![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 22.2.2008 8:34:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še moj jedilnik: Z: kava, banana M: jabolko K: hm še ne vem... težko se bo upret, ker sva povabljena na pico No, bomo videli.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 22.2.2008 8:37:31
|
|
|
|
mayy
|
Dobro jutro! Nas moram malo višje spravit. Doobrodošle vse novinke. Drugače pa pri meni nič novega. Diete se držim, sem še vedno brez greha . Imam pa danes Š dan: Z: kivi K: riž, solata V: enako vendar pol manj Že dobrih 14 dni tudi vsak dan telovadim. 15 min orbitreka (ni veliko), sprehod, trebušnjaki. Samo še leg magic moram spravit bolj redno v pogon. Drugi teden imam pa spet vodni dan, nato pa sporočim kile, če bo spoh kakšna sprememba . Želim vam lep dan, da bi vam dopoldne čimpreje minil, pa pošiljam
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 22.2.2008 9:34:45
|
|
|
|
lelaval
|
Evo še mene - malo sem bila odsotna, pa se nisem mogla javljat. Predvčeraj sem za večerjo zmazala 3 palačinke z evrokremom, pol mi je bilo pa ful žal. Zato pa sem včeraj v celem dnevu pojedla le 1 jabolko - enostavno mi sploh ni bilo za jest, ker sem bila dobesedno crknjena, ne. In danes kaže vaga 4 kg manj, kot na začetku hujšanja. To je dobro za videt, a vem, da po današnjem normalnem jedilniku bo jutri spet malce več. Meni pa se zdi, da se mi na oblačilih nič manj ne pozna . Moram probat ene kavbojke, ki mi niso šle več zapret, pa bom videla, če je že kaj učinka ali ne. Vse čestitke tisti, ki ste se uspešno znebile preveč kilogramov in dobrodošlica novim.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 22.2.2008 9:57:23
|
|
|
|
dulcinea
|
DOber dan. Nekam malo naštepate zadnje dni. Motivacija padla? Meni ni. Bomo zmogle? Bomo, ja.!
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 22.2.2008 10:18:52
|
|
|
|
melani99
|
Pozdravljene! Motivacijo za nov shujševalni dan sem dobila (sem malo brala po prejšnjih straneh vaše uspehe), poštudirat moram le še , kaj bom danes jedla, nekaj kar ni treba kuhat dolgo, kosila pravega itak ne bom kuhala, ker sma se z snoči ruknila in bo danes za kazen brez kosila!!! Uspešen dan (pa čim manj grehov )
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 22.2.2008 10:20:56
|
|
|
|
paris
|
Hojla! Sporočam vam, da sem dosegla svoj cilj, -5kg. Upam, da bom vsaj nekaj časa držala te kg. Vsem hujšaricam želim veliko izgubljenih kg, še naprej. Vas bom pa še brala, to pa sigurno!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 22.2.2008 10:28:16
|
|
|
|
Pobalami
|
IZVIRNO SPOROČILO: lira22 . Zanima me, če ima mogoče katera kakšne izkušnje z dodatki kot so beljakovine maxxWHEY ali pa Hy-pro oziroma če je katera že slišala za ali probala Paket za izgubo maščobe? Jz razmišlam, da bi to kupla, sam me zanima, če ima katera kake izkušnje? Dobre al pa slabe? Drugač pa vem, da bom mogla prvo v glavi razčistit in odstranit vzroke te moje debelosti.... Jaz imam hy-pro, samo ni glih za dol past-okus mislim. Moraš pa imeti pošlihtano ostalo hrano če ne je brez veze. Je pa fino kot nadomestek obroka, če nimaš časa za malico. maxx whey je pa za po telovadbi fajn. Sami dodatki brez telovadbe in urejene prehrane niso učinkoviti. Če pa imaš vse poštimano so pa super. jaz sem si nabavla še CLA. na tvojem mestu bi jaz nabavla en sam paklc potem bi pa videla če ti ustreza.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 22.2.2008 10:41:31
|
|
|
|
Natyy
|
evo mene. motivaci je dal padeš. V kolikor jo katera rabi jo tala brezplačno. Včeraj na moj sadni dan držala luno. Danes se počutim za vola ubivat. Mal po terenu mal v pisarni, pa bo dopoldan minil kot bi mignil. Danes bom pa uživala v hrani: Zajtrk: nekaj krhljev suhih jabolk Kosila Puran z mandelji v mešani solati Večerja: Če bo kaj kosila ostalo, drugače pa mesek in solata le 1/2 manj Še mal, čisto malo, pa bo 1/3 mojega 90 dnevnega maratona mimo.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 22.2.2008 14:28:23
|
|
|
|
ljiljana
|
po dolgem casu se oglasam, minus 4, se tri moram spravit, ma sem se kar nekaj gresila. lp, ljiljana
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 22.2.2008 18:02:51
|
|
|
|
Serendipity
|
Joj, po dolgi zamudi se javljam na raport (se opravičujem stroga šefica ) No, sem imela malo pavze - dobra stran je da kljub PMS in neverjetni požrešnosti, mojem rd-ju in rd-ju mojega, SEM SE ZREDILA LE EN KG! Slaba stran - tudi shujšala nisem, pa še s seznama sem padla ... A me stroga šefica da nazaj na seznam? Pretty please ... NO, v ponedeljek bom začela tam kjer sem konačala, le ne vem, če ne bi tokrat probala ''zeleni slap'' variante ... Bom še javila!
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 22.2.2008 23:22:39
|
|
|
|
frufru
|
A ma katera dober recept za boj proti PMS požrešnosti??? Ker drugače bo šlo vse z muko zgubljeno po gobe
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 23.2.2008 8:29:09
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Kaj se res še nobena ni javila danes? U , jaz pa zdej imam čas, ker imam počitnice.... . Naj se pohvalim, da sem se tudi sama lotila tele lunce predvčerajšnjim in zdržala na sami vodi, pa kavico brez vsega sem. Sploh ni bilo problemov razen kr naprej sem bila na wc-ju. Pa drug dan sem se počutila več kot odlično. Zdej pa montignacam naprej in sem z vami dokler ne ugledam spredi ene cifre manj! Pa pas na hlačah gre že za tretjo luknjo bolj skup kot na začetku. No veliko uspeha vsem nam in lep pozdravček vsem novim in čestitke vsem ki ste že dosegle svoj cilj...
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 23.2.2008 8:31:44
|
|
|
|
eya
|
Jutro! Paris, čestitam za doseženi cilj Zdaj pa pazi, da to tudi obdržiš Lep dan vsem, pa pridne bodite!
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 23.2.2008 8:47:38
|
|
|
|
No.1 žena
|
Paris za dosežen cilj. Hkrati pozdravljam vse novinke in držim pesti tudi za vas. V 18 dneh sem shujšala - 4 kg. Bravo jaz . Še vedno se držim ločevalne. In sem brez hudih prekrškov. Melani99 OGLJIKOVO-HIDRATNI DAN Zajtrk: Banana Kosilo: 4 kosi črnega kruha z namazom (ketchup, ajvar) in paradižnikova solata Večerja: 4 kepice sladoleda Do sedaj sem bila prepričana, da se banana lahko uživa samo na škrobni dan . mayy Na OH dan lahko ješ testenine, polento, zelenjavno pico, vse vrste zelenjave razen fižola, koruze in graha ker so škrobna živila. Za večerjo pa kaj sladkega in rebro 70% čokolade. Tudi polenta meni bolj spada na škrobni dan. Kako je sedaj s tem? Hvala.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 23.2.2008 9:16:57
|
|
|
|
mayy
|
IZVIRNO SPOROČILO: No.1 žena mayy Na OH dan lahko ješ testenine, polento, zelenjavno pico, vse vrste zelenjave razen fižola, koruze in graha ker so škrobna živila. Za večerjo pa kaj sladkega in rebro 70% čokolade. Tudi polenta meni bolj spada na škrobni dan. Kako je sedaj s tem? Hvala. V knjigi je polenta na OH dan. Menda, da ves škrob, ki je predelan postane OH. Dane imam OH dan, komaj čakam večer na sladico, njami. LP
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 23.2.2008 9:23:23
|
|
|
|
No.1 žena
|
, potem sem ves čas delala narobe. A je z banano enako? mayy, v kateri knjigi si to našla? Hvala.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 23.2.2008 9:36:43
|
|
|
|
mayy
|
IZVIRNO SPOROČILO: No.1 žena , potem sem ves čas delala narobe. A je z banano enako? mayy, v kateri knjigi si to našla? Hvala. Ne banana je v knjigi tako na OH, kot tudi na B dan, jo lahko ješ kadar koli. Jaz jo jem samo na sadni dan. V knjigi 90 dnevna ločevalna dieta, jo je fajno imeti če hujšaš po tej dieti.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 23.2.2008 9:44:23
|
|
|
|
No.1 žena
|
mayy, to knjigo imam na računalniku in jo moram spet malo prelistat. Tega se res ne spomnim. Mogoče pa je tako v drugem delu diete, ko zadeve vzdržuješ? Sicer pa, če si jo naštudirala, imaš že prav. Srečnica, danes imaš sladico. Misli kaj name, ko se boš sladkala . Mene že nekaj dni čaka ful dobra čokolada, pa sem imela rajši na dan OH vodni dan, ker je bila polna luna. Ne rečem, da se ni obrestovalo, ampak čokolado gledam vsak dan, ko odprem omaro. Komaj čakam na ponedeljek, takrat pa razvrat . Si lahko prijazna in mi razložiš, kako naj skopiram originalno sporočilo, ko želim nekoga citirat? Hvala.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 23.2.2008 9:47:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Si lahko prijazna in mi razložiš, kako naj skopiram originalno sporočilo, ko želim nekoga citirat? Hvala. Eno je, da pritisneš Citiraj in dopišeš za /quote] svoje sporočilo. Drugo je pa, da označiš besedilo in pritisneš Odgovori.
< Sporočilo je popravil natasa77 -- 23.2.2008 9:48:06 >
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 23.2.2008 9:56:36
|
|
|
|
No.1 žena
|
Drugo je pa, da označiš besedilo in pritisneš Odgovori. Uspelo mi je . En velik zate.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 23.2.2008 9:58:05
|
|
|
|
mayy
|
IZVIRNO SPOROČILO: No.1 žena mayy, to knjigo imam na računalniku in jo moram spet malo prelistat. Tega se res ne spomnim. Mogoče pa je tako v drugem delu diete, ko zadeve vzdržuješ? Sicer pa, če si jo naštudirala, imaš že prav. To v knjigi ko imaš pregled jedilnikov po dnevih, polenta je 23 dan. Kar se tiče citiranja ti je že nataša razložila. Bom mislila nate, bo tudi tvoja čokolada še prišla na vrsto, bo takrat še boljša.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 23.2.2008 9:58:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: No.1 žena Drugo je pa, da označiš besedilo in pritisneš Odgovori. Uspelo mi je . En velik zate.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 23.2.2008 10:13:58
|
|
|
|
No.1 žena
|
Upam, da bo danes spet en tak lep dan, da bomo lahko zunaj, šli na sprehod.... Preko ebaya mi moj rihta Leg magic, ker bi nujno rada malo polepšala rit. Ni več tako čvrsta, je malo povešena, polna celulitnih kraterjev . Tako dolgo sem mislila, da se celulitne luknjice polnijo s čokolado. Imam pa filing, da jih je vedno manj .
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 23.2.2008 10:17:47
|
|
|
|
mayy
|
Kupi ga v šparu ali pa v merkurju.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 23.2.2008 10:23:21
|
|
|
|
No.1 žena
|
Kupi ga v šparu ali pa v merkurju Jap, ampak na ebayu ga dobim ceneje. Občutno.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.