s tem, ampak je bilo zelo stresno in zato sem prepričana, da je to povezano. IZVIRNO SPOROČILO: **** Katina in Naty Me zanima kaj jemljeta za migreno in kako sedaj v nosečnosti? Kajti meni tudi v nosečnosti ni prihranjena in sem v teh 27 tednih morala vsaj 10 x že kaj vzeti. Izogibam se sicer imigranu in avemigranu , in vzamem kar Naprosyn 500 ali pa Naprofen 500. Včasih moram vzeti dve da prime Ampak zdravnica je rekla da bolje da vzamem kot pa da začnem bruhat in noret, ker potem mi itak nič več ne prime kot sam inekcija... Jaz imam tak bed feeling kadar moram kako od teh tablet vzet? Mogoče škoduje , ampak kaj pa naj?? Imata kak nasvet? Pa ne mi prosim rečt počitek v mirnem in temnem prostoru, ker to ne pomaga... **** ni straha, da bi ti js rekla, da počitek pomaga, ker predobro vem, da ni res. Men so za migrene predpisali že vse mogoče...od Tramala, Cafetina, Ketonala, da ne razlagam kaj še vse... (učinek Aspirina al pa Lekadola je pa približno tak kot od Tic tac bonbonov). Po eni nenormalno hudi migreni, ko so me pa z Jezerskega peljal v kranjski ZD po injekcije, sem pa rekla zdravnici naj mi da nekaj, kar pomaga, ker naslednje take migrene ne bom preživela. Takrat mi je predpisala Nalgesin 550 in mi povedala, da baje dolgoročno tudi zdravi migrene in ne samo trenutno pomaga. Od takrat jih imam vedno s sabo (v trgovini, na sprehodu, da o kakih daljših turah sploh ne govorimo). Če ga vzamem taprav čas (pri meni huda oblika migrene napreduje nekak v petih do desetih minutah, tko da bi blo to v prvih petih minutah), mi pomaga, drugače pa vzamem čez neki časa še enega. Od takrat nisem imela hujšega napada pa bi upala celo rečt, da jih imam manjkrat (trkam). Tko da hvala za nasvet, tabletke grejo z mano v P!!!! Poskusi. Brez recepta dobiš Nalgesin S, pa če vzameš dva je isti učinek, kot enega močnega. Aja v nosečnosti se pa odsvetuje v tretjem trimesečju, tko da si ne predstavljam, kaj bom naredila, če me slučajno zagrabi. Upam, da ne bo ... kasso js sm se pa včeri konkretno razjokala, ko sem gledala oddajo o nedonošenčkih...čeprav vem, da bi se mogla kontrolirat zdej. Te pa čist razumem... od Drnovška pa rajš nisem gledala, ker sem čist premehka za te stvari.