|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
26.2.2008 9:34:43   
kasso
Lažem user posted image , včeraj sem potočila solzo, ker sem gledala oddajo o Drnovšku, pa sem takoj menjala program, ker vem, da to ni dobro, da se zdaj obremenjujem s tem. Mogoče sem taka, ker sem že bila v res hudih stresih (kot je bolezen in smrt v družini), pustilo mi je posledice na zdravju in si vedno rečem, da moji otroci ne rabijo ene bolehne mame, ki jo vse boli (pustimo nosečniške težavice), ki le jamra, zato sem morda zadnje čase bolj trdna v glavi! Sem pa prepričana, da je tričetrt zdravja v naših glavah in načinu življenja, zato si vedno dopovedujem, da mi nič ni, ali pa da je malenkost v primerjavi s čim hujšim. 

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
26.2.2008 9:37:34   
Anonimen
****, jaz nimam take sreče, da bi lahko kaj oddajala. Mogoče le vlaganje v stanovanje bivših tašče in tasta, ker se nisem hotla tožarit . So mi bli pomembnejši živci in zdravje kot pa denar, čeprav sem tja vlagala več kot 10 let in sva preden sva se z možem razšla ravno poplačala kredit. Pa sem štartala na novo in ni prav nič ne fali. Kakšne bolezni bi šele fasala, če bi se šla tožarit - že tko imam težave s ščitnico, ki je po mojem mnenju definitivno rezultat stresa.
Drugače se pa na davke mal spoznam - sem iz foha.

Hvala za sprejem v klub bodočih Twigic . In seveda za nasvet, naj v P vzamem s sabo avamigran - tale tvoj nasvet mi zna rešit življenje.

Glede stanovanja po ločitvi te poplnoma razumem. Sama sem namreč naredila popolnoma isto. Vse sem mu pustila, ( no tudi še 5 let kredita...user posted image user posted image ). Ampak prav tako je bilo stanovanje od tasta in skupaj sva vlagala 10 let... Ampak se ne splača tožarit. Jaz sem raje vzela sina on pa vse materilane stvari...
Materialne dobrine se da nadomestit... midva z novim možem sva začela v najemu..in ker v Sloveniji nisva videla nobene možnosti da bova kdaj lahko imela kaj svojega sva odšla v Egipt kjer imava še 4 leta kredita in najino bo duplex stanovanje 230 kvadratov...inshallah.
To stanovanje ki ga oddajamo v Sloveniji pa je od mame, in tudi denar je njen...user posted image user posted image user posted image  Ampak ker je pisano na mene, davki pridejo na moje ime...

Za hujšanje smo zmenjene... bome imele temo na tem forumu odprto user posted image user posted image user posted image

Avamigran pa obvezno sabo v P, ker tam ne boš dobila nič in pol veš kako je...Lahko se ti utrga... vsaj jaz sem taka, se mi zdi da ko se razboli da bi tud z glavo ob steno udarla samo, da neha bolet...user posted image

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4127
26.2.2008 9:41:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Punce,
a katera ve, če je rota virus kaj nevaren v nosečnosti... 30 teden??? Jaz bruham že 2 dni, očitno sem se nalezla od tamale, ki je bruhala v petek in soboto...

Zdaj me pa ful skrbi, da ne vpliva tole kaj na plod... ima katera kakšno informacijo????

Sicer sem pa čist zani od vsega tegale in ležim in spim, nič od mene...jooj me res skrbi...

lp
Svojeglava

Tukajle so se nekaj menile o tem:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2222863

Sama kot sem prebirala te lahko potolažim , da še nikjer nisem zasledila da bi lahko bilo to nevarno... user posted image

Vsaj za plod ni nevarnosti medtem ko moraš ti res veliko, veliko tekočine piti da ne dehidriraš...

(odgovor članu Svojeglava)
  Neposredna povezava do sporočila: 4128
26.2.2008 9:53:12   
jana81
ola pupe...

jst sem komi dvignala rit, no še težje trebuh, in zdej sem cela povožena, me trebuh boli ko user posted image

sam me veseli to da je zuni sonček.

ste pa tolk napisale da se sploh ne morem vklopit nazaj...včeri sem napisla cel post in ko hočem poslat mi napiše error. pa me je razfuser posted image  pa sem kr ugasnala rač.

zdej grem pa za nazaj prebrat mal, da bom vedla kaj se dogaja.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
26.2.2008 10:30:32   
sesil
dober dan

jaz sem pa že od 8h pokonci. sem spucala stanovanje (tisto kar gostje vidijo), zdej pa grem malo na sončko brat kakšno revijo (mama, moj malček).
včeraj mi je prvič otrdel trebuh in moram reč da ni prav nič fanj občutek. imam srečo da sem proti koncu meseca in za vse težave ki me čakajo ne paničarim, ker zanje že vem.
izkoristite dan, uno domačo nalogo bomo delale ko bo dežuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
26.2.2008 10:32:43   
aurora28
Oj!

Saj sploh nevem kaj vse ste naklofale, ker čas tak beži, imela sem obisk in pogledam, ste že napisale 2 strani. Pridne ste. user posted image user posted image user posted image

Hemeroidov tudi sama nimam, že trkam na les, ker je pa to res user posted image nadloga, še posebej te bolijo potem po porodu in zato upam, da jih sploh ne bom imela. user posted image

Mene ženske tako podplati bolijo, za znoret. A to teža pritiska dol al kaj, pa še vsi copati mi več niso prav. Sem nekje zasledila, da se v user posted image noga lahko poveča za 0,5 številke obutve. user posted image Ampak če malo dlje hodim me tako začnejo boleti in prav otečene dobim. user posted image

Kaj bom danes kuhala, pojma nimam? user posted image user posted image

Zdaj grem svojo user posted image malo pedenat, ima že tako dolge kremplje na tacah, da ji jih moram podnujno odrezati. user posted image

Jutri pa gremo našo user posted image vpisati v tečaj za B-BH. user posted image user posted image user posted image To bo šele veselje.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
26.2.2008 10:34:56   
Katina
****, verjamem, da je zoprno, če si šivan - jaz imam na vratu 10cm "ogrlico" in verjemi, da je ta del zelo zoprn za celjenje. Samo jaz mislim, da je še vedno bolje čisti rez kot raztrganina. Jaz sem fasala od  rezanja presredka do rupture vagine in sem zašita kot kakšen medo po večletni uporabi. Okrevanje je trajalo več mesecev, saj dolgo nisem mogla sedet. Če ti pokažem sliko, ko so me za rojstni dan slikali 1m po porodu boš mislila, da sem bila takrat hudo bolna- pa se samo še nisem pobrala po porodu. Tako, da je moje mnenje, da je še vedno boljši raven rez, kot naraven. Je pa vprašanje, če se mi bo želja po CR sploh izpolnila, ker kakor imam jaz srečo pri takih stvareh se bo rajš kaj zakompliciralouser posted image - mi piše v rojstnem listu da najuser posted image .

hujše migrene v user posted image sem imela samo v času ko sem še hodila v službo, enkrat sem poskusila z največjo dovoljeno dozo lekadola, pa mi je žal da sem sploh sprobala, ker seveda ni nič prijelo. Naslednja 2 napada sem s stisnjenimi zobmi nekako pregurala, ker sem bila še na začetku user posted image in kmalu po ss. Sedaj pa k sreči teh težav nimam. Bi pa verjetno zdaj čist na začetku vzela Nalgesin 550 in upala, da bo pomagal. Avamigrana si pa ne bi upala vzet.
Pa res sočustvujem s tabo, ker so glavoboli res velika nadloga. Me prav zanima kaj sem nardila v prejšnjem življenju, da moram to prestajat.user posted image

****, zdej vidim da nisem samo jaz taka socialna delavka, da sem pustila vse skupaj samo da mi ni blo treba na sodišče. ne boš verjela, da je potem moj bivši rekel, da jaz imam kje bit (sem se preselila v eno sobico k mojim staršem) on revež pa ne user posted image . Ostalo mu je cca 90m2 veliko stanovanje v hiši njegovih staršev s krasno opremo in kar veliko elektronike in aparatov. No, sej pol nisem vedla a sem jaz zmešana al kdo?

kasso, saj jaz tud nisem mazohist, da bi pretiravala s tem. Sicer pa približno vem kaj lahko pričakujem in karkoli bo lažje kot prejšnjič bo majka. Ej, kasso a ti nisi v klubu migrenk? ko imaš že težave s ščitnico. Se je toji prijateljici stanje že kaj izboljšalo?

Sem pa prepričana, da je tričetrt zdravja v naših glavah in načinu življenja, zato si vedno dopovedujem, da mi nič ni, ali pa da je malenkost v primerjavi s čim hujšim.

user posted image user posted image user posted image s temle si pa zadela žebljico na glavico. Se podpišem pod tole.

jana81, mene je izučilo, da si po novem post kopiram in šele nato pritisnem "potrdi". Tud jaz sem bila zadnjič jezna ko user posted image - in to še jaz z maratonskimi posti, da se zjokaš.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
26.2.2008 10:44:44   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Ej, kasso a ti nisi v klubu migrenk? ko imaš že težave s ščitnico. Se je toji prijateljici stanje že kaj izboljšalo?

Sem pa prepričana, da je tričetrt zdravja v naših glavah in načinu življenja, zato si vedno dopovedujem, da mi nič ni, ali pa da je malenkost v primerjavi s čim hujšim.

user posted image user posted image user posted image s temle si pa zadela žebljico na glavico. Se podpišem pod tole.

ma s ščitnico nima težav  v smislu, da bi hormoni nagajali, pa tudi migren  na srečo nimam!

Prijateljica pa je že veliko bolje, izgleda, da ima ravno pravo dozo hormončkov in ji odgovarja. Par mesecev pa je bila resnično na tleh.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
26.2.2008 10:55:54   
Anonimen
Katina:

A joj, po takem porodu in predvsem ruptura vagine pa ti verjamem da tega ne bi šla še enkrat. Pa kaj pravi G? Saj so ti potem šivali tudi vaginalno ne samo presredek, pa smeš sploh normalno rodit?? Nimam pojma, ker res nobene punce z rupturo vagine ne poznam... Ampak jaz mislim, da bi se pa že lahko zmenila za CR in bo veliko bolje kot da bi bila vsa raztrgana ... tudi za kirurge, ne sam zate, saj je raztrganine zelo teško šivat. Mislim da bi bilo kar prav da ti naredijo lepo CR na datum...

Glede najine preteklosti in dobrodelnosti do bivših partnerjev... Meni se je obrestovalo, imava namreč lep prijateljski odnos , skoraj bi lahko trdila da sva najboljša prijatelja. Tudi glede otroka se  fino da vse zmenit...
Kaj bi pa bilo če bi se tožarila pa ne vem??

Glede migrene pa lekadol tud če bi pojedla škatlo ti ne bo pomagal... Ampak kako ga preguraš,napad namreč ?  Jaz namreč včasih rečem ajde grem ležat pa spat pa bo nehalo... Ma kje pa, ponoči se zbujam, potem začnem tiščat tisto polovico glave ki me boli v povšter, kajti pritisk mi pomaga..
Ma če mi že rata zaspat se zjutraj zbudim z isto ali pa še hujšo bolečino tako, da sploh ne poskušam več da bo kar minilo.. Imaš ti kak skrivni recept??
Orosti če preveč sprašujem, ampak kaj ko nobenga druzga ne poznam z to težavo in sedaj pač izkoriščam priliko za kak nasvet...user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4134
26.2.2008 10:56:48   
Čmrlika
Katina- jaz se ful trudim, pa mi skoz ven meče, sploh mi ne gre naložit slikic, pa novega albuma tud ne odpret user posted image user posted image user posted image

Mi že vse dol potegne in potem mi napiše napak na strani in mi RR ven zabriše!!! user posted image
Še ktera s problemi na RR danes?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
26.2.2008 10:58:57   
aurora28
Ženske nekaj mi povejte ali mislite, da mi lahko kaj težijo, ker sem poleg denarnega nadomestila v mesecu novembru dobila nakazano še zakasnjeno stimulacijo od bivše firme, ki mi je pripadala. Jaz o tem nakazilu nisem nikogar obvestila, ker itak nisem mogla vedeti ali jo bom sploh dobila, ker pa sem bila zaposlena 3 leta mi je pa denarno nadomestilo ob izgubi službe pripadalo. Zdaj me skrbi, da mi ne bi kaj težili, ko bomo izračunavali porodniško in bodo videli dvojno nakazilo v novembru user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
26.2.2008 11:00:29   
Anonimen
Čmrlika...   daj raje eno pa po eno pa bo...user posted image user posted image user posted image

Kasso...   tud jaz sem mal solz potočila za Drnovškom, tko da nisi edina.

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4137
26.2.2008 11:15:31   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Če boš sprobala recept nam sporoči, velja?user posted image

Bom, ampak očitno ne bo danes...SNP...pozabla kupit mleto meso, ko sva šla v trgovino user posted image . Bom pa definitivno v kratkem sprobala, pa poročam!

Je pa res, priznam, da čim bolj se bliža PDP tem bolj prihajajo na plan želje po bolj normalnem porodu - beri z manj bolečin. če mi bo ratal bom poskusla zlobirat načrtovan CR, sam še ne vem kako.

Ti bodi kr trmasta (nekak tko ko pr avtu user posted image ) pa bi ti moglo ratat. Veš kaj! Če se gospe iz VIP kluba lahko odločjo za CR čist brez tehtnega razloga, ne vem, zakaj se ne bi mogle tud ostale ženske. Probaj...sej nimaš kej zgubit.
Aja pa glede stresa...js sm tud prepričana, da sm probleme s ščitnico fasala zarad družinskih dogodkov, ki sem jih doživljala v času srednje šole. Ne bom utrujala s tem, ampak je bilo zelo stresno in zato sem prepričana, da je to povezano.

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Katina in Naty

Me zanima kaj jemljeta za migreno in kako sedaj v nosečnosti? Kajti meni tudi v nosečnosti ni prihranjena in sem v teh 27 tednih morala vsaj 10 x že kaj vzeti. Izogibam se sicer imigranu  in avemigranu , in vzamem kar Naprosyn 500 ali pa Naprofen 500. Včasih moram vzeti dve da prime user posted image user posted image
Ampak zdravnica je rekla da bolje da vzamem kot pa da začnem bruhat in noret, ker potem mi itak nič več ne prime kot sam inekcija...
Jaz imam tak bed feeling kadar moram kako od teh tablet vzet? Mogoče škoduje user posted image , ampak kaj pa naj??
Imata kak nasvet?
Pa ne mi prosim rečt počitek v mirnem in temnem prostoru, ker to ne pomaga...user posted image user posted image user posted image

**** ni straha, da bi ti js rekla, da počitek pomaga, ker predobro vem, da ni res. Men so za migrene predpisali že vse mogoče...od Tramala, Cafetina, Ketonala, da ne razlagam kaj še vse... (učinek Aspirina al pa Lekadola je pa približno tak kot od Tic tac bonbonov). Po eni nenormalno hudi migreni, ko so me pa z Jezerskega peljal v kranjski ZD po injekcije, sem pa rekla zdravnici naj mi da nekaj, kar pomaga, ker naslednje take migrene ne bom preživela. Takrat mi je predpisala Nalgesin 550 in mi povedala, da baje dolgoročno tudi zdravi migrene in ne samo trenutno pomaga. Od takrat jih imam vedno s sabo (v trgovini, na sprehodu, da o kakih daljših turah sploh ne govorimo). Če ga vzamem taprav čas (pri meni huda oblika migrene napreduje nekak v petih do desetih minutah, tko da bi blo to v prvih petih minutah), mi pomaga, drugače pa vzamem čez neki časa še enega. Od takrat nisem imela hujšega napada pa bi upala celo rečt, da jih imam manjkrat (trkam). Tko da hvala za nasvet, tabletke grejo z mano v P!!!! Poskusi. Brez recepta dobiš Nalgesin S, pa če vzameš dva je isti učinek, kot enega močnega. Aja v nosečnosti se pa odsvetuje v tretjem trimesečju, tko da si ne predstavljam, kaj bom naredila, če me slučajno zagrabi. Upam, da ne bo user posted image ...

kasso js sm se pa včeri konkretno razjokala, ko sem gledala oddajo o nedonošenčkih...čeprav vem, da bi se mogla kontrolirat zdej. Te pa čist razumem... od Drnovška pa rajš nisem gledala, ker sem čist premehka za te stvari.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
26.2.2008 11:30:00   
Anonimen
naty:

Meni Nalgesin 550 predpisuje zdravnica za začetno fazo migrene. In prav tako kot ti če ga ne vzamem takoj v prvih 10 minutah pol moram vzeti dva ali pa tudi to ne pomaga več in je potrebno vzeti avamigran, ki pa me duši... Sploh ni da bi govoril...
Neurolog mi je rekel da bom pač morala s tem živeti... Kaj vpliva na nastanek migrene nimam pojma? Včasih dobim napad pa ko sem full dobre volje in imam vse pošlihtano... Tako da res ne vem..
Sem pa ugotovila da mi napad sproži tudi hrana in sicer srov česen ali čebula...
In pa kak močan vonj ali parfum ali smrad , hrup...
Vsega tega se poskušam izogibat pa vseeno se vedno vrača...

Saj v normalnem stanju mi je vseeno ampak sedaj v nosečnosti... pa sem morala že kar velikokrat vzeti zdravila in to me skrbi ... Čeprav pravi G da tako pač je in da se ne da pomagat in da je bolje vzeti tisto eno tableto ali dve kot pa iti na inekcije...
Sicer pa je bilo v prejšnjih nosečnostih isto...

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4139
26.2.2008 11:38:43   
Katina
kasso, Super, da je s prijateljico OK. A ne jemlješ ti Eutiroxa - ko praviš da nimaš težav s hormoni? Zdej mi ni pa nič jasnouser posted image
****, upam, da se bom z mojo porodno zgodbo komu zasmilila pa mi bo naredu CR. Bom naslednjič poskusla lobirat pri G. Me je pa ravno moja zdajšnja izbrana G šivala po porodu - vsaj eden, ki je dobro opravil svoje delo. Si morš mislit, da je babica, ki je bila pri porodu še vprašala ali napiše v porodni zapisnik rup.vagine? So hotle zatuškat, ker so imele kar nekaj masla na glavi. K sreči je G rekla, ja seveda!
Moja dobrodelnost ni naletela na neko posebno odobravanje, najbrž si bivša žlahta misli, da jim to itak pripada - se ne obremenjujem več s tem. So pa najini odnosi z bivšim znosni. Zadnje čase se da celo zmenit, da zamenjava kakšen vikend user posted image . Kakšne posebne naklonjenosti pa ni, čeprav bi bila jaz lahko v normalnih odnosih, mam pač čisto vest, eni pa ne.
Lekadol in aspirin sta tako kot je rekla naty* - a la tic-tac bonboni. Imam pa jaz podobno taktiko kot naty*, da takoj vzamem nalgesin 550 8na recept pri zdravniku, drugače pa 2 NalgesinaS - samoplačniško brez recepta v lekarni). S sabo jih nosim praktično povsod. Če pa tablet ne prime se pa tud jaz naslednji dan zbudim z glavoboom, tud če spim ponoči. To traja 2-3 dni. Žal nimam skrivnega recepta. če pa kje najdeš kakšnega se pa toplo priporočam.

Sem se kar zamislila nad sabo kolk nujnih priomočkov moram zadnje čase nosit s sabo, kot bi bila stara čez 90 in na smrt bolna ( tablete za glavo, ščitnico, aparat za merit cuker, lističe za ketone, lunch pakete ....) saj ne morem več nikamor za dlje kot nekaj ur! Upam, da po porodu res odpade par tehle "bonitet".

Aurora28, zakaj bi ti pa težili?Itak ti znesek prejemkov, ki si jih dobila izpolni delodajalec in njegova naloga je, da jih izpolni pravilno. 2x nakazilo v enem mesecu pa lahko pomeni marsikaj. Npr. zakasnelo nakazilo plače ali dela plače. ti se prav nič ne sekiraj in lepo počakaj odločbico.

Jaz sem zadnje čase pri gledanju TV programa zelo izbirčna. Ne maram gledat ničesar več, kar te že z muziko spravi v nemir, ker imam občutek, da sem 100x bolj dovzetna za te dražljaje. Zelo malo gledam TV, če pa že pogledam kakšen film, pa kakšnega v stilu Blondinka s Harvarda, za katerga sem ziher, da me ne more zamorit. No edin kar  se lahko nardi je to, da mi zakrni kakšna možganska celica - te pa hranim drugače (z literaturo, knjigami, RR-om ipd.)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
26.2.2008 12:00:57   
Estrella*

Aurora28, zakaj bi ti pa težili?Itak ti znesek prejemkov, ki si jih dobila izpolni delodajalec in njegova naloga je, da jih izpolni pravilno. 2x nakazilo v enem mesecu pa lahko pomeni marsikaj. Npr. zakasnelo nakazilo plače ali dela plače. ti se prav nič ne sekiraj in lepo počakaj odločbico.

user posted image  Točno tako. Zakaj bi ti težili? Tako ali tako nimaš kaj storiti in ti preostane samo čakanje. Vse bo še OK, ti se raje posveti čamu drugemu bolj produktivnemu user posted image !

Katina, ****: za obe en velik user posted image    in     user posted image  Res sta veliko prestali in se vama to pozna kvečjemu v pozitivnem smislu. Žalostno je, da človeka slabe izkušnje naredijo močnega in pametnejšega. Zelo sem vesela, da sta v majski družbiuser posted image

Punce, vam kar zavidam tistim, ki ste že doma. Jaz sem vsak dan bolj sita šihta, pa čeprav se mi zdi, da ne delam več toliko kot bi morala in se ravno ne pretegnem. Mikajo me druge, vsakadnje stvari, ki sem jih prej odrivala in sovražila: npr. gospodinjska opravilauser posted image

Anitka: naj ti čas do četrtka brez user posted image  čimprej mine! Pojdi malo okoli na čvekanje in kakšen šoping tudi pomaga. Ko boš imela vriščača doma, bo bolje, ker boš imela nekoga, ki se mu boš posvetila 100% in bodo taki izledti dragega manj bolečiuser posted image

MARTINA: Čestitke vaši snažilki za vnukinjo!!!Joj, pri nas so tudi na šihtu pridelali eno punčko. Sedaj že jaz komaj čakam, da pridemo na vrsto me!

Še ta teden bo marec!!! Ali bi se zmenile še za kakšen date?? Kja pravite na 15.03.2008 (sobota)

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
26.2.2008 12:06:59   
Katina

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Katina, ****: za obe en velik user posted image    in     user posted image  Res sta veliko prestali in se vama to pozna kvečjemu v pozitivnem smislu. Žalostno je, da človeka slabe izkušnje naredijo močnega in pametnejšega. Zelo sem vesela, da sta v majski družbiuser posted image

Estrella* , sdem čist raznežena, kaj piješ?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
26.2.2008 12:07:08   
Estrella*
user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image         

27.02.2008: narava (GP), kasso (GP), buccka (GP), Sončnica Sandra (GP) 

user posted image  PREGLEDI V MARCU 2008user posted image

03.03.2008: TamaraJ (GP)

04.03.2008: Katina (GP)

05.03.2008: barbaw (GP), Taula (GP)

06.03. 2008: . muki. (GP), Jana81 (GP)

07.03.2008: Estrella* (GP), Sashy (GP), Tally (GP), Čmrlika (GP)

10.03.2008:  MARTINA25 (GP), edinaos (GP)

11.03.2008: Hijenca (GP), Pepita (GP)

12.03.2008: Suzy85 (GP)

13.03.2008: Kodrana (GP)

14.03.2008: **** (GP), Aurora28 (GP)

17.03.2008: Špelin@ (GP)

18.03.2008: Naty (GP)

20.03.2008: Anitka (GP)

21.03.21008: sesil (GP)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
26.2.2008 12:15:09   
Estrella*
Katina: kar je res je res! Kako pa kaj tvoja mag. naloga? Je kaj več napisanga?
Sama razmišljam, da bi vpisala mag. študij letos v kotobru in sicer smer ekologija. Pa me je kar malo strah kako bo šlo z dojenclomuser posted image  Bom vidla kako bo naša pupa pridana, pa se bomo odločili naknadno.

Neposredna povezava do sporočila: 4144
26.2.2008 12:17:45   
aurora28
Hvala vama. user posted image Jaz sem za srečanje in tokrat bi tudi jaz jedla pizzo. user posted image
Katina po tv pa zadnje čase ni nič pametnega. Jaz tv redko gledam, ker me nič ne potegne, zato imam ponavadi kar prižgan radio in poslušam muziko.

Joj jaz sem tak lačna, nimam pa čist nobene ideje kaj jesti user posted image user posted image Help meeeeeee!

Neposredna povezava do sporočila: 4145
26.2.2008 12:22:31   
Estrella*
Aurora: jaz sem tudi lačna vendar sem na šihtu in ne bo nič do 16huser posted image
Jutri bom imela štajerske štruklje za malico. Mnjami.....
Drugače mi pa pašejo sojini polpeti in kakšna osvežilana solata s fetaki sirom.
Tudi kakšne sirove lasagnie se ne bi branilauser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
26.2.2008 12:24:01   
Estrella*
****: sem ti poslala nov zs z novim mailomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4147
26.2.2008 12:28:19   
jana81
KATINA, NATY IN ****.... user posted image user posted image user posted image ...upam da ne bom imela nikoli srečanja z migreno.

aurora...jst se bašem z orehovim pecivom ki ga je včeri spekla mami. Ker nimam ideje kaj bi drugega jedla, sej pojem kako pomarančno pa sem ćez 5 min spet lačna....
se prav čudim kak ostane na tehtnici skoz ista številka, ko pa tolk pojem user posted image

Ja tud jst sem za srečanje, vendar nič ne obljubim za 15.3.,ker ne vem kdaj bo moja prijateljica praznovala rd, se ne more odločit petek al sobota (kao piknik varianta).
Drugače sem pa takoj ZA.

Kje je pa narava? ma tolk dela dans al je čist ubita?

aja se morem pohvalit oziroma mojga user posted image , je včeraj kupil našemu Nejčku stolček-gugalnik z vibro..
bravo ati...user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
26.2.2008 12:30:34   
TamaraJ
Ojla,

Že cel dan sem priklopljena in vas občasno berem. Potem mi je pa **** poslala tisto kopijo teme in sem čist not padla. Mislim... ni besed in dobesedno z odprtimi usti sem brala. Ne morem verjet, kaj ljudem dogaja v glavi. Res morajo biti ''vzorne'' mame s takšnim načinom obnašanja..

Oddajo od Cerarja sem si pogledala. Spelin@, hvala za link. Jaz sem že prvič rodila običajno in tudi drugič ne razmišljam o protibolečinskih opcijah. Meni je pomembno da je porod čimkrajši, četudi bolj boli. S Timijem sva bila dober  team in sva zmagala v uri in pol. Ne rečen, da ni bolelo... ampak ko se otrok rodi, bolečina preneha kot bi odrezal. No, tako je bilo pri meni in si res želim, da bova z Jakijem tudi tako usklajenauser posted image . Je pa seveda vse stvar posameznice in se popolnoma strinjam s tem, da vsaka zase že ve, kako in kaj in podpiram vsakršno odločitev za EA ali Ultivo, če to naredi porod manj boleč in je mamica zadovoljna.
Mi je pa zanimivo to, kar je napisala ****... da je rodila mesec prezgodaj. Čist verjamem. Škoda, da niso na to dali več pažnje in mogoče nebi bila omejena s tremi otroki. Jaz tudi trdim, da sem Timija rodila popolnoma ob roku..čeprav po pdp-ju v 38. tednu. Odprta sem bila že 5 cm, ko sem prišla v porodnišnico. Timi se je pač odločil, da je časuser posted image .  In še 14 dni več... jao, potem bi se rodil okoli 4 kg težakuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Še ta teden bo marec!!! Ali bi se zmenile še za kakšen date?? Kja pravite na 15.03.2008 (sobota)

Jaz sem seveda za!

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 4149
26.2.2008 12:34:22   
Anonimen
No edin kar se lahko nardi je to, da mi zakrni kakšna možganska celica - te pa hranim drugače (z literaturo, knjigami, RR-om ipd.)

Katina:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To si me nasmejala...
Za CR se kar zmeni... Za migreno pa, ko odkrijem kak skrivni recept ga povem... ampak se ne nadejam.

Glede tega da imaš trenutno tok zdravil kot kaka stara mama, sem pa  sigurna, da bo po nosečnosti vsaj tisto v zvezi z sladkorjem odpadlo. Še posebaj ker si res pridna in se res paziš.

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.