|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
20.2.2008 16:33:09   
kodrana
hvala za čestitke za 100-tko. ja, tudi jaz grem za vamiuser posted image .

**** sama sem tudi zdravstveni delavecuser posted image . in sem zelo pazljiva, kar se zdravil in tega tiče. debata se zna res vlečt. ker kaj je prav in kaj ni, itak ne vemo. če bi bila stroka enotna, bi bilo vse skup lažje.
je pa res, da je antibiotik, ki deluje sistemsko huje, kot modoleks, ki deluje lokalno-pa še protibolečinsko in manjša oteklino se mi zdi.
no, saj se ne prepirava, kajne? samo svoja mnenja izražava.
****, da ne boš kaj huda nameuser posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
20.2.2008 16:35:07   
jana81
itak sej ni nič posebnega:
BANANINA RULADA
sestavine:
6 beljakov (sneg)
6 rumenjakov
6 žlic mletih orehov ali lešnikov
6 žlic sladkorja v prahu

Nadev:
2 dl kisle smetane
2 banani
sladkor v prahu za posip

Rumenjake zmešam s sladkorjem, dodam orehe in sneg ter pečem pri 180 stopinjah približno 15 minut.
Pečeno zvijem s peki papirjem ali s kuhinjsko krpo. Čez nekaj minut odvijem, namažem s kislo smetano al pa pudingom in po dolgem položim dve banani, ki  ju prej pokapam z limoninim sokom, da ne porjavijo.
Zvijem nazaj in ohladim.

vsa umetnost.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 3577
20.2.2008 16:37:19   
jana81
za bananino pecivo maš pa tle recept.

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2248

jst bom dans kr rolado naredla,ker sem zdle že palačinke pekla za v juhico.Pa se mi že zdej ne da več mučkat.

valentina javi kako je če boš pekla.Jst sem po moje še tolk bolj zagnana, ker mam novo kuhno.user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
20.2.2008 16:41:05   
valentina2006
jana81: HVALA user posted image  ... že hitim pečt user posted image  ...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
20.2.2008 16:45:47   
kodrana
jana, hvala za recept. ga bom prepisala in se čim prej posladkala..user posted image

evo, sem našla  odgovor na  vprašanaja glede  modolex-a pri dr. Pušenjaku.. enega..nimam časa iskat, grem ven na sprehod z mojim dragim in psom, dokler je še dan.

http://med.over.net/forum5/read.php?19,4572971,4576048#msg-4576048

sanje so se uresničile..

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
20.2.2008 17:17:47   
Katina
****:Zakaj pa ne? Sem kaj spregledala... Mi te imamo rade in smo vesele če si tukaj...

tamaraJ:Katina... žal ne obstaja nič, da bi se odvadili RR-ja. Čeprav tudi jaz nimam vedno časa, še posebno popoldne, da bi kaj več komentirala... vsaj malo preletim poste, da sem na tekočem. Je pa tole čist prijetna odvisnost zame . Sicer pa si malo le privošči.. pa za pavzico.

Zakaj pa? A smo tolk slab vtis nardile na srečanju?  Ma kaj se češ odvajat...sej je pa ja fajn, ko kako rečemo ane .

Hvala, ****. Je kar sonček posijal ko sem prebrala tvoj post. Izklopit se hočem pa zato, da bi napisala drugo polovico moje magistrske naloge. Včeraj mi je je uspelo napisat 2 strani user posted image
TamaraJ, se strinjam, da je to prijetna odvisnost.
Naty* daleč od slabga vtisa, ampak bi res rada oddala mag. delo preden rodim, ker pol ne bo časa bluzit za računalnikom. Take nedokončane stvari me fejst morijo.

jana81: aja še to -- moj mali skor nič več ne brca (samo še tam pa tam), čutim samo valovanje trebuha, in ko pogledam v trebuh je prav smešno, ker zgleda kot morje ki valovi. in pa znotraj čutim kot da se prekopicava in zaletava v stene.
ima še katera iste občutke?

edinaos: Jana ti si pisala par postov nazaj, da se je tvoj Nejček umiril, da te ne brca več toliko? Mene tudi moja skoraj več ne brca, samo vsake toliko me čisto nežno poboža-popraska. Potem pa, sem vsak dan proti večeru že panična, ker jo že cel dan ne čutim, potem pa jo malo z AS razdraživa in se javi za par sekund? In spet nekam odide , mi je bilo ljubše prej, ko je fuul brcala. Mogoče pa to pomeni, da otrok spremeni lego oz. da se premakne?

Jana81, tudi meni se dogaja, da je kakšen dan boj miren. Včasih si pomagam z AS, da se pomirim. kakšen dan je pa pravi fuzbaler -takrat sem v user posted image .edinaos, men je  tud bolj všeč, ko razgraja.

Čmrlika, upam, da bo tvoj cuker test v mejah normale, če si imela 100gramskega je res kriza, 50 gramski pa ni panike.

Naty* ti se pa pazi in počivaj, ker tvojem najemniku še ne sme poteči najemna pogodba!

Edinaos, špelin@ hvala za slike. Jana81 a jih lahko še ti pošlješ meni?

valentina 2006, super za same OK. Ej, zakaj se pa nisi šla nazaj pokazat k G,ko si padla?

kodrana, jaz še nikoli nisem slišala za "morsko čebulo" a lahko pofotkaš to čudežno rastlino da jo vidimo?

katy82, upam da je cuker v redu.

špelin@, bravo za avto!!!!!!!! Pa mal manj bravo za zvit gleženj. Fajn bi blo, da mal počivaš zarad gležnja, ker boš drugače lahko imela DR posledice (iz lastnih izkušenj)

narava, bravo za novo stanovanje. Kmalu boš lahko spustila iz svetilke tole tvoje gnezdenje. Takrat pa s polno paro!

Aurora28 a teb se rata s Silkepilom obrit pod pazduho? Jaz se še nikoli nisem. Sicer imam cca 18 let staro "kosilnico" ampak še vedno dela. Bom tud jaz naslednjič probala pod pazduho. Me že zdaj boli, ko samo pomislim user posted image . Sicer pa če sem se na naogah navadla, ni vrag da ne bi zdresirala še kakšno drugo področje.

kasso, želim vam, da vam s čimmanj težavami rata speljat projekt: nova hiša. Pa še čestitke za nov avto. Sej ste čisto novi!user posted image

fantek je imel: 57 cm in 4,8 kg. BOGICA .

Joj, edina. Upam, da je tale edini primerek v letu 2008 in jih je za nas že zmanjkalo, ker bi jaz res kaj manjšega.

sesil: edino mene žgečka, pa se smejem kot pečena repa.

Zdaj se pa jaz smejem kot pečena repa  user posted image user posted image

80kaja, men se zdi za MŠ ta mesec še prekmalu. Grem v marcu.

narava, **** - MŠ v Lj se začne 3.3. in baje je prej treba it po neke nalepkeuser posted image

****: aj veš... Zakaj gre z mano prijateljica pa zakaj ne mož , pa kje je mož... pa zakaj sploh kdo mora bit zraven če vem da bo CR...  Vse jo je zanimalo...saj parvim kot da sem na policiskem zaslišanju

Aja je pa imela je eno full pripombo, ko sem ji rekla da prijateljica ne bo šla na tisto 3 urno predavanje za očke ,ker so tam pač sami moški..Je duhovito pripomnila, ja gospa tukaj pri nas so očetje moškega spola kako je pa pri vas pa ne vem...

No ja bo že... če ne drugače bo treba spet poklicat

****, matr maš ti srečo, vedno naletiš na nekoga, ki je 100 let za polžiuser posted image

No, jez sem mojga user posted image danes nažicala, da sva šla gledat gugalnike. No, pri gugalnikih še nisva sklepčna, sva pa kupila vrtiljak z muziko za na posteljico. Sem tolk user posted image , ker drugač ne morem nič kupovat, ker sem bila pridna hrčkica in vse spravla od user posted image , pa še sestrine stvari (iz istega obdobja) imam. Sicer so se vmes pridno amortizirale, ampak uporabne so pa še user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
20.2.2008 17:29:51   
valentina2006
valentina 2006, super za same OK. Ej, zakaj se pa nisi šla nazaj pokazat k G,ko si padla?

Katina: A veš, da mi sploh na misu ni pršlo... Sem na WC letela sam prevert če je kej krvi... Zdej smi pa dala mislt...a mislš da bi se blo dobr it pokazat k G?user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
20.2.2008 17:38:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

hvala za čestitke za 100-tko. ja, tudi jaz grem za vamiuser posted image .

**** sama sem tudi zdravstveni delavecuser posted image . in sem zelo pazljiva, kar se zdravil in tega tiče. debata se zna res vlečt. ker kaj je prav in kaj ni, itak ne vemo. če bi bila stroka enotna, bi bilo vse skup lažje.
je pa res, da je antibiotik, ki deluje sistemsko huje, kot modoleks, ki deluje lokalno-pa še protibolečinsko in manjša oteklino se mi zdi.
no, saj se ne prepirava, kajne? samo svoja mnenja izražava.
****, da ne boš kaj huda nameuser posted image .

Absolutno .... ne morem bit jezna nate kodrčekuser posted image ...
Midve samo izražava mnenje morda kdo kaj ven potegne iz tega... user posted image   In pridobi kako informacijo...user posted image
Drugače pa več glav več ve....user posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3583
20.2.2008 17:39:35   
kodrana
valentina, jaz sem se včeri kar mal zate vstrašla, ko si padla. nisem te pa hotla nič strašit. sej, otročka čutš čist normalno, kajne?
potem načeloma, naj ne bi bilo nič narobe. je pa res, da nikoli ne veš.

Katina evo mojo rožco. sm jo poslikala. sam, ne vem, kako se ji še drugače reče. sem jo dala v moj album. če katero zanima, naj pogleda.

pa še mojga bušita bom dala v album.

sanje so se uresničile..

Neposredna povezava do sporočila: 3584
20.2.2008 17:41:18   
Katina
Valentina2006, ja mislim, da ne bi blo slabo. Če nič drugega boš user posted image vidla na UZ. Ziher ni nič narobe, če ne krvaviš in ga dobro čutiš, preveriš pa lahko vseeno, da boš mirno spala.

Sem pa zadnjič brala, da se največ padcev zgodi ravno v 7.mesecu user posted image . Torej, punce, previdno, da se še kateri ne zgodi.

Neposredna povezava do sporočila: 3585
20.2.2008 17:46:24   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Absolutno .... ne morem bit jezna nate kodrčekuser posted image ...
Midve samo izražava mnenje morda kdo kaj ven potegne iz tega... user posted image   In pridobi kako informacijo...user posted image
Drugače pa več glav več ve....user posted image

no, samo da nisi huda name, ker potem bi bila pa res žalostna. user posted image user posted image

narava prej si napisala, da zostajam v čveku. evo, bom kmalu nadoknadila vse.

danes sem bila pridna, pa sem vse zlikala. zdaj bi rada še malo po tleh pomila. če mi bo križ pustil. namreč, kaj hitro me začne bolet.

drugače pa vsi pravijo,da se mi ne vidi, da sem se kaj zredila. sama pa imam že občutek, da sem ko balonček. joj, moram slikat bušija, k zdej je pa že res lepuser posted image . drugače pa obožujem sladko. komaj se upiram. če splohuser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
20.2.2008 17:47:16   
Anonimen
Valentina:

Tud jaz se strinjam s Kodrano včeraj mi je kar sapo vzelo... Upam da je res vse uredu... Drugače pa jaz bi šla se pokazat G...

držim pestke da je vse o.k.

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3587
20.2.2008 17:51:02   
Katina
kodrana, tale rožca res zgleda kot ena čebula in mi ni znana. Sem odtipkala v Google "morska čebula" pa ne najde nič pametnega. A misliš da tvoja soseda ve še kakšno bolj "zemeljsko" ime te rastline, ker me res zanima kaj je to, če je tako zdravilna.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
20.2.2008 18:08:45   
valentina2006
Joj punce, zdej ste mi pa dale mislt... Krvavim ne, user posted image  čutim normalno, vsaj po moje. Boli me edin tle k sm na štengo s ta zadno užgala.
Najbolj, da jutr pokličem G in vprašam. user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
20.2.2008 18:09:06   
jana81
KATINA pošlji mi mail, kamor ti lahko pošljem slikce.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
20.2.2008 18:09:57   
barbaw
80kaja tudi jaz se pridružujem ostalim, ki niso pisale, ker pač nismo bile. user posted image  Je pa žalostno, da partner zaspi na predavanjih in ... Kaj šele bo, ko bo tisto ubogo ženšče dobilo otroka v roke. Pri takih moških mene kar dlani zasrbijo. user posted image  Moj je pridno sodeloval, čeprav je pri nas tudi pogosto tako, da moj ventil za pritisk že tuli, ko kaj ukrene v tej smeri, da bi mi pomagal. Pač je tako. Tudi jaz sem trmasta in mi je bilo vedno težko prosit za pomoč. Sem se že malo ukrivila v hrbtenici kaj se tega tiče, da nisem vedno zravnana. user posted image  Zdaj pa ga prosim pa mi z veseljem priskoči na pomoč. Eni moški rabijo vzpodbudo.

**** tista prigoda o urologu oz. plastičnem kirurgu pa samo to user posted image  da še kakšne ženske nimajo dlake na jeziku. Da bi to moj rekel, bi mu verjetno kakšno prilimala. To pa je res katastrofa. Ne razumem zakaj eni vztrajajo v nečem kjer so nesrečni. Vedno več jih poznam, ki vztrajajo v zvezi zaradi user posted image  nimam pojma kaj. Ker se bojijo spremembe, da bi bili sami???

Kodrana user posted image user posted image  za sitno.

Tale morska čebula tudi meni ni znana. Mogoče bi jo mmorali na kak drug forum nalimat, da bi nam kdo povedal pravo ime.

A ima še katera tričetrt dneva trd trebuh? Vem, da je normalno da otrdeva, samo koliko pa je tista meja med normalo in nenormalo, če to obstaja? Puško pravi, da je kao ni, moja G pa je rekla 10 krčev skupaj že ni več ok. Jaz imam skoraj skos trd trebuh. Brce in gibe pa čutim normalno. Pa še kri se mi vliva iz nosa odkar je to otrdevanje pogostejše. user posted image  se mi zdi po eni strani neumno hodit, ker čutim brce, po drugi pa ... Je ful smotan občutek, ker hodim do vrtca, pa se mi zdi, da skalo nosim spredaj. Pa nič ne delam cel dan. Tu nekaj pa počivam, tam nekaj pa spet isto, ....

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
20.2.2008 18:10:37   
kodrana
Katina soseda je trenutno zelo slaba. je v bolnišnici. ima težave s srcem. upam,da si reva opomore in pride domov. jo pa bom vprašala. smo že enkrat o tej "moji" rožci debatirale in res ne vem original imena.
ima pa roža spodaj čebulico, ja. zgoraj pa liste. no, saj bi lahko kteri kaj zrihtala, če želi. meni jo je dala mami, njej pa soseda. bom vprašala, če ime še kako viška.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
20.2.2008 18:17:22   
kodrana
valentina, če te kaj tolaži, so nam na praksi govorili,da je dojenček fajn zaščiten v maternici in da lahko tudi udarec v trebuh prepreči, da je kar koli narobe z user posted image . da se prej tebi zgodi kaj hudega, kot user posted image . vendar vedno pa le ne drži. če se ne motim, je imela **** slabo izkušnjo. **** žal mi je user posted image . je pa res, da po moje, če bi bilo kaj narobe, bi že zakrvavela ali pa user posted image ne bi čutila.
ne vem. po moje je pa bolje,da se greš res pokazat g. vsaj ju3.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
20.2.2008 18:19:36   
Anonimen
Hm. Kodrana..

Mene tud ta roža zanima oziroma "čebula"... Jaz namreč full dam na naravno medicino, zelišča pa to ampak kaj ko danes ni več pravega znanja... Vedno manj je ljudi ki to obvladajo...

Sem jo pogledala v albumu ampak mi ni znana... sicer zgleda kot narcisa ali pa kot čebula ...

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3594
20.2.2008 18:22:02   
valentina2006
kodrana: HVALA...učer sploh nisem na to pomisnla...zdej sem se pa kr mal prestrašla. Mogoče Puškota prašam za mnenje user posted image . Sam že kr vem, kva bo odgovoru.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
20.2.2008 18:23:17   
kodrana
barbaw nr vrm koliko je še normalno otrdevanje. baje ne sme biti redno in boleče. opazuj na koliko časa ti otrdeva. drugače pa pojdi do g. in naj ti kaj predpiše.
meni kri tudi že cel čas teče iz nosu. sem že kar navajena. če si izpiham nos, kaj hitro priteče tudi kri. je pa res, da jemljem tudi aspirin100 po predpisu g., tako da je še večja verjetnost krvavitve. res zoprno.

evo, pa naj še kdo reče, da nisem čvekauser posted image .
saj se bom ustavila.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
20.2.2008 18:23:47   
Anonimen
Valentina:

Res je jaz sem imela slabo izkušnjo zato mi je morda včeraj kar sapo vzelo. Toda če ti je kaj v tolažbo, ko sem jaz padla fajn na tazadnjo sem že čez par ur začela krvavet...In to ne malo, kar ulilo se je...
Ti pa dete lepo čutiš in nimaš nobenih krvavitev..
Toda pokliči ti vseeno G da boš mirna in mi s tabo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3597
20.2.2008 18:26:09   
Anonimen

barbaw nr vrm koliko je še normalno otrdevanje. baje ne sme biti redno in boleče. opazuj na koliko časa ti otrdeva. drugače pa pojdi do g. in naj ti kaj predpiše.
meni kri tudi že cel čas teče iz nosu. sem že kar navajena. če si izpiham nos, kaj hitro priteče tudi kri. je pa res, da jemljem tudi aspirin100 po predpisu g., tako da je še večja verjetnost krvavitve. res zoprno.

saj se bom ustavila.

Nikar nam spet ne pobegni...Smo te pogrešale..ti kar čvekaj zato pa je ta forum in več nas je takih...
Zakaj ješ aspirin, če smem vprašat? Očitno imava veliko skupnegauser posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3598
20.2.2008 18:32:54   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: ****

saj se bom ustavila.

Nikar nam spet ne pobegni...Smo te pogrešale..ti kar čvekaj zato pa je ta forum in več nas je takih...
Zakaj ješ aspirin, če smem vprašat? Očitno imava veliko skupnegauser posted image user posted image

**** ko nas je veliko gor, ne klepetam veliko, ker potem se nič ne znajdem iz vseh postov. pa še preden komentiram kaj, je že davno mimo.
ja, očitno imava veliko skupnegauser posted image . krvni tlak me malo heca. sicer je že od nekdaj tako. bolj na meji. še vedno pa na zgornji meji. nekje do 140/70. ko pa pridem do g., pa poleti v višaveuser posted image . tako da, mi je preventivno vseeno g. predpisala te aspirinčke. sem vprašala še dr. Pušenajka in le ta mi je odgovoril,da po njegovem aspirina sploh ne bi mi bilo treba jematuser posted image no, jaz ga vseeno. že zaradi tega, ker tako rada jemuser posted image . po kilaži pa tudi ne spadam med najlažje. aja, pa še mojega očeta je pri 36letih možganska kap in je umrl. pa se potem vsi bojijo zame.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
20.2.2008 18:35:56   
kodrana
aja, semvam hotela še nekaj povedat.
tast je spet padel in tokrat si je očitno izpahnil ramo. tako da, sta šla tašča in tast sedaj na urgenco. me že pošteno skrbi zanj. lani marca si je zlomil zapestje in kolk. sicer je okreval v rekordnem času. čez kake 3m je bil že skoraj, kot nov. pred tednom je padel in ga še vedno malček rebra bolijo. sedaj rama.. kaj še sledi?
bomo imeli dva doječka pri hiši. enega že imamo-tasta-ga je treba pazituser posted image . eden je v mojem trebuhu.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.