|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Hvala vsem,...
23.2.2008 22:43:20   
Alina_alin
Nalin, upala sem na dobre novice, ko sem šla "iskat" na rr, kaj se dogaja z Jonasom.
Res upam, da bodo zdravila čimprej pomagala. Sem dobila kar solzne oči, ko sem prebrala, kako si napisala svojo navdušenost, da si ga lahko danes previla in je odprl očke.  Želim, da bo z Jonasom vsak dan bolje!user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 276
23.2.2008 22:45:32   
ljubljana
Naj vas čuva in razjasni upanje, naj z njim napolni vaša srca ter naj vas objema in vam z ljubeznijo sveti v trenutkih, ko vam bo najbolj hudo. 

user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 23.2.2008 22:48:50 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 277
23.2.2008 22:47:14   
Anonimen
Upam, da bo vse dobro...user posted image

Mi je tezko ze brat....kako je sele tebi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
23.2.2008 22:52:56   
baja*
Joj Nalin ne predstavljam si, kaj doživljašuser posted image . Solze mi stopijo v oči, ko te berem... Močno držim pesti, da bodo zdravila čimprej pomagala! user posted image user posted image user posted image user posted image
mislim na vasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 279
23.2.2008 22:54:58   
sezam
nalin, držte se. Močnooooooooo stiskam pesti za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 280
23.2.2008 23:07:26   
tinaaja
Nalin, pozitivno naprej.. Mamice imamo moc, da premikamo gore. Predvsem pa cuvaj tudi sebe, jej, pocivaj, ce se da, ker ti moras tudi ostati zdrava.

V mislim in molitvah smo se naprej z vami user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 281
23.2.2008 23:10:59   
skačica
tudi pri nas stiskamo pesti za malega Jonasa. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 282
23.2.2008 23:18:13   
Marogica
Nalin, še kar stiskam pesti za vas, predvsem seveda za Jonasa. Upam, da bodo zdravila prijela, da ne bo preveč stranskih učinkov za malega JOnasa. Držite se...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 283
23.2.2008 23:29:53   
Mia007
Cesta , ki se vije pred mano mi vzbuja strah,
saj je dolga in polna preprek in napak.

Že rahel pogled nanjo mi pove,
kaj se lahko in kaj ne sme.

Vedno preveč se oziram nazaj,
kaj sem naredila narobe in zakaj.

Cesta, ki se vije za mano je odraz minulih dni,
vse kar se je končalo in stran beži.

Polna moči stopim na novo pot,
ni mi mar vseh preprek in zmot,
saj dobro vem kaj si želim,
zato zdaj s srcem se borim

Nalin  želim ti veliko moči in malemu Jonasu, da se stranje čimprej izboljša. Jonasek je močen in bo kmalu mamici, bratcu in očiju pokazal kaj vse zna.

Držimo pesti in smo v mislih z vama.user posted image user posted image

user posted image

Skozi bele oblake in tihe korake
občutim, ko se vračaš k nam.
Zaznam v najbolj samotni tišini
novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas
vem, da si tu, varuješ nas...

HVALA VSEM..

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 284
23.2.2008 23:31:53   
dalin
Nalin tudi jaz spremljam tvojo zgodbo že od samega začetka.Neprestano mislim na tvojo malo pikico in verjamem da se bo pozdravil.Tvoj Jonas je pravi mali borec.Prosim in molim zanj,da čimprej pride k sebi in da bo ta kalvarija čimprej za vami.Danes,ko sem otroke dajala spat,sem jim rekla da bomo molili za enega malega dojenčka,da bi se čimprej pozdravil in prišel k mamici domov.Upam da bodo molitve pomagale.Bodi močna še naprej,Jonas je v dobrih rokah in kmalu ga boš imela pri sebi doma.

Naj ga ta angel čuva in mu čimprej da zdravja

user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 285
24.2.2008 0:00:46   
mamuška
EJ, to so krasne novičke!!!!user posted image Samo tako naprej, zdravila BODO delovala in pikec bo zmagal. Kako jetebi, si predstavljam, le da je tebi toliko težje, ker te še en pikec čaka doma. N ebom rekla, da bodi močna ves čas, bodi močna le ob svojih sončkih, ko pa nisi ob njima, dja svojo stisko in težo iz sebe. Vse dobre misli so on vas!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 286
24.2.2008 0:19:02   
Češnca
Še naprej stiskamo pesti za vas!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 287
24.2.2008 1:19:19   
Anonimen
Joj, zabec mali ... se naprej drzimo pestke, da bo vse ok .. user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
24.2.2008 6:46:17   
TRIŠ
Hvala dobri angeli da stojite Jonasu ob strani vsak trenutek,hvala da mu dajete moč da to bolezen dobro prenaša in sprejema zdravilo brez posledic.Hvala za moč ki jo dajete staršem. user posted image
Nalin drži se.Vsak večer zmolim angelčka za zdravje naj vas čuva.Radi vas imamo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 289
24.2.2008 7:23:49   
kepa*
Tudi mi močno močno držimo pesti za vse vas, še posebno za malega Jonasa.user posted image user posted image user posted image

Letos pa bo!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 290
24.2.2008 8:42:42   
NiLe
Že dolgo me ni pretresla kaka novica user posted image ... ko pa to berem, imam solzne oči in srce mi bije kot noro.

Nalin, tebi in tvoji družinici želim veliko moči, optimizma in pozitivnih misli ... malemu Jonasu pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi čim prej ozdravel.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 291
24.2.2008 8:59:29   
mehurčica
Ves čas pregledujem to temo in vsakič upam na dobro novico. Super, da je lahko že spil malo tvojega mleka in upam, da bo kmalu tako močan, da se bo spet stisnil k tebi.
Upam, da je bila današnja noč boljša in da bo šlo od sedaj naprej samo še na boljše! Poln koš user posted image in polno rok pestiuser posted image ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 292
24.2.2008 8:59:42   
Volga
Še vedno mislim na vaju.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 293
24.2.2008 9:01:41   
spacey
Nalin, mislim na vas, na Jonasa. Držim pesti in molim za njega. user posted image
Ne izgubit vere. Verjemi vanj.

Pri nas je vsa ta pozitivna energija in molitve pomagala.

Drži se. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

Neposredna povezava do sporočila: 294
24.2.2008 9:08:18   
Kimi6
vsak dan se spomnim na vaju in držim pesti za malo štručko, vem da boste zmagal!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 295
24.2.2008 9:26:51   
A-N-J-A
Nalin upam da se danes oglasiš s kar se da dobrimi novicamiuser posted image !
Še vedno vsi držimo pestke in smo z mislimi pri vasuser posted image .

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 24.2.2008 9:27:16 >

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 296
24.2.2008 9:34:29   
obrigit
Nalin naj vas v teh težkih trenutkih preplavlja pozitivna energija in z mislimi smo z vami.
moj mož pa vam iz Afganistana pošilja user posted image user posted image user posted image ter vam sporoča da bodo čuvali Jonasa tako kot so njega.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 297
24.2.2008 9:39:53   
marcela
Naj nad Jonasom angelčki bedijo. Stiskam pesti, da danes napišeš še lepše novice.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 298
24.2.2008 9:46:13   
Katrin
Nailn in Jonas: še vedno stiskam pesti in mislim na vaju, predvsem na malega junaka, ki bo zmagal !!!

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 299
24.2.2008 9:47:13   
klepetka
nalin,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?