|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
22.2.2008 7:07:57   
naty13
jutro!

Takoj bolš volje, ker je petek. Še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se boste lažje podale v zadnji delovni dan ali predzadnji.

Komaj čakam da vidm našga nejca doma. Upam pa, da me bo danes res pričakal doma, ko pridem iz šihta. user posted image user posted image user posted image  Sem si kar sama pikepoke dala za srečo.
Se vam oglasim popoldne, pa upam, da z dobrim novičkam.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
22.2.2008 7:31:36   
tejkaz
Jutro
Erin 
full lep trebušček. Komaj čakam da bo moj takšen :)
Urskaj nč bit žalostna. Poleti ko bomo me že vse naveličane teh trebuhov in jamranja, boš ti srečka nosečka v najlepšem času nosečnosti user posted image
Naty user posted image user posted image
MajaT pojdi na http://shrani.si Izberi katero slikico bi nam rada pokazala. Klikni na tist plusek dodatne možnosti, s klukico označi da želiš pomanjšati slike in označi na koliko (jaz dam 320) in klikni shrani. Ko ti premleje, skopiraj drugo kodo oz. kodo za forum sem. To je vse. Samo kodo kopiraš. Zdaj pa buši :)

Lep dan vsem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
22.2.2008 8:11:46   
Zoja Miša
Jutro!
Joj, kakšne čvekice ste bile včeraj! Sem se kar nasmejala. In bušije ste dale na ogled! Prav lepo je za videti!
Vsaka ima lepega in vse bomo čudovite!user posted image user posted image user posted image

Danes nam na žalost zmanjka elektrike ob 10h, upam pa da pride še kaj nazaj, da preberem še zadnje novičke pred vikendom.

V ponedeljek imam G in komaj čakam kaj mi bodo spet povedali!

Vsem želim čim manj problemov in veliko sončka ter dobre volje! user posted image
Naty13 držim pesti, da Nejc pride domov!
user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
22.2.2008 8:26:43   
gajka
Dobro jutro souser posted image !

Madonca, včeraj zvečer ste bile pa res čvekave! user posted image  Skoraj nisem mogla verjet, koliko je za prebrat!

Maja T. - jaz sem tudi imela probleme z dodajanjem fotke v že obstoječi album. Ampak obstajata dve možnosti, kako dodat fotko v album. Ena je, da ko vidiš seznam svojih albumov in pri izbranem albumu izbereš 'Dodaj fotko', druga opcija pa je, da izbereš 'Dodaj fotko', ko si že znotraj izbranega albuma. In ena verzija konstantno javlja napako in bluzi, da je resolucija prevelika, ne glede na to, koliko zmanjšaš slikico. Ampak res se ne spomnim, katera verzija je na koncu delovala brez problemov. user posted image  Poskusi obe opcji, pa bo ena že mogla delat.

K_a_t_j_a - ja, naša Gaja nas je itak vse okrog malega prstka na tački ovila. Je res prav simpatično bitje. Včasih mi je malo žal, ker smo jo že pri 6 mesecih dali sterilizirat, ker jo je prav luštno pogledat, ko se kje s kakšnimi mladički igra. In ravno sedaj imajo pri enih sosedih mladega prinašalčka, ki je čisto njene barve in sta res cortkana skupaj za videt. user posted image

Erin - tele tvoje prispodobe o velikosti tvojega trebuha v bližnji prihodnosti so me pa res nasmejale. user posted image   Pa saj imaš prav simpatičen trebušček! A tele tvoje kavbojke iz Exita imajo bolj 'normalno' široke hlačnice? Ker včeraj me je user posted image  peljal v H&M v Celje in razen 2 trenirk in enih ful športnih hlač nisva prinesla domov nič uporabnega. Vse možne kavbojke, ki sem jih gledala, imajo te ozke hlačnice in jaz tega niti pod razno ne dam gor! Ker nimam ravno ultra suhih stegen in pol izgledam kot kak koren! user posted image  Drugače pa imam jaz ravno kontra problem, kot ste ga ene tu gor omenjale. Včasih mi mora mama kake hlače še po dolžini 'dol spustit', če je rob tako narejen, da to omogoča. A je katera uspela kje najt nosečniške kavbojke z bolj normalno širokimi hlačnicami?

Drugače pa vidim same lepe trebuščke! user posted image  Sem ravno hotela še svojega slikat, pa me je baterija na fotoaparatu pustila na cedilu... user posted image  Bom slikala takoj, ko bo možno!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
22.2.2008 8:57:11   
mishel
Dobro jutro, čeprav sem pokonci že od 08.00 user posted image user posted image user posted image . Sem bolj zaspan tip, pa še doma sem, tako da si lahko privoščim spanja... Včeraj ste bile pa res prave čvekice. Pa take lepe bušije imate. Bom tud jaz probala danes svojega slikat.

ERTA en velikuser posted image zate. Drži se in poskusi ostati optimist.

ZOJA MIŠA
Vidim slikce!!!! Lepe ni kaj.

ERIN
tisti tvoj slonček je bil tako simpatičenuser posted image user posted image user posted image !!!!!! Buši imaš pa prav lep.

NATY 13
Prosim, prosim jaz bi tud slikce gledla. Držim pesti, da bo Nejc res doma.

TEJKAZ, KATJA
imata take lepe bušije!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
22.2.2008 9:00:32   
sayuri
Včerajšnja večerna izmena se je prav luštno naklepetala user posted image  Sem imela zdajle tečaj smejanja user posted image .  Joj, kok je fajn, ko trebuščki rastejo. Pa fajn se mi zdi, ker čist nč ne zaostajate za mano. Erin, mislim, da vodim pred tabo user posted image . Tole o bunkah, slončkih, bučah in ne vem čem še vse pa kar ob strani pusti. Ne sekiraj se. Imamo trebuščke, ki obetajo user posted image

Jaz sem včerajšnje popoldne v nulo preležala.user posted image  TAko me je nekaj v križu zagrabilo, da sem mislila, da bom znorela od bolečin. user posted image  PA še moža ni bilo dolgo domov, ker ima ful gužvo na šihtu user posted image . Potem pa skrivam solze pred ta malim. Sam je opazil in me skoz tolažil. user posted image Pa masiral me je lubček.... Joj, jst sem tok tulila, kot ne vem kaj user posted image . Tile hormoni me pošteno pretresajo, potem pa ta bolečina...tko čudna...v križu in gor do lopatic.user posted image  Sem šla od hudega že ob sedmih v posteljo in potem nekako zaspala. Danes sem ok. Res ne vem, kaj je blo to včeraj user posted image
urskaj tudi sama boš kmalu božala trebušček, boš videla user posted image . Lepo, da nas prideš pogledat. Seveda si naša in te ne spustimo iz rok user posted image . Jaz sem bila prej "februarka", pa žal ni tako ostalo.Ravno sedaj so februarke v polnem zagonu in navijam zanje do onemoglosti user posted image . Me je sicer malo stiskalo pred 2 dnevoma, ko je bila ravno moj prejšnji pdp, ampak sem se hitro pobrala in pokukala, kako je pri avgustovkah. Veš s čim se tolaži? Da je poletje čisto preveč prevroče za rodituser posted image . Me bomo vse prešvicane, nerodne, zatekle, mlekarske sredi 30 stopinj user posted image , ti boš pa lepo kazala takšnega bušija, kot ga me zdaj user posted image . Drži se. user posted image
naty13,držim pesti, da danes Nejc pride domov in da bo kmalu v formiuser posted image .
gajka evo še ena, ki ima probleme s prekratkimi hlačami user posted image Pri moji višini (180cm) res težko dobim kaj dovolj dolgega. JAz potem kar 3/4 hlače nosim user posted image

Toliko za zdaj. Uživajte, jst grem jest user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
22.2.2008 9:15:30   
mishel
SAYURI lepo da tako razmišljaš in prav imaš. Tudi jaz držim pesti zate URSKAJ da boš poleti v veselem pričakovanju.

Mislim da mi je uspelo narediti album?!?! Bote povedale če se da kaj vidit. So pa slike s poroke, ker bušija še nimam slikanega.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
22.2.2008 9:17:05   
sayuri
mishel geslo rabimo user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
22.2.2008 9:19:33   
gajka
Evo, obljuba dela dolg, baterija na fotoaparatu se je napolnila ravno dovolj, da sem lahko naredila fotko mojega bušija. Evo ga: http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=moji&photoid=105959&asortType=9&apage=1

In to je zrastlo v slabih 2 tednih! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 22.2.2008 9:21:20 >

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
22.2.2008 9:30:44   
bambi14
hočeš rečt velik ane ja ja...zmer bolj okrogle smo...jaz pa očitno še spredaj nosim...zato pa pravim da bom kot slončica poleti

moj dragi tud nosi slončka,mu že rilček ven gleda.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
22.2.2008 9:42:00   
bambi14
Se opravičujem,
nisem si mogla pomagat glede komentarja. Mojuser posted image se je zredil 15 kg in jaz 5 kg odkar sva skupaj in se velikokrat hecama, da me prehiteva glede bušija.user posted image

dobroooo jutro vsem skupaj čvekiceuser posted image .

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
22.2.2008 10:02:55   
mishel
Sem spet pozabljiva. Geslo je PIKICA.

BAMBI potem ima moj tudi slončekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
22.2.2008 10:45:33   
karmar
Dobro jutro!
Sicer nisem zdej vstala, sem v službi in je bla kar gužva. Ste pa res face... Veste kaj se mi je zadnjič zgodilo- z user posted image  sva se odpravljala ven in je prišel v garderobo, ko sem mela sam hlače oblečene... očitno si me še ni podrobno ogledal, ker se je začet neumorno smejat mojmu trebuhi. Potem gre ven, jaz se oblečem in grem za njim. Dobila sem ga v kuhinji pri pultu s polnimi usti, pa ga vprašam če ne greva še... On mi odgovori da MORA  PREJ SAMO MALO POJEST, DA GA NE BOM PREHITELA...... Si mislite!!!!user posted image user posted image user posted image
Katja- imam glih en tak trebuh kot ti!!! JEEEEEE! Prou lejpe smo, vejste.user posted image
Erta kar pogumno in optimistično. Držimo pesti da bo vse ok, smo s tabo.user posted image
Erin............SLIKCO..........nič sramežljiva, ne verjamem.user posted image .Drugače pa ja, sva motorista. Jaz sicer na zadnjem sedežu, ma bulši ku nič, ne? Upam, da bom enkrat napravla izpiz in bom tudi na prednjem.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
22.2.2008 10:47:31   
bambi14
mishel- kak sta lepauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
22.2.2008 10:53:42   
bella02
Sem včeraj vedela, da bom nekaj pozabila. Tudi jaz še spim na trebuhu in zaenkrat me še ne tišči, sam ko sem prebudim, pomislim, če pikico kaj tišči, pa mislim, da je to tolk zavarovano v bušku, da jo ne more. Me pa mal skrbi, kako bo, ko ne bom več mogla biti v tem položaju. Bomo že potrpeli za naše user posted image user posted image user posted image .
Ne vem katera je spraševala za hemeroide. Jaz sem jih dobila po porodu in sem jokala na wcju, tako je blo hudo. V porodnišnici sem potem dobila svečke, doma sem pa dolgo trpela in končno sem šla k zdavniku. Dobila sem kremo Modolex in od takrat imam mir. Če sem kasneje samo začutila, da me čist čist mal peče, sem takoj namazala in težav ni bilo. Men je pomagalo in upam, da bo kateri drugi tudi, čeprav teh bolečin ne želim nikomur!!! Lep vikend in pazite nase in na svojeuser posted image user posted image user posted image , še posebej pa crkljajte svoje user posted image user posted image user posted image . Zdaj man končno že dajejo znake, da jim mamo res v buških. Aja, moj je tud že kar lep, ga ne morem več skrit in dolgo sem čakala na to! Uživajte

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
22.2.2008 10:56:04   
bambi14
Karmar- tud midva sva motorista,.....bolj vikendaša na motorju. Letos pa ga prodajava, bomo imeli novo igračkouser posted image - hehe. Ampak bom pogrešala sončne vikende, ovinke na cesti in lepe poglede in sedenje zadaj in,.....uffff. Čez kako leto pa spet na kaki izletek.user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
22.2.2008 11:17:15   
K_a_t_j_a
naty13  in mishel kakšne lepe slikice s poroke!!user posted image user posted image user posted image mishel tista je pa svetovna, ko sta na travniku!user posted image
Pa vse imate take lepe bušije, da je joj!!! user posted image user posted image user posted image
Pri nas pa moj ati nabira kg gor že bolj kot jaz in sem ga zadnjič vprašala če je on tudi noseč.user posted image Moj user posted image pa kar ostaja na isti teži, sam me tudi zafrkava, da bo on tudi rodil, da ima slončka in da že rilec ven gleda in da bo kmalu!user posted image user posted image
Sayuri tudi jaz sem taka jokica, včasih začnem kar jokat, ko gre moj delat.
Meni se pa zdi, da neke metuljčke čutim vsake toliko časa. Prej tega nisem čutila. Ne vem pa če je res to to.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
22.2.2008 11:17:27   
sayuri
mishel una slikca, ko laufata po travi je fenomenalna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
22.2.2008 11:22:30   
karmar
Dej bambi, kako slikco vrži gor,če jo maš (ko sta na motorju), da vidim če smo isti rang...Jaz jo bom dala.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
22.2.2008 11:30:30   
Krysia
Živjo, punce!

Včeraj se nisem nič oglasila, ker sem imela "bruhalni dan". Po moje me je zagrabila neka viroza, ker čisto nič nisem spravila v želodec že od srede popoldan - vse je šlo ven. Uboga pikica, je cel dan stradala. No, zgleda, da gre na boljše ...

Erta, drži se. So ti že ostale punce lepo napisale. Ti samo misli na svojo pikico in na to, da bo vse dobro. user posted image user posted image user posted image

Erin, za na seznamček: naslednji GP 19.3.. Pa mal smo shujšal - za 1 kg, tako da je zdaj +0. Hvala, ker tako pridno urejaš te zadeve.

Joj, punce, kok mate lepe bušije!! Moj še ni tako velik (saj imam tudi PDP konec avgusta), samo zvečer se ga bolj opazi ...  Pa ful ste bile lepe neveste! Bom enkrat tudi jaz kakšno slikco poskusila dat gor, samo sem tako kot Erin - bolj sramežljiva ... mogoče me bo pa minilo user posted image

Moram priznati, da sem se prej prav lepo nasmejala, ko sem brala vaše večerne pogovore in primerjave user posted image . Imam še eno na zalogi - moj dragi pravi, da bom poleti verjetno kot kit user posted image Ne vem - upam da je mišljeno ljubkovalno user posted image

Zdaj grem pa še malo počivat - očitno še nisem čisto ok, ker mi še kar primanjkuje energije ... pa še 2 razreda testov moram popravit ... katastrofa ...

Lepo se imejte pa se še kaj tipkamo user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
22.2.2008 11:32:30   
Maja T.
eh, sem odprla kar novi album z istim naslovom, kot prvega. Hvala punce za pomoč,

http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=javni&albumid=22125&asortType=3&apage=1

kako ste vse luštne s temi bušiji, mishel lepe, lepe slikice.

Urskaj boš videla, kako bo lušno, ko boš držala svojo user posted image v rokah in bo vsa žalost pozabljena, vse bo še dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri sem se tako nasmejala ko si pisala, da bomo vse prešvicane, zatekle pri 30 stop., pa še res jeuser posted image user posted image user posted image , Erin pa tvojemu slončku in komentarjem, še zdaj se user posted image

Naty za Nejca user posted image in hitro potem javi, kako ste

Jaz pa sem se danes odločila, da bom dobesedno cel dan preležala, ker to kaj pa mi je potem zvečer delalo, sem mislila, da grem rodit user posted image . Pa še neko čudno trdenje v bušiju se je pojavljalo tako, da zdaj pa je konec heca s tem norenjem in dirkanjem okoli.
Očitno sem mislila, da sem super woman.

lepo bodite in uživajte z bušiji user posted image

ps.
danes mi je občutno boljše

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
22.2.2008 11:44:05   
Erin
o sej smo super womanuser posted image user posted image user posted image Same fest babe na kupuuser posted image user posted image

mishel meni je tudi una slika s travnika najlepša...vaaaaaaauser posted image

Sem se prišla samo malo oglasit ker grem k babici na kosilo pa pridem popoldne pogledat kaj ste načvekale, velja?

naty-če pa dans Nejc ne pride domu ga grem pa jaz iskatuser posted image

Papaa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
22.2.2008 12:12:27   
lana777
Halo, drage moje,

tudi danes se samo na hitro (in pozno) oglašam,
ker mamo gužvo v službi (beri šef je sitnuser posted image ),
pa še vleče se mi od prejšnje neprespane noči.

Špikanje se mi še kr dogajauser posted image , ampak bo že ...

NA hitro sm vas prebrala in
čestitam za vse lepe trebuščkeuser posted image user posted image user posted image ,
jaz tud komi čakam, da se kaj bolj pokažeuser posted image

Me pa mojuser posted image  že zdaj "jezi" z bajsikouser posted image user posted image user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
22.2.2008 12:15:49   
košuta
Uf, sem spet mogla brat celo uro, da sem prišla do te strani... Čvekice 100/h! Sem se pa zraven še smejala, pa je tako hitro minilo. Sem začela brat že ob osmih, potem sem bila pa tako zaposlena (pomagala mojemu user posted image  pri šraufanju avta, mu naredila kosilo, ga poslala v službo user posted image , naredila testo za štrudel...).

Zdaj moram pa še malo pokomentirat:
Erta - Drži se in bodi optimistična. To najbolj pomaga. Držim pesti zate!

Erin - Zelo lep buši. Sem že tudi sama študirala, da nam bo poleti VROČE! Jaz sem si že lani kupila ležalno vrečo (iz lanu). Najprej sem mojega komaj nahecala, da sva jo namontirala, potem sem pa komaj kdaj lahko prišla na vrsto (kadar je bil doma), ker mu je bila tako všeč. Bo pa letos drugače - bo moj prestol...

Sayuri -  Mogoče je bila pa polna luna tista, ki je nas delovala še intenzivneje in smo bile čisto user posted image , user posted image  in user posted image .

Kako lepe neveste ste bile!!! Sem kar malo fovš - ampak v dobrem pomenu. Gajka - jaz imam isti problemček (prej nisem hotela poroke, potem jo moj ni, zdaj pa spet jaz ne - dokler sem noseča). Bi najraje naredila tako, kot je Aradej - zelo mi je bila všeč taka kombinacija (poroka in krst, pa še vse opraviš naenkrat). Karmar in Mishel - zelo lepe slike z vajinih porok user posted image , Karmar tvoja poročna obleka mi je noro všeč. Tejkaz - tudi vidva sta super, tvoj mož mi je pa posebej padel v oči... user posted image  Ma je dober!user posted image  Upam, da ne bom user posted image , če se boš user posted image . Le pazi nanj... user posted image

No, toliko zaenkrat. Upam, da vas nisem preveč spustila... LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
22.2.2008 12:29:52   
bambi14
Sem začela brat že ob osmih, potem sem bila pa tako zaposlena (pomagala mojemu pri šraufanju avta, mu naredila kosilo, ga poslala v službo , naredila testo za štrudel...).

...ma si pridna. Kaj pa si kuhala? Jaz še imam nekaj časa , pride moj ob 15,30, pa spet ne vem kaj naj kuham. Punce ideje!!!!user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.