narava
|
No, dobro jutro tetke! Vreme v lj je danes prekrasno! (Aurora, ne kradi mi Trontlja! Hiz majn! ) Mislim, tetke, pa kaj jaz to berem? 159. stran?! Kje pa je ostanek? Tkole se pa nismo zmenli! A kr tkole delate domaco nalogo? Ja, vsaj prepisale bi jo, ce je ze niste mogle same nardit! Se vidi, da je bilo vreme ful lepo in da nas vecina nima wireless-a, da bi laptop na klopco v park vlacile in domaco nalogo delale je pa ideja za naprej? sicer pa spanje bl pr taspodnih, Poba je nemiren kot bi se blizala pomlad in ga ze razganja? V soboto sem bila sama (moj je sel delat) in vam moram povedat, kaksen uzitek je bil, ko sem zjutraj uro samo klofnila, sla na wc (rutina ) in se nazaj zakopala v meeeehko dekico..mmm, kaksen uzitek! pol sm se pa zbudila in jedla - kaj ze, Aurora?? ) in se ceel dan uzivalaaa..joj, komaj cakam dopust! mi je pa moj vceraj pravil, da je ko sem spala (seveda sem povlekla do fajn jutra, kaj pa?! ) drzal roko na mojem trebuhu (nic ne vem, nic nisem cutila, ker zaradi Pobca in njegovih "inovativnih interiernih domislic" koooomaj zaspim in ko zaspim - res trdno spim-beri me zmanjka ko klade ) in se je spraseval, kako za vraga mi sploh rata spat?! ker baje je Poba take delal v trebuhu, da je moj mislil, da se bom z vsako brco zbudila??? ja dragi moj, 1x mora tut mene cist zmanjkat (al pa sem ratala ze mal imuna?) Zdaj pa jaz vas prasam (a kera ve, kdo je popularen po tem stavku? ): vse ful pisete, kok ste v ko vas Poba/Pika fejst brcnejo itd. A sem samo jest taka, da mi gre to premetavanje po trebuhu, pa brcanje v zelodec in mehur, pa praskanje po notranji strani popka, pa zaletavanje z ritko, pa pritiskanje dol istocasno ko brca gor itd. itd. vcasih ze kar posteno na zivce, me boli in mi je taka neprijetna bolecina?? ker po vasih besedah vam je to v pravi uzitek? sej ne recem, mam svojga Pobca zelo rada in res komaj cakam, da pride, da bomo mi 3 koncno skupaj..ampak, vcasih mi je pa za znoret?? sem zato kaj manj "mamica"? a se kr neki brezveze sekiram in zdej tle brezveze klofam dolg post? ampak, cist resno, kaj vam nikoli ni odvec? (pa ne mislim, da bi vam bla bebica odvec, ampak to stanje?) joj, kok sm naklofala brezveze.. upam, da me ne boste narobe zastopile.. aja, sem se v petek nacvekala z mojo bivso cimrico Mojco..je bla na obisku in sva klepetali od pol 8 zvecer do 11! prijetno druzenje, ki sem ga kar malo pogresala no, toliko, se se beremo.. lp, narava.
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|