Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 21.2.2008 10:48:38
|
|
|
|
metkica1
|
Jaz sem začela kupovati od 4. meseca naprej. Vsak mesec nekaj, gledala malo akcije, tako sem tudi buzza kupila, ko je bil v akciji. Do konca osmega meseca sem pa imela že vse tipi topi.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 21.2.2008 11:00:19
|
|
|
|
Lea2007
|
Joj mene tut begajo vozički... Sej vem, da je še ful prezgodi, sam sem našla ful dobro akcijo...Pa ne vem, al nej upam, da jo majo še en mesec al nej kar kupiva. Je pa precej Model 07 jane slalom pro, pa je -200 eur kot novi model. Kaj bi naredile ve?
|
|
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 21.2.2008 11:01:03
|
|
|
|
nanka
|
Jaz sem 20t in ga sem ga že kupila.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 21.2.2008 11:05:19
|
|
|
|
BUŠICA
|
danes sem ga dobila!!!! po pošti!!!! sem pa v 24.t.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2008 11:07:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 21.2.2008 11:08:34
|
|
|
|
nanka
|
Peg Perego Uno
|
|
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 21.2.2008 11:14:16
|
|
|
|
metkica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lea2007 Joj mene tut begajo vozički... Sej vem, da je še ful prezgodi, sam sem našla ful dobro akcijo...Pa ne vem, al nej upam, da jo majo še en mesec al nej kar kupiva. Je pa precej Model 07 jane slalom pro, pa je -200 eur kot novi model. Kaj bi naredile ve? Če je takšna akcija ga kupi, ker verjetno ne bo trajala dolgo. Pa 200 Eur manj je tudi kar lepo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.2.2008 11:15:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 21.2.2008 11:15:50
|
|
|
|
nuala
|
Stvari ( tudi voziček ) sem kupila v zadnjem mesecu pred porodom, ker prej nisem imela časa.
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 21.2.2008 11:24:12
|
|
|
|
nanka
|
Zimska , PP Uno je v Pikapolonici v akciji in pride 260 Eur, nima košare, ker je kombiniran. Položi se čisto v vodoraven položaj. Meni je najbolj pomembno to, da se ročaj premakne naprej in nazaj ( ker je to že četrti otrok in sem imela pri vsakemu drugačen voziček). Težak je okoli 10 kg. http://www.pikapolonica.com/shop/prod_show.php?code_no=UNO http://www.mami.si/si/uno-moka-i6827.shtml Moj je v zeleni barvi
< Sporočilo je popravil nanka -- 21.2.2008 11:26:35 >
|
|
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 21.2.2008 11:28:55
|
|
|
|
timika
|
Kupila sva ga ob pol osmih zvečer v soboto, v nedeljo zjutraj sem šla pa rodit, ker mi je odtekla voda. seveda je bilo tri tedne prezgodaj. Tako da, pri nas je šlo na tesno. Ampak smo sfurali . LPT
|
|
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 21.2.2008 11:36:37
|
|
|
|
sassa
|
Pozdravljene, tudi jaz v prvi nosečnosti nisem imela dosti časa za razmišljanje o opremi. Pa so se od žlahte do rojstva hčerke kar same od sebe nabrale vse stvari - od oblek, vozička, zibke, kahlice, avtosedežev, itd. Z mojim sva še izbirala lahko. Zadnji mesec, ko sem bila doma, sem pa le še oprala in očistila vse in vse se je izšlo tako, kot je treba. Pa še prišparala sva kupe denarja in smo šli raje s punčko potem na super počitnice v Grčijo. Pozdravček, Saša
|
|
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 21.2.2008 12:57:58
|
|
|
|
sinskaT
|
Največ sem nabavila v 7. mesecu, le košaro sem izbrala in kupila že po morfologiji.
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 21.2.2008 13:08:15
|
|
|
|
Katrin
|
Ogledovala sva si jih dolgo, kupila sva ga pa potem, ko se je že rodila. lp
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 21.2.2008 13:43:44
|
|
|
|
Taula
|
Voziček..19 teden se mi zdi. Ravno akcija je bila in sva ga kupila.
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 21.2.2008 14:16:10
|
|
|
|
gaya24
|
Jaz sem vozeiček kupla v 30t pa tudi vse ostalo sem začela kupovati takrat.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 21.2.2008 15:07:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Voziček sva imela kupljen že kmalu po 13 tednu, po NS. Kupila sva ga, ko sva ga zagledala takega, ki je pač meni všeč. Sem pa trenutno v 25 tednu in imam za pripravljeno že vse, samo še cunjice oprat, preprat in zložit. Sem pa pohitela, ker so mi finance dopuščale in seveda, ker mi grozi predčasen porod.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 21.2.2008 16:58:59
|
|
|
|
petrolejka
|
Mi2 sva kupila voziček v 25.t - zaradi akcije. Quinny freestyle. Vse ostalo pa po 30.t. Sedaj pa čakava na "akcijo" :o).
|
|
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 21.2.2008 17:35:07
|
|
|
|
Zofy
|
Midva sva ga kupila okoli 30. tedna, ker sem ga kupila iz 2. roke in sem ravno takrat našla enega, ki mi je bil všeč.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 22.2.2008 9:52:50
|
|
|
|
_Miška_
|
Midva sva začela nabavljati stvari za otročka po morfologiji (22.teden)-ampak samo zato, ker sva šele takrat zvedela za spol.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 22.2.2008 10:04:03
|
|
|
|
cv3rklic4
|
Živjo, midva sva se odločila katerega bova imela že okoli 20. tedna ali pa malo prej, se ne spomnim več dobro. Potem sva ga pa naročila in ga zdaj čakava. Upava samo, da bo pred rojstvom doma. Sicer itak ne greš 1 dan ven, ampak skupaj z vozičkom sva naročila še lupinico in košaro, tako da ga bo treba nekako pripeljat iz porodnišnice domov. No, bomo že nekako ...
|
|
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 22.2.2008 10:42:13
|
|
|
|
Inigo
|
uf... midva sva ga kupila neverjetno hitro... sicer ne vem v katerem tednu sem bila... kupila sva ga v dneh pred božičem, zdaj pa sem v 22. tednu ampak bila je akcija in ravno takšnega sva hotela. če bi morala zdaj kupit voziček... ga nebi, saje je veliko predrag za najino denarnico v akciji je bil 299€, zdaj pa stane okoli 500€...
|
|
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 22.2.2008 11:27:35
|
|
|
|
maja22tt
|
Jaz sem večino opreme kupila nekje med 7 in 8 mesecem nosečnosti, prej se mi je zdelo prehitro. Sem pa prej edino kupila nekaj malega oblačilc. Zdaj sem v 38. tednu in mi resnično manjkajo samo še neke malenkosti, ki pa jih bom kupila v naslednjem tednu, tako da si lahko pripravim torbo za P in potem čakamo na akcijo oz. na našega . Drugače pa se zagotovo splača malo pogledati in če je kaj po resnično dobri ceni to tudi kupiti, ker se ti lahko zgodi, da kasneje ne bo več v akciji, ali pa da tega ne moreš kupiti, ker jim česa zmanjka.
|
|
|
|
RE: Kdaj ste kupile voziček? 22.2.2008 11:31:07
|
|
|
|
mlavla
|
jst sem ga kupila zelo zgodaj..saj sem točno vedela kakšnega bi rada imela..pa sem ravno zasledila ugoden oglas.in seveda nisem nič oklevala...aja kupila pa sem ga konec 3.meseca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.