|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
22.2.2008 20:43:35   
januška78
Sem že napisala, pa me je ven vrglo.
No pa še enkrat: Tudi pri nas je duda zakon. Si sploh ne predstavljam kaj bi brez nje. V vozičku, pa v avtu bi še pogojno šlo brez, ko pa je treba zaspati v postelji pa nikakor. Čez dan doma namenoma dude odstranim, če pa slučajno kakšno najde med igračami, jo pa takoj da v usta. Ko pa sva naokrog, pa jo ima tako kot Alina kar privezano nase, da je slučajno kje ne zgubi user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
22.2.2008 20:45:30   
januška78
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Jaz sem jo ravno danes pozabila, ko sva šla na sprehod. Sem ugotovila, ko sva bila že precej od doma, ampak je fant dokazal, da je lahko tudi brez. user posted image

Bravo Jaka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
22.2.2008 20:49:14   
KT
Bravo Jaka user posted image user posted image user posted image

Januška kje se potepaš?

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
22.2.2008 20:50:17   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula
Potem rihtam papirje za na Elektro, da nam priklopijo elektriko user posted image user posted image user posted image Imam pa v autu peč in menda jo bom mogla pelat kar vsabo v PO,  ker zdaj nimam nobenega prav močnega doma da bi mi jo pomagal razložit.

Ja le zrihtaj elektriko, to rabmo, peč pa ni glih nujna za piknik user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
22.2.2008 20:51:53   
nky 23
v avtu brez dude?

kje pa!!! nasploh biti v avtosedežu, to je res najtežje... Noče se vozituser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
22.2.2008 20:52:57   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

kje pa!!! nasploh biti v avtosedežu, to je res najtežje... Noče se vozituser posted image

Pri nas se pa kar rad. Še posebej zdaj mu je zanimivo, ko vidi ven. Sploh vem ne, da je v avtu. Je tiho kot miška.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
22.2.2008 20:56:23   
nky 23
blagor vam, meni je pa že muka samo do mesta se pelat, ker vem da bo dretje pa mam samo tri kilometreuser posted image user posted image user posted image

Ne vem kaj narediti da se bo raje vozil? Ma katera kako idejo?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
22.2.2008 21:01:00   
januška78
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Januška kje se potepaš?

Trenutno tle po RR. Drugače me je pa povsod dovolj. Odkar sem na porodniški komaj par ur doma zdržim, pol pa že moram kam it user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
22.2.2008 21:06:55   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: januška78

Januška kje se potepaš?

Trenutno tle po RR. Drugače me je pa povsod dovolj. Odkar sem na porodniški komaj par ur doma zdržim, pol pa že moram kam it user posted image

Nujno moramo spet kmalu na kavico, nujno!

Neposredna povezava do sporočila: 3659
22.2.2008 21:07:40   
januška78

Kaj pa kakšna igrača - sem že videla, da se dobijo igrače, ki se lahko pritrdijo zadaj na voznikov ali sovoznikov sedež, da jih lahko otrok gleda.

Pri nas na srečo s tem nimamo nobenih problemov. Trenutno se vozi še v lupinici, mogoče jo bomo ta vikend prestavili v avtosedež. Mislim, da ne bo problemov, ker naša frajla ko lahko veliko vidi naokrog in se veliko dogaja nič ne protestira.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
22.2.2008 21:09:46   
januška78

Januška kje se potepaš?

Nujno moramo spet kmalu na kavico, nujno!

Nuuujnooo user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
22.2.2008 21:27:33   
januška78
Je ravnokar prišel moj user posted image  domov in me vprašal, če sem kaj pospravljala po stanovanju, pa sem mu rekla, da ne in da sem rajši tle na RR. Ne boste verjele kaj mi je rekel nazaj: Prov maš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3662
22.2.2008 21:28:34   
N _ B

Je ravnokar prišel moj user posted image  domov in me vprašal, če sem kaj pospravljala po stanovanju, pa sem mu rekla, da ne in da sem rajši tle na RR. Ne boste verjele kaj mi je rekel nazaj: Prov maš user posted image

Ti, a ima kaj za bregom? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3663
22.2.2008 21:31:08   
januška78

Ti, a ima kaj za bregom? user posted image

Kaj pa vem user posted image  Bom verjetno kmalu vidla user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
22.2.2008 21:34:18   
N _ B
januška: a imata skoz tipi top pospravljeno, da te vpraša, če si pospravila. Sicer pa moj redkokdaj opazi, da je pospravljeno, edino, ko kaj ne najde mi reče, če sem spet pospravljala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3665
22.2.2008 21:35:06   
N _ B
KT: a spiš?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
22.2.2008 21:37:52   
n€na

Kaj pa kakšna igrača - sem že videla, da se dobijo igrače, ki se lahko pritrdijo zadaj na voznikov ali sovoznikov sedež, da jih lahko otrok gleda.

Pri nas na srečo s tem nimamo nobenih problemov. Trenutno se vozi še v lupinici, mogoče jo bomo ta vikend prestavili v avtosedež. Mislim, da ne bo problemov, ker naša frajla ko lahko veliko vidi naokrog in se veliko dogaja nič ne protestira.

Mi smo pa Zali dali ogledalo, da se je gledala notri in je tako uživala da je vriskala ko se je vidla v ogledaluuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3667
22.2.2008 21:41:14   
januška78

januška: a imata skoz tipi top pospravljeno, da te vpraša, če si pospravila. Sicer pa moj redkokdaj opazi, da je pospravljeno, edino, ko kaj ne najde mi reče, če sem spet pospravljala user posted image

Kje pa, da bi imela skoz tipi top. Vprašal je samo zato, ker sem mu predno je šel rekla, da bi mogla še mal pospravt.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
22.2.2008 21:45:15   
N _ B

Punce, KT nam je očitno zaspančkala.

KTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
22.2.2008 21:52:22   
KT

Punce, KT nam je očitno zaspančkala.

KTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 

Evo mene, evo mene - res, da me že malo krivi in da jo znam kmalu popihati, ampak se še nekja trudim delat, ker mi itak spet voda v grlo teče, če bi vsaj kaj bolj konkretnega, pa zmer ta voda user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
22.2.2008 21:57:35   
N _ B
user posted image  jaz. Sem te le priklicala.

Evo mene, evo mene - res, da me že malo krivi in da jo znam kmalu popihati, ampak se še nekja trudim delat, ker mi itak spet voda v grlo teče, če bi vsaj kaj bolj konkretnega, pa zmer ta voda user posted image

Da bi blo vsaj kaj drugega. user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
22.2.2008 22:01:42   
KT
Pa kot, da bo vohali, ko imam največ dela, še kar padajo notr maili, da se ti zmeša user posted image  Kot tisti vic o moških, da dolgo, dolgo, dolgo ni nobenega, potem pa trije na enkrat pripeljejo.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
22.2.2008 22:03:15   
N _ B

Pa kot, da bo vohali, ko imam največ dela, še kar padajo notr maili, da se ti zmeša user posted image  Kot tisti vic o moških, da dolgo, dolgo, dolgo ni nobenega, potem pa trije na enkrat pripeljejo.

Murphy ne počiva. To je ponavad. Do kdaj pa si sama?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
22.2.2008 22:03:57   
januška78
Jaz se počasi poslavljam. Želim vam lepo in predvsem mirno nočko.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
22.2.2008 22:06:16   
KT

Murphy ne počiva. To je ponavad. Do kdaj pa si sama?

Do 4. marca - tale Afrika od moje frajlice (beri: prijateljice in sodelavke) me vsakokrat čist iz tira vrže. Kolikor ji privoščim, da gre (sicer službeno), me je vsakič sproti strah kaj me čaka user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?