Katina
|
****:Zakaj pa ne? Sem kaj spregledala... Mi te imamo rade in smo vesele če si tukaj... tamaraJ:Katina... žal ne obstaja nič, da bi se odvadili RR-ja. Čeprav tudi jaz nimam vedno časa, še posebno popoldne, da bi kaj več komentirala... vsaj malo preletim poste, da sem na tekočem. Je pa tole čist prijetna odvisnost zame . Sicer pa si malo le privošči.. pa za pavzico. Zakaj pa? A smo tolk slab vtis nardile na srečanju? Ma kaj se češ odvajat...sej je pa ja fajn, ko kako rečemo ane . Hvala, ****. Je kar sonček posijal ko sem prebrala tvoj post. Izklopit se hočem pa zato, da bi napisala drugo polovico moje magistrske naloge. Včeraj mi je je uspelo napisat 2 strani TamaraJ, se strinjam, da je to prijetna odvisnost. Naty* daleč od slabga vtisa, ampak bi res rada oddala mag. delo preden rodim, ker pol ne bo časa bluzit za računalnikom. Take nedokončane stvari me fejst morijo. jana81: aja še to -- moj mali skor nič več ne brca (samo še tam pa tam), čutim samo valovanje trebuha, in ko pogledam v trebuh je prav smešno, ker zgleda kot morje ki valovi. in pa znotraj čutim kot da se prekopicava in zaletava v stene. ima še katera iste občutke? edinaos: Jana ti si pisala par postov nazaj, da se je tvoj Nejček umiril, da te ne brca več toliko? Mene tudi moja skoraj več ne brca, samo vsake toliko me čisto nežno poboža-popraska. Potem pa, sem vsak dan proti večeru že panična, ker jo že cel dan ne čutim, potem pa jo malo z AS razdraživa in se javi za par sekund? In spet nekam odide , mi je bilo ljubše prej, ko je fuul brcala. Mogoče pa to pomeni, da otrok spremeni lego oz. da se premakne? Jana81, tudi meni se dogaja, da je kakšen dan boj miren. Včasih si pomagam z AS, da se pomirim. kakšen dan je pa pravi fuzbaler -takrat sem v .edinaos, men je tud bolj všeč, ko razgraja. Čmrlika, upam, da bo tvoj cuker test v mejah normale, če si imela 100gramskega je res kriza, 50 gramski pa ni panike. Naty* ti se pa pazi in počivaj, ker tvojem najemniku še ne sme poteči najemna pogodba! Edinaos, špelin@ hvala za slike. Jana81 a jih lahko še ti pošlješ meni? valentina 2006, super za same OK. Ej, zakaj se pa nisi šla nazaj pokazat k G,ko si padla? kodrana, jaz še nikoli nisem slišala za "morsko čebulo" a lahko pofotkaš to čudežno rastlino da jo vidimo? katy82, upam da je cuker v redu. špelin@, bravo za avto!!!!!!!! Pa mal manj bravo za zvit gleženj. Fajn bi blo, da mal počivaš zarad gležnja, ker boš drugače lahko imela DR posledice (iz lastnih izkušenj) narava, bravo za novo stanovanje. Kmalu boš lahko spustila iz svetilke tole tvoje gnezdenje. Takrat pa s polno paro! Aurora28 a teb se rata s Silkepilom obrit pod pazduho? Jaz se še nikoli nisem. Sicer imam cca 18 let staro "kosilnico" ampak še vedno dela. Bom tud jaz naslednjič probala pod pazduho. Me že zdaj boli, ko samo pomislim . Sicer pa če sem se na naogah navadla, ni vrag da ne bi zdresirala še kakšno drugo področje. kasso, želim vam, da vam s čimmanj težavami rata speljat projekt: nova hiša. Pa še čestitke za nov avto. Sej ste čisto novi! fantek je imel: 57 cm in 4,8 kg. BOGICA . Joj, edina. Upam, da je tale edini primerek v letu 2008 in jih je za nas že zmanjkalo, ker bi jaz res kaj manjšega. sesil: edino mene žgečka, pa se smejem kot pečena repa. Zdaj se pa jaz smejem kot pečena repa 80kaja, men se zdi za MŠ ta mesec še prekmalu. Grem v marcu. narava, **** - MŠ v Lj se začne 3.3. in baje je prej treba it po neke nalepke ****: aj veš... Zakaj gre z mano prijateljica pa zakaj ne mož , pa kje je mož... pa zakaj sploh kdo mora bit zraven če vem da bo CR... Vse jo je zanimalo...saj parvim kot da sem na policiskem zaslišanju Aja je pa imela je eno full pripombo, ko sem ji rekla da prijateljica ne bo šla na tisto 3 urno predavanje za očke ,ker so tam pač sami moški..Je duhovito pripomnila, ja gospa tukaj pri nas so očetje moškega spola kako je pa pri vas pa ne vem... No ja bo že... če ne drugače bo treba spet poklicat ****, matr maš ti srečo, vedno naletiš na nekoga, ki je 100 let za polži No, jez sem mojga danes nažicala, da sva šla gledat gugalnike. No, pri gugalnikih še nisva sklepčna, sva pa kupila vrtiljak z muziko za na posteljico. Sem tolk , ker drugač ne morem nič kupovat, ker sem bila pridna hrčkica in vse spravla od , pa še sestrine stvari (iz istega obdobja) imam. Sicer so se vmes pridno amortizirale, ampak uporabne so pa še .
|