|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
23.2.2008 11:56:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Kje se vse skrivate user posted image Jaz bi pa malo debatirala pa ni nobene. Tak sem se najedla, da sploh ne morem ležati, ker mi vse tišči gor in se mi zdi da imam želodec tik pod prsnico in komaj diham. Ne preostane mi kaj drugega kot da sedim. user posted image

Sesil kako je bilo včeraj na pregledu?

Dober dan...

Nobene nikjer... cel dan že gledam, če bo kaj novega pa nič...user posted image

Naty:

No sam da ti je bolje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
23.2.2008 11:57:00   
barbaw
Dober dan!

S takim tempom ne bomo naredile domače naloge. user posted image  Jaz sem danes že boljše. Ponoči mi je bilo tako slabo (še vedno), da sem spala na velike pouštru polsede. Mi je prince3ska tako delala v trebuhu, da se sploh ne čudim, da mi je bilo tako zelo slabo. Sem počivala ona pa ravno nasprotno. Brcala in boksala je od želodca do mehurja vse lepo po vrsti.

Aurora sicer ne vem, če obstajajo tablete za lajšanje porodnih bolečin, obstaja pa injekcija. user posted image  Sem jo jaz tudi dobila, samo ne vem če je bila proti bolečinam. Drugače pa obstajajo še maske, ki jih jaz nisem videla. Za drugo pa ne vem. Vidim, da si pridna danes. Jaz sem samo perilo dala prat in zalila rožice.

Naty oprosti, če si se kaj nalezla od mene. Pri meni je bilo muha enodnevnica, želodec pa še ni čisto ok. Me je kar strah jest in pit, ker ne vem kaj bo. Intravenozno proti bolečinam? Pri nas v Mb je čisto naraven razen ene injekcije, ki pa ne vem kaj je bila. Šlo je pa hitreje. user posted image  Nobenih metuljčkov v žilah in nič nisem imela. Mene je bilo strah, da me bodo preventivno pikali pa ni bilo treba. Sem pa kasneje dobila glukozo za krčenje maternice (drugi dan po porodu).

Špelin@ jaz imam to srečo, da sem škratu kupovala samo svetle stvari in skoraj nič modrega do 18 meseca. So mi všeč rjave in zelene barve, ki pa se dajo krasno porabit za pupo. Pa tudi temno modre gredo super z roza, tako da jaz imam problem rešen za štart. Me pa tudi mamijo tiste lepe roza stvari. tu pa tam bo pa vseeno kako kupila za lušte. Glede barvanja pa se drži navodil, da se ti kaj ne ponesreči. Meni se 1x je. user posted image

Po vsem tem otrdevanju mi danes pika pritiska ful navzdol. Zjutraj me je bilo prav strah vstat, ker ko sem stala me je non-stop lulat tiščalo. Pa vse mišice v spodnjem delu trebuha so me bolele. user posted image  Ko ležim pa je super. samo kako naj poleg mojega škrata ležim, če je ati v alužbi. user posted image  Saj še malo pa pride domov. Upam, da tole tiščanje navzdol kmalu mine. Bom res šla k moji G, da malo preveri stanje.

Se beremo kasneje.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
23.2.2008 11:59:02   
Anonimen
No Barbaw...

Sam da gre na bolje...user posted image user posted image
Verjetno si fasala kako trebušno gripo....

In res s takim tempom ne bomo prišle nikamor...user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 3903
23.2.2008 12:40:50   
Anitka
Dan!

A ni lep sončen dan? Prava pomladuser posted image user posted image

Barbaw me veseli, da je šlo le za muho enodnevnicouser posted image user posted image user posted image in da ti je bolje.

Tudi z otrdevanjem mojega trebuha se mi zdi, da je mnogo bolje kot prejšnja dva dneva, ko sem bila že kar malce panična. Naše detece pa je še zmeraj pravi akrobatek. Na hipe brcike kar zabolijo in težko najdem položaj med ležanjem, da mi ne bi prestavljalo pohištva v svoji okoliciuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
23.2.2008 13:14:04   
Soncnica Sandra ***
No majske  user posted image

Vas je vse sonček ven zvabil?

Katina: ne, nisem kupila samo malih številk, ampak sem št.56 kupila samo par stvari, ker si mi na splošno zdi ful nesmiselno kupovati same male stvari, ki jih otroček tako ali tako preraste v enem mesecu.

Lep dan vam želim!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
23.2.2008 13:32:55   
sesil
dober dan

zdej ko sem vse prebrala kar ste  včeraj napisale, sem skuhala in pojedla kosilo, se lahko lotim pisanja, da bomo naklofale tistih koliko že strani.
dolžna sem vam še poročilo s včerajšnjega pregleda. no, moj user posted image  je že na glavici, G mi je naredila še preostanek morfologije - dolg od zadnjič, ker je biluser posted image  preveč aktiven. izvedela sem spol, ampak naj bo še skrivnost, ker je spet nezanesljivo (nekaterim sem že namignila). no ja....drugače je vse ok. predpisala mi je magnesol, pa krvni tlak si moram še naprej merit in če bo več kot 140/90, se moram takoj javit nazaj. dala sem še urin in to je to. sem pa čakala 1 uro, ker je bilo včeraj v postojni kar veliko porodov in je bla moja G tam. 

potem pa sem opletala po postojni, po trgovinah, šla k frizerju, da sem si pobarvala že obupen narastek.
naty, edinaos, estella, včeraj sem bila na zbirni točki, očitno ste šle mimo, ko sem se pogovarjala še z eno user posted image , ki vsak čas pričakuje naraščaj. no, nič zato, ampak mislim da ste sedela prav pri vratih - predvidevam da ste bile to ve. jaz sem bila še z eno majčico prev zraven tega dolgočasnega anesteziologa. predavanja ne bom komentirala, ker ste ve že vse povedale, sem pa pričakovala več.
potem pa sva z eno nosečko še zavile v avio pub, pa upale da vas tam srečave. no, sem pa spoznala kasso in tamaro. prav pašal je babji čvek. privoščla sem si še pizzo, ki sem jo zadnjič zamudilauser posted image  .
zdej pa šibam na sonček.
lp

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
23.2.2008 13:35:50   
sesil
aja, pa prvi nakup sem opravila za jenčija. dudko pa flaškicouser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
23.2.2008 14:12:51   
MARTINA25
OJLA MAJČICE!!!!!!

JSt sm pa bila včer v Celju, sva se dobile z prijateljico-oktoberko, o kateri sem vam že mau pisala-bošček še zmeri bruha!!!No včeri sva si malo privoščile!!!Bile sva v H&M, pa moram priznat da sem bila malo razočarana...nič mi ni padlo v oči...cene pa tud kr...Jst ostajam zvesta trgovini EXIT v Lescah... Nooooo, bile sva seveda tudi v ARIELU, kjer sem se fiksno odločila, da se bo naše dete prevažalo v HAUCKU!!!Nasčednjič ko bom šla v ARIEL-a moram obvezno vzet zraven tudi user posted image  (beri njegovo bančno kartico)user posted image

Joj jst upam, da bo v Kranju malo boljš v materinski šoli....da ne bo dolgčas in da bomo lahko vsaj sedeli!!!Zadnjič sem klicala v Kranjsko porodnišnico, če obstajajo kakšna predavanja za porod z ultivo, pa mi je prijazna sestra povedala, da naj kakšen dan prej pokličem in da se zmenimo za fiksni datum, da me bo sprejel zdravnik in mi vse razložil+razkazaluser posted image user posted image user posted image  Jooj sem si mislila,upam da bodo tok prijazni in ustrežljivi takrat ko se bo šlo zares!!!

Men zadnje čase spet otekajo gležnji.....nič kaj prijetno ni za videt tako otečene gležnje....tko da danes počivam!!!!
Aja......kosilo mi je skuhala taščauser posted image   HVALA TAŠČICA!!!!Se še priporočam!!!!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
23.2.2008 14:26:54   
aurora28
Sesil superca za pregled user posted image user posted image user posted image .

Martina user posted image user posted image user posted image za taščico. Jaz sem pa v H&M našla kar nekaj zanimivih cotk za otročka, škoda da ti ni kaj padlo v oko user posted image . Z nakupi oblačil sva dokončno zaključila. Včeraj ko sva bila v H&M je moj user posted image za sineka dokupil še nekaj stvari vel. 62, tako, da za prve 2-4 mesece imamo dovolj. Zdaj mi preostane, da nakupim še otroško posteljico, previjalno komodo, od pripomočkov za umivanje in nego, zame...zdaj šele pridejo tapravi stroški. user posted image Ampak kaj se mora, nije težko. user posted image user posted image user posted image

Nič grem si zdaj juhico skuhat. Sem sama doma in mi je prav dolgčas.  Tak bi šla z mojim lubijem in user posted image na sprehod, pa ga še ni domov. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
23.2.2008 15:08:59   
Aurea

Aurea sem se spomnila da ti dam še en nasvet, ki je meni vedno kadar sem bila zaprta pomagal in sicer je pomemben vrstni red:
1. zjutraj spiješ 2 dcl donata (ki je na sobni temperaturi in ga malo premešaš)
2. takoj zatem spiješ kozarec toplega mleka
3. in ponovno takoj za mlekom še ena runda z donatom

Sliši se user posted image user posted image , ampak zagotovo deluje. Jaz po tem letim na wc v 5 minutah user posted image user posted image . Hvala bogu že dolgo nisem bila zaprta, imam kar redno 2x dnevno iztrebljanje. user posted image user posted image

Aurora28 in Jana81, hvala za nasvet, jutri ga sprobam user posted image

Pravim si, da kakor je 100 ljudi toliko čudi, isto je pri porodu 101 različica in ženska, ki je dvakrat ali trikrat rodila, je vsak porod bil zgodba zase. user posted image
Manj ko kompliciramo, bolje nam bo. user posted image

No, tukaj se pa čisto podpišem. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Jst ostajam zvesta trgovini EXIT v Lescah...

Joj jst upam, da bo v Kranju malo boljš v materinski šoli....da ne bo dolgčas in da bomo lahko vsaj sedeli!!!Zadnjič sem klicala v Kranjsko porodnišnico, če obstajajo kakšna predavanja za porod z ultivo, pa mi je prijazna sestra povedala, da naj kakšen dan prej pokličem in da se zmenimo za fiksni datum, da me bo sprejel zdravnik in mi vse razložil+razkazaluser posted image user posted image user posted image  Jooj sem si mislila,upam da bodo tok prijazni in ustrežljivi takrat ko se bo šlo zares!!!

Martina25, vidim, da si potem šla v exita  user posted image  jaz sem z vsem zelo zadovoljna, razen z enim puloverčkom od mamalicious, ki je pri prvem pranju (na 30) tako zlezel skupaj, da bo sedaj kvečjemu za poporodno obdobje user posted image .

Za kdaj pa si se prijavila na MŠ? Jaz moram sedaj spremeniti datum, ker mi je konec marca nekam pozno... Maj se približuje user posted image  
A boš poročala, kako je bilo na predstavitvi za ultivo, če boš šla?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
23.2.2008 16:22:20   
MARTINA25
OJ!!!
AURORA v H&M v Celju je bilo tko...nč mi ni padlo v oči na nosečniškem oddelku...na oddelku za otročke pa me je kolegica mogla kar vlečt vstran....hudo lepe stvari, zares!!!!

AUREA:jst sm se prijavila v materinsko šolo za termin 05.03 mislim da so predavanja zvečer. Ko bom šla pa na "predavanje" za ultivo pa bom sigurno poročala!!! 

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
23.2.2008 16:49:20   
Svojeglava
MARTINA25 - ne razumem dobro, kdaj moraš poklicat za predstavitev ultive? Jaz bi tudi šla...

Kaj potrebujemo, da se prijavimo v materinsko šolo? Kakšno potrdilo od G al samo pokličemo?

Kje se se ti prijavila? Po tel?

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
23.2.2008 18:10:07   
suzy85
hej hej!
vidim, da ta vikend res ne bomo nardile domače naloge - jo bomo več mele med tednom! user posted image

no, midva sva danes prvič kupovala za najino bebiko, pa sva kupla par bodijev in pajackov. zdej morva pa najprej od sorodnikov vse cotke dobit, da pol vidima, kaj nama še manjka! sma pa bla v leclercu in baby centru, pa je izbira res ogromna, če veš katerega spola je user posted image . drugač je treba pa kr mal iskat, da najdeš kaj bolj nevtralnega, pa prave velikosti! ampak nam je uspelo! user posted image kr ni mogu verjet kako malo bitje bo zibal maja! je bil prav posrečen!

martina25 včeri sma tud midva bla v celju v h&m-u in tud jst nisem bila preveč navdušena nad oddelkom za nosečnice. tudi c&a nima velike izbire. sj za user posted image se najde, sam zase pa res nisem našla nič pametnega! mogoče drugič!

barbaw držim pesti, da se čimprej pozdraviš!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
23.2.2008 18:12:13   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava
Kaj potrebujemo, da se prijavimo v materinsko šolo? Kakšno potrdilo od G al samo pokličemo?
Kje se se ti prijavila? Po tel?

za vpis v materinsko šolo (v slov. konjicah in celju) moraš samo poklicati in se prijaviti ali pa greš in se osebno prijaviš! ne rabiš nobenih potrdil!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
23.2.2008 18:50:17   
Taula
Pozdravljene,

Mi smo pa danes šli malo na morjeuser posted image  Mala je bila očitno komaj čakala da gremo, ker je ob 4.30h imela cirkus v trebuhu. Ni in ni se umirila..no, na koncu je po kaki uri našla lego..super zanjo, slabše zame ker se je namonitrala pod moja rebra.user posted image
Glede cunjic...jaz sem kupila ful cunjic za velikost 3-9 mesecev.user posted image  Čisto malih številk nimam skoraj nič...nekaj bom dobila na posodo, nekaj pa kupila. Izbira je ponavadi velika in meni je vse tako lepo.user posted image

Naty* upam da si že kaj bolj zdrava.user posted image

Sončnica Sandra*...lepo previjalno bo imel vaš user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
23.2.2008 19:02:47   
barbaw
sesil user posted image  za GP.

Nekam slabo nam gre s klofanjem. Ne bomo naredile domačo nalogo, pa še jaz zelo malo pripomorem k temu. user posted image  Se še ne počutim dobro, čeprav mi ni več slabo (tako zelo). Mi včasih pika tako dol tišči, da imam čudne občutke v nožnici. Malo izležavam in se prestavljam s kavča na stol, na klopci zunaj sem na pol ležala, ....

Taula se mi kar smilijo tvoja rebra. user posted image  Zdaj pa že vse tako slabo spimo, da bomo počasi poročale ko bomo dobro spale. user posted image  Mogoče čez pol leta. user posted image  Izbrane srečnice.

Sončnica Sandra jaz se tudi priporočam za geslo.

Da vam še to poročam. danes je pri nas termometer zunaj pokazal 19 stopinj. user posted image  Smo bili veliko zunaj, čeprav sem si želela le ležanja. Škrat se pač mora znoret. Potem pa smo šli še na rojstni dan in sem se tako napokala, da me vse tišči. user posted image  Grem kar ležat nazaj.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
23.2.2008 19:09:11   
jana81
ojla majčice...

mi smo dali obisk skozi...vse super fino krasno, od lubijeve mame sva dobila previjalno mizo, od starih staršev pa prenosno posteljico...se je splačalo mal potrpet.user posted image

aja v album sem vam prpopala slikco obljubljenega peciva (valentina teb vem da sem obljubila, pa verjetno še kateri) in nove previjalne mize s stensko dekoracijo. (geslo je isto)

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
23.2.2008 19:20:22   
Taula
Jaz pa nimam gesla.user posted image  Ga lahko dobim?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
23.2.2008 19:32:27   
aurora28
Jana kak si ti nasramna user posted image user posted image , jaz bi pa jedla to tvoje pecivo, ti pa meni sam lušte delaš. user posted image user posted image

Mi je všeč dekoracija, nemo in prijatelji so super user posted image . Previjalna je tudi super. user posted image user posted image Vidim da imaš ta ozko previjalno, a potem bom otroka previjala s strani user posted image . Pa prenosna posteljica je super zadeva za kakšno morje ali za v hribe, se zloži in zgleda kot kovček. user posted image user posted image A bosta vseeno kupila posteljico od Lip Poljčan?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
23.2.2008 19:35:37   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Jaz pa nimam gesla.user posted image  Ga lahko dobim?

ja nejc

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
23.2.2008 19:41:43   
jana81

Jana kak si ti nasramna user posted image user posted image , jaz bi pa jedla to tvoje pecivo, ti pa meni sam lušte delaš. user posted image user posted image

Mi je všeč dekoracija, nemo in prijatelji so super user posted image . Previjalna je tudi super. user posted image user posted image Vidim da imaš ta ozko previjalno, a potem bom otroka previjala s strani user posted image . Pa prenosna posteljica je super zadeva za kakšno morje ali za v hribe, se zloži in zgleda kot kovček. user posted image user posted image A bosta vseeno kupila posteljico od Lip Poljčan?

ja sej veš šenkanemu konju se ne gleda v zobe...user posted image  jst sem sicer hotela ta široko,ampak je ta tudi super ker ima še banjico noter, verjetno bom pa kupila samo še široko podlogo.

ja vseen bova kupila posteljico od lip poljčane,ker ta zložljiva posteljica se mi ne zdi kej preveč kompaktna za vsk dan.

na pecivo pa kar pridi dokler ga je še kaj.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
23.2.2008 19:44:59   
Taula
Hvala za geslo. Lepa sobica je. Kaj Nemo je tista penica...ki jo kupiš v BC lahko?user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
23.2.2008 19:49:36   
aurora28
user posted image user posted image user posted image a to je babanino pecivo, tisto, ki si zadnjič dala gor recept? Kak bi jaz nekaj jedla. Sam a veš, da sploh več ne morem veliko pojesti, ker mi je takoj hudo in se mi zdi, da imam želodec že pod prsnico. Pa kislino mi kar vrže gor, pa sedim pokončno user posted image

Saj previjalna miza je super, so pa v MŠ povedali, da so te banjice, ki jih dobiš zraven prejilane baje zelo majhne in moraš kaj kmalu dokupiti še tisto navadno, ki je večja od te.

Jana zdaj si pa že lahko opereš cotke za user posted image , ker jih lahko kam zložiš. user posted image user posted image Jaz bom še počakala dokler ne dobiva drug mesec previjalne komode in si bom potem vse oprala.user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
23.2.2008 20:08:46   
MARTINA25
SVOJEGLAVA- za MŠ sem jst po telefonu poklicala porodnišnico Kranj, sestra mi je naštela možne termine, potem sem se jst za enega odločila in to je to.

Za ultivo pa mi je rekla, da posebnih predavanj ni, v kolikor me ta metoda zanima, se lahko dogovorim z zdravnikom, da mi zadevo podrobno predstavi-le kakšn dan prej moram poklicat in se najavit.To je to!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
23.2.2008 22:09:06   
špelin@
Dober večer user posted image

No, tokrat pa niste bile preveč pridne s pisanjem user posted image  Mi vsaj ni bilo treba predolgo brati user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Špelin@, sem mislila, da bomo danes dobile izčrpno poročilo o šopingu, pa drugič.

Bo pa danes user posted image  Z user posted image  sva se namreč zjutraj kar na hitrico odločila, da gremo v Avstrijo. Mala pika je ostala pri moji mami, mi pa smo cel dan postopali po Grazu user posted image  Ne bi preveč o tem, kako me bolijo stopala user posted image  V glavnem: edinaos, hvala za namig glede Mömaxa, ker je to edina res "ornk" štacuno user posted image  

Ikea je poden, res user posted image user posted image user posted image  Gneča tam je sicer nepopisna, ampak omarice, ki sem jih gledala preko spleta so v reali za en druser posted image  Vse ostalo je grdo user posted image  In drago user posted image  No, tam sem bila prvič in zadnjič user posted image

V Mömaxu pa smo našli eno krasno veliiiko omaro za v otroško sobo in dve omarici za v kopalnico user posted image  Pa še prodajalci tam so izredno prijazni in ustrežljivi, nič jim ni težko in so mi resnično polepšali dan user posted image  

Naš karavan se je odlično izkazal - peljali smo dva metra dolge pakete, podrli tretjino zadnje klopi in dali sprednji sedež do konca naprej, ampak sva z veliko piko vseeno presenetljivo udobno oz. lepo normalno sedeli zadaj user posted image  Avto je torej prestal še en test user posted image

Drugače nisem nič kaj dosti zapravljala - preostali izplen sestoji le iz dveh luštkanih kuhinjskih desk za rezanje, ene dekorativne zavese, treh rolic ovojnega papirja, zaboja s plastelinom in rekviziti za oblikovanje le-tega (za malo piko), plišaste žirafe (za veliko piko) in dveh bodyjev na preklop št. 62 (za prihajajočega pikca). Sem se zadrževala, čeprav bi lahko nagrabila toliko robe, da se ne da povedat... user posted image

Na žalost je user posted image  uspelo uničiti vinjeto, ki sva jo drugače mislila prodati za polovično ceno, ker bi veljala še 9 dni - lepo jo je odlepil s šipe, ampak narobe nalepil nazaj na folijo in je šla v tri krasne user posted image  Kaj čmo, se zgodi user posted image

Soncnica Sandra *** in jana81, zelo lepi previljalni mizici user posted image user posted image
sesil, user posted image  za pregled

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Špelin@ jaz imam to srečo, da sem škratu kupovala samo svetle stvari in skoraj nič modrega do 18 meseca.

Ej, saj z modro barvo za deklico ni nič narobe - verjemi, da je kriza samo v kontra user posted image user posted image  Moji dve piki sta bili veliko v modrem, ampak sem tiste reči podarila mamici, ki je rodila fantka - sem se rahlo zafrknila...

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Nasčednjič ko bom šla v ARIEL-a moram obvezno vzet zraven tudi user posted image  (beri njegovo bančno kartico)user posted image

user posted image user posted image user posted image  
Pa seveda user posted image  za tvojo prijateljico, da se ji tole bruhanje umiri.

Lepo sanjajte... user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.