Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 20:43:35
|
|
|
|
januška78
|
Sem že napisala, pa me je ven vrglo. No pa še enkrat: Tudi pri nas je duda zakon. Si sploh ne predstavljam kaj bi brez nje. V vozičku, pa v avtu bi še pogojno šlo brez, ko pa je treba zaspati v postelji pa nikakor. Čez dan doma namenoma dude odstranim, če pa slučajno kakšno najde med igračami, jo pa takoj da v usta. Ko pa sva naokrog, pa jo ima tako kot Alina kar privezano nase, da je slučajno kje ne zgubi
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 20:45:30
|
|
|
|
januška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Jaz sem jo ravno danes pozabila, ko sva šla na sprehod. Sem ugotovila, ko sva bila že precej od doma, ampak je fant dokazal, da je lahko tudi brez. Bravo Jaka
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 20:49:14
|
|
|
|
KT
|
Bravo Jaka Januška kje se potepaš?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 20:50:17
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula Potem rihtam papirje za na Elektro, da nam priklopijo elektriko Imam pa v autu peč in menda jo bom mogla pelat kar vsabo v PO, ker zdaj nimam nobenega prav močnega doma da bi mi jo pomagal razložit. Ja le zrihtaj elektriko, to rabmo, peč pa ni glih nujna za piknik
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 20:51:53
|
|
|
|
nky 23
|
v avtu brez dude? kje pa!!! nasploh biti v avtosedežu, to je res najtežje... Noče se vozit
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 20:52:57
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23 kje pa!!! nasploh biti v avtosedežu, to je res najtežje... Noče se vozit Pri nas se pa kar rad. Še posebej zdaj mu je zanimivo, ko vidi ven. Sploh vem ne, da je v avtu. Je tiho kot miška.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 20:56:23
|
|
|
|
nky 23
|
blagor vam, meni je pa že muka samo do mesta se pelat, ker vem da bo dretje pa mam samo tri kilometre Ne vem kaj narediti da se bo raje vozil? Ma katera kako idejo?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 21:01:00
|
|
|
|
januška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Januška kje se potepaš? Trenutno tle po RR. Drugače me je pa povsod dovolj. Odkar sem na porodniški komaj par ur doma zdržim, pol pa že moram kam it
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 21:06:55
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: januška78 IZVIRNO SPOROČILO: KT Januška kje se potepaš? Trenutno tle po RR. Drugače me je pa povsod dovolj. Odkar sem na porodniški komaj par ur doma zdržim, pol pa že moram kam it Nujno moramo spet kmalu na kavico, nujno!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 21:07:40
|
|
|
|
januška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23 Ne vem kaj narediti da se bo raje vozil? Ma katera kako idejo? Kaj pa kakšna igrača - sem že videla, da se dobijo igrače, ki se lahko pritrdijo zadaj na voznikov ali sovoznikov sedež, da jih lahko otrok gleda. Pri nas na srečo s tem nimamo nobenih problemov. Trenutno se vozi še v lupinici, mogoče jo bomo ta vikend prestavili v avtosedež. Mislim, da ne bo problemov, ker naša frajla ko lahko veliko vidi naokrog in se veliko dogaja nič ne protestira.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 21:09:46
|
|
|
|
januška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: januška78 IZVIRNO SPOROČILO: KT Januška kje se potepaš? Trenutno tle po RR. Drugače me je pa povsod dovolj. Odkar sem na porodniški komaj par ur doma zdržim, pol pa že moram kam it Nujno moramo spet kmalu na kavico, nujno! Nuuujnooo
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 21:27:33
|
|
|
|
januška78
|
Je ravnokar prišel moj domov in me vprašal, če sem kaj pospravljala po stanovanju, pa sem mu rekla, da ne in da sem rajši tle na RR. Ne boste verjele kaj mi je rekel nazaj: Prov maš
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 21:28:34
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: januška78 Je ravnokar prišel moj domov in me vprašal, če sem kaj pospravljala po stanovanju, pa sem mu rekla, da ne in da sem rajši tle na RR. Ne boste verjele kaj mi je rekel nazaj: Prov maš Ti, a ima kaj za bregom?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 21:31:08
|
|
|
|
januška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: januška78 Je ravnokar prišel moj domov in me vprašal, če sem kaj pospravljala po stanovanju, pa sem mu rekla, da ne in da sem rajši tle na RR. Ne boste verjele kaj mi je rekel nazaj: Prov maš Ti, a ima kaj za bregom? Kaj pa vem Bom verjetno kmalu vidla
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 21:34:18
|
|
|
|
N _ B
|
januška: a imata skoz tipi top pospravljeno, da te vpraša, če si pospravila. Sicer pa moj redkokdaj opazi, da je pospravljeno, edino, ko kaj ne najde mi reče, če sem spet pospravljala
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 21:35:06
|
|
|
|
N _ B
|
KT: a spiš?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 21:37:52
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: januška78 IZVIRNO SPOROČILO: nky 23 Ne vem kaj narediti da se bo raje vozil? Ma katera kako idejo? Kaj pa kakšna igrača - sem že videla, da se dobijo igrače, ki se lahko pritrdijo zadaj na voznikov ali sovoznikov sedež, da jih lahko otrok gleda. Pri nas na srečo s tem nimamo nobenih problemov. Trenutno se vozi še v lupinici, mogoče jo bomo ta vikend prestavili v avtosedež. Mislim, da ne bo problemov, ker naša frajla ko lahko veliko vidi naokrog in se veliko dogaja nič ne protestira. Mi smo pa Zali dali ogledalo, da se je gledala notri in je tako uživala da je vriskala ko se je vidla v ogledalu
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 21:41:14
|
|
|
|
januška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B januška: a imata skoz tipi top pospravljeno, da te vpraša, če si pospravila. Sicer pa moj redkokdaj opazi, da je pospravljeno, edino, ko kaj ne najde mi reče, če sem spet pospravljala Kje pa, da bi imela skoz tipi top. Vprašal je samo zato, ker sem mu predno je šel rekla, da bi mogla še mal pospravt.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 21:45:15
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B KT: a spiš? Punce, KT nam je očitno zaspančkala. KTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 21:52:22
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: N & B KT: a spiš? Punce, KT nam je očitno zaspančkala. KTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT Evo mene, evo mene - res, da me že malo krivi in da jo znam kmalu popihati, ampak se še nekja trudim delat, ker mi itak spet voda v grlo teče, če bi vsaj kaj bolj konkretnega, pa zmer ta voda
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 21:57:35
|
|
|
|
N _ B
|
jaz. Sem te le priklicala. IZVIRNO SPOROČILO: KT Evo mene, evo mene - res, da me že malo krivi in da jo znam kmalu popihati, ampak se še nekja trudim delat, ker mi itak spet voda v grlo teče, če bi vsaj kaj bolj konkretnega, pa zmer ta voda Da bi blo vsaj kaj drugega.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 22:01:42
|
|
|
|
KT
|
Pa kot, da bo vohali, ko imam največ dela, še kar padajo notr maili, da se ti zmeša Kot tisti vic o moških, da dolgo, dolgo, dolgo ni nobenega, potem pa trije na enkrat pripeljejo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 22:03:15
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Pa kot, da bo vohali, ko imam največ dela, še kar padajo notr maili, da se ti zmeša Kot tisti vic o moških, da dolgo, dolgo, dolgo ni nobenega, potem pa trije na enkrat pripeljejo. Murphy ne počiva. To je ponavad. Do kdaj pa si sama?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 22:03:57
|
|
|
|
januška78
|
Jaz se počasi poslavljam. Želim vam lepo in predvsem mirno nočko.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 22.2.2008 22:06:16
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: KT Pa kot, da bo vohali, ko imam največ dela, še kar padajo notr maili, da se ti zmeša Kot tisti vic o moških, da dolgo, dolgo, dolgo ni nobenega, potem pa trije na enkrat pripeljejo. Murphy ne počiva. To je ponavad. Do kdaj pa si sama? Do 4. marca - tale Afrika od moje frajlice (beri: prijateljice in sodelavke) me vsakokrat čist iz tira vrže. Kolikor ji privoščim, da gre (sicer službeno), me je vsakič sproti strah kaj me čaka
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?