|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
23.2.2008 18:51:12   
koala
Dan januarčice in sončki!

sunny pamperske sleep&play sva midva dobila iz hrvaške,sicer so poljske, bom pa videla kako se bodo obnesle. Na preizkus pa bo še potrebno malo počakat ker so nam še prevelike. Robčki pa so clean &play. A jih je že katera pri nas zasledila? Jaz jih še nisem.

obergit moje dete še tudi nima kartice, morava dat papirje šefu od dragega ko gre v torek v službo.

mala pikica jaz sem za kofetkanje po ponedeljku, če bo lepo vreme,če bo prehladno še ne upam ven.

nalin mislim na vaju, držita se!!!!!!!!

Aja, sem htela vprašat kakšen izvid kolkov so imeli vaši otročki, da imate tako hitro UZ, mi ga mamo komaj maja.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
23.2.2008 18:54:21   
TRIŠ
ursulina mi pijemo čaj kot moški pivouser posted image
Zdej grem pa preduser posted image pol pauser posted image

user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
23.2.2008 20:02:17   
nana35
koala,robčke clean&play imajo v Mb v Leclercu.Pa ravno akcijo imajo dvojne za 1,79 evra.Izvid kolkov pa je imel Klemen desnega 1A,levega pa 1B,smo široko povijali,zdaj pa ni več treba.

:))

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
23.2.2008 21:58:55   
ljubljana
nana35 jaz cel dan mislim na Jonasa, ker sem ga videla v živo, držala sem ga za nogice, malo po tem, ko sta z nalin prišla domov. Bil je tako majhen, luškan in nebogljen. Prekrasen otročiček. Gledal je okoli sebe s tistimi prekrasnimi velikimi očkami in bil tako priden. Še sedaj ga imam pred očmi. In si res ne morem kaj, da ne bi cel dan mislila nanj. Sa je je en lepših dojenčkov, kar sem jih videla.

Ne vem kako je pri vas amppak naš Jakob je doma nemogočuser posted image . Po dnevi sploh ne zaspi v posteljici, neprestano se nekaj zbuja in brunda, ko se zbudi je 30 minut dobre volje potem pa začne tečnarit in jokat. Včasih se ne umiri tudi v mojem naročju, kar naprej ga nekaj črviči, zrak v želocu, ali pa prevelika količina mleka. Šele ko podreva tistih nevem koliko kupčkov in izbruha odvečno količino user posted image mleka zaspiuser posted image .

Če sva pa zunaj je pa pesem čisto drugačna. Položim ga v vozičekuser posted image in spi kot topuser posted image , zbuja se na 3,5 ure za hranjenje, se v "spanju" podoji in potem spet spi naprej tudi po 8 ur skupaj. Takoj ko pridem domov se pa zbudi in imamo žurkouser posted image , dokler zvečer ob 21  od too much information ne zaspi in preklopi na t.i. zunanji program do 8:00 zjutraj.

Doma je enostavno naporen, non stop bi bil zbijen, pa ne more predelat vsega kar se mu dogaja in pol joka in tečnari.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
23.2.2008 22:13:55   
Sunny Morning
ursulina ne obremenjuj se s količino čaja, ki jo tvoj user posted image spije. Jaz ga vsak dan pripravim 100 ml in ji ga čez dan večkrat ponudim, je ne silim, če ji ne paše. Je pa čisto odvisno koliko ga spije, včasih 20 ml včasih pa tudi 80 ml.

IZVIRNO SPOROČILO: koala
Robčki pa so clean &play. A jih je že katera pri nas zasledila? Jaz jih še nisem.

Jaz sem jih vidla v naši "vaški" trgovini. Res, da je Mercator, vendar smo res bolj na vasi, tako da bi rekla, da jih morajo imeti v vsakem Mercatorju.

Aja, sem htela vprašat kakšen izvid kolkov so imeli vaši otročki, da imate tako hitro UZ, mi ga mamo komaj maja.

Naši kolki so bili v porodnišnici 2A in 1B. Široko smo povijali od 10.01. do 21.01., ko smo imeli prvo kontrolo. So nas pa na to naročili v P in nam samo dali datum. V prvi posvetovalnici smo spet dobili napotnico za UZ in smo se morali sami naročiti, ne tam kjer smo imeli prvi UZ. V Nm je čakalna doba 4 mesece.user posted image  Zato smo se mi naročili samoplačniško, ker nič več ne povijamo široko od prvega pregleda in je 4 mesece predaleč, da bi lahko človek še kaj naredil, če bi bilo kaj narobe.

Danes je bil prelep dan in sva ga z Nejo kar dobro izkoristili. Sva šli z mojo mami na en daljši sprehod. Je pa danes naša pupa bolj zaspana. Je spala skoraj cel dan in tudi zdaj je že v svoji posteljici. Upam, da se ne bo prehitro zbudila za malico.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
23.2.2008 23:50:37   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Ne vem kako je pri vas amppak naš Jakob je doma nemogočuser posted image . Po dnevi sploh ne zaspi v posteljici, neprestano se nekaj zbuja in brunda, ko se zbudi je 30 minut dobre volje potem pa začne tečnarit in jokat. Včasih se ne umiri tudi v mojem naročju, kar naprej ga nekaj črviči, zrak v želocu, ali pa prevelika količina mleka.
Če sva pa zunaj je pa pesem čisto drugačna. Položim ga v vozičekuser posted image in spi kot topuser posted image , zbuja se na 3,5 ure za hranjenje, se v "spanju" podoji in potem spet spi naprej . Takoj ko pridem domov se pa zbudi in imamo žurkouser posted image , dokler zvečer ob 21  od too much information ne zaspi in preklopi na t.i. zunanji program do 8:00 zjutraj.

Doma je enostavno naporen, non stop bi bil zbujen, pa ne more predelat vsega kar se mu dogaja in pol joka in tečnari.

Skoraj tako je pri nas,s tem,da spi od zadnjega hranjenja do 5 ur,naslednjo rundo pa točno 3 ure,čez dan je isto,kot pri tebi,ko ga imam v naročju, zaspi, pred tem se zvija in joče,pa jamra,tudi na zizi je enako, že ko mu oblačim kombinizon za ven že vmes spi,kot da ve da greva ven (kar sigurno ve!), v vozičku spi non stop,ko ga slečem iz kombinizona pa je po starem naprej.V kinderpetu zvečer pa spi brez problema.user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
24.2.2008 6:58:17   
TRIŠ
nana35 in ljubljana tako se dogaja pri nas že tri dni user posted image .Pomaga pa to da ga dam v user posted image (smo ga dali v dnevno sobo).Mi jamramo čez cel dan in od dveh ponoči naprej
Drugače pa non stop mislim na Jonasa in Nalin
user posted image upam na najboljše.

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 24.2.2008 6:59:21 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
24.2.2008 8:20:57   
klepetka
dobro jutro

evo mene po kratkem mrkuuser posted image .Vreme naredilo svoje in je časa zmanjkalo za računalnik.

Iamm pa ves čas v mislih Jonasa i n Nalin.Bogi so.Upam in želim jim ,da se čimprej iz tega izkopajo ven in dobijo Jonasa v naročje.Nalin ,bodi močna ,čeprav je težkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede spanja ,kot opisujete nana ,ljubljana in triš ,je bilo če se spomnite ,ko sem pisala kakšen teden nazaj ,čist isto kot pri ljubljani.Amapk zdajle se je pa že normaliziralo.Zgleda da jo je luna dajaal al pa mrk ,ne vemuser posted image

drugače pa sem nekaj zbolela ,sicer nič hujšega ,ampak nek prehlad z bolečim grlom in tak ose pridružujem tebi  ursalara v tem športuuser posted image .Upam da čimprej mine.

robčki clean & dry od pampers tisti oranžni;jaz sem jih dobila za darilo ,pa se m ine zdijo nič drugačni ,razen mogoče po vonju.

Lusa,bi ti lahk oenkrat ob priliki pogledala v Avstriji ,ko liko stane Aptamil AR?Me zanima samo za primerajavo ,koliko je razlike od tukaj

grem zdaj še kapučino spit(nana,si ga že danes?user posted image ),potem pripravit kaj za kuhanje ,da bomo šli spet potem ven na sončka ,popldne gremo na nečakov rojstni dan,proti večeru pa dobimo obiske .KAr zapolnjen urnik ,kajneuser posted image

lep dan vam želim

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
24.2.2008 10:03:53   
klepetka
spet malo učnih UR z lepljenjem slike

pa da vidimo

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
24.2.2008 10:04:25   
klepetka
user posted image ,zdaj se pa res ne grem več

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
24.2.2008 10:42:18   
katee
klepetka: tudi jaz sem bolj leva za lepljenje sličic in smailov user posted image . Mi ne gre, potem pa kar obupam.

Našega so pa danes proti jutru tako dajali krčki. Res je bil bogi. Ampak a ni hecno, da nas krčki matrajo zjutraj?! Sem včeraj malo gobic pojedla, pa jih sumim, da so krive za krčke.

Zdasj grem pa malo po stanovanju pospravljat, pa perilo obesit.

Lep dan vsem!!!

Nalin in Jonas: mislim na vaju in vama pošiljam veliko pozitivne energije!!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
24.2.2008 13:49:28   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
nana35 in ljubljana tako se dogaja pri nas že tri dni user posted image .

Ja,pri nas danes že 4.dan!!Ne vem kaj je to??user posted image

klepetka,kaj pa naše sončke daje,ko ni luninega mrka??Prva puberteta?user posted image
Pa čimprejšnjo ozdravitev ti želim!Hvala klepetka,kapučino sem šele po kosilu spila,prej ni bilo časa potem pa sem pozabila...Jutri bova skupaj spile enega,velja?!

Vreme je čudovito,vsaj tu pri nas,toplo je tako,da je bunda res preveč.Midva sva bila že dopoldan zunaj,zdaj po kosilu pa sem ga dala malo na balkon ajat,ker je taki sonček,potem ko se zbudi in naje,pa greva še ven!!

Kar se smajlijov tiče,jaz se ne trudim več!!Pa tudi glede slik se več ne grem,uporabljala bom samo te,ki so na voljo,pa jih samo klikneš!!user posted image evo ga!

Moje perilo je že obešeno na balkonu,ga Klemen čuva,da se hitro posuši,pa še en stroj se bo kmalu pridružil!

Lep sončen in topel dan vsem želi,Nalin in Jonas,vama pa še posebno,upam,da je že vse bolje!!

< Sporočilo je popravil nana35 -- 24.2.2008 13:50:20 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
24.2.2008 18:09:08   
mala pikica
Pozdravček vsem!
Naš Gašper je spet mala zvezda, je v novi reviji Mama user posted image user posted image user posted image Sploh nismo nič vedeli, pa me je naša Sunny opozorila. Sunny, hvala user posted image Sem najprej mislila, da govoriš o Neji, pa sem šla pogledat in res smo mi tam user posted image

Moram ga pohvalit, smo bili včeraj na abrahamu in to celo do pol enih. Jaz kar nisem mogla verjeti, kako je bil priden. Večji del je prespal, čeprav je bila zelo glasna glasba. 3x sva se najedla vmes. Res je bil zlati user posted image

Pa še eno veselo novico imam, danes sem zvedela, da je moja sestrična noseča user posted image user posted image user posted image Vam sploh ne morem povedati, kako sem vesela user posted image

ursulina jaz Gašperja tudi samo dojim, ampak mu nič čaja ne dajem. Kapljice D3 dobi po žlički, antiflat pa direkt v usta. Kaj mislite, da bi morali dajti tudi čajček?

kontrola kolkov...
jaz mislim, da je tako.... če so bili v P kolki 1a, je kontrola po 3 mesecih, če pa niso bili v redu, pa je kontrola prej. Vsaj na Ptuju je tako, smo to ugotovili zdaj na 1.kontroli.

previjalna torba... mi jo kar s pridom uporabljamo. Imam pa tisto, ki je bila zraven vozička. V njej je tudi previjalna podloga in seveda en kup pleničk, kremic, krpic, kakšen bodi, majčka. In to je to... Saj pravim, jo pa že zelo uporabljamo user posted image Smo pravi potepuhi user posted image

ljubljana naš Gašper tudi samo v vozičku spi 8 ur skupaj, z vmesnimi hranjenji seveda. Noter pa so ga same očke user posted image S tem, da je tudi noter kar priden. Punce, ste to budnost in nespanje kaj povezovale s polno luno? Jaz sem že prejšnji mesec opazila, da je bil Gašper ves siten in ta mesec je bilo podobno, tudi ponoči nismo ne vem koliko spali.

klepetka daj povej, kakšno sliko bi rada nalepila? Avatar ali kakšno večjo? Ti bomo pomagali user posted image

Šele zdaj vidim, da sta samo nana in klepetka bili danes tukaj. Kaj pa je zdaj to user posted image Kaj bomo počasi same ostale user posted image Je pa res, da je bilo izredno lepo vreme danes. Upam, da je samo to krivo.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
24.2.2008 18:10:01   
mala pikica
Mislim na Nalin in Jonasa, upam, da je že kaj bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
24.2.2008 18:37:53   
katee
mala pikica, mene si pa spustila, jaz sem se tudi oglasila dopoldne user posted image . Sej se hecam, ne jokam.

Mi smo bili pa danes v Čatežkih toplicah. Ful je bilo lepo. Malega sploh v vreči nisem imela, ampak samo v trenerkici in deko čez. Smo se tudi 2× podojili, kar na klopici, drugače je bil pa tak cuker mali. Res priden!

Zdaj se gre pa najprej mami skopat, potem bomo pa še tamalega - on se je ravno najedel in bo zaspal oz. se bo očka ukvarjal z njim.

Lepo bodite!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1690
24.2.2008 18:38:42   
katee
Aja, še glede kolkov; mi smo imeli 1A, pa nam pediatrinja ni dala nobene kontrole. A tudi to imajo vsi drugače? user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
24.2.2008 18:51:37   
Lunca1
Samo toliko da se javim. Danes smo bili v radovljici in smo šli z otrokoma, mojimi starši in sestro mal na šobca. Je bilo tako lepo sončno. Drugače pa moje otroke po moje tudi mal luna trka, sploh taveliko, ker je skoz jokava in sitna.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
24.2.2008 19:07:30   
Intruder24
Da se še jaz malo javim. Res so lepi dnevi in mi smo non stop zunaj, samo sploh ne vem, kako naj oblečem in pokrijem malegauser posted image . Zunaj res spi in je prav fajn.  Drugače pa imam bolj malo časa, tako da lahko večinoma samo berem. Hranimo se tudi že bolje. Smo pa včeraj zvečer prvič imeli krče...groza.
mala pikica nisi me dala na seznam user posted image
VID, 22.1.08, 3080g, 51 cm.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
24.2.2008 19:25:39   
martinca
pozdravljene!
se vam moram najprej pohvalit, da se je naš Patrik po treh dneh zaprtosti in hudega šraufanja, danes konkretno posračkal v pleničko.user posted image naš mali pikec. sem bila tako vesela. se je pa bogi revež tako napenjal ko je sračkal.
mi smo tudi izkoristili današnji sonček. smo bili zunaj od 12 pa do skoraj pol petih.
mala pikica,user posted image tvoji sestrični. a pričakuje prvič?  ne vem jaz mu dam čajeka tu in tam. ga prav rad šlukne.potem pa še rad prda tudi po njemu user posted image
mislim da je bilo res lepo vreme krivo, da st samo onidve bili tu gor. pa še nana je čez dan bila zunaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1694
24.2.2008 20:57:37   
majra
Večer!
Pa je res pusto danes tu gor! Se vidi, da je vikend, da so user posted image  doma, pa sonček...
Moj je pa izredno delal cel viken cele dneve, tako da smo se medve šle spet potepat. Smo ble cel dan na sončku in svežem zraku. Seveda, imam dve torbi stvari za user posted image , sebi pa pozabim vzet edino stvar ki bi jo nujno potrebovala-kremo za sončenje. Mam to user posted image  srečo, da me sonce takoj ofuri in sedaj sem sredi februarja vsa rdeča po obrazu. Katastrofa!

Sem pa tudi jaz opazila, da je Katja ful nemirna, ko pridemo iz sprehoda v stanovanje. Zgleda, da jo svež zrak zelo utrudi, ker je ful zmatrana pa zaspana, ampak se ne more umirit in zaspat. Pravi mali tečko postane in seveda potem traja kar dolgo, da se v naročju user posted image  umiri in zaspi.

Lahko noč user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
24.2.2008 21:18:58   
koala
Čer januarčice!

Ja danes pa je res bilo bilj zatišje tukja, pa se mi sploh ne zdi čudno, ko pa je bil zunaj tak sonček, da je kar vabil ven. Mi  smo si danes danes privoščili dva daljša sprehoda.

Glede spanja, tudi moj Alex spančka v vozočku,če le ne stoji predolgo na miru, no saj ko trdno zaspi potem spi. Je pamali tečko zvečer, potem pa ne ve kaj bi sam z seboj, bi spal pa nebi, bi 0se dojil pa nebi, bi bil buden pa nebi. Ponavadi ga pomirim tako, da ga vzamem k sebi in si ga položim na prsi, pase malo zibava in potem spančka, ponoči pa se zbudi na cca 3 ure se napapa in zaspi, razen če ga moram previt, kar pa je skoraj vsakič ob prvem hranjenju. Če se previjamo potem smomalo dalje budni. Sem pa ugotovila da ni rad sam.

Aja, hvala za informacijeo robčkih, bom preverilapotem ko jih bomo začeli bolj intenzivno uporabljat, za zdaj so v uporabi samo če kam gremo, drugače pa uporabljam samo vodico.

Nisem vedela

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
24.2.2008 21:23:58   
mala pikica
katee oprosti, sem te spregledala user posted image ampak prebrala pa sem user posted image Kaj ste se v Čatežu tudi kopali, ali ste bili bolj na sprehodu?

intruder tudi ti oprosti user posted image Te takoj dam na naš seznam.

martinca sestrična dobi prvega otročka, ja user posted image Sem res takooo vesela!!!

Našega Gašperja še kar naprej nekaj jezi. Luna sigurno ni tri dni polna user posted image Ne vem, kaj bi naj bilo. Pa nisem nič takšnega jedla. Upam, da bo vsaj ponoči lahko spal.

Jaz pa imam spet takšne prsi, da bom znorela. Se spet vodi mašijo, tako me grozno bolijo. Pa sem v začaranem krogu, bolj pristavljam Gašperja, več je mleka, bolj boli, spet bolj dajem Gašperja zraven user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 24.2.2008 21:24:42 >

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
24.2.2008 21:48:45   
koala
mala pikica, a ti imaš tudi težave z zamešenimi vodi?
Jaz tudi, sicer na desni dojki, sem jo masirala, tuširala z vročimi obkladki oblagala, pa samo ni boljše. Mali pa jo vztrajno odklanja, z črpalko pa tudi nisem kaj dosti dosegla.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 1698
24.2.2008 21:53:25   
mala pikica
user posted image

SONČKI V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320 g, 45 cm
user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460 g, 43 cm  
TEA
1350 g, 40 cm
user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720 g, 48 cm
user posted image  

10.12. jana26 (PDP 9.1.)
LUKA
3000 g, 50 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625 g, 52 cm

user posted image

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE
2950 g, 47 cm

user posted image

21.12. sani (PDP 14.1.)
MANJA
1875 g, 42 cm

user posted image

22.12. gagy85 (PDP 8.1.)
DANAJA
2560g, 48 cm
user posted image

23.12. karatina (PDP 6.1.)
KARIN
3570 g, 50 cm

user posted image
25.12. piškamiška (PDP 16.1.)
MATIC
1855 g, 43 cm
NEJC
2030 g, 44 cm

user posted image

25.12. mala pikica (PDP 4.1.)
GAŠPER
3450 g, 51 cm

user posted image

27.12. nana35 (PDP 9.1.)
KLEMEN
3550 g, 51 cm

user posted image

30.12. katee (PDP 6.1.)
ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm

user posted image

30.12. sonček balonček (PDP 1.1.)
MARUŠA
3400 g, 50 cm

user posted image

01.01. klepetka (PDP 1.1.)
LANA
3900 g, 54 cm

user posted image

02.01. martinca (PDP 10.1.)
PATRIK
3320 g, 50.5 cm

user posted image

02.01. amna (PDP 20.1.)
ALI
3120 g, 52 cm

user posted image

03.01. aurora6 (PDP 8.1)
ANITA
4195 g, 53 cm

user posted image

03.01. natasa49 (PDP 1.1.)
KSENJA
2600 g, 49 cm
user posted image

04.01. benika (PDP 2.1.)
JAKOB
3500 g, 50 cm

user posted image

04.01. tinci babinci (PDP 2.1.)
VID
3800 g, 52 cm

user posted image

04.01. ursalara (PDP 7.1.)
LARA
3375 g, 50 cm

user posted image

06.01. suzanaKK (PDP 3.1.)
ALJAŽ
2950 g, 51 cm

user posted image

06.01. sunny morning (PDP 7.1.)
NEJA
4100 g, 54 cm
user posted image

06.01. _janja_
ALEKSEJ MARCEL
4000 g, 52 cm

user posted image

06.01. meli23 (PDP 15.1.)
IZABELA
2870 g, 49 cm

user posted image

07.01. lutiropan (PDP 13.1.)
KAJA
3250 g, 50 cm

user posted image

07.01. ina83 (PDP 20.1.)
TEVŽ

user posted image

07.01. tinkibinki (PDP 16.1.)
NUŠA
3400 g, 50 cm

user posted image

08.01. raja (PDP 14.1)
AJDA
3000 g, 50 cm

user posted image

08.01. binči (PDP 7.1.)
PUNČKA
4200 g, 57 cm

user posted image

09.01. lusa (PDP 15.1.)
DAŠA
3500 g, 52 cm

user posted image

09.01. teja27 (PDP 3.1.)
RENEE
3660 g, 51 cm

user posted image

10.01. artikl (PDP 12.1)
LINA
3350 g, 51 cm

user posted image

10.01. bekica1 (PDP 10.1)
ALLINA
3620 g, 51 cm

user posted image

11.01. muzika (PDP 17.1.)
JAKOB
3440 g, 51.5 cm

user posted image

11.01. ursulina (PDP 9.1.)
LENART
3350 g, 52 cm

user posted image

11.01. katrin RR (PDP 15.1.)
ANŽE
2790 g, 47 cm

user posted image

12.01. nussy (PDP 11.1.)
MONIA
3590 g, 52 cm

user posted image

12.01. martinka (PDP 6.1.)
ANA

user posted image

12.01. mateja80 (PDP 9.1.)
VAL
3705 g, 53 cm

user posted image

12.01. lejla14 (PDP 9.1.)
ALJAŽ
3720 g, 51 cm

user posted image

13.01. ulla78 (PDP 23.1.)
NIKA
3255 g, 50 cm

user posted image

13.01. majra (PDP 3.1.)
KATJA
3520 g, 52 cm

user posted image

14.01. urssyy (PDP 18.1.)
VIVIEN
3590 g, 50 cm

user posted image

14.01. nalin RR (PDP 20.1.)
JONAS
3450 g, 53 cm

user posted image

14.01. lunca1 (PDP 7.1.)
LUKA
3850 g, 53 cm

user posted image

14.01. unika (PDP 12.1)
PUNČKA
4770 g, 56 cm

user posted image

14.01. septemberka (PDP 9.1.)
ANA KAROLINA
3290 g, 51 cm

user posted image

15.01. zofija nr.2 (PDP 12.1)
JON NATAN
3440 g, 49 cm

user posted image

15.01. lillygmail (PDP 21.1.)
DIA THIEN

user posted image

16.01. puri (PDP 30.1)
TIA
2765 g, 50 cm

user posted image

16.01. piba (PDP 27.1.)
KLARA
3300 g, 48 cm

user posted image

17.01. pupika27 (PDP 18.1)
STAŠA
3850 g, 53 cm

user posted image

17.01. anchikaa (PDP 12.1.)
DAŠA
3520 g, 50 cm

user posted image

18.01. tonči (PDP 24.1.)
ERIK
3190 g, 54 cm

user posted image

18.01. pikicaa (PDP 10.1.)
KLARA
2905 g, 50 cm

user posted image

20.01. dašabina (PDP 13.1.)
MIHA
3820 g, 52 cm

user posted image

20.01. malamanja (PDP 11.1)
NINA
3290 g, 52 cm

user posted image

20.01. triš (PDP 25.1.)
ŽAN
3380 g, 51 cm

user posted image

21.01. lenči (PDP 13.1.)
KATJA
3580 g, 51 cm

user posted image

22.01. klaja (PDP 15.1.)
HANA
3350 g, 50 cm

user posted image

22.01. barbas (PDP 25.1.)
KLEMEN
3810 g, 54 cm

user posted image

22.01. intruder24
VID
3080 g, 51 cm

user posted image

23.01. vaney (PDP 18.1.)
ANŽE
3160 g, 52 cm

user posted image

23.01. golobček (PDP 18.1)
NINA
3920 g, 54 cm

user posted image

25.01. limma (PDP 21.1)
NEŽA
2740 g, 50 cm

user posted image

27.01. butara (PDP 28.1.)
OLIVIA MARIA
3540 g, 49.5 cm

user posted image

29.01. ketrin24 (PDP 24.1.)
NIK
4070 g, 55 cm

user posted image

30.01. mml (PDP 27.1.)
MATIC
3700 g, 54 cm

user posted image

30.01. obrigit (PDP 12.2.)
ŠPELA
2760 g, 49 cm

user posted image

31.01. alfabeta (PDP 23.1.)
AJDA
3550 g, 52 cm

user posted image

31.01. gajči (PDP 26.1.)
ERAZEM

user posted image

02.02. koala (PDP 28.1)
ALEX
3200 g, 50 cm

user posted image

12.02. baby_08 (PDP 31.1.)
LANA
3980 g, 54 cm

user posted image

tinča1 (PDP 15.1.)
DANIEL
3230 g, 48 cm

Imamo 76 mamic, 37 user posted image in 41 user posted image   user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
24.2.2008 21:54:48   
mala pikica

mala pikica, a ti imaš tudi težave z zamešenimi vodi?
Jaz tudi, sicer na desni dojki, sem jo masirala, tuširala z vročimi obkladki oblagala, pa samo ni boljše. Mali pa jo vztrajno odklanja, z črpalko pa tudi nisem kaj dosti dosegla.

Meni je Gašper ne odklanja, ampak bolj kot ga pristavljam, več mleka se tvori, potem pa je še slabše. Sem si dajala tople obkladke, pa je kar samo začelo teči iz dojke. S črpalko pa meni tudi ne uspe nič načrpat.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?