Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 16:13:19
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... joj... spps, ti pa rada mucis tvojega ... dobra si, jaz ne bi zdrzala.... nekak ga moram,da ve da je z mano ja, sej to ze... sam jaz zarad sebe ne bi zdrzala.....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 16:16:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... joj... spps, ti pa rada mucis tvojega ... dobra si, jaz ne bi zdrzala.... nekak ga moram,da ve da je z mano ja, sej to ze... sam jaz zarad sebe ne bi zdrzala..... jaz sem že mal zj... od tega čakanja kaj bo-še bom pa kak dan zraven počakala,če že mora bit tako
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 17:39:51
|
|
|
|
Alkestis
|
Punce, hvala za čestitke. Saj še kar ne morem verjet. spps: dobra si, da lahko zdržiš. Jaz ne bi mogla. Sicer sem hotela počakat do nedelje, ampak mi ni uspelo. Verjamem pa, da boš tudi ti zagledala +
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 17:55:15
|
|
|
|
_ancica_
|
Alkestis....iskrene cestitke se od mene!!! Zelim ti lepih 9 mesecev in zdravega
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 17:59:12
|
|
|
|
neyka7
|
Spet jaz tukaj . Alkestis česititke , tiste ki je pa obiskala pa . No punce danes sem bila na UZ in ni nič videla , je rekla, da je možno, da sem zanosila zdej po 2.2., torej se šene more nič videt. Rekla je naj kar čakam, pa napotnico za HSG mi je podaljšala. Uglavnem, prej k sem prišla dam sem na papirju vidla mal rjavega fleka. Pa v desnem jajčniku me je danes neki špikalo. Joj, mende ja ne misle pridet . V primeru če pride, grem naslednji teden na HSG in naprej. Problem pa je, ko ta mesec nisem imela urejenega ciklusa. Zdej sem pa rekla, ko bo-bo. Enkrat bo že. Punce glavo pokonci
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 17:59:23
|
|
|
|
_ancica_
|
ostalim ki vas je presenetila pa posiljam veliko in vam zelim roza marec! *Misika*...drzim pesti, da tvoj izcedek ne pomeni prihoda temvec EnaNobena...tudi zate mocno drzim pesti!!! Za ostale ki se ne cakate februarja pa veliko za sreco!!!! DAJMO PUNCE!!!!!!!!!!!!!!!!! ROOOOZAAAA!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 17:59:44
|
|
|
|
pikachu
|
čestitke tudi od mene zdaj pa lepih in zdravega .
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 18:02:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alkestis Punce, hvala za čestitke. Saj še kar ne morem verjet. spps: dobra si, da lahko zdržiš. Jaz ne bi mogla. Sicer sem hotela počakat do nedelje, ampak mi ni uspelo. Verjamem pa, da boš tudi ti zagledala + v torek zjutraj sem ga delala pa je bil -,za to ne vem če je pametno jutr delat test
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 18:06:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 Spet jaz tukaj . Alkestis česititke , tiste ki je pa obiskala pa . No punce danes sem bila na UZ in ni nič videla , je rekla, da je možno, da sem zanosila zdej po 2.2., torej se šene more nič videt. Rekla je naj kar čakam, pa napotnico za HSG mi je podaljšala. Uglavnem, prej k sem prišla dam sem na papirju vidla mal rjavega fleka. Pa v desnem jajčniku me je danes neki špikalo. Joj, mende ja ne misle pridet . V primeru če pride, grem naslednji teden na HSG in naprej. Problem pa je, ko ta mesec nisem imela urejenega ciklusa. Zdej sem pa rekla, ko bo-bo. Enkrat bo že. Punce glavo pokonci no ja....držim pesti
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 18:08:29
|
|
|
|
neyka7
|
Hja punce ni vedno tako kot si želimo... Kaj č'mo a ne? Bo pa drugič boljše
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 18:10:32
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 Spet jaz tukaj . Alkestis česititke , tiste ki je pa obiskala pa . No punce danes sem bila na UZ in ni nič videla , je rekla, da je možno, da sem zanosila zdej po 2.2., torej se šene more nič videt. Rekla je naj kar čakam, pa napotnico za HSG mi je podaljšala. Uglavnem, prej k sem prišla dam sem na papirju vidla mal rjavega fleka. Pa v desnem jajčniku me je danes neki špikalo. Joj, mende ja ne misle pridet . V primeru če pride, grem naslednji teden na HSG in naprej. Problem pa je, ko ta mesec nisem imela urejenega ciklusa. Zdej sem pa rekla, ko bo-bo. Enkrat bo že. Punce glavo pokonci hojla Mozno je da si imela pozno O in se ti je zato cikel tako zelo podaljsal...upam, da ti je vseeno ratalo in da bos kmalu izvedela za lepo novicko
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 18:13:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 Hja punce ni vedno tako kot si želimo... Kaj č'mo a ne? Bo pa drugič boljše to pa absolutno ampak za tisto kar se moramo feeeejst trudit,znamo tudi bolj cenit
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 18:33:39
|
|
|
|
neyka7
|
Danes bom mogla spet jaz začet s kakšno temo, al se bo katera druga opogumla. Pa ka je zdej to babe
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 18:41:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 Danes bom mogla spet jaz začet s kakšno temo, al se bo katera druga opogumla. Pa ka je zdej to babe peeeeeeeeteeeeek in spomladanska utrujenost
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 18:47:59
|
|
|
|
tasa.m
|
Jaz sem si pa pozabla kupit test (zjutraj v Dm-ju ga niso imeli, potem se mi je pa mudilo), tako da ne bo nič s testiranjem ta vikend, no itak sm si obljubla da ga delam v ponedeljek. Kje je kaj še roza barve, seznamček je res grozen, samo Alkestis nas je mal rešila, dajmo punce
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 18:50:42
|
|
|
|
neyka7
|
tasa.m zakaj pa v lekarno ne greš? no, no spps dej mal volje pokaž
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 18:54:30
|
|
|
|
tasa.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 tasa.m zakaj pa v lekarno ne greš? Sem imela namen po službi, pa se mi je preveč mudilo in sem pozabla, mogoče pa jutri skočem ponj .
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 18:57:03
|
|
|
|
tasa.m
|
Sem imela namen po službi, pa se mi je preveč mudilo in sem pozabla, mogoče pa jutri skočem ponj . P.S. Upam, da se je zdaj moj odgovor prav razvrstil
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 19:06:44
|
|
|
|
neyka7
|
Pa skoči, da vidimo kaj bo...Jaz že držim pesti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 19:10:46
|
|
|
|
lunica 85
|
trinity22.jaz sem ne bojim it na pregled in tudi službo mam redno.si me verjetno zamenjala s kiro.želim si samo otroka jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 19:18:29
|
|
|
|
lunica 85
|
držim pesti da bi ibla noseča.kr upaj da je ne bo in je res ne bo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 19:20:00
|
|
|
|
tasa.m
|
Neyka7; kako je pa s tabo, a nisi ti delala nek krvni test (mogoče sm spregledala, ko pa ste tako pridne s tipkanjem ).
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 19:20:15
|
|
|
|
pikipu
|
Punce, ste pa zelo pridne, prave klepetulje!!! Res me ni bilo celih osem dni, služba dela svoje, in sem se kar namatrala, da sem vas prebrala. No, vsem novim veliko, veliko , srečno in zdravo . Štunfek, tebi še posebej - če sploh še bereš stare borke, zdaj ko si srečka!!! Vsem, ki nismo imele sreče, se itak slišimo v marcu, bomo pa takrat zmagale, a ne? Saj si ne upate reč ne?!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 19:26:54
|
|
|
|
neyka7
|
tasa.m vrednost je bla manjša k 0.500. Jaz sicer se ne spoznam na te številke, vendar predvidevam, da je negetivno, glede, da je manjše od 1.tko si jz predstavlam. pikipu me se nikol ne damo. Dokler ne bomo srečke se ne damo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 22.2.2008 19:29:39
|
|
|
|
tasa.m
|
Neyka7; dokler ni , upanje še vedno obstaja. Točno tako, mi se ne damo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?