mml
|
Neža vse najboljše za dopolnjen en mesec piškamiška in Matic mislimo na vaju in držimo pesti, da boste vsi 4 kmalu skupaj doma Nalin in Jonas upam, da gre že kaj na boljše in da bo Jonas lahko spet kmalu sam dihal in delal družbo Žanu Mi2 sva odpeljala Manco k varuški in Matic je mrknil še preden smo šli iz stanovanja in trenutno še spančka, tako da računam ,da bova šla ven po naslednjem hranjenju...se pravi okrog 12. Trenutno je nekje na 4 do 5 ur čez dan in ponoči tudi nekako tako, s tem da bolj na 4 ure , tako da je naš nočni urnik približno takšen...za spat ga zbudiva nekej okrog 23. in po tem poje in pridno zaspi ter se zbudi nekje med 3.30 in 5., spet poje, malo manj pridno zaspi, včasih potrebuje dudo in malo uspavanja in potem spi nekje do 7.30 ali 8. odvisno od prejšnjega zbujanja. Po tem je pa zjutraj bolj zabavno, ker sem sama z obema in Manca mora skoraj sigurno it lulat, ko se dojiva ali pa nujno ptrebuje kaj drugega... katee za prvo uro aerobike. Jaz razmišljam, če bi mogoče šla marca na fitnes, ampak bolj na kardio naprave kot na fitnes, bom še razmislila klepetka si predstavljam ,da zna biti pestro in zabavno s 3 nadobudneži v avtu mala pikica jaz sem imela skoraj cel dan na prsih tople obkladke (tista gel varianta, ki se dobi v lekarnah), ko so se mi zamašili vodi, pa še zelo vroče tuširanje sem prakticirala in Matica sem vedno pristavljala najprej na tistio stran, ki je bila zamašena, zadeva se je umirila po 3 dneh. Tako da poskusi še s temi obkaldki, mogoča bo kaj pomagalo torba za na voziček: jaz imam eno tako velikoooooo torbo za na voziček, ki jo uporabljam, če gremo kam na obisk za cel dan in je treba vzet s sabo malo več stvari. Sicer pa nabašem rezervne plenice in robčke kar v nahrbtniček, ki ga imam namesto torbe...nisem ravno "lady like", ampak je pa praktično Kako je zdaj s kavo v četrtek? Kolikor vem, smo zaenkrat "zainteresirane" samo katee, lunca in jaz...a pride še katera?