atena777
|
LULU kaka lepa novica ! Jaz sem čist preč od razneženosti. Kdaj pa je PDP? Jasna81 lepo si napisala, bi se kar takoj v vrsto postavila, vendar ne prej, dokler se ne bom bolj sigurno počutila vase, da bom zdrava, ker trenutno še Davida ne shendlam. Visnjaaa mucho gracias za tvoje vzpodbudne besede, so padle kot dež na saharo in obrodile - oazo v mojem srcu . Darca_k upam, da ni kaj hujšega pr vas. Pikapolonic poln košek! Pri nas je stanje tako, da ima David že spet 4.dan zapovrstjo vročino. Dan in noč. Giblje se med 37 - 39 , najvišja je bila 39,3. Sedaj pa ne vem, ali naj greva v ponedeljek nazaj - zagotovila mi je, da je samo viroza. Je skorajda nič. Zelo se trudimo, da bi kaj pojedel, po novem mu še za makarone ni. Ima pa izdaten smrkelj - šele sedaj srkalka od Rije res polno obratuje, prej sploh nisem vedela kaj bi počela z njo. Sedaj srkamo vsako uro ven in pride ogromno smrklja. Jaz se počutim bolje - ni meglic, imam pa zatečeno bezgavko in zamašene sinuse, pa zmatrana sem. Klasičen prehlad. Naslednji teden smo še doma, tako, da je imela Visnjaaa kar prav, se dosti spomnim, na njen stavek, da bomo itak veliko doma v zacetku s svojimi soncki. Mi pa postaja ze kar presneto dolgcas. Pa tile ITIVJE-vi DVD-ji prepocasi potujejo . No saj bo, vazno, da se kaj pozdravimo. Smo pa naredili tudi bojni plan za varstvo Davida, če ne bo še čisto zdrav. Kombinacija varušk in študentk. Kar finančen zalogaj, pa še vrtec je treba plačati skoraj polno ceno (cca 300 EUR). Za nekaj časa ne bo masaž in podobnih turizmov. Upam, da pade vsaj Tenerifa poleti, če ne se mi zmeša. pa-pa
< Sporočilo je popravil atena777 -- 23.2.2008 21:03:45 >
|