|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
26.2.2008 6:52:00   
tims
Hruška debeluška, jest veliko raje pospravljam kot pa kuham, ampak zdaj ko sem ves čas doma, se pač spravim tudi kuhat. Pa mi kar gre user posted image . Moj je čisto navdušen, ko prideta domov in je kosilo že na mizi.

Glede čuftov: naredim jih isto kot Lex, (lahko jih tudi malo popečeš za kakšno minutko , predno jih daš kuhat) s tem da včasih če se mi ne da, naredim omako kar iz paradižnikove juhe, pa je kar v redu. Kupiš paradižnikovo juho v vrečki in ne daš toliko vode kot piše, ampak malo manj, da pride bolj gosta, samo pazi, da vzameš tisto, ki nima rižkov notri (mislim, da je Knorrova ta prava) No, sigurno je pa domača omaka boljša. Kar se pa knedlov tiče, se jih pa še nisem spravla delat in so na mizi vedno od Pečjaka in so mi ful dobri, pa še veeeeliko manj dela. Mi bomo mel danes pa široke rezance carbonara, pa skleda zelene solate.... njami. Komaj čakam.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 551
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 8:07:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
26.2.2008 8:46:26   
Nyah*
Ojla user posted image  cvekice!

Vas pa je tezko spremljati, pa o tascah, pa o kuhi, pa spet o trebusckih, pa o bajtah in vozickih user posted image user posted image user posted image , ze prebrat vas je prava misija, kaj sele kaj napisatuser posted image .

V glavnem se jaz:
- tasca- no commentuser posted image
- kuha- kar rada kuham, le idej kdaj zmanjka
- hiska- kupujemo 3 sobno stanovanje pa user posted image  nic pametnega ne dobiva
- trebuscek- veeeelik za 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image
- vozicek- imam Quinny-ja comforta od Naje, pa je se kot nov, edino Zappa marelo bomo drugo leto kupili (ali ze letos, ce se Naja odloci, da bi se spet vozila, ker se ze od 18 mesecev ne!)

Drugace sem ta teden super, sem na pocitnicahuser posted image user posted image , crkljamo se, spimo popoldan, se potepamo, jupiiii, takole bi se dalo skos ziveti, samo ne vem, kdo bi mi placo dajaluser posted image .

V glavnem, grem pikico nahranit, potem pa kar ven, na sooooncka, juhej juhejuser posted image user posted image .

Pazite nase!

Neposredna povezava do sporočila: 553
26.2.2008 8:55:02   
lex
blacky pozdravite seuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 554
26.2.2008 9:21:22   
ilatic
Čao punce!!
danes imam morfo. Čist sem navdušena! Upam da bo končno en pregeld, kjer mi ne bo kaj zakomplicirala in da bo rekla da je vse super!! In da mi bo končno potrdila spol, da začnem izbirati ime. Čist nič  še ne vemo.
Sktratka brala sem vas zelo malo ker pišete kot nore. Kuham jaz pa rada NE. To sm pa ujela. Raje pospravljam, najraje likam sam da me druge stvari ne čakajo pa sem srečna!
Drugače pa imam že kar nekaj problemov z trebuhom. Me kar precej ovira in nosim zelo nisko. V službi mi je zelo težko sedeti osem ur, ker nimam dobrega stola. Obujem oz. zavežem si supege že z problemom, da ne govorim o tem da sem danes hotla plevt. Smeh, ene tri cm sem oplela pol pa kar pustila.
nč grem še mal pospravljat neki skuhat pol pa na MORFO!!!
Vam poročam jutri dopoldan!!!

LP in lep sončen dan vam želim!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 555
26.2.2008 9:36:18   
Juno
Tinky, poslala sem ti zasebno sporočilo glede izračuna komunalnega prispevka. Dvomim, da to zanima tudi ostale.

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 556
26.2.2008 9:42:01   
netki
juno....mene bi tud zanimal....bi poslala še meni?

hvala!

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 557
26.2.2008 9:44:37   
Juno
Vidim, da imate zelo zanimive teme. Tašče user posted image
Zgleda da vici o taščah niso iz trte izviti. Tudi jaz bi lahko o svoji marsikaj povedala user posted image . Čeprav moram reči, da nama zadnje čase kar gre. Vidiva se približno enkrat na teden ali manj in takrat se obe trudiva biti prijazni druga z drugo. Ne predstavljam si pa, da bi živeli skupaj. Ne, raje ne pomislim...
Take so pač tašče. Zaljubljene so v svoje sinčke. Me prav zanima, kakšne bomo me user posted image   Nas bodo čez 30 let snahe kritizirale kako smo grozne.

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 558
26.2.2008 9:48:05   
Juno
netki, tudi tebi sem poslala. Upam, da ti bo koristilo.

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 559
26.2.2008 9:55:20   
sončika84
Tudi jaz sem nova na forumu. PDP imam 24.7. in trebušček že lepo raste. zdravje je v redu. Edin kar je, me boli križ. Kaj ma še katera te probleme? N vem č je to lih najbolj normalno za 19. tedn(torej 5.mesec), ker kaj šele bo. res pa je tudi,da še vedno delam. in še za šankom. ampak grem zdaj na bolniško. Ne morem več; dvigovati te težke gajbe tak ne smem, ker pa sem tu dosti na nogah, me boli pol križ. Tko d js mislim d je res cajt d grem mal n bolničko. čeprav mi bo mal dogčas po službi,ampak bom pa doma kej ustvarjala. user posted image

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 560
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 9:56:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Juno)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 9:57:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 562
26.2.2008 10:08:16   
Blacky30
Pozdravljena, nova user posted image ! Pa veselo čvekaj z nami, sploh zdaj, ko boš na bolniški.user posted image

Populis, pripada nam cel dopust, letošnjega moraš izkoristiti do konca junija 2009, tak da ga bom jaz koristila letos pred nastopom porodniške, ker se mi drugo leto ne bo izšlo, šenkala pa jim ne bom nič.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 563
26.2.2008 10:31:11   
tims
Dobrodošla nova user posted image .  Mene pa tud zanima tale bolniška, pa dopust, pa porodniška. A mi bo sploh kaj pripadalo regresa, če letos ne bom koristila dopusta? Sicer nameravam proti koncu prekinit bolniško, da bi pokoristila dopust, pol pa pač porodniška. Za drugo leto nimam kaj čuvat dopusta, ker mi bo verjetno propadu. Ne vem pa, če sploh lahko kar tako prekinem bolniškouser posted image  A imate kaj izkušenj s tem? Najbolje da pokličem našo kadrovnico, vem, je pa kot.... zamislite si taščo v najhujši oblikiuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 564
26.2.2008 10:32:18   
sončika84
hvala za dobrodošlico! Uf, ko bom na bolniški se bom pa res lahko načvekala. haha. Komi čakam tole bolniško.se morem mičknu odpočit.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 565
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 10:46:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončika84)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
26.2.2008 11:01:37   
glugluglu
Jaz sem tako prekinila bolniško v prvi nosečnosti potem malo dopusta potem porodniška, (to je fajn zato, da greš lahko samo 28 dni prej na porodniško), samo ne vem pa, če se ni kaj spremenilo, ker je tega 8 let nazaj, v drugi nosečnosti pa nisem bila na bolniški.
Sedaj mi bo pa očitno ta inf. spet prav prišla. Sej še vedno upam, da bom kaj v službi, čeprav mi ni nič dolgčas na bolniški, samo rada bi, da se stanje nizkoležeče posteljica, ki je problem, izboljša.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 567
26.2.2008 11:17:50   
nika9
ojla punce,

zdaj pa še moja zgodba krasne tašče....
ko zjutraj vstanem me čaka kava user posted image in svež rogljiček za v službo, ko pridem domov je vse pospravljeno in zlikano, kosilo samo za pogretuser posted image ! tašča in tast pa se vrneta domov šele ob poznih urah, saj sta cele dneve na vikenduuser posted image !!!
tako imam čas zase za dragega za študij in sprehode!!

verjetno se vam oglasim z drugo zgodbo, ko bom cele dneve doma, ko bom imela porodniško.
zdaj pa gledam na mojo taščo kot na gospodinjsko pomočnico, ki ima vso pravico da me kdaj krega, saj je res zlata!!!

zanima me ali se šteje porodniška teh 28 dni vključno s sobotami in nedeljami, ali samo delovniki?

drugače pa je neznosna megla in mraz, že tretji dan tu na obali, zato prosim, če mi pošljete malo sončka!!!

aja pa izpit sem nardila včeraj!!!!juhuhu user posted image še 4-je pa sem zmagala!!!!!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 568
26.2.2008 11:27:54   
netki
juno....hvala za zs. Pri nama to za mlade družine že pride v poštev, saj enega sončka že imava....ko pa bodo papirji v polnem teku pa bo itak že drugi med nami.

mene pa še neki zanima....a je že katera dala vlogo za subvencije za mlade družine.....za reševanje prvega stanovanjskega problema.

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 569
26.2.2008 11:46:17   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: nika9

zanima me ali se šteje porodniška teh 28 dni vključno s sobotami in nedeljami, ali samo delovniki?

Šteje se 28 dni vključno s sobotami in nedeljami. user posted image

Čestitke za izpit!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 570
26.2.2008 11:49:04   
tims
Nika, ali kaj veš kje še prodajajo take tašče, ker bi jest bi tud eno.user posted image  Bom držala pesti, da se ne bo nič spremenilo.

Glugluglu, ravno za to sem mislila, da bi koristila dopust, ker kakor vem, ti potem ne pripada 11 mesecev prodniške ampak skoraj cel mesec manj, kar pa tud ni fajn, da mora potem user posted image  že z 10-imi mes. v vrtec. Že tako se mi zdi, da so premajhni ko jih damo v vrtec.

Ali je katera koristila možnost samo polovičnega delovnega časa po porodniški?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 571
26.2.2008 12:06:05   
Motoristka
Pozdravljene!

Včeraj sem bila na pregledu in mi je delala UZ-vse je super, zredila sem se za 1kg...vprašala sem za spol in je FANTEKuser posted image (sem imela že od začetka tak občutek)-meni je zelo všeč Andraž....naslednji pregled imam 26.3...zdaj pa letim ven....lepo se imejte....

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 572
26.2.2008 12:06:29   
TODI
Mojcej kako je s tvojo vrtoglavico??

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 573
26.2.2008 12:10:54   
Katharina
Punce: a že čutite prve premike? vsaj tiste, ki imate rok okoli 20.7.? Meni se je par dni nazaj zazdelo, da se pod popkom nekaj dogaja. Sicer čutim samo na dotik, vseeno pa je dost, da vem da to niso že znani premiki. AAAAAAAAAAAAAuser posted image ! V nosečnosti pa spoznaš res cel kup novih občutkov .. in večina teh je lepih. user posted image  Slabosti so se končno nehale, ostaja mi edino utrujenost, kar bo najbrž trajalo kar do konca: spim od 10-12 ur brez problema! Pa še nekej: kolk se vam kej trebuščki vidjo?? Moj je res MEJHN! Komaj kej ga je, js bi si pa že zelo želela pokazat, da sem noseča in da ni le to, da sem se par kg zredila ... Uživajte te čudovite dni!!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 574
26.2.2008 12:19:47   
nanka
Dan,

da se še jaz malo javim.

Previjalna z banjico se je pri meni super obnesla, je pa res da jo imam v kopalnici in si oblekice za čas kopanja pripravim na pralni stroj, ki je čisto zraven. Oblekice imam zložene v omari, ki sva jo montirala v kopalnico. Imamo pa ogromno kopalnico, zaenkrat smo lahko vsi naenkrat notri, pa nas je 5 ( imamo pralni, sušilni stroj, bano, tuš kabino, velik umivalnik in školjko.)

Tašča: dokler sva vsaka v svojem nadstropju je Ok, imamo pa ločene vhode in ločene strani hiše. Ona ima sprednjo stran, jaz zadnjo. Pri raznoraznih " pametnih nasvetih" se obrnem vstran in naredim po svoje. Sem jo pa v teh letih navadila, da sem samostojna in mislim s svojo glavo. Poiskuša še, samo brez uspeha. Zidali mi ne bomo, ker imamo dva nadstropja zase, to je okoli 180 kvadratov in imamo čisto dovolj, pa še ogromno smo zapravili za prenovo stare hiše ( tudi streho sva zamenjala) najbrž več kot če bi zidala svojo. So pa od stare hiše ostali samo zunanji zidovi, vse ostalo je že prenovljeno. Je pa trajalo vse več kot 7 let, zdaj pa že obnavljam kuhinjo ( je bila najprej narejena pa nič funkcionalna). Upam, da bo kmalu.

Morfo imam čez en teden, tako da se takrat slišimo.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?