|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
24.2.2008 22:02:02   
nana35
mala pikica,zakaj pa ste v reviji mama??Je nimam,pa bi rada vedela. Potem pa jo bom malo prelistala kar v trgovini...user posted image
Vidiš,zdaj bo pa kmalu imel vajin Gašper družbo!Jaz dajem čaj Klemenu,ampak bolj malo,pač koliko ga želi...Baje ne rabiš dajat čaja otrokom,ki so samo dojeni.Sicer bi ti patronažna,pa tudi pediater rekla,da je treba.

Jaz tudi upam,da ne bomo kar same ostale na naši temi,verjetno pa je res vreme,ker je bilo tako lepo in smo mamice raje zunaj z našimi user posted image .Jaz sem bila 2x zunaj s Klemenom.

katee,pa saj vidiš,da je pri vsaki stvari iz kraja v kraj,pa od pediatra do pediatra drugače,da eni predpisujejo eno,drugi pa drugo.

martinca,user posted image za kakeca!!

Jaz nič kaj dosti ne vlačim s seboj,ko grem na sprehod.Ponavadi se držim bolj blizu doma,če pa že grem kam,pa tudi ne,vzamem seveda flaško s čajem,pa kako pleničko iz blaga in krpico,pa pampers pleničko,dudico in to je tudi vse.Pa joškice vzamem zraven.user posted image Pa zase kako pijačo,mobitel in nič druga.Previla še ga nisem nekje kar tako,enkrat sem ga samo pri fotru na obisku,pa še to kar na plenički na kavču.

Lahko noč.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 24.2.2008 22:03:27 >

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
   [Brisano sporočilo]
24.2.2008 22:02:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1702
24.2.2008 22:06:12   
nana35
Nalin,držimo pesti za Jonasa user posted image user posted image user posted image in zate pa tudi za Piškomiškouser posted image user posted image user posted image in njenega user posted image ! Upam,da ste vredu oz.bolje!!

Nekaj pikapokic še za zraven v bolnico in za srečo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
24.2.2008 22:09:23   
mala pikica
Nalin lepo, lepo pozdravi piškomiško in ji reci, da mislimo nanjo in na Matica in držimo pesti, da bi bilo po operaciji vse vredu user posted image user posted image user posted image
Jonau in Maticu pa pošiljamo user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
24.2.2008 22:10:57   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

mala pikica,zakaj pa ste v reviji mama??Je nimam,pa bi rada vedela. Potem pa jo bom malo prelistala kar v trgovini...user posted image

Še vedno na račun akcije 1000 otrok za Slovenijo, radia Center in podarjenega shranjevanja izvornih celic user posted image Zdaj nam več niti ne povejo, kdaj bomo v kakšni reviji. Niti sama nisem vedela.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
   Sončki januarčic 2oo8
24.2.2008 22:26:42   
karatina
Dober večer.

Midve sva se pa danes cel dan potepale. Sva bili s tetama na sprehovu ob Dravi, v Koblarjevem zalivu na omletki in še pri babici. Sva pricotale šele po deveti uri domov. Res je bil lep dan.

Nalin...ne znam si predstavljati, kaj preživlja vaša družina. Velikokarat se spomnim na vašega sončka. Za vse vas in tudi piškomiško ter njenega sončka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1706
24.2.2008 22:49:54   
koala
mala pikica, bom nabavla mamo, da vse vidim. No saj vem da ste prav lušni, samo moram potešit babji firbec.

nalin, mislimo na vaju, držita se. Pa tudipiškimiški in njenemu Maticu prosim prenesi naše dobre misli. Matic ostani borec, takšen kot si bil do zdaj, januarčice in sončki pa stiskamopesti zate in tvojo mami.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
25.2.2008 0:00:25   
ljubljana
piškamiška
user posted image
za Matica

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
25.2.2008 0:01:15   
ljubljana
nalin
user posted image
za Jonasa

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
25.2.2008 6:08:45   
Lunca1
Jutro.

Neža čestitke za en mesec. user posted image

Nalin in Piškamiška držim pesti za vajine sončke. user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 25.2.2008 6:09:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 1710
25.2.2008 7:15:00   
TRIŠ
Nalin in piškamiškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

MISLIMO NA VAJU IN VAJINE SONČKE JONASA IN MATICA     

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 25.2.2008 7:16:37 >

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
25.2.2008 7:17:01   
TRIŠ
VELIKO SONČKA VAM ŽELIM user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 25.2.2008 7:24:06 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
25.2.2008 8:01:41   
nana35
mala pikica,a tako,da so vam podarili shranjevanje izvornih celic?To pa je lepo,kajne?Nisem vedela.

Tudi od mene čestitke Neži za en mesec!

Vsem skupaj lep sončen dan in veliko veliko zdravja!!

Neposredna povezava do sporočila: 1713
25.2.2008 8:42:43   
dašabina
Piškamiška, Nalin, držte se!
Pri nas je sonček, punce prehlajene, tako da upam, da mali kaj ne dobi.
Je še kar pikast. Kar se tiče kolkov, imamo mi kontrolo maja, pa je imel kolke 1A, čeprav mi je kolegica omenila, ki je rodila lani v Ljubljani, da je njena hčerka imela ravno tako 1a kolke, pa je morala široko povijat. Nam tega niso naročili. BOjda da je 00 idealno, jaz ne vem več kako pa kaj...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
25.2.2008 9:00:52   
vaney
dobro jutro.

mi spet nismo spali ponoči, zato pa Anže zdaj spi kot top, ko se je najedel.

midva sva se včeraj tudi cel dan potepala. sva šla vprašat mojo teto, če bi bila krstna botra, potem sva šla pa še k prababici se pokazat. Anže je bil pa kot cukr, je vedel, da je na obisku. v obe smeri sva prevozila pribl. 160km in celo pot tja in nazaj je prespal in zadovoljno brundal.

nalin in piškamiška, držim pesti za Jonasa in Maticauser posted image user posted image user posted image user posted image

torbo imam jaz kar tisto, ki je bila zraven vozička in jo vzamem s sabo na daljši oz. bolj oddaljen sprehod ali če grem kam z avtom za dlje časa. notri pa imam bombažne in pampers plenice, čistilne robčke, podlogo za 1x uporabo, ad. mleko, čaj, termovko s toplo vodo, flaško in rezervno za preoblečt (body+komplet+kapica). to je to. zraven pa še svojo torbico oz. na sprehod kje blizu samo mobitel, denarnico in vodo.

zdaj naju grem pa zrihtat, greva h kolegici na obisk in sprehod

lep dan vsem

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
25.2.2008 9:16:01   
klepetka
dobro jutro

sem vas smao malo prišla pozdravit.

pa enauser posted image   za vse vas ;jaz  tud zdajle pijem kapučino  ,ko LaNA spančka.

Piškamiška i n Matic ter Nalin in Jonas
,mislimo na vas in še vedno držimo pesti da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image
Neža ,vse lepo ob današnjem praznovanjuuser posted image

mala pikica ,rada bi prilimala sliko tukaj  v postu npr.iz albuma,pa m i ne rata ,čeprav sem šla po navodilih.
Pa priden Gašper ,k o že zdajle tako pridno fešta  na praznovanjihuser posted image .
danes moram iti pa obvezno kupit Mamo ,da vas vidimo v njej.

vaney,ej dobri ste ,da greste tako daleč z avtom ;jaz nimam zaenkrat še neke ekstra želje ,da bi šla z Lano daleč z avtom .Še 10 km do mami mi je muka,zdaj ko je še tako majhna.Ker se tamamladva skoz kregata ,kdo bo sedel poleg Lane (njo imam običajno pri vratih)Čeprav pa ,če dobro pomislim ,je še najlažje zdaj ,ko so majhni,ker mi če kam gremo,je zadaj v avtu taka bitka ;sam kar ni še kri.user posted image (malo pretiravam ,amap jkres se znata Maruša in Domen scukati).Imamo pa iti namen zdajle v kratkem na Brezje in na Bled ,pa upam da preživimouser posted image

evo ,naša mala budilka se oglaša.

Lep dan ,s soncem obsijan vam želimuser posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
25.2.2008 9:33:29   
katee
dober dan!

Za nami je pa tako katastrofalna noč. Sploh ne vem, če je mali spal pol noči. Ga je tako šravfalo, navijalo, ... Brcal je z nogicami. Ma prav smilil se mi je. Pa sem razmišljala, kaj sem kaj takega pojedla in edino, kar bi mu lahko škodilo, je korenček v solati. OK, sedaj še tega ne smem jesti.

mala pikica: v Čatežkih smo šli pa samo na sprehod. je imel moj dragi še en sestančič v Zagrebu, pa sva midva ostala v Slo, ker mali še nima osebne. Mu jo moram iti ta teden zrihtat. Potem sva se pa sprehajala. Folk se je že zunaj sončil user posted image . Pa saj je bilo res ful toplo.

OK, sedaj pa moram nehat, ker se Žan Luka spet joka.

Nalin, piškamiška, Jonas in Matic: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
25.2.2008 9:41:39   
katee
Evo, se je že umiril. Lahko sedaj do konca napišem.

naval mleka: tudi jaz ga imam. Imam občutek, da mi bo prsa kar razneslo. Jaz pa Žan Luko večkrat nastavljam na levo in posledično ima ta tudi več mleka. Danes je pa še desna ful trda ratala, pa bunkice se čutijo. BOm morala iti pod tuš, da si malo zmasiram.

ŽAn Luka je dobil po trebušku ful suho kožo. Pa sem ga po vsakem kopanju mazala z oljem. Sem bila v lekarni in so mi dali ribje mazilo, pa še en losion sem vzela, ki vsebuje 60% termalne vode. So mi rekli v lekarni, da ima verjetno premalo vlage. Sedaj mu zjutraj mažem z losionom, zvečer pa z ribjeim mazilo. Motem si pa predstavljajte kako mi sinček smrdi - kot riba user posted image .

Je pa tamal dobil za darilo svoje prve superge!!! Sem bila tako vesela tega darila. Bova skupaj joggirala user posted image .

Aja, da vam še nekaj povem: danes grem prvič na aerobiko!!! user posted image  komaj čakam.

Sedaj grem pa spiti zasluženo user posted image , potem pa po plenice, da bo mali lahko sračkal.

Lep dan vsem!!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
25.2.2008 9:53:08   
Lusa
nalin in piškamiška-mislim na vajuuser posted image oz vajine borce

klepetka-jaz kupujem aptamil AR(antirefluks) pa stane 500g 9,99 eura v bipi ,ostali pa mislim ,da stanejo 12eurov 600g.

mala pikica-me3 smo izkoristile ta lep sončen vikend ,zvečer med 19 in 20 pa sem že v vodoravnem položaju.Me takoj zmanjka ,saj veš kako je.

Daša je zaenkrat kar pridna ,edino po obroku zna bit zelo razdražljiva.Najbolj uživa zunaj ,zvečer ima krčke.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
25.2.2008 10:10:38   
Sunny Morning
Nalin RR z Nejo še vedno močno stiksava pesti za Jonasa.user posted image  Kako je z njim? Upam, da je že bolje in da bo šel revček kmalu domov.

Zdaj bova še bolj močno stikali pesti za Matica.user posted image user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
25.2.2008 10:14:21   
mala pikica
Naš Gašper je že zunaj user posted image Jaz samo na hitro pogledam, kaj se tukaj dogaja, potem pa grem pospravljat. Popoldan pa imava posvetovalnico. Bomo videli, koliko smo zrasli in koliko zredili user posted image

nana in koala TUKAJ si lahko na strani 26 prebereta nekaj več, če sta takrat zamudili user posted image
Sicer pa nana, ja, shranjevanje celic so nama podarili, smo mi tudi zelo veseli. Moram izkoristit priložnost in se še enkrat zahvalit Radiu Center ter Poloni in Sašotu user posted image

klepetka bom ti na ZS poslala 'navodila', saj pravim, ni hudič, da vas ne bomo naučili user posted image V Mami je ista fotografija, kot je bila v Žurnalu. Zgoraj je pa link do Žurnala, da ti ne bo treba v trgovino user posted image

katee verjamem, da so se ljudje že sončili. Na sončku je res že zelo prijetno.

lusa saj verjamem, da si ob večerih že prav utrujena. Super, da ste vikend izkoristile, je res bilo zelo lepo user posted image
Nobena noče predlagati dneva za user posted image v Mariboru. Bom spet jaz tisti krivec? user posted image Jaz predlagam, da se dobimo naslednji teden, pravijo, da bi naj konec tega tedna bilo slabo vreme. Kaj pravite ostale? Saj se nam nikamor ne mudi, ne? Boljše, da se dobimo ob kakšnem lepem vremenu, se lahko še kaj sprehodimo po mestu. Če pa vam je ljubše v Europarku, potem pa tako nismo odvisne od vremena.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
25.2.2008 10:19:05   
Sunny Morning
Jaz sem bila včeraj z našo pupo dvakrat na sprehodu. Najprej sva šli za eno uro ven pred kosilom. Sva prišli nazaj je spala, da sva lahko z user posted image pojedla kosilo. Po kosilu smo šli pa vsi trije skupaj še na en sprehod. Se mi zdi, da je bilo meni še bolj všeč kot Neji.
Danes je spet lep sonček in že razmišljam, da bi mogoče odrinili proti Nm in se šli še tam malo sprehajat. Se še odločam, ker še nisva šli sami nikamor z avtom.
Zvečer je tudi našo nekaj dajalo, ampak ni bilo prehudo. Malo pozneje kot običajno je zaspala in se ponoči zbudila 2x tako kot vsako noč. Tokrat je polna luna še ni dobila.user posted image

klepetka najbolje, da daš Lano v lupinici na sprednji sedež in se tvoja dva ne bosta mogla nič kregat kdo bo sedel zraven nje. Tik tak rešiš problem, pa še ti jo boš videla kaj počne.

mala pikica so vam dali res fletno darilo. Sta takoj ful prišparala, vendar vseeno upam, da teh celic ne bo vajin Gašper nikoli potreboval.

katee jaz moram tudi Neji dat delat osebno. Si sploh ne predstavljam kako zgleda slikanje takih pikcev. Po moje bo zelo zanimivo.user posted image

Naša spi na kavču, jaz pa grem, ne na zaslužen user posted image  ampak na WC.user posted image  

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
25.2.2008 10:37:34   
mml
Neža vse najboljše za dopolnjen en mesec user posted image user posted image

piškamiška in Matic mislimo na vaju in držimo pesti, da boste vsi 4 kmalu skupaj doma user posted image user posted image user posted image user posted image

Nalin in Jonas upam, da gre že kaj na boljše in da bo Jonas lahko spet kmalu sam dihal in delal družbo Žanu user posted image user posted image user posted image

Mi2 sva odpeljala Manco k varuški in Matic je mrknil še preden smo šli iz stanovanja in trenutno še spančka, tako da računam ,da bova šla ven po naslednjem hranjenju...se pravi okrog 12. Trenutno je nekje na 4 do 5 ur čez dan in ponoči tudi nekako tako, s tem da bolj na 4 ure user posted image , tako da je naš nočni urnik približno takšen...za spat ga zbudiva nekej okrog 23. in po tem poje in pridno zaspi ter se zbudi nekje med 3.30 in 5., spet poje, malo manj pridno zaspi, včasih potrebuje dudo in malo uspavanja in potem  spi nekje do 7.30 ali 8. odvisno od prejšnjega zbujanja. Po tem je pa zjutraj bolj zabavno, ker sem sama z obema in Manca mora skoraj sigurno it lulat, ko se dojiva ali pa nujno ptrebuje kaj drugega...

katee user posted image  za prvo uro aerobike. Jaz razmišljam, če bi mogoče šla marca na fitnes, ampak bolj na kardio naprave kot na fitnes, bom še razmislila user posted image

klepetka si predstavljam ,da zna biti pestro in zabavno s 3 nadobudneži v avtu user posted image

mala pikica jaz sem imela skoraj cel dan na prsih tople obkladke (tista gel varianta, ki se dobi v lekarnah), ko so se mi zamašili vodi, pa še zelo vroče tuširanje sem prakticirala in Matica sem vedno pristavljala najprej na tistio stran, ki je bila zamašena, zadeva se je umirila po 3 dneh. Tako da poskusi še s temi obkaldki, mogoča bo kaj pomagalo user posted image

torba za na voziček: jaz imam eno tako velikoooooo torbo za na voziček, ki jo uporabljam, če gremo kam na obisk za cel dan in je treba vzet s sabo malo več stvari. Sicer pa nabašem rezervne plenice in robčke kar v nahrbtniček, ki ga imam namesto torbe...nisem ravno "lady like", ampak je pa praktično user posted image

Kako je zdaj s kavo v četrtek? Kolikor vem, smo zaenkrat "zainteresirane" samo katee, lunca in jaz...a pride še katera?

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
25.2.2008 12:21:57   
katee
Jaz definitivno pridem v četrtek na user posted image , bom pa še Sani omenila, če pride. Po moje bo za!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
25.2.2008 12:53:24   
martinca
pozdravljene!
MATIC in NEJC čestitke za 2.mesec!
user posted image user posted image
GAŠPER čestitke za 2.mesec!user posted image
NEŽA čestitke za 1. mesec!user posted image

mala pikica, saj jaz sem že enkrat napisala če bi se dobile v četrtek pa ni nobena nič odgovorila. pa sem misla da te vam že ne odgovarja ta dan pa nisem pol nič več pisala. 

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?